• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tagdækningsmaterialer

Resultater for

Tagdækningsmaterialer - Import eksport

 1. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Vi er en traditionel producent der er certificeret i henhold til ISO 9001, vi har den mest moderne produktionsteknologi samt innovative produkter. Vores tre kerneområder, tagsortiment, fastgørelsessystemer, udstansede dele, danner en solid base for vores globale succes. Innovation, kreativitet og kvalitet kendetegner WUS-produkterne. Vores sikkerhedstagskroge, metaltagplader, tagrendestøtter, regnrørspænder, specialløsninger og sneafskærmningssystemer samt rørklemmer, sprinklerklemmer, monteringsbeslag, monteringsprofiler og passende tilbehør, er kendt over hele verden. Inden for udstansede/bøjede dele udvikler og fremstiller sammen med vores kunder både nye produkter, samt specialprodukter som de efterspørger. Vores interne afdelinger: udvikling, design, konstruktion og produktion arbejder hånd i hånd. Som vores tag- og sanitetsprodukter forlader vores udstansede/bøjede dele vores virksomhed med den passende overfladefinish.

 2. PERFIQUINA

  Portugal

 3. MAGNIPLAST SPA

  Italien

 4. JSC RUCHAIKA

  Belarus

 5. MAGE ROOF & BUILDING COMPONENTS GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JORIS IDE

  Belgien

  Joris Ide koncernen er en af de største og fremsynede uafhængige producenter af materialer til facader og tagbeklædninger i Europa. JI koncernen tilbyder tilpassede produkter til hele konstruktionskæden. Denne polyvalens skinner igennem vores aktivitet inden for konstruktion af industribygninger til landbrugs-, service- og beboelsessektoren. JI koncernen er takket være sin lange erfaring og gode kundeforhold den ideelle aktør til markedsudvikling. Garantierne, de høje krav til brandsikkerhed, de æstetiske og varmemæssige kriterier er blot nogle eksempler. Vi har den rigtige løsning ikke bare til nybyggeri men også til renoveringssektoren. Ved at kombinere et projekt med et JI produkt når vi frem til at holdbart og billigt slutresultat. Vi har mange produkter på lager og kan dermed garantere hurtig levering. Et unikt, holdbart og komplet produktudvalg.

 2. COTTOSENESE SPA

  Italien

  Selskabet Cottonese spa arbejder inden for sektoren for mursten og belægninger. Dets formål har lige fra starten været at tilbyde holdbare og troværdige produkter men uden at gå på kompromis med det æstetiske. Selskabet tilbyder gamle tagsten, brædder, mikroventilerede tage, ventileringselementer, stenmure, håndlavede mursten, fliser i terrakotta, råt murværk, præfabrikerede brædder, tagsten, trin i terrakotta og mursten, celledelte blokke.

 3. BERNARDI COPERTURE SRL

  Italien

  Virksomheden BERNARDI COPERTURE SRL har en solid erfaring på området for civilt og industriele byggeri, hovedsageligt inden for forzinkning, tagdækning samt fjernelse og bortskaffelse af asbest. Virksomheden startede for 30 år siden under navnet Bernardi Agostino, og dens tekniske og operationelle struktur har udviklet sig støt lige siden. Dens administrative afdeling ligger i Ivrea, via Aosta n. 3, og dens operative afdeling i Pavone, stradale Torino 30.

 4. PROFILIA SRL

  Italien

  Profilia designer, fabrikerer og sælger byggesystemer, installationer og komponenter. Virksomheden tilbyder integreret rådgivning både til enkeltpersoner og virksomheder og producerer træfibre, uld og sten, parket og gulve, gipsplader og gipsfiber, ovenlysvinduer, døre og vægge og brandsikre skillevægge, akustikpaneler og termo-akustisk isolering til bygninger.

 5. SOPREMA

  Belgien

  Soprema er en af de førende på det belgiske marked inden for løsninger på forsegling af bygninger og konstruktioner. For at understøtte sin kerneforretning, nemlig forsegling af bygninger, er Soprema også ansvarlig for det belgiske selskab Sibli Andenne. Dette firma sikrer ikke alene distributionen, men producerer og sælger også en lang række mineraler til isolering på basis af perlit og vermiculit.

 1. EDILBOMO SRL

  Italien

  EDILBOMO s.r.l. er en førende virksomhed inden for byggesektoren. Den er blandt andet specialiseret i tagdækninger, ingeniørarbejder, metalarbejder, tagsten og vandtætte belægninger.

 2. BO - MO - SNC

  Italien

  Virksomheden har siden starten beskæftiget sig med salg og bukning af valsede metalemner til blikkenslagerarbejder i bygninger med konstant fokus på nye løsninger og anvendelser i branchen.

 1. TAGDÆKNINGSFIRMA KNUD E. HANSEN

  Danmark

  K.E. Hansen Tagdækning tilbyder afdækning af tag med tagpap. Vi hjælper private og mindre erhvervkunder i Århus og omegn med ny tagdækning og reparationer af tagpap.

 2. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Holland

 3. LLC PRODUCTION ASSOCIATION «GERMETEX»

  Rusland

 4. GRÖMO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. PLASTOFORM GMBH

  Tyskland

 6. DEKS INDUSTRIES EUROPE

  Det Forenede Kongerige

 7. CIDIENNE S.R.L.

  Italien

 8. BWK FRANCE

  Frankrig

 1. NET YAPI MALZ. A.S.

  Tyrkiet

 2. FRANC-DEKER MAREK FRANCUZ

  Polen

 3. XERO FLOR

  Polen

 4. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Italien

 5. STEGES ADAM

  Grækenland

 6. PC HRAMBUD

  Ukraine

 7. DE LUCIA COSTRUZIONI

  Italien

 8. SHISH INDUSTRIES LTD

  Indien

 9. KINGSWOOD INSULATED CONSERVATORY ROOFS

  Det Forenede Kongerige

 10. ABRIS FRANCE SOULAGNET

  Frankrig