• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sport - artikler og udstyr

Resultater for

Sport - artikler og udstyr - Import eksport

 1. BASK COMPANY LTD

  Rusland

  BASK Company Ltd. er en russisk forsknings- og produktionsvirksomhed. Vores specialitet er produktion af sportsbeklædning og udstyr til udendørsaktiviteter og ekstreme sportsgrene (skibeklædning, hiking beklædning, klatrebeklædning, hiking - udstyr og tilbehør). Vores produktion repræsenteres af 6 kollektioner: Beyond the Polar Circe: Beklædning til de mest ekstreme vejrforhold (fra koldt til -40 °С, og endda lavere). BASK city: Vinterbeklædning til byen, som vil give dig komfort og stil i en kold sæson. BASK kids, BASK juno. Funktionel kollektion af børnetøj, tilgængelig til at holde børnene varme under vintermånederne. Expert. Kollektion til dem der elsker udendørsaktiviteter. Skabt i samarbejde med professionelle sportsfolk. BASK adventure. Beklædning og udstyr inklusive stormbeklædning (veste, bjergjakker, vandafvisende beklædning), sweaters, soveposer, rygsække, telte og markiser). Tilbehør: hatte, luffer og handsker, sokker og andet.

 2. MEGAFORM

  Belgien

  MEGAFORM er din partner og leverandør af innovative og pædagogiske produkter og ressourcer til det institutionelle marked inden for fysisk træning og velvære for alle aldre og evner med respekt for bæredygtig udvikling. Vores firma er baseret i Belgien og har serviceret forhandlere over hele Europa i mere end 30 år. MEGAFORMs sortiment omfatter kvalitetsprodukter til (tilpasset) fysisk træning, traditionelle sportsartikler, innovative aktivitetsideer, nye sportsspil, sensoriske motorløsninger med fokus på særlige behov og markedskrav og meget andet tilbehør til iværksættelse af enhver fysisk aktivitet. MEGAFORM markedsfører sine egne mærkevarer og er den stolte ejer af Spordas® og Stimove® mærkerne. Vi er også officielle europæiske distributører af andre kendte kvalitetsmærker som Park & Sun Sports®, DOM Sports®, Sand Socks®, Tangles®, Skillastics®, PedaYoga®, ARK Therapeutics®, COMFY®, manimo® og meget mere.

 3. SPORT-THIEME GMBH

  Tyskland

 4. RUSE SPORT

  Bulgarien

 5. SHAPEUP.DK

  Danmark

  Shapeup.dk er en "gren" af hovedfirmaet Shape! Shape er et træningscenter i Aarhus med speciale indenfor personlig træning. Dette træningscenter har eksisteret i over 11 år - og med kæmpe succes! For ca. 10 år siden valgte vi at lave en webshop, hvor vores ekspertise indenfor personlig træning, skulle være med til, at sammensætte et udvalg af træningsudstyr, hvor kvaliteten var i absolut top. Shapeup.dk blev en realitet! Hvorfor vælge shapeup.dk? Det der adskiller os fra mange af de andre udbydere på markedet er, at vi til daglig lever af at bruge de produkter vi sælger. Dette gør, at vi ned til mindste detalje, kan fortælle hvordan produktet skal bruges, hvilke fordele det har og selvfølgelig også hvilke ulemper det kan have. Køberens fordel Den viden vi besidder, skal blive køberens fordel. Med andre ord: Når der skal vælges produkter, er vi ikke længere væk end et opkald eller en mail. Ved henvendelse via mail inden kl. 15: 00, vil vi besvare mailen samme dag.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROSHAR (EXSPORT, LLC)

  Rusland

  PROSHARs produktionslinje til paintballkugler er den største i Europa og dækker et areal på mere end 4.000 kvadratmeter og integrerer de allerførste innovationer i soft gel-industrien. Vi implementerer hurtigt det mest avancerede udstyr inden for indkapslingsindustrien i vores produktionslinjer, og vores højt kvalificerede specialister følger konstant og nøje udviklingen af moderne teknologier. Produktionscyklussen består af flere trin: Skal- og fyldstofproduktion, indkapsling, tørring og emballering med tilhørende kvalitetskontrol på hvert eneste trin. PROSHAR har sine egne kontorer i USA, Europa og Rusland samt et solidt netværk af distributører i forskellige lande. Vi værdsætter vores kunder og deres tid, så vi har udviklet et effektivt system for levering af friske PROSHAR paintballs til vore kunder.

 2. RHN TRADING

  Danmark

  Hos Bidtafbold.dk har vi udarbejdet en hjemmeside, som fra en objektiv vinkel guider brugere til køb af fodbold- og træningsudstyr. Vi forsøger til enhver tid at udarbejde markedets bedste guides, så brugerne ikke vil fare vild i markedet indenfor fodboldstøvler. Vi sammenligner produkter og priser fra flere forskellige webshops, og henviser brugerne til disse for at der kan foretages et køb. Der bliver derfor ikke handlet hos Bidtafbold.dk, men vi leder blot brugerne over til forskellige sider, hvor det er muligt at købe fodbold- ellers sportsudstyr.

 3. SPORT ITALIA - SRL

  Italien

  SPORT ITALIA er førende inden for sportssektoren og har specialiseret sig i distribution af produkter til atletik og gymnastik. Virksomheden sælger en gros og i detail sportsudstyr til atletik, rytmisk gymnastik, kunstnerisk gymnastik, trampolin, basketball, håndbold, fodbold, tennis, rugby, muskeltræning, inventar til omklædningsrum og beskyttelser. Artiklerne kan anvendes inden for både propædeutik og af professionelle.

 4. SPORT DIFFUSIONE SNC DI MANA EMANUELE CRISTOFORO E VERRI LEONIDA MAURIZIO

  Italien

  Boule du Jour er en traditionel virksomhed med speciale i fremstilling af professionelle kugler til bowling og petanque. Alle kugler fra Boule du Jour er afbalancerede og fuldstændig runde takket været maskiner med numerisk styring. Ud over de traditionelle hule kugler fremstiller vi også kugler med en højere præstation til spillere, der er særlig krævende og polyvalente.

 5. ELGA TRADING

  Tyrkiet

 1. TEXTIL ANGETO SL - BRK23

  Spanien

 2. CARNES , YACHTS & LNG-GN

  Spanien

 1. NORPAVI LDA

  Portugal

 2. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Italien

 3. ADORA BONNETS DE BAIN PERSONNALISÉS

  Belgien

 4. RSP

  Spanien

 5. BUDOSPORT

  Moldavia

 6. PROTSPORT

  Spanien

 7. ÇAGRI MOBILYA AKSESUARLARI

  Tyrkiet

 8. AUTHENTIC SPORTS & TOYS GMBH

  Tyskland

 1. VISITASPORT76 S.L

  Spanien

 2. KUL FITNESS S.L.

  Spanien

 3. STAYWORK

  Spanien

 4. ZODIAC POOL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 5. WEICHBODENMATTE.COM

  Tyskland

 6. TRAINING METHOD RUF, S.L.

  Spanien

 7. BILLARES SAM S.A. MAQUINAS DE OCIO

  Spanien

 8. MONDO LUXEMBOURG

  Luxembourg

 9. BOND STREET TROPHIES LTD

  Det Forenede Kongerige

 10. JUCKER HAWAII - MIKE JUCKER (DEUTSCHLAND) GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Sport - artikler og udstyr - Import eksport

Antal resultater

4.603 virksomheder