• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • teglfremstilling - maskiner og udstyr

Resultater for

Teglfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. OFFICINE SMAC SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Officine Smac fremstiller linjer og maskiner til emaljebelægning og udsmykning af keramik og fliser, serigrafiske maskiner til udsmykning og emaljebelægning, stativer til teglsten og mursten, maskiner og udstyr til knusning, udvælgelse af keramik, fritte, glas, krystal, granulater og emaljer, maskiner til tryk med rulle. Officine Smac S.p.A. har siden 1969 været specialiseret i konstruktion af automatik, systemer og udstyr til keramikindustrien og mursten.

 2. APPRO-TECHNO

  Belgien

  Appro-Techno tilbyder et komplet byggesystem (landsby teglværk, semi motoriseret eller motoriseret. Fliseenhed, helt teglværk) ved en minimum investering og økologisk. Byggeteknikken inden for komprimerede eller stabiliserede blokke (eller kaldet geo-beton) er nu godt velkendt i Forskningscenteret for Arkitektur, der er baseret i Grenoble. Vibro-mørtel tegl har også sit eget videnskabelige fundament, som er beskyttet af Centre de Coopération Suisse. Vores produktionsudstyr er velegnet til ufaglært arbejdskraft, let at betjene og kan nemt vedligeholdes af lokale håndværkere uden det store udstyr. Maskiner: manuel terstaram presse, semi terstamatique presse eller terstamatique, transportbånd, knusemaskine til lateritjord , Selvtrækkende blander med fast tank, dispenser til 3 m³ jord, cement dispenser L 200, fast presse, maskine til produktion af beton og cement, Tegulamatic AP100 - AP400 tegl fibercement.

 3. CERAGNI

  Portugal

  Virksomheden CERAGNI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for flise, og vægbeklædninger brancherne. Den er baseret i Pampilhosa Do Botão, Portugal.

 4. SARL PREDEL

  Frankrig

  Virksomheden SARL PREDEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj (ikke-automatiske), gør-det-selv, og værktøj brancherne. Den er baseret i MAULEVRIER ST GERTRUDE, Frankrig.

 5. VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIBRATIONSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, Byggemaskiner, Diamantværktøj, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Gernlinden-Maisach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden GLOBMAC GLOBAL BLOCK MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til betonblokke og armeret beton til strukturelementer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. GLOBMAC

  Tyrkiet

  Virksomheden GLOBMAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til betonblokke og armeret beton til strukturelementer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. FABRICA DO AZULEJO

  Portugal

  Virksomheden FABRICA DO AZULEJO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for flise, indretning i kunstkeramik, og keramik brancherne. Den er baseret i Estoril, Portugal.

 4. VIBROPRESS

  Ukraine

  Virksomheden VIBROPRESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nikolaev, Ukraine.

 5. RG TEGEL

  Belgien

  Virksomheden RG TEGEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for fliser, fliser til badeværelse, og udendørs fliser brancherne. Den er baseret i Zandhoven, Belgien.

 1. PAUL DE PRETER

  Belgien

  Virksomheden PAUL DE PRETER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for belægninger porcelæn, fliser til badeværelse, belægningsfliser, og tæppe brancherne. Den er baseret i Booischot, Belgien.

 2. TARABAY GENERAL TRADING LLC

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden TARABAY GENERAL TRADING LLC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for assistance murerarbejde, aircondition, udluftning, ventilation, dieseloliegeneratorer, og leverancer og tilbehør til militær brancherne. Den er baseret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

 1. MARFIN S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MARFIN S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, automatiske båndstrammere, varmekrympende ovn, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og krympemuffer til emballering brancherne. Den er baseret i Maranello, Italien.

 2. WEIGMA

  Andorra

  Virksomheden WEIGMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Escaldes Engordany, Andorra.

 3. HELDER FERNANDES UNIP.LDA

  Portugal

  Virksomheden HELDER FERNANDES UNIP.LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for flisebelægning, og keramik til badeværelser brancherne. Den er baseret i Santiago Do Cacém, Portugal.

 4. BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE

  Kina

  Virksomheden BOTOU XIANFA ROLL FORMING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Botou, Kina.

 5. BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I.

  Tyrkiet

  Virksomheden BESS MACHINE AND MOULDING INDUSTRY L.T.D. Ş.T.I., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 6. AIRLESS ITALIA

  Italien

  Virksomheden AIRLESS ITALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Teglfremstilling - maskiner og udstyr, maskiner til emaljering, maskiner og udstyr til den keramiske industri, og rådgivning til den keramiske industri brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 7. SC PRINCIAL SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC PRINCIAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parkeringspladser - udstyr branchen. Den opererer også inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Havetilbehør, Parkudstyr, Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Gartneri-, skovbrugs- og landskabsarkitekttjenester, Havetilbehør, og Parkudstyr brancherne. Den er baseret i Oradea, Rumænien.

 8. OBIDO TRAVEL & ESTATE

  Tyrkiet

  Virksomheden OBIDO TRAVEL & ESTATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. M.B INTERNATIONAL

  Sierra Leone

  Virksomheden M.B INTERNATIONAL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for fremkaldelse og aftrykning inden 1 time brancherne. Den er baseret i Freetown, Sierra Leone.

 2. RYAN INDUSTRIES CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden RYAN INDUSTRIES CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hangzhou, Kina.

 3. YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE COMPANY

  Kina

  Virksomheden YINGKOU BOHAI MACHINERY EQUIPMENT MANUFACTURE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for profileringsmaskiner med cylindre brancherne. Den er baseret i Yingkou, Kina.

 4. XIANGTAN WEIDA ELECTRICAL AND MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden XIANGTAN WEIDA ELECTRICAL AND MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for apparater til ekstrusion brancherne. Den er baseret i Xiangtan, Kina.

 5. P. ELENIS MARBLE MACHINES

  Grækenland

  Virksomheden P. ELENIS MARBLE MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for specialmaskiner, og skæremaskiner til marmor, granit og sten brancherne. Den er baseret i ASPROPYRGOS ATHENS, Grækenland.

 6. ZHEJIANG SANTONG PUMP CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden ZHEJIANG SANTONG PUMP CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Daxi, Kina.

 7. EMME ENNE DI NENZI PATRIZIA

  Italien

  Virksomheden EMME ENNE DI NENZI PATRIZIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ildfaste materialer og produkter, Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Ildfaste materialer og produkter, og Teglfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Quinto Di Treviso, Italien.

 8. STUDIO 1 AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STUDIO 1 AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Roteglia Di Castellarano (re), Italien.

 9. WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V.

  Holland

  Virksomheden WYNMALEN & HAUSMANN NEMAASKO B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr, Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Betonforberedelse - maskiner og udstyr, og Teglfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Maasbracht, Holland.

 10. VEZZANI LAURO & C.

  Italien

  Virksomheden VEZZANI LAURO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ildfaste materialer og produkter, Teglfremstilling - maskiner og udstyr, Ildfaste materialer og produkter, og Teglfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Reggio Nell'emilia, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Teglfremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.900 Virksomheder