• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spændeskiver

Resultater for

Spændeskiver - Import eksport

 1. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Din C-dels specialist til indkøb af alle drejede dele, tegnedele og specialkomponenter. Vi tilbyder dig en række (specielle) materialer og overflader, som kan implementeres helt efter dine specifikationer. Brancher: Luftfart, bilindustrien, maskinteknik, optik og finmekanik, medicinsk teknologi, forsvar, elektrisk industri, vind-/solenergi, jernbaner eller halvlederindustrien er blot nogle få eksempler på vores forskellige aktivitetsområder. Indledende prøver i henhold til VDA eller PPAP stilles til rådighed på en procespålidelig måde. RoHS- og REACh-overensstemmelse, bæredygtige indkøb og omhyggelig brug af ressourcer er vigtigt for os. Indkøbs- og kvalitetssikringskontrakter samt kunde- og leverandøraudit er grundlaget for vores daglige arbejde. Foruden indkøb af alle special-, drejede og standarddele tilbyder vi dig også C-dele-styring, som præcist kan tilpasses dine krav og forhold.

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 3. GEORG MARTIN GMBH

  Tyskland

  Martin – din partner for præcision. I mere end 60 år har vi produceret metalliske mellemlag samt stansede og dybtrukne dele til maskin- og anlægskonstruktion. Vores referencespektrum omfatter alle væsentlige dele af industrien, især trykkemaskine- og bilindustrien samt luft- og rumfartsvirksomheder. Pålidelighed er i den forbindelse afgørende for selvforståelsen hos vores mere end 100 medarbejdere, der med stort engagement, mange års erfaring og teknisk knowhow dagligt opfylder de højeste krav om præcisionsnøjagtighed og kvalitet. Vores produkter omfatter: Afstandsskiver, metalmellemlæg til maskinindustrien, spændeskiver, præcisionsstansedele, stansedele, metalfolier, selvklæbende stålfolier, ordreproduktion af mekaniske moduler, motorunderlag, skrælbare paselementer, 2D-laserbearbejdning, præcisionsmoduler af plademateriale

 4. WINKELSHOP.DE GMBH

  Tyskland

 5. SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NOTUM GMBH

  Tyskland

 2. BOTSA GMBH

  Tyskland

 3. KS FASTENERS GMBH

  Tyskland

 4. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Tyskland

 5. HANS PETER SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Hans Peter Schulte GmbH er en familiedrevet virksomhed i anden generation, som siden 1964 har udviklet sig til en af de førende producenter inden for den spåntagende industri. Vores produkter anvendes inden for mange brancher. Hans Peter Schulte GmbH har hovedsæde i Plettenberg i Sauerland. Vores virksomhed er en producerende industrivirksomhed inden for præcisionsdrejedele og rørafskæringer. Vi beskæftiger 20 medarbejdere og leverer millioner af dele hvert år. Vores produktionsteknologi er tilpasset den førende teknologi inden for mange brancher. Vi anvender udelukkende de bedste systemer, som gør vores processer transparente og effektive. Vores kunder efterspørger kvalitetsprodukter til de rigtige priser. Vores fleksibilitet garanterer korte leveringstider og en kompetent håndtering af hele processen fra forespørgsel til levering.

 1. SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 2. K & G HERMANN GMBH

  Tyskland

 1. SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 2. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanien

 3. GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K

  Tyskland

 4. F.R.L. SRL

  Italien

 5. OFFICINE RIVA S.P.A.

  Italien

 6. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Tyskland

 7. ASIL CIVATA

  Tyrkiet

 8. GEBR. GROSSHEIM PRESS- UND STANZWERK

  Tyskland

 1. SCHELLHORN GMBH & CO. KG VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

 2. SUN FASTENERS LTD.STI.

  Tyrkiet

 3. MANUFACTURES CUSELL, S.L.

  Spanien

 4. LAMECO GMBH

  Tyskland

 5. UTA AUTO INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 6. FA.BE.RO.

  Italien

 7. ZMT ARGENTUM INDUSTRIA STUDIUM LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

 8. ALFA SEALING

  Tyrkiet

 9. JARI SYSTEMS

  Belgien

 10. REBASTI S.N.C. DI POMPELE R. E F. E C.

  Italien