• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sækkevogne

Resultater for

Sækkevogne - Import eksport

 1. PALRACO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PALRACO, er en Engrossalg, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den opererer også inden for lagervogne, Stabelbare beholdere, sænkekasser, TRÅDCONTAINERE, dunke til arbejdsvogne, opbevaringshylder, spildevandstanke, oplagring af gasflasker, og materialebeholdere brancherne. Den er baseret i Wellen, Belgien.

 2. MGR CARTS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MGR CARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vægtæpper branchen. Den opererer også inden for Sækkevogne, Udstyr til catering, Hotel, vægtæpper, stof, udstyr til godshåndtering, Sækkevogne, håndværkstapeter, Udstyr til catering, og demontable manuelle vogne til godshåndtering brancherne. Den er baseret i Cicerale, Italien.

 3. COMMERCIAMO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMMERCIAMO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 4. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

  Tyskland

  Transportudstyr til intern transport: Fra vogne med pladefastklemning over transport- løfte-/rullevogne, drejevogne, Harp-Car og skrueføring til lakdrejeborde kan Ernst Zieker GmbH tilbyde alle former for transportudstyr. Skruetvinger: Pneumatiske tangskruestvinger til udvendig fastgørelse; hurtig og sikker fastgørelse; Nøjagtig spændekraft via trinløs regulering af trykluftstrappestigen ved lasttransport: Den elektriske trappestige gør det muligt for en enkelt person at transportere tunge emner op og ned ad trapper. Kan også anvendes på vindeltrapper! Vores produkter: Truckudstyr til indendørs transport, transporthjælp, skruetvinger/tangskruetvinger, trappeskruer, håndvogne (transportudstyr), transportruller, trappestige til lasttransport, trappetransportvogne, spændetænger, skruetvinger, specialtransportudstyr, sækkevogne, specialskruer.

 5. ROTOM DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROTOM DEUTSCHLAND GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den er baseret i Elsdorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Medicinsk udstyr, Sækkevogne, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, trappelift, Medicinsk udstyr, Sækkevogne, og Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr brancherne. Den er baseret i Albstadt, Tyskland.

 2. HEMMDAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEMMDAL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. C.M.L. SRL

  Italien

  Virksomheden C.M.L. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den opererer også inden for gaffeltrucker og transportapparater til godshåndtering, vogne til godshåndtering, traktorer til godshåndtering, og elektriske frontmonterede gaffellifte brancherne. Den er baseret i Borgone Susa, Italien.

 4. TRUCKS AND TROLLEYS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TRUCKS AND TROLLEYS, er en Detailsalg, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den er baseret i Cheltenham, Det Forenede Kongerige.

 5. FORMAZIONE CARRELLISTI

  Italien

  Virksomheden FORMAZIONE CARRELLISTI, der opererer inden for Industriel og teknisk uddannelse branchen. Den opererer også inden for Sækkevogne, Gaffeltruck, Sækkevogne, og Gaffeltruck brancherne. Den er baseret i Pagani, Italien.

 1. RACKOM SRL KIFATO MK ITALIA

  Italien

  Virksomheden RACKOM SRL KIFATO MK ITALIA, er en Distributør, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den opererer også inden for indkøbsvogne, indretning af fødevarebutikker, og reoler til forretninger brancherne. Den er baseret i Lanuvio, Italien.

 2. CARRETILLA DE MANO

  Spanien

  Virksomheden CARRETILLA DE MANO, er en Detailsalg, der opererer inden for Vogne og trucks branchen. Den opererer også inden for Sækkevogne, hjul til vogne, vogne i stål, og Sækkevogne brancherne. Den er baseret i Castellar Del Vallès, Spanien.

 1. LIFTUP GMBH

  Schweiz

  Virksomheden LIFTUP GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Transport, indendørs - rulleudstyr branchen. Den opererer også inden for Sækkevogne, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Sækkevogne, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, og Lifte og rulletrapper brancherne. Den er baseret i Sankt Gallen, Schweiz.

 2. GABRIEL TRANSPORTSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GABRIEL TRANSPORTSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den er baseret i Eslohe, Tyskland.

 3. RUDOWSKI

  Tyskland

  Virksomheden RUDOWSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, Sækkevogne, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Godshåndtering - rulleudstyr, Transport, indendørs - rulleudstyr, og Sækkevogne brancherne. Den er baseret i Meschede, Tyskland.

 4. ZHEJIANG SHINER IMPORT & EXPORT CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ZHEJIANG SHINER IMPORT & EXPORT CO., LTD, der opererer inden for Sækkevogne branchen. Den er baseret i Jiaxing, Zhejiang, Kina.

 5. GEBR. VOM BRAUCKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. VOM BRAUCKE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - rulleudstyr branchen. Den opererer også inden for Sækkevogne, og Sækkevogne brancherne. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 6. VANAGI ZS

  Latvia

 7. AJI-TRANSPORTES, S.A

  Portugal

 8. RICHARD PIERRE

  Frankrig

 1. INDUSTRIAS FERGORESA SA

  Spanien

 2. KEM TECH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  KemTech KSF Europe er en schweizisk fabrikant med over 45 års erfaring i design af løsninger inden for løftning til HVAC-systemer, persienner, terrassehalvtage, gipsvægge, glas og materialer. Vi kan prale af vores innovative produkter på verdensmarkedet, der omfatter Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Australien. Vi søger altid perfektion og er konstant på udkig efter de sidste nyheder i industrien, samtidigt med at vi bestræber os på at nå de højeste standarder. KSF har gennem årene samlet solide kompetencer inden for R&D og fabrikation og har derfor fået over 200 internationale patenter, hvilket har gjort os førende inden for glasindustrien. Vores digitalt styrede værktøjsmaskiner og vores halvautomatiske systemer fremstilles med høj præcision af kvalificerede medarbejder på vores produktionsafdeling ved hjælp af det mest moderne svejseudstyr. KSF forpligter sig desuden til at levere en hurtig og effektiv eftersalgsservice. VORES VIRKSOMHED: - 45 års erfaring inden for design og løsninger til godshåndtering - Mange tusinde kunder over hele verden - Over 200 patenter internationaly - Et komplet udvalg af CE-mærkede produkter - Hovedkontor og showroom i Schweiz - Lager og vedligeholdelsescenter i Frankrig.

 3. JURO UNIREK

  Holland

  Virksomheden JURO UNIREK, er en Engrossalg, der opererer inden for Hylder, opmagasinering branchen. Den opererer også inden for opbevaringshylder, Lagring - udstyr og systemer, Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer, og stiger til forretninger brancherne. Den er baseret i Opmeer, Holland.

 4. ECRAN

  Belgien

  Virksomheden ECRAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Interne transportsystemer, industrielle hjul, Hjul, rullehjul og ruller til varetransport, Interne transportsystemer, og Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer brancherne. Den er baseret i Wilrijk, Belgien.

 5. MEGALIFT

  Luxembourg

  Virksomheden MEGALIFT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mobilkraner branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, Bugserings- og reparationsudstyr, kranbiler, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Bugserings- og reparationsudstyr, og Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer brancherne. Den er baseret i Colmar-Berg, Luxembourg.

 6. EMAX-POL

  Polen

  Virksomheden EMAX-POL, er en Multi-Category, der opererer inden for Gaffelstablere branchen. Den opererer også inden for Løftning - køretøjer, elevatorer, Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer, værktøjsslæder, og Løftning - køretøjer brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 7. PROFISHOP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROFISHOP GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for indretning af møbelhandlere, kontorudstyr, og Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 8. B-CLOSE

  Belgien

  Virksomheden B-CLOSE, er en Engrossalg, der opererer inden for Gaffeltruck branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, og Trækvogne, sækkevogne, håndvogne, platformtraktorer brancherne. Den er baseret i Haren, Belgien.

 9. 123MANUTENTION

  Det Forenede Kongerige

  123Manutention har specialiseret sig i salg af udstyr til materialehåndtering og opbevaring til professionelle og tilbyder et komplet sortiment af materialehåndteringsudstyr: transportkasser, gaffelstablere, sækkevogne, stablere, vogne, løfteborde, kraner. 123Manutention tilbyder især et stort udvalg i transportkasser til opmagasinering: tipvogne, automatiske tipvogne, transportkasser med bund der kan åbnes, transportkasser til beton, transportkasser til sand, osv. Tøv ikke med at besøge vores hjemmeside.

 10. HABRIAL MANUTENTION ET LEVAGE

  Frankrig

  HABRIAL har siden 1954 været specialiseret i udstyr til godshåndtering, løftning og opbevaring. Fabrikation og handel med ergonomisk udstyr til arbejdspladser, stablere, beklædning og indretning af erhvervskøretøjer, ergonomiske trucks, udstyr og sikkerhedsudstyr til kajanlæg, vippearme med sugekop, udstyr til opbevaring (palleopbevaring), løfteborde, pallevogne, vogne, anhængere, specialudstyr til møbler. Fabrikant løftesækkevogn som kan klappes sammen i aluminium, sækkevogne i stålrør, sammenfoldelige sækkevogne i stål. Hydrauliske vogne til tønder, tøndevendere i jern og plast, fabrikant af sækkevogne til tønder... Leddelt læssebroer, læssebroer i aluminium... Fabrikant af pallereoler. Udstyr til stabling af paller. Manuelle løfteborde, manuelle løfteborde i rustfrit stål, elektriske løfteborde, hydrauliske borde i rustfrit stål. terrængående pallevogne

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis