• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tandlægevirksomhed - apparater og udstyr

Resultater for

Tandlægevirksomhed - apparater og udstyr - Import eksport

 1. WAY4DENTAL SRL

  Italien

  WAY4Dental er et rådgivningsfirma for tandlæger, og især for tandimplantologi. Via distribution af sine produkter, tilrettelæggelse af en personlig udviklingsplan og en løbende assistance hjælper WAY4Dental tandlæger med at opnå fremragende resultater inden for kirurgiske indgreb og proteser tillige med specifik kompetenceudvikling inden for styring af forløb under klinisk implantologi samt uddannelse i dette speciale.

 2. TGA GMBH

  Tyskland

 3. GAVA GIANNICOLA

  Italien

 4. GEOTAR

  Rusland

  GEOTAR Manufacturing LLC er engageret i deres egen udvikling og produktion af simulatorer til uddannelse, udvikling og modernisering af eksisterende simulatorer, samt udvikling og implementering af hardware- og softwaresystemer til udførelse af objektive strukturerede kliniske undersøgelser (OSCE), med mulighed for video- og lydoptagelse, og automatisering af processen under specialisternes akkreditering. GEOTAR Manufacturing LLC leverer garanti- og eftergarantitjenester for deres producerede produkter og komplekser, leverer træning til slutbrugerne, og deltager konstant i specialiserede udstillinger, både i Rusland og udlandet.

 5. SKIBBY TANDLÆGEHUS

  Danmark

  Skibby Tandlægehus er en tandlæge ejet af Kasper Thomsen. Klinikken ligger i Skibby nær Holbæk. Vi er tre tandlæger og en specialtandlæge. Hos os er alle velkomne, og vi gør en dyd ud af at alle får en god tandlægeoplevelse, da vi ved at ikke alle er lige glade for tandlæger i forvejen. Vi tilbyder alle klassiske tandlæge behandlinger, herunder rensning, pleje og regulering af tænder. Vi har speciale i kosmetiske reguleringer af tænder, bideskinner og mundkirurgi. Lad os høre fra dig, hvis du går med en drøm om at få rettet dine tænder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HVIDOVREKLINIKKEN V/ TANDLÆGE MICHEL SEBASTIAN FOGH

  Danmark

  Hvidovreklinikken er en tandklinik i Hvidovre. Denne tandklinik kan hjælpe med alle former for tandbehandlinger. Alt inden for rutinemæssige eftersyn til kirurgiske indgreb. Er du i tvivl om eksempelvis tandrensning priser, kan du altid finde priser på Hvidovreklinikkens hjemmeside. Eller måske priser på tandbroer eller kroner. Du kan altså få kompetent hjælp til fyldning, tandudtrækning eller rodbehandling i Hvidovre. Drømmer du om lige tænder, kan en tandregulering i Hvidovre hos Hvidovreklinikken være løsningen. Behandlingen af din tandsundhed foregår altid i tæt samarbejde mellem uddannede fagfolk. Skal din lokale tandlæge i Hvidovre være Hvidovreklinikken får du en god og ærlig behandling. Prisen på din behandling, kan du let finde inde på deres hjemmeside. Skal du eksempelvis have foretage en rodbehandling, kan du finde prisen på hjemmesiden hvidovreklinikken.dk Så skal den tandrodsrensning ud af verden kan du skrive en mail til Hvidovreklinikken eller ringe på 36 78 04 26.

 2. TANDLÆGE FREDERICK UPTON SJÖLIN

  Danmark

  I Hellerup ligger tandlæge Frederick Upton Sjölin. Tandklinikken har siden 1990 været varetaget af Frederick Upton Sjölin. Et tandlægebesøg om året er, hvad eksperterne anbefaler. Af den grund kan du hos tandlæge Frederick Upton Sjölin få et tandeftersyn på en fast lav pris. Denne pris ligger på 147, 25 kr. Det skulle derfor være en mulighed for de fleste at finde plads til dette i deres budget. Et årligt tandeftersyn er med forebygge huller og holder dine tænder rene og hvide. Tandlæge Frederick Upton Sjölin kan hjælpe med stort set alle tand problemer. Det kunne f.eks. være rodbehandling, brobehandling, kronebehandling eller blot et tandeftersyn.

 3. TANDLÆGE DAMGAARD

  Danmark

  Tandlæge Damgaard ligger i Nykøbing Falster og er en familieejet tandklinik. Tandklinikken er udstyret med moderne og digitaliserede løsninger til samtlige behandlinger. Tandlæge Damgaard tilbyder også Invisalign-behandlinger, der retter tænderne. De hjælper også med paradentosebehandling, tandblegning, tandproteser og meget mere. Tandlæge Damgaard er et hold af to tandlæger, to tandplejere og fem klinikassistenter, der alle er veluddannede. Tandklinikken lægger vægt på faglig sparring og høj kursusaktivitet, så alle medarbejdere er orienteret om den nyeste viden inden for de forskellige fagområder. Det sikrer behandlinger af høj kvalitet. Alle medarbejderne lægger vægt på at skabe en god og tryg stemning for patienterne, ligesom de gør en dyd ud af at informere patienterne grundigt både før, under og efter behandlingen. Tandklinikken hjælper altid med at rådgive i forhold til forebyggelse af sygdomme i tandkødet og mundhygiejne. Søger du en nærværende og tillidsvækkende behandling hos en tandlæge i Nykøbing Falster, så besøg Tandlæge Damgaard. Hvis du vil læse mere om behandlingerne og medarbejderne, er du velkommen til at besøge deres hjemmeside eller kontakte dem på.

 4. TANDLÆGERNE VED NØRREPORT I/S

  Danmark

  Kbh tand er en tandlægeklinik med adresse i nærheden af Nørreport station i København. På klinikken arbejder der fem tandlæger og fire klinikassistenter som evigt vil gøre alt hvad de kan for, at du får en god oplevelse som patient hos Kbh Tand. Søren Lund-Jensen startede klinikken i 1983 og klinikken har siden vokset sig større. Klinikken ser det som en selvfølge at personalet efteruddanner sig når det er aktuelt, de participerer i uddannelser og undervisning. Sådan sikres det at medarbejderne til alle tider benytter de seneste metoder inden for deres felt. Tandklinikken har også en ansat med flair for kunder der har tandlægeskræk. Udover at de ansatte er garvede tandlæger, så har de store kompetncer inde for det medmenneskelige. Det vægtes højt at tandklinikken udfører en rolig og smertefri behandling og at udstyr og teknologi stemmer overens med nutiden. Når du har brug for en tid hos Kbh Tand, kan du aflægge visit på klinikkens hjemmeside www.kbhtand.dk og benytte kontaktformularen. Du kan ligeledes ringe til klinikken på 70 30 38 27 .

 5. TANDLÆGE OLE PIND

  Danmark

  Tandlæge Ole Pind er en tandlæge i Taastrup. Tandlægerne har en masse kompentencer, viden og mange års erfaring, med dette har vi så haft tid og overskud til at skabe et trygt rum for vores klienter. Vi laver kosmetisk og tanderstattende tandpleje, som er den bedste form for behandling, når man har mistet tænder i munden. Inden vi laver tanderstattende tandpleje laver vi en grundig forundersøgelse, som vi er sikker på at udføre den helt rigtige behandling. Har du mistet en eller flere tænder anbefaler vi, at man får implantater, da dette giver det mest naturlige look, og er mere permanent. Et implantat er en kunstig rod, som er fremstillet af titanium, der let accepteres af organismen. Man sætter implantatet fast i knoglen, og efter lidt tid vil din krop opfatte det, som dens eget, og derved vil knoglen vokse sig fast. På implantatet, eller roden, sættes en kunstig tand, som ligner en rigtig tand. Ved denne proces virker resultatet meget naturligt, og er en løsning, som holder. Kom gerne hen til vores klinik i Taastrup, hvis du vil til undersøgelse, eller har generelle spørgsmål Se mere på vores hjemmeside: https: //lindevejtand.dk

 1. TANDLÆGERNE ENGHAVE PLADS 6

  Danmark

  Tandlægerne Enghave Plads 6 en moderne, hyggelig tandklinik og din tandlæge på Vesterbro i København. Vi udgør et team af dygtige tandlæger, tandplejere og specialtandlæger. Vi udfører alle former for tandbehandlinger af højeste kvalitet til fordelagtige priser. Gode oplevelser giver glade smil! Hos os vægter vi den gode oplevelse meget højt. Vi ved, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, så derfor bestræber vi os altid på, at tilrettelægge vores behandling, så den passer bedst muligt til dig! Alle vores behandlere er uddannet i at tackle tandlægeskræk og hos os vil du altid modtage en 100% smertefri behandling. Vi leverer samme gode service alle ugens dage. Får du akut brug for en tandlæge i KBH, finder vi altid en tid til dig, samme dag du ringer - også om lørdagen, helt uden ekstra weekendtillæg! Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig!

 2. TANDKLINIKKEN TUXEN

  Danmark

  Prøv at lukke øjnene og tænk tilbage på dengang du var barn. Var dine tænder hvide eller gule? 99% af alle børn har hvis tænder, så dine var med stor sikkerhed også helt hvide. Hvornår begyndte det så at gå i den forkerte retning? Tidens tand tærer på mange tænder - kaffe, sukker, cigaretter og dårlig vedligeholdelse er faktorer der er meget afgørende for hvor hurtigt dine tænder forandres til det dårligere og bliver gulnet eller grå. Kunne det ikke være dejligt hvis du igen kan smile uden at holde hånden for munden - bevidst eller ubevidst? Hvis jeg nu fortæller dig at du kan få helt hvide tænder på mindre end 2 timer, uden smerter og uden risiko - var det så ikke en idé at få gjort noget ved det? Er du blevet nysgerrig så bestil en tid på tandklikken tuxen, og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig til et bredt hvidt smil. Er du ny patient hos os, tilbyder vi endda en gratis forudgående tandrensning, hvis du også får foretaget et almindeligt tandeftersyn. På den måde kan du sikre dig hvide tænder og komme tilbage til en god vane med regelmæssigt tandeftersyn.

 1. TANDKLINIKKEN I SAMSØGADE

  Danmark

  Tandklinikken Samsøgade er en tandklinik beliggende i øgadekvarteret i hjertet af Aalborg. Hos Tandklinikken Samsøgade tager vi os tid til at lytte til dig og dine behov. Vi lægger vægt på empati og forståelse, og når det kommer til vores patienter, går vi ikke på kompromis. Vi ønsker, at du har lyst til at vende tilbage, når behovet opstår. Derfor laver vi ved dit første besøg en grundig undersøgelse, hvor de forskellige behandlingsmuligheder tales igennem ud fra en grundig diagnostik. Alle dine resultater og oplysninger bliver naturligvis gemt, så vi allerede har et godt indblik i din situation, når behovet for en tandlæge opstår igen. Vores tandklinik skal være for alle, og derfor fører vi yderst konkurrencedygtige priser. Vi udleverer derudover altid et skriftligt overslag på behandlinger der overstiger 2500. Ønsker du også et overslag på mindre behandlinger, tilbyder vi naturligvis også det. Hos Tandklinikken Samsøgade får du som studerende også studierabat, så du ikke føler at hele SU’en skal gå til tandlægeregningen. Som studerende får du 50% rabat på bedøvelser og 10% rabat på alle frie ydelser. Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid er du velkommen til at ringe eller skrive. Du er også altid velkommen til at kigge forbi klinikken på Samsøgade.

 2. CITYKLINIKKEN

  Danmark

  I hjertet af København ligger tandklinikken Cityklinikken, der gør en dyd ud af at sikre deres patienter en tryg og skånsom behandling. I klinikken behandler al personale ud fra principperne inden for minimalinvasion, der indebærer, at de har fokus på at redde naturlige tænder, så vidt det er muligt. Hos Cityklinikken vil de gerne have, at det skal være en tryg oplevelse at komme i klinikken. De har derfor forsøgt at skabe behagelige omgivelser og give sig god tid til hver enkelt patient. Det håber de kan bidrage til at skabe tryghed hos de af deres patienter, der ikke kan lide at komme til tandlæge. I klinikken arbejder de ud fra værdierne om indlevelse i patientens situation, engagement i håndværket og et godt samarbejde med patienten, der der skal sikre dem sunde tænder livet igennem. I klinikken kan du få enhver tandbehandling, og de er også gerne til rådighed, hvis du akut har behov for en tandlæge i København.

 3. TANDLÆGERNE PÅ STATIONSPLADSEN I KØGE

  Danmark

  Vi er placeret få meter fra stationen i Køge, og vores klinik har en rolig oh tryg atmosfære. Vi har mange års erfaring med tandpleje, rodbehandlinger og tandeftersyn. Klinikken er ejet af Britt Hansen, og med hjælp fra resten af teamet, sikres professionel rådgivning og behandling. Vi vægter service og kvalitet højt, og vores team har erfaring med konsultationer og pleje både før, under og efter behandling. Hvis du lider af tandlægeskræk, kan du altid kontakte os, og så gør vi alt vi kan for, at du får en god oplevelse. Det er vigtigt for os at skabe gode relationer, så vi får dannet nogle gode tandlægevaner hos vores patienter. Vi har mange års erfaring med besøgende, der lider af tandlæge skræk, og kan derfor tilbyde den bedste hjælp til kunder, der har brug for hjælp Vores behandlinger bliver altid udført af professionelle tandlæger og tandplejere, og du får derfor altid den bedste behandling når du er hos os. Vi glæder os til at høre fra dig, og hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.

 4. TAND+

  Danmark

  Har du behov for en erfaren tandspecialist, som kan hjælpe med at holde dine tænderstrålende? I vores klinik har hver og en af tandklinikkens medarbejdere utrolig stor viden om branchen, og du kan derfor stole på, at du hver eneste gang får den mest effektive behandling. Tand+ tilbyder mange forskellige behandlinger - alt fra helt almindelige tandrensninger til kosmetisk tandbehandling etc. I tidens løb har vi ligeledes behandlet rigtig mange mennesker med tandlægeangst. Vores medarbejdere ved hermed, hvordan man bedst får patienten til at være afslappede. Vores behandlere gør alt de på nogen måde kan, for at give dig en så komfortable oplevelse som muligt. Tand+ Albani Torv 5 5000 Odense C Tlf.: 66 11 12 81

 5. GODT SMIL FREDERICIA

  Danmark

  Spar op til 40% på dine tandbehandlinger hos Godt Smil i Fredericia. Vi tilbyder trygge og behagelig rammer, og benytter kun det nyeste udstyr og teknologi på markedet. Vores professionelle tandlæger har mange års erfaring indenfor alle former for tandbehandlig, og ser frem til at tage i mod dig på Bødkervej 3, 1. sal i Fredericia.

 6. GODT SMIL RISSKOV

  Danmark

  Godt Smil tandlægerne i Risskov byder indenfor i lyse og behagelige lokaler, hvor vores kompetente og empatiske personale står klar til at byde dig velkommen. Hos Godt Smil tandlægerne i Risskov tilbyder vi bl.a.: - Et professionelt personale med speciale tandlægeskræk - Op til 40% i rabat på dine tandbehandlinger - Smertefri behandling. Besøg Godt Smil tandlægerne i Risskov - Vi ser frem til at møde dig.

 7. OZ TANDLÆGERNE I/S

  Danmark

  Oz tandlægerne i Holbæk sætter patienternes behov først og ønsker at give alle en behagelig oplevelse hos os.

 8. GC FRANCE

  Frankrig

 1. PAAL DENTAL VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 2. DENTAL UNIT

  Tyrkiet

 3. X-RIGHT ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. PRAEZIMED SERVICE GMBH

  Tyskland

 5. GMECOTECH

  Sverige

 6. DENTAL AERATÖR SERVISI

  Tyrkiet

 7. NED-SYSTEM INTERNATIONAL SRL

  Italien

 8. IVOCLAR VIVADENT GMBH

  Østrig

 9. ZMÜ

  Spanien

 10. TECHNIQUE DENTAIRE LUXEMBOURGEOISE

  Luxembourg

Filtre

Resultater for

Tandlægevirksomhed - apparater og udstyr - Import eksport

Antal resultater

5.331 virksomheder