• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • stålplader og båndstål

Resultater for

Stålplader og båndstål - Import eksport

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  På vores virksomhed HFP Bandstahl i Bad Salzungen har vi mere end 100 års erfaring inden for koldvalsning og mere end 150 års erfaring fra metalbranchen. Med mere end 250 medarbejdere er det samtidig også vores største afdeling. Båndstål koldvalset iht. EN 10139/10140 i de gængse kvaliteter, valset til enhver styrketilstand, tykkelser 0, 20 - 2, 50 mm, bredder 4 - 525 mm indsætningsstål, sejhærdet stål og fjederstål koldvalset iht. EN 10132 T1-4/10140 i gængse kvaliteter, styrketilstand G hhv. G + K, tykkelser 0, 20 - 1, 80 mm, bredder 10 - 370 mm overfladeudførelse: Normal blank glødet, specielt opruet eller skinnende samt revne- og porefri, lagviklede kraver, superplant strukket og/eller affedtet.

 2. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For 15 år siden – i år 2002 – grundlagde vi handelsselskabet Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i Düsseldorf. I dag nyder vi stor anseelse i ind- og udland, da vi med vores omfattende viden om det internationale marked er i stand til at opfylde vores kunders behov, eftersom vi kun leverer materialer af høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser og hurtig behandling af forespørgsler. Når det gælder særlige ønsker, er vi yderst fleksible, og når det gælder afvikling af ordrerne, er det vores mål at levere den højeste præcision. Og i øvrigt ....... Ved du, hvordan man løser problemer? Meget nemt: Ved at man finder nogen, der løser problemer! Og du har fundet os!

 3. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din stålleverandør fra Sauerland. I Sauerland gør man tingene solidt, og således er Flenders virksomhedsfilosofi baseret på fire søjler: Vi er fleksible, serviceorienterede, hurtige og pålidelige! Vi lader os gerne måle ud fra disse attributter. Vi er især stærke, når det gælder små mængder hærdet og uhærdet fjederstål, samt ved mikrolegeret båndstål. De store lagerkapaciteter og de korte leveringstider gør Flender-Stahl til en pålidelig partner for mange stamkunder i Tyskland og Europa. Et ofte overset emne er materialer, som du ikke længere har brug for! Har du brug for plads på dit lager? Flender-Stahl køber coilvarer og pladematerialer - det giver værdifuld lagerplads og rede penge. Giv os blot besked om dine overskudsbeholdninger, så udfærdiger vi et interessant tilbud til dig. Vores produkter: Koldvalset båndstål, varmvalset båndstål, rustfrit byggestål, indsatsstål, fjederbåndstål

 4. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTWERPSE STAAL SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, stål til skibskonstruktion, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 5. ARS METAL - STRIP AND WIRE SOLUTION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARS METAL - STRIP AND WIRE SOLUTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Frankfurt/main, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ACCIAI DI QUALITA' SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACCIAI DI QUALITA' SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, plader, stålvalser, Industripladearbejde, pladskæring, udskæring og stansning af plader, pladebukning med tryk, plader i rustfrit stål, og stansning af plader brancherne. Den er baseret i Vignole Borbera, Italien.

 2. HESSE GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HESSE GMBH & CO., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 3. REMAG METALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REMAG METALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 4. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Scholz Edelstahl GmbH, et datterselskab under Scholz AG, er siden grundlæggelsen i 1991 blevet indbegrebet af kvalitetsstål. Vores virksomhed har en markedsførende stillingen inden for levering til smedeindustrien, maskinbyggeri og leverandører. Samtidig får kunder i hele Europa glæde over vores omfattende tjenesteydelser og den fremragende service og de førsteklasses produkter.

 5. MARIO FERNANDO GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden MARIO FERNANDO GROUP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for stållegerede plader brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 1. CQFT - COMPTOIR DE QUINCAILLERIE FERS ET TUBE

  Frankrig

  Virksomheden CQFT - COMPTOIR DE QUINCAILLERIE FERS ET TUBE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Stål, Stål, metalplader, afslebne, metalplader, galvaniserede, og koldvalsede plader brancherne. Den er baseret i Goussainville Cedex, Frankrig.

 2. STAHL-SERVICE WESTHOFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAHL-SERVICE WESTHOFF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Arnsberg, Tyskland.

 1. A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A J MARSHALL (SPECIAL STEELS) LTD, er en Distributør, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Manganstål, corten stål, hærdet stål, og flade stålbånd brancherne. Den er baseret i York, Det Forenede Kongerige.

 2. METAFLEX KANTTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden METAFLEX KANTTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i St. Pölten-Unterradlberg, Østrig.

 3. ATLANTIQUE PROFILAGE

  Frankrig

  Virksomheden ATLANTIQUE PROFILAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for isenkram brancherne. Den er baseret i Hagetmau, Frankrig.

 4. MECHEL SERVICE STAHLHANDEL AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Virksomheden MECHEL SERVICE STAHLHANDEL AUSTRIA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

 5. CACO GROUP

  Tyrkiet

  Virksomheden CACO GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for bånd i varmvalset rustfrit stål, rørformede strukturer i stål, metalbaner, koldlaminerede, og Stålhandel brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 6. SIGMA MAKINE SAN.TIC.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden SIGMA MAKINE SAN.TIC.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for stål til metalstrukturer, flade pakninger, fabrikation af maskiner, og ALUMINUM Maskinforarbejdning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. METALED STEEL MATERIALS SRL

  Rumænien

  Virksomheden METALED STEEL MATERIALS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal, Byggestål, Rør og slanger, stål-, Stålplader og båndstål, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Byggestål, Rør og slanger, stål-, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 8. KOEHLER STAHL

  Tyskland

  Virksomheden KOEHLER STAHL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for Båndstål, og tynde magnetplader brancherne. Den er baseret i Kempen, Tyskland.

 1. IRESTAL INOX - STRASBOURG

  Frankrig

  Virksomheden IRESTAL INOX - STRASBOURG, er en Distributør, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Stålplader og båndstål, Rør og slanger, rustfrit stål, Stålplader og båndstål, og fittings i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Geispolsheim-Gare, Frankrig.

 2. BOECKER STAHL - SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOECKER STAHL - SERVICE GMBH, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for metalspiraler, koldvalsede plader, varmebehandlede plader, og stållaminater brancherne. Den er baseret i Schwerte-Westhofen, Tyskland.

 3. SAPIM INOX - CENTRE

  Frankrig

  Virksomheden SAPIM INOX - CENTRE, er en Distributør, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Stålplader og båndstål, rør i rustfrit stål, bundplader i rustfrit stål, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Migennes, Frankrig.

 4. SARIBAL METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden SARIBAL METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. SSAB SWEDISH STEEL

  Frankrig

  Virksomheden SSAB SWEDISH STEEL, er en Distributør, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stål, Stålplader og båndstål, Stål, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Neuilly Sur Seine, Frankrig.

 6. BANDSTAHL SCHULTE & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BANDSTAHL SCHULTE & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 7. LAMEX SRL

  Italien

  Virksomheden LAMEX SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålplader og båndstål branchen. Den opererer også inden for aluminiumsplader, og metalplader, ///amandees brancherne. Den er baseret i Arcole, Italien.

 8. HEBOSS INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden HEBOSS INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Plader og bånd - jernholdigt metal, Stålplader og båndstål, Specialstål, rustfrit stål, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 9. METAALWERK HANCKE

  Belgien

  Virksomheden METAALWERK HANCKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Stålplader og båndstål, pvc, profilskinner, Stålplader og båndstål, og forhandler af lamineret stål brancherne. Den er baseret i Lo, Belgien.

 10. VOSTA STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VOSTA STAHLHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Stål, rå, Specialstål, Rør og slanger, stål-, Stålplader og båndstål, Stål, rå, Specialstål, Rør og slanger, stål-, og Stålplader og båndstål brancherne. Den er baseret i Brüggen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis