• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tekstiler - appreterings-- tryknings- og indfarvningsmaskiner

Resultater for

Tekstiler - appreterings-- tryknings- og indfarvningsmaskiner - Import eksport

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Stoftryk - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr, Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Industristrikkemaskiner og udstyr, og Stoftryk - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Esparreguera-Barcelona, Spanien.

 2. MARIO CROSTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARIO CROSTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, tekstilmaskiner, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, og Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Busto Arsizio, Italien.

 3. GRANDIS SRL

  Italien

  Grandis er en virksomhed, som råder over maskiner og teknologier, som gør den i stand til at udvikle og fremstille alle typer konstruktioner i rustfrit stål, aluminium og superlegeringer, og som altså kan tilfredsstille kravene fra forskellige industrisektorer. Vi fremstiller især: maskiner til farvning i rustfrit stål; maskiner til pad-steam og autoklaver i rustfrit stål; laboratoriemaskiner og -apparater og forskellige typer centrifuger; kar, beholdere og tragte i rustfrit stål;

 4. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kina

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD., beliggende i Ningbo by, som er et økonomisk udviklet område i Kina. Vi eksporterer hovedsagelig high speed nålevæv, kædeskæringsmaskiner, højhastighedskantmaskiner og strikkemaskiner til liner, spoleapparater, spoleomvinder og rewinder maskine, metalkanter, acetat cellulosefilm og relateret tilbehør. . Vores produktkvalitet er førende både i ind- og udland.

 5. ONURAY

  Tyrkiet

  Virksomheden ONURAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, efterbehandling og farvning af fibre og tekstiltråde, og efterbehandling og farvning af stof og tekstilprodukter brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MACCHINE CARU' S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, konstruktion af tekstilmaskiner, maskiner til automatisk udskæring af stoffer, og lasergraveringsmaskine brancherne. Den er baseret i Lonate Pozzolo, Italien.

 2. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italien

  Virksomheden BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner til behandling og efterbehandling af stof, maskiner til behandling og efterbehandling af tekstilfibre, montering af maskiner til tekstilindustrien, og forskning og udvikling inden for tekstilsektoren brancherne. Den er baseret i Prato, Italien.

 3. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Laboratorieudstyr og -instrumenter, maskiner til tekstilprodukter, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Laboratorieudstyr og -instrumenter brancherne. Den er baseret i Çerkezkoy/tekirdag, Tyrkiet.

 4. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Østrig

  Virksomheden BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den er baseret i Ternitz, Østrig.

 5. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugal

  Virksomheden YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, efterbehandlinger til tekstilindustrien, jumpere, herrenattøj, og Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Braga, Portugal.

 1. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Tyskland

  Virksomheden GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den er baseret i Großostheim, Tyskland.

 2. MISTER TEE

  Belgien

  Virksomheden MISTER TEE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiltryk, Tekstiltryk, personaliserede poloer, T-shirts med personligt præg, og uniformer efter behag brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 1. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Stoftryk - maskiner og udstyr, inkjet-trykning, Stoftryk - maskiner og udstyr, udskæringsmaskiner og -redskaber til konfektionsindustrien, og ink jet-printer brancherne. Den er baseret i Herrsching, Tyskland.

 2. HENRI PETIT & CIE

  Frankrig

  Virksomheden HENRI PETIT & CIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner brancherne. Den er baseret i Aubenas, Frankrig.

 3. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Frankrig

  Virksomheden ALLIANCE MACHINES TEXTILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for apparater til forædling af skind og læder brancherne. Den er baseret i Miribel, Frankrig.

 4. PRINTSOME

  Spanien

  Virksomheden PRINTSOME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 5. S.P. JOVER

  Spanien

  Virksomheden S.P. JOVER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den er baseret i Elche, Spanien.

 6. L.A.I.P. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden L.A.I.P. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr, Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr, og tekstil farvemaskiner brancherne. Den er baseret i Prato, Italien.

 7. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden POZZI LEOPOLDO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstil - maskiner og udstyr, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstil - maskiner og udstyr, og anlæg til regeneration af varme brancherne. Den er baseret i Barlassina, Italien.

 8. PROMATTEX

  Frankrig

  Virksomheden PROMATTEX, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for mærkning af tekstil brancherne. Den er baseret i Neuilly-Sur-Marne, Frankrig.

 1. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italien

  Virksomheden OFFICINA MASTER S.P.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstilappretering - maskiner og udstyr, og Tekstilappretering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Prato, Italien.

 3. COST - FER S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COST - FER S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, produkter og materialer til rensning af luftforurenende produkter, tangentialfiltrering, og systemer til vandrensning brancherne. Den er baseret i Gerenzano, Italien.

 4. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DANTI PAOLO & C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstilappretering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Tekstilfinish, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Tekstilfinish brancherne. Den er baseret i Montemurlo, Italien.

 5. NOSEDA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NOSEDA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr, Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Tekstilindfarvning - maskiner og udstyr, og tekstil farvemaskiner brancherne. Den er baseret i Tavernerio, Italien.

 6. SUPERBA SAS

  Frankrig

  Virksomheden SUPERBA SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner til behandling og efterbehandling af tekstilfibre, vævning, og væve brancherne. Den er baseret i Mulhouse, Frankrig.

 7. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for farvet stof, og stof og materialer brancherne. Den er baseret i Çanakkale, Tyrkiet.

 8. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Frankrig

  Virksomheden ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstilappretering - maskiner og udstyr, Tekstilappretering - maskiner og udstyr, og tekstilindustrien brancherne. Den er baseret i Elbeuf, Frankrig.

 9. ALFATEX

  Belgien

  Virksomheden ALFATEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og bånd til lukning med knap brancherne. Den er baseret i Petegem-Leie, Belgien.

 10. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgien

  Virksomheden BONAS TEXTILE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Marke, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis

Find tilbud på