• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • siloer- landbrug

Resultater for

Siloer- landbrug - Import eksport

 1. VIBRAFLOOR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR er specialist i fremstilling af systemer til tømning af bulkprodukter, væsker og ætsende produkter. Et system fra VIBRAFLOOR kan tilpasses alle former for oplagringer: siloer i metal eller beton, tragte, vogne, selvstændige containere og skibe uanset deres form eller størrelse. Vibrafloor kan installere sine systemer i cylindriske eller firkantede siloer af beton eller stål samt i kupler, skibe, vogne og lastbiler med garanti for en total rensning.

 2. BORGHI

  Italien

  Verified by europages badge

  Produktssortimentet omfatter: snegle-, kæde-, bånd- og palletransportører; kopelevatorer; filtre; roterende distributører; rensemaskiner; skodder og specialudstyr til produktgenvinding, -udledning og -udvinding med en produktivitet på mellem 10 og 300 t/t. Design og konstruktion af komplette agroindustrielle anlæg til kornopbevaring, siloanlæg, møller, risforarbejdningsvirksomheder, foderstoffabrikker og havneanlæg. Producerer også industrielle elevatorer med stor kapacitet, op til 1.000 t/t,

 3. TSC SILOS

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TSC SILOS, er en Multi-Category, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Bygninger, modul-, Metalkonstruktioner, Firkantede siloer, Proceslagertank, Rektangulære siloer, Effektiv oplagring, modulopbyggede siloer, Bygninger, modul-, og Siloer til dyrefoder brancherne. Den er baseret i Aalten, Holland.

 4. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, konstruktion af siloer, kornbeholdere, Siloer, landbrug, oplagringssiloer, Siloer til landbruget, siloer til dyrefoder, og siloer brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. ALLG. SILOTEC GMBH

  Tyskland

  Selv om vi blev grundlagt i 2009, har vi allerede mange års erfaring inden for professionelt arbejde med tekstiler og styrtegods takket være et international team fra Tyskland, Italien, Spanien, Rusland og mange andre lande, samt mange patenter på produktidéer og innovative processer. Opstået som efterfølger til en traditionsvirksomhed møder vores knowhow en enestående markedsviden, masser af kreativitet og en visionær ledelse, som i stigende grad orienterer sig mod det internationale marked. Allerede i dag eksporterer vi omtrent halvdelen af vores produktion. Det hele begyndte med siloer til træpiller af vævet hightech-materiale, industri- og levnedsmiddelkonstruktioner frem til prototype-layouts for en aktionskunstner ved navn Christo, juledekorationer til internationale virksomheder, specielle tømningssystemer med styring, afdækninger til fritidsområdet samt specielle forhæng til elgrestaureringer i Norge.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spanien

  Fabrikation af metalsiloer, komplette anlæg og 100% opbevaring. Komplette faciliteter til opbevaring og transport af korn og mel. Vandtanke til vanding og brand.

 2. GRAIN CAPITAL GC

  Ukraine

  Virksomheden GRAIN CAPITAL GC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 3. GREEN QUALITY COFFEE USA LLC.

  Forenede Stater

  Virksomheden GREEN QUALITY COFFEE USA LLC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for eksport af ristet kaffe og lignende, kaffe, arabica, robusta, og Kakaobønner brancherne. Den er baseret i Boca Raton, Forenede Stater.

 4. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Tagdækningsmaterialer, Siloer, landbrug, Tagdækningsmaterialer, tanke, Siloer, landbrug, og plader til spoler brancherne. Den er baseret i Porcari, Italien.

 5. ERGOMEC

  Italien

  Virksomheden ERGOMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, siloer i aluminium, siloer, Siloer, landbrug, og siloer i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i San Bonifacio, Italien.

 1. SILOPRO GRAIN SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden SILOPRO GRAIN SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for siloer, oplagringssiloer, kornbeholdere, og fabrikation af hangarer brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 2. HERMEX

  Frankrig

  Virksomheden HERMEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for oplagringssiloer brancherne. Den er baseret i Bellegarde, Frankrig.

 1. LORANDI SILOS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LORANDI SILOS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Siloer, plast-, Siloer, landbrug, og Siloer, plast- brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 2. FRAME SPA

  Italien

  Virksomheden FRAME SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, siloer til opbevaring og lagring, siloer, Siloer, landbrug, og oplagringssiloer brancherne. Den er baseret i Ozzano Dell'emilia, Italien.

 3. CEPI SPA

  Italien

  Virksomheden CEPI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, siloer i rustfrit stål, Lagersystemer, Lagerudstyr og systemer, og oplagringssiloer brancherne. Den er baseret i Forli, Italien.

 4. SILOBOUW DECOCK P

  Belgien

  Virksomheden SILOBOUW DECOCK P, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, siloer, silovedligeholdelse, kedelsiloer, og Siloer, landbrug brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

 5. AGRITECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AGRITECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Siloer, landbrug, og endeløse skruer brancherne. Den er baseret i Calvisano, Italien.

 6. GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. LAUSMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for maling af korn, ristede fødevarer og lignende produkter for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 7. IG PROCESS

  Frankrig

  Virksomheden IG PROCESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for ekstrudering brancherne. Den er baseret i Saint-Cloud, Frankrig.

 8. DE BUSSCHERE AGRI

  Belgien

  Virksomheden DE BUSSCHERE AGRI, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, maskiner og udstyr til landbrug, Lagersystemer, mekanisk behandling af vand, og Siloer, landbrug brancherne. Den er baseret i Loppem, Belgien.

 1. KMZ INDUSTRIES

  Ukraine

  Virksomheden KMZ INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Poltava Region, Karlivka, Ukraine.

 2. SLY FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SLY FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Siloer, landbrug, og arbejde med skovbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bournel, Frankrig.

 3. BECKER METALÚRGICA INDUSTRIAL

  Brasilien

  Virksomheden BECKER METALÚRGICA INDUSTRIAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for kornkværne brancherne. Den er baseret i Gravataí, Brasilien.

 4. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Industrielle beholdere, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, oplagringssiloer, Industrielle beholdere, siloer, og Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Meckenbeuren, Tyskland.

 5. YIOI K XOURI OE

  Grækenland

  Virksomheden YIOI K XOURI OE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer til landbruget, og maskiner til knusning af stenmateriale brancherne. Den er baseret i Tripolid, Grækenland.

 6. FAULHABER MEHLSILO SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FAULHABER MEHLSILO SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Siloer, landbrug, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Import-eksport - mekanik, Metalkonstruktion, letvægts-, Siloer, landbrug, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Import-eksport - mekanik brancherne. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 7. INDUSTRIEVERTRETUNG & BERATUNG WOLFGANG FEIST

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIEVERTRETUNG & BERATUNG WOLFGANG FEIST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Siloer, landbrug, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Import-eksport - mekanik, Metalkonstruktion, letvægts-, Siloer, landbrug, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, og Import-eksport - mekanik brancherne. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 8. THERESIA HUMMELBRUNNER

  Østrig

  Virksomheden THERESIA HUMMELBRUNNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Siloer, landbrug, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Eberstalzell, Østrig.

 9. KONRAD OSL HEIZUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden KONRAD OSL HEIZUNGSTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Siloer, landbrug, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, og Lifte og rulletrapper brancherne. Den er baseret i Trostberg, Tyskland.

 10. DIPL.ING. PETER SCHWARZ, V.T.P.

  Østrig

  Virksomheden DIPL.ING. PETER SCHWARZ, V.T.P., er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Siloer, landbrug, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis