• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • spændenøgle

Resultater for

Spændenøgle - Import eksport

 1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ALT TIL DREJEBÆNKENI mere end 40 år har vi været et af de førende handelshuse inden for præcisionsværktøj til drejedelsindustrien i Europa og hele verden.Uanset, om du har brug for spændetænger, føringsbøsninger, klembøsninger værktøjsholdere, skæreværktøj eller andet værktøj til dine drejebænke, så er vi den rigtige partner for dig.Hos os kan du få alt, hvad du behøver til udføring af drejearbejde.Altid over 34.000 varer på lagerMed et af de største lagre i Tyskland og vores in-house ændrings- og produktionsværksted sikrer vi, at alle kundeønsker opfyldes.Vi leverer bestilt lagervare hurtigt, kompetent og pålideligt inden for 24 timer.Vi er også til at stole på hvad kvalitet angår. Vi har været DIN EN ISO 9001 certificeret i mere end 10 år. Konstant forbedring af vores produkter og processer bidrager til en stadig øgning af kundetilfredsheden.

 2. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, hvor økonomien blomstrer, og trafikken er tæt. Vores virksomhed blev etableret i 2006, og er specialiseret i svejsede kæder, knyttede kæder, kuglekæder, plastkæder, dekorationskæder, hundekæder, kæde til donkraft, transportkæder og kædetilbehør, kabelføring, stålkabel, hængelås, glasfiberprodukter, tøjsnore og andet udstyr samt plastprodukter. Vi tilslutter os princippet "lighed og gensidig fordel, top ærlighed og ære, effektivitet og praktisk, innovation".

 3. DESTACO EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DESTACO EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Oberursel, Tyskland.

 4. SIT (SCHWEIZ) AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIT (SCHWEIZ) AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Sirnach, Schweiz.

 5. SWS SPANNWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SWS SPANNWERKZEUGE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Schlüchtern, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KO-KEN EUROPE

  Luxembourg

  Vælg de mest effektive værktøjer til et arbejde af kvalitet! Ko-ken Europe S.A. blev oprettet i 1975 og et distributionscenter i Europa for det japanske værktøjsmærke Ko-ken Tool Co., Ltd. Virksomheden Ko-ken Tool har i fire generationer produceret fatninger og topnøgler med det mål at tilbyde sine kunder den bedste kvalitet. Vælg kvalitet med produkter fra Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka i Japan garanter en høj kvalitet og en præcis fremstilling af Ko-ken værktøj. Alle værktøjer fra Ko-ken forlader fabrikken efter en streng kontrol. Ko-ken tilbyder gratis reparation eller udskiftning for alle fejl og defekter via sine distributører, medmindre der er tale om et delt ansvar. Ko-ken Tool Co., Ltd. anvender en produktionsproces, der har været godkendt med ISO 9001 siden 1995.

 2. ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF)

  Tyskland

  Virksomheden ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Fellbach, Tyskland.

 3. FIRST BOLTING

  Belgien

  Virksomheden FIRST BOLTING, er en Distributør, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for tilspændingsmoment, værktøj til fastspænding, og tilspænding brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 4. HEBEI OUYANG SAFETY TOOLS CO.,LTD

  Canada

  Virksomheden HEBEI OUYANG SAFETY TOOLS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for Værktøj som ikke fremkalder gnister brancherne. Den er baseret i Botou, Canada.

 5. BERG & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BERG & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 1. KARL KAUFMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KARL KAUFMANN GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Backnang, Tyskland.

 2. FPT - FLUID POWER TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden FPT - FLUID POWER TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løfteudstyr - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Spændenøgle, hydrauliske elevatorer, Spændenøgle, højtrykscylindre, og efterspændingsanordninger brancherne. Den er baseret i Ne, Italien.

 1. GEDORE-TORQUE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GEDORE-TORQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for momentnøgler, og koblingsbegrænser brancherne. Den er baseret i Guildford, Det Forenede Kongerige.

 2. QUALI-TORC - SERRAGE CONTRÔLÉ

  Frankrig

  Virksomheden QUALI-TORC - SERRAGE CONTRÔLÉ, er en Distributør, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Brie, Frankrig.

 3. FEBAMETAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden FEBAMETAL S.P.A., er en Distributør, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Spændenøgle, Spændenøgle, og udboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Grugliasco, Italien.

 4. ISTANBUL CILINGIR EVI

  Tyrkiet

  Virksomheden ISTANBUL CILINGIR EVI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. ELESA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ELESA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for metriske hjul brancherne. Den er baseret i Monza, Italien.

 6. ATEC - SERRAGE INDUSTRIEL

  Frankrig

  Virksomheden ATEC - SERRAGE INDUSTRIEL, er en Distributør, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Spændenøgle, Spændenøgle, tilspænding, og skruemaskiner brancherne. Den er baseret i Port De Bouc, Frankrig.

 7. TECNOGI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOGI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for Momentnøgler, kraftmultiplikatorer, dynamometriske skruetrækkere, og tilspændingsmoment brancherne. Den er baseret i Usmate Velate, Italien.

 8. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Spændenøgle, Værktøj til fjernelse af spåner, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Spændenøgle, og Værktøj til fjernelse af spåner brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 1. SCHAUBLIN SA

  Schweiz

  Virksomheden SCHAUBLIN SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for værktøj til fastspænding brancherne. Den er baseret i Delémont, Schweiz.

 2. AR METAL VE DOVME EL ALETLERI A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden AR METAL VE DOVME EL ALETLERI A.S, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for Bidetænger, Håndværktøj, ikke-automatisk, Bidetænger, og Håndværktøj, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. NATHO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NATHO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Spændenøgle, Bærbart maskinværktøj, og Spændenøgle brancherne. Den er baseret i Paderno Dugnano, Italien.

 4. ERNST DÜNNEMANN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden ERNST DÜNNEMANN GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Spændenøgle, Værktøj til fjernelse af spåner, Spændenøgle, og Værktøj til fjernelse af spåner brancherne. Den er baseret i Wagenfeld, Tyskland.

 5. BEBEK ÇILINGIR

  Tyrkiet

  Virksomheden BEBEK ÇILINGIR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den opererer også inden for reparation nøgler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. 01PESSOT TOOLS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden 01PESSOT TOOLS S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Spændenøgle, Bærbart maskinværktøj, og Spændenøgle brancherne. Den er baseret i Sacile, Italien.

 7. LANZ WERKZEUGE ITALIA S.N.C. DI TAMELLINI CLAUDIA & C.

  Italien

  Virksomheden LANZ WERKZEUGE ITALIA S.N.C. DI TAMELLINI CLAUDIA & C., er en Underleverandør, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Spændenøgle, Bærbart maskinværktøj, og Spændenøgle brancherne. Den er baseret i Illasi, Italien.

 8. ETIMESGUT EMIR ÇILINGIR

  Tyrkiet

  Virksomheden ETIMESGUT EMIR ÇILINGIR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 9. MUTLUSAN ELECTRIC

  Tyrkiet

  Virksomheden MUTLUSAN ELECTRIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spændenøgle branchen. Den er baseret i Basaksehir, Tyrkiet.

 10. ADRIATICA UTENSILI S.A.S. DI MAZZOTTA GIOVANNI & C.SAS

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis