• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spændeskiver

Resultater for

Spændeskiver - Import eksport

 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din C-dels specialist til indkøb af alle drejede dele, tegnedele og specialkomponenter. Vi tilbyder dig en række (specielle) materialer og overflader, som kan implementeres helt efter dine specifikationer. Brancher: Luftfart, bilindustrien, maskinteknik, optik og finmekanik, medicinsk teknologi, forsvar, elektrisk industri, vind-/solenergi, jernbaner eller halvlederindustrien er blot nogle få eksempler på vores forskellige aktivitetsområder. Indledende prøver i henhold til VDA eller PPAP stilles til rådighed på en procespålidelig måde. RoHS- og REACh-overensstemmelse, bæredygtige indkøb og omhyggelig brug af ressourcer er vigtigt for os. Indkøbs- og kvalitetssikringskontrakter samt kunde- og leverandøraudit er grundlaget for vores daglige arbejde. Foruden indkøb af alle special-, drejede og standarddele tilbyder vi dig også C-dele-styring, som præcist kan tilpasses dine krav og forhold.

 3. GEORG MARTIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Martin – din partner for præcision. I mere end 60 år har vi produceret metalliske mellemlag samt stansede og dybtrukne dele til maskin- og anlægskonstruktion. Vores referencespektrum omfatter alle væsentlige dele af industrien, især trykkemaskine- og bilindustrien samt luft- og rumfartsvirksomheder. Pålidelighed er i den forbindelse afgørende for selvforståelsen hos vores mere end 100 medarbejdere, der med stort engagement, mange års erfaring og teknisk knowhow dagligt opfylder de højeste krav om præcisionsnøjagtighed og kvalitet. Vores produkter omfatter: Afstandsskiver, metalmellemlæg til maskinindustrien, spændeskiver, præcisionsstansedele, stansedele, metalfolier, selvklæbende stålfolier, ordreproduktion af mekaniske moduler, motorunderlag, skrælbare paselementer, 2D-laserbearbejdning, præcisionsmoduler af plademateriale

 4. TEPROSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEPROSA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bearbejdning af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, Laserskæring, tynde magnetplader, lasergravering, arbejdning af rustfrit stål, Spændeskiver, præcisionsplader, udskåret tynd metalplade, og laserskæring brancherne. Den er baseret i Magdeburg, Tyskland.

 5. WINKELSHOP.DE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WINKELSHOP.DE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Hadamar, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BOTSA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOTSA GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Bottrop, Tyskland.

 2. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOLB KS FASTENERS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, Passkruer, spændepatroner, gevindtap, Spændeskiver, Rustfri stålmøtrikker, sekskantede møtrikker, skruer i rustfrit stål, og specialskruer og -møtrikker brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 3. KOLB KS FASTENERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOLB KS FASTENERS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for Trapezgevindstænger, Skruer, rust- og syrebestandige, og Sekskantede møtrikker brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 4. HANS PETER SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Hans Peter Schulte GmbH er en familiedrevet virksomhed i anden generation, som siden 1964 har udviklet sig til en af de førende producenter inden for den spåntagende industri. Vores produkter anvendes inden for mange brancher. Hans Peter Schulte GmbH har hovedsæde i Plettenberg i Sauerland. Vores virksomhed er en producerende industrivirksomhed inden for præcisionsdrejedele og rørafskæringer. Vi beskæftiger 20 medarbejdere og leverer millioner af dele hvert år. Vores produktionsteknologi er tilpasset den førende teknologi inden for mange brancher. Vi anvender udelukkende de bedste systemer, som gør vores processer transparente og effektive. Vores kunder efterspørger kvalitetsprodukter til de rigtige priser. Vores fleksibilitet garanterer korte leveringstider og en kompetent håndtering af hele processen fra forespørgsel til levering.

 5. SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SEDIR OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for fabrikation af oliehydrauliske komponenter, fittings, pneumatiske og hydraulisk udstyr, og Beslag - industrielle brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER

  Tyskland

  Virksomheden SCHRAUBEN.EXPERT - INH. MICHAEL KRÖGER, er en Distributør, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Bad Hönningen, Tyskland.

 2. NOTUM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NOTUM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Pollenfeld-Preith, Tyskland.

 1. SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SICOPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Erkelenz, Tyskland.

 2. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanien

  Virksomheden MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelse, metal- branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, metalkæder, fjedre, Spændeskiver, og flanger brancherne. Den er baseret i Sabadell, Spanien.

 3. GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K

  Tyskland

  Virksomheden GRAFITVERARBEITUNG UDO ARNOLD INH. DANIEL WEBER E.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 4. OFFICINE RIVA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden OFFICINE RIVA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for koblingsplader, tankdæksler til motorcykler, koldstøbning af metaller, og komponenter til biler brancherne. Den er baseret i Lecco, Italien.

 5. ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden ISC PLASTIC PARTS, S.L. DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Nitter branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, Spændeskiver, støttesokler, hætter, og Tilbehør til kabelbeskyttelsesrør brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 6. JARI SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden JARI SYSTEMS, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, Spændeskiver, Skruer, fæstningsartikler, Møtrikker til skruer, Spændeskiver, og Skruer brancherne. Den er baseret i Harelbeke, Belgien.

 7. K & G HERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden K & G HERMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Wellendingen, Tyskland.

 8. ASIL CIVATA

  Tyrkiet

  Virksomheden ASIL CIVATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, møtrikker, Spændeskiver, og specialskruer og -møtrikker brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. SCHELLHORN GMBH & CO. KG VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden SCHELLHORN GMBH & CO. KG VERBINDUNGSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, Spændeskiver, Skruer, Værktøj og isenkram, Møtrikker til skruer, Spændeskiver, Skruer, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Pfedelbach, Tyskland.

 2. AIEV-PROCIDEC

  Frankrig

  Virksomheden AIEV-PROCIDEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, udskæring i metal, konusringe, Oppresning - stål og metaller, og udskæring og stansning af plader brancherne. Den er baseret i Woippy, Frankrig.

 3. GEBR. GROSSHEIM PRESS- UND STANZWERK

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. GROSSHEIM PRESS- UND STANZWERK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, takkede skiver, Skruer og møtrikker, og Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 4. LAMECO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LAMECO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. SUN FASTENERS LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SUN FASTENERS LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for kobberskiver, og skive i speciallegering brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 6. MANUFACTURES CUSELL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden MANUFACTURES CUSELL, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for skiver, og pakninger brancherne. Den er baseret i Polinyà (barcelona), Spanien.

 7. FABRIRO

  Belgien

  Virksomheden FABRIRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, og skiver i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Jumet, Belgien.

 8. FA.BE.RO.

  Italien

  Virksomheden FA.BE.RO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, skivefjeder, og Spændeskiver brancherne. Den er baseret i Palazzago, Italien.

 9. AFIM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AFIM S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Spændeskiver, og Spændeskiver brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 10. ZMT ARGENTUM INDUSTRIA STUDIUM LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden ZMT ARGENTUM INDUSTRIA STUDIUM LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændeskiver branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis