• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sorteringsmaskiner til frugt og grønsager

Resultater for

Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager - Import eksport

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  FEMIA designer og bygger maskiner og udstyr til forberedning og en kontinuerlig termisk behandling af grøntsager, majs og frugt. I næsten 60 år har FEMIA leveret til brancher inden for dåsepakning, dybfrysning og friske fødevarer, på alle kontinenter. Fra modtagelse af produktet på fabrikken, til dets overførsel til emballering eller fryselinjen, har vi svaret til alle dine behov, med et stort udvalg af kapaciteter, på op til 20 ton pr. time: Modtagelse og linjeindføring, rensning, vaskning, sortering, klassificering, fjernelse af stilke, tilpasning, tilskæring, indføring og overførsel. Kontinuerlig termisk behandling: blanchering, nedkøling, genhydrering, dehydrering, tørring. Vi arbejder kontinuerligt på innovation og forbedring af vores maskiner, så vi kan imødese alle dine krav: Øgning af udbyttet fra dine linjer, bevarelse af kvaliteten af dine produkter, reduktion af vand- og energiforbrug, forenkling og reduktion af vedligeholdelsesomkostninger, øgning af dine maskiners levetid.

 2. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecno Group Lab er en virksomhed, der fremstiller maskiner til bearbejdning af frugt og grøntsager. Virksomhedens primære målsætning er kundens tilfredshed, evnen til at levere produkter, som lever fuldstændigt op til forventningerne, og som samtidigt er i overensstemmelse med markedskravene. Virksomheden projekterer og fremstiller pålidelige og sikre maskiner: fødeledninger, drejeborde, kassevaskere, bearbejdningslinjer til citrusfrugter og grøntsager, maskiner til brødbagning.

 3. PCM DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PCM DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 4. FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Rohrbrunn, Østrig.

 5. CALIBREX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALIBREX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for kalibermål, elektroniske sorteringsmaskiner efter vægt, elektroniske sorteringsmaskiner med vægt, Elektroniske sorteringsmaskiner til abrikoser, Elektroniske sorteringsmaskiner til æbler, Elektroniske sorteringsmaskiner til meloner, og Elektroniske sorteringsmaskiner til fersken brancherne. Den er baseret i Cavaillon Cedex, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Altdorf, Tyskland.

 2. AMASYST AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMASYST AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Zuzwil, Schweiz.

 3. CALIBREUSES FACHAUX

  Frankrig

  Vi har i mere end 50 år fremstillet kvalitetsrige og præcise sorteringsmaskiner. Vi leverer udstyr til træavlere. Virksomheden ligger i hjertet af en region, hvor der dyrkes æbler, og fik hurtigt et ry som værende pålidelig og opmærksom på kundernes behov. Vi tilbyder kun innovative og kvalitetsrige produkter og har derfor hurtigt udviklet os på markedet for sortering af frugter og grønsager. Vi tilbyder et komplet udvalg af maskiner og udstyr til producenter af frugt og grønt: Elektroniske sorteringsmaskiner efter diameter, Elektroniske sorteringsmaskiner efter vægt, mekaniske sorteringsmaskiner, maskiner til frasortering af stilke på kirsebær samt andet tilbehør (børstemaskiner, bokspalletømmere, tømning i vand, påfyldningsmaskiner...). Vi kan prale af, at vores maskiner anvendes i både Frankrig, USA, Canada, Chili, Spanien, Italien, Tyskland, Schweiz, Norge o.a...

 4. DELMA

  Tunisien

  Virksomheden DELMA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for skrællekniv, anlæg og udstyr til tilberedning af pommes frites, netpakkemaskiner, og konditioneringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 5. GRAMASER LDª - MAQUINAS HORTOFRUTICULAS

  Portugal

  Virksomheden GRAMASER LDª - MAQUINAS HORTOFRUTICULAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for kalibermål til frugt og grønt, og udstyr til klassificering brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 1. STALKO SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Virksomheden STALKO SP. Z O.O. SP. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner til emballering, forsyninger til landbruget, sorteringsmaskiner, og landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. HUNDT ABFÜLLTECHNIK

  Østrig

  Virksomheden HUNDT ABFÜLLTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Zwischenwasser, Østrig.

 1. ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Oberwaltersdorf, Østrig.

 2. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EMEC DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Ravensburg, Tyskland.

 3. OLIQ

  Italien

  Virksomheden OLIQ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for sorteringsmaskiner til oliven brancherne. Den er baseret i Rovigo, Italien.

 4. FROUTOMANIA

  Grækenland

  Virksomheden FROUTOMANIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, frisk frugt, grønsager, Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, og pakkede ferskner brancherne. Den er baseret i Skidra, Grækenland.

 5. ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Wiener Neustadt, Østrig.

 6. CORENT NV

  Belgien

  Virksomheden CORENT NV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, emballage til frugt og grønt, indpakning frugt og grønt, og poser til frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 7. JOS DE BRUYNE

  Belgien

  Virksomheden JOS DE BRUYNE, er en Engrossalg, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Skrællemaskiner og rivejern, Skrællemaskiner og rivejern, tilbehør til køkkenet, maskiner til behandling af frugt og grønsager, og grøntsagskniv brancherne. Den er baseret i Leupegem, Belgien.

 8. FRUIT VANHELLEMONT

  Belgien

  Virksomheden FRUIT VANHELLEMONT, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, salg af frugt engros, Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, transport frugt og grønt, og tidlige grøntsager brancherne. Den er baseret i Meensel-Kiezegem, Belgien.

 1. MAF RODA AGROBOTIC

  Frankrig

  Virksomheden MAF RODA AGROBOTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til behandling af frugt og grønt, anlæg og udstyr til sortering og udvælgelse af frugt og grønt, og maskiner til palletering brancherne. Den er baseret i Montauban, Frankrig.

 2. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

  Spanien

  Virksomheden FRUITS HORTOMARKET S.L.U, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager, Landbrug - import-eksport, og Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager brancherne. Den er baseret i Almeria, Spanien.

 3. SETOP

  Frankrig

  Virksomheden SETOP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Cavaillon, Frankrig.

 4. ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Argelato, Italien.

 5. VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS

  Belgien

  Virksomheden VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for kvalitetskontrol af fødevareprodukter, transportbånd, sorteringsmaskiner, og Systemer til sporing, adskillelse og sortering i industrien brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 6. SANAMAR CAPILLEROS

  Spanien

  Virksomheden SANAMAR CAPILLEROS, er en Engrossalg, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den er baseret i Almeria, Spanien.

 7. TOMRA SORTING

  Belgien

  Virksomheden TOMRA SORTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for kalibermål til frugt og grønt, sorteringsmaskiner, og sorteringsmaskiner til oliven brancherne. Den er baseret i Leuven, Belgien.

 8. VANHEMENS

  Belgien

  Virksomheden VANHEMENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for metaldetektorer brancherne. Den er baseret i Kluisbergen, Belgien.

 9. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hefei, Kina.

 10. FRUIT TECH SRL

  Italien

  Virksomheden FRUIT TECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for kalibermål til frugt og grønt brancherne. Den er baseret i Gambettola, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager - Import eksport

Antal resultater

1.008 Virksomheder