• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • restaurationsudstyr

Resultater for

Restaurationsudstyr - Import eksport

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Stecko Meble er en anerkendt produktionsvirksomhed af møbler som tilbyder højkvalitets og stilfulde møbelløsninger som forvandler leve- og kontorområder. Vores produktudvalg er omfattende og alsidigt, som imødeser forskellige behov og præferencer. Hvad enten du leder efter elegante sæt til dagligstuen, ergonomiske kontormøbler, moderne møbler til soveværelset eller funktionelle køkkenløsninger, tilbyder vi et omfattende udvalg af løsninger som passer til enhver stil og krav. Fra klassiske design til moderne trends, udvikler vi kontinuerligt vores produktsortiment for at være på forkant og møde de udviklende kundekrav. Med vores hold af erfarne designere og håndværkere, er vi stolte over at skabe skræddersyede møbler som passer til individuelle specifikationer. Fra konceptudvikling til montering sørger vi for en problemfri og tilfredsstillende oplevelse for alle vores kunder. Vi søger aktivt efter miljøvenlige materialer og produktionsprocesser, minimerer vores CO2-fodprint og bidrager til en grønnere fremtid. Med vores anerkendte omdømme som er opbygget på pålidelighed og excellence, har vi med succes hjulpet et omfattende udvalg af klienter, inklusive privatkunder, interiørdesignere og kommercielle forretninger. Hvad enten der er tale om et enkelt møbelstykke eller et omfattende indretningsprojekt, tilgår vi hvert projekt med professionalisme og en dedikation til at overgå alles forventninger.

 2. FASTGAS

  Holland

  FastGas er en af de største producenter af premium europæisk flødeskumsopladere som anvender lattergas. Kvalitet spiller en vigtig rolle på N2O-markedet, hvilket er grunden til, at vores virksomhed sikrer kvaliteten af deres produkter, for at tilfredsstille kundernes behov i henhold til internationale standarder, eftersom det kan være farligt at levere lattergas i en dårlig kvalitet. Derfor har EU angivet et vist antal krav. De kontrollerer strengt brugen af lattergas, samt transport af denne. Foruden det faktum, at det er vigtigt at tænke på miljøet, især eftersom det repræsenterer en stor del af virksomhedens fokus, er det også en økonomisk fordel. Vi anbefaler, at man leder efter en producent som sælger store flødeskumsopladere med brug af lattergas. For små flødeskumsopladere (7, 5 g), skal du bruge 85 flødeskumsopladere, for at have samme mængde lattergas, som en flødeskumsoplader på 615 gram. Dette giver vores kunder mulighed for at spare på emballageomkostninger, opbevaringsplads og transportudgifter. Hvis vores hjemmeside ikke tilbyder de mængder du har brug for, kan det være den perfekte løsning for dig at blive distributør, du skal blot udfylde distributørformularen på vores hjemmeside. Du vil være den første der har kendskab til prissvingninger og specielle tilbud, og vi vil altid tilbyde dig de bedst mulige priser, og sørge for, at din virksomhed aldrig løber tør for produkter! Du vil have direkte kontakt med vores salgsdirektører, som kan hjælpe dig med at administrere dine ordrer og besvare dine spørgsmål. Tøv ikke med at kontakte os!

 3. DIAMOND EUROPE

  Belgien

  Siden 1985 har Diamond® bidraget til udvikling af sektoren for udstyr til professionelle køkkener og køling. Mærkets berømmelse og succes understøttes af en avanceret organisation, der placerer selskabet Diamond® Europe blandt de 5 førende inden for distribution i Europa med en omsætning på over 30 millioner euro. I løbet af et par år har distributionen af ​​Diamond®-produkter også spredt sig ud over Europas grænser og ekspanderer internationalt. Vi er til stede i mere end 30 lande med et bredt netværk på 1200 forhandlere og installatører, der kombinerer professionalisme, erfaring og kompetence for at tilbyde løsninger efter mål. Diamond® bestræber sig på: At gøre dit arbejde nemmere ved at øge produktiviteten til den laveste pris. Vores værdier: Respekt for kunden, respekt for vores partnere og respekt for miljøet.

 4. CEYLAN GMBH DÖNER KEBAB EQUIPMENT

  Tyskland

  Ceylan fremstiller førsteklasses döner-skæreudstyr og har mange års erfaring inden for udstyr til döner-tilberedning. Döner-knive, grilludstyr, kebab-knive. Vores produktpalette omfatter fremstilling af döner-skæreudstyr og grilludstyr samt global handel med gastronomisk udstyr i mere end 80 lande. Vores egne mærker tæller CEYLAN®, Devran®, Heran® og Seymen®, og vores forretningsfilosofi er kendetegnet ved kvalitet, god økonomi og service.

 5. HOTELMARKET SRL

  Italien

  Vores virksomhed er kendetegnet ved kvaliteten af de produkter vi tilbyder til møbelbranchen indendørs / udendørs, strandartikler, barstole, dekorative elementer, små maskiner, havestrukturer, vægtæpper og duge. Vores har 3 000 m² udstilling, hvor du vil finde løsninger, der opfylder alle dine krav.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HORECASHOP - JACOBY

  Belgien

  HORECASHOP.net er en kulinarisk, E-butik hvor du finder alle køkkenredskaber og alt udstyr til køkkenfagets professionelle og til private gastronomer, lige fra kunst til bordet til komplet udstyr af køkkenet. Vores selskab er specialiseret i levering af materiel til hoteller, restauranter, leverandørere af færdigretter, slagtere, delikatesser osv. Opdag og navigér på vores website!

 2. SPIRITSANDWINE.EU

  Italien

  Spiritsandwineas formål er at være en reference inden for onlinesalg af vine, likører, gin og whisky af høj kvalitet og med stor originalitetet. Vores store kendskab til produkterne gør vores onlinekatalog til et enestående udstillingsvindue for de bedste varer i handlen. Du kan vælge blandt de bedste flasker: Gin, Likører, Whisky, Tequila, Champagne, Mezcal, Rum, Brændevin, Bitter, Brandy!

 3. YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, grillovne, brænder, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. KARACASAN

  Tyrkiet

  Virksomheden KARACASAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. VESTA LLC

  Rusland

  Virksomheden VESTA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Havegrill og tilbehør, Professionelle brændeovne, pizzaovn, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Havegrill og tilbehør, og Professionelle brændeovne brancherne. Den er baseret i Medvedevo, Rusland.

 1. COCINAHORECA.COM

  Spanien

  Virksomheden COCINAHORECA.COM, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, maskiner til hotelbranchen, maskiner og udstyr til hoteller, catering og offentlige lokale, Restaurationsudstyr, og industrikøkkener brancherne. Den er baseret i Cáceres, Spanien.

 2. MATORECA

  Belgien

  Virksomheden MATORECA, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, køleskab, Catering - maskiner og udstyr, Caféer og barer - maskiner og udstyr, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Holland

  Virksomheden MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, maskiner til hotelbranchen, professionelle køkkener, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Mijdrecht, Holland.

 2. GASTRO - HAAL, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden GASTRO - HAAL, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for apparater og udstyr til gastro-enterologi, og konstruktion af beholdere i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Nové Zámky, Slovakiet.

 3. NUOVA ARREDI NEGOZI SRLS

  Italien

  Virksomheden NUOVA ARREDI NEGOZI SRLS, er en Multi-Category, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for inventar til supermarkeder brancherne. Den er baseret i Maierato, Italien.

 4. BIOKAN

  Grækenland

  Virksomheden BIOKAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den er baseret i Kozani, Grækenland.

 5. MILORD-SOUS-VIDE

  Frankrig

  Virksomheden MILORD-SOUS-VIDE, er en Distributør, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Vakuumposer, Klokkevakuummaskine, Vakuummaskine til fødevarer, og Vakuum-emballager til levnedsmidler brancherne. Den er baseret i Verberie, Frankrig.

 6. S.L. PROJECTS

  Belgien

  Virksomheden S.L. PROJECTS, er en Multi-Category, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, pizzaovn, Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, og pizzaovn brancherne. Den er baseret i Schilde, Belgien.

 7. VAN RIEL GROOTKEUKENS

  Belgien

  Virksomheden VAN RIEL GROOTKEUKENS, er en Multi-Category, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, og Catering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Turnhout, Belgien.

 8. TSIEN YEN IMPORT EXPORT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TSIEN YEN IMPORT EXPORT GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den er baseret i Wedel, Tyskland.

 1. VERRAX

  Belgien

  Virksomheden VERRAX, er en Detailsalg, der opererer inden for Køkkener - inventar branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, og køkkenknive brancherne. Den er baseret i Sint-Pieters-Leeuw, Belgien.

 2. VANAL

  Belgien

  Virksomheden VANAL, er en Multi-Category, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, Komfurer, Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, og Komfurer brancherne. Den er baseret i Brecht, Belgien.

 3. CHOMETTE BENELUX

  Belgien

  Virksomheden CHOMETTE BENELUX, er en Detailsalg, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Bordservice, Catering - maskiner og udstyr, Bordservice, professionnelle gryder, og duge til restauranter brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxembourg

  Virksomheden ABATTOIR ETTELBRUCK, er en Multi-Category, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, slagterier, Indmad af fjerkræ, Slagteri - maskiner og udstyr, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Ettelbruck, Luxembourg.

 5. ATMAR HORECA LTD

  Bulgarien

  Virksomheden ATMAR HORECA LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, Udstyr til catering, Restaurationsudstyr, inventar hoteller, udstyr barer, og Udstyr til catering brancherne. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 6. GASTROHOME DE JONG

  Holland

  Virksomheden GASTROHOME DE JONG, er en Engrossalg, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den er baseret i Weesp, Holland.

 7. GROOTKEUKENTECHNIEK VDM

  Belgien

  Virksomheden GROOTKEUKENTECHNIEK VDM, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, Komfurer, Restaurationsudstyr, Catering - maskiner og udstyr, køleskabe til handelssektoren, og Komfurer brancherne. Den er baseret i Tielt-Winge, Belgien.

 8. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Ungarn

  Virksomheden VENDI-HUNGÁRIA KFT., er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Catering - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, og Køleanlæg og -udstyr, handel og industri brancherne. Den er baseret i Szekszárd, Ungarn.

 9. MAGNIBÉRIA

  Portugal

  Virksomheden MAGNIBÉRIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Restaurationsudstyr, industrikøkkener, serviceydelser til hotelbranchen, maskiner til hotelbranchen, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Tavira, Portugal.

 10. PROOST HORECA GROOTHANDEL

  Belgien

  Virksomheden PROOST HORECA GROOTHANDEL, er en Multi-Category, der opererer inden for Restaurationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, og Catering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St-Niklaas, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis