• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr

Resultater for

Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ARGONN EQUIPEMENTS SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARGONN EQUIPEMENTS SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for vasketunneller, vasketunneller til metaller, rengøringsservicer til fødevareindustrien, og Rengøringsanlægsfremstilling brancherne. Den er baseret i Clermont En Argonne, Frankrig.

 2. COOLIKE REGNERY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden COOLIKE REGNERY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bensheim, Tyskland.

 3. CO MEDIZELL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CO MEDIZELL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELIS BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Arbejdstøj - til leje branchen. Den opererer også inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, Kitler og forklæder, Håndklæde- og sæbeautomater, Erhvervs- og industrilinned, Institutionslinned, Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, Toiletpapir, arbejdstøj, og Arbejds- og beskyttelsesbeklædning brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. FILOMAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILOMAT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler, stål- branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, metalkabler, stålkabler, Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, metalkabler, og metalkabler brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RATDOWN

  Frankrig

  RATDOWN er en førende fransk virksomhed inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi udvikler, fremstiller og forhandler ikke-kemiske beskyttelsessystemer til beskyttelse af afgrøder, bygninger og infrastrukturer mod skadedyr. For 10 år siden satte RATDOWN det mål at udvikle og distribuere alternative teknikker mod skadedyr for at imødekomme nutidige og fremtidige krav. Disse teknikker lever op til sundhedsmæssige og miljømæssige krav og giver fremragende resultater, samtidig med at de nedsætter den systematiske brug af kemiske produkter. Udvalget af tekniske og miljøvenlige løsninger fra RATDOWN omfatter ultralydsystemer, seismiske systemer, mekaniske systemer, visuelle systemer samt elektroniske lydsystemer. Takket være vores knowhow og erfaring kan vi tilbyde dig en effektiv og tilpasset løsning. Vi tilpasser handlingsplanen alt efter din aktivitetssektor og omfanget af skadedyrsproblemer.

 2. RAPID CONTROL

  Spanien

  desinfektion og skadedyrskontrol.

 3. GESTISAN

  Spanien

  Insektbekæmpelse - Rottebekæmpelse - ARMPC - Barkborer - Kontrol og forebyggelse af legionella.

 4. PLAGUIPLAN

  Spanien

  Virksomheden PLAGUIPLAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for gennemrøgning, og rengøringsvirksomheder brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. L'AS DU NUISIBLE

  Frankrig

  Virksomheden L'AS DU NUISIBLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse, apparater til insektbekæmpelse til institutioner, apparater til insektbekæmpelse til hjemmet, insektudryddere, og Skadedyrsbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Neuilly Sur Marne, Frankrig.

 1. DCS

  Belgien

  Virksomheden DCS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengøringstjenester, Desinficering og sterilisering, Skadedyrsbekæmpelse, Rengøringstjenester, Desinficering og sterilisering, og Skadedyrsbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Beuzet, Belgien.

 2. BEVISTON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEVISTON GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wurster Nordseeküste, Tyskland.

 1. CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR

  Tyskland

  Virksomheden CLEANER4YOU INH. FRANZ VON GEYR, er en Engrossalg, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 2. PICO-MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PICO-MEDICAL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. LIMAS HYGIENICS

  Belgien

  Virksomheden LIMAS HYGIENICS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schelle, Belgien.

 4. PESTEX SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PESTEX SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, behandling mod snyltedyr, desinfektionsmiddel, parasitmiddel, og Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Leek, Det Forenede Kongerige.

 5. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spanien

  Virksomheden BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 6. SANOSIL SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SANOSIL SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schongau, Tyskland.

 7. BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS

  Spanien

  Virksomheden BIOCIDAS CONTROL DE PLAGAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 8. SMP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SMP GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Tübingen, Tyskland.

 1. BIOCINOV

  Frankrig

  Virksomheden BIOCINOV, er en Distributør, der opererer inden for Insekticider branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, og Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrig.

 2. BIRD-X

  Forenede Stater

  Virksomheden BIRD-X, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse, parasitbehandling af fugle, behandling mod snyltedyr, og Skadedyrsbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Chicago, Forenede Stater.

 3. MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ

  Østrig

  Virksomheden MEDICOM MEDIZINISCHER FACHHANDEL INH. ANGELIKA FRANZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Attnang-Puchheim, Østrig.

 4. STOP INSECTES

  Reunion

  Virksomheden STOP INSECTES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, og Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St Gilles Les Hauts, Reunion.

 5. MIPLAE SRL

  Italien

  Virksomheden MIPLAE SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for havebrugsarbejde brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 6. NBC ENVIRONMENT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NBC ENVIRONMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Snetterton, Det Forenede Kongerige.

 7. HAEDE & DISCHINGER KG

  Tyskland

  Virksomheden HAEDE & DISCHINGER KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 8. CHEMOTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHEMOTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bruchköbel, Tyskland.

 9. WIŚNIEWSKI PEST CONTROL

  Polen

  Virksomheden WIŚNIEWSKI PEST CONTROL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dąbrowa Górnicza, Polen.

 10. TIFONE SRL

  Italien

  Virksomheden TIFONE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Landbrug - maskiner og udstyr, bærbare forstøvere til landbrug, udstyr til desinfektionsmidler, Landbrug - installation og udstyr, og Landbrug - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cassana, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.307 Virksomheder