• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rent rum - systemer og processer

Resultater for

Rent rum - systemer og processer - Import eksport

 1. WEISS UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEISS UMWELTTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for Industriovne, dampsterilisatorer, Industriovne, Klimakamre, Klimaskabe, korrosionstest, montering af brændeovne, og hvidrum brancherne. Den er baseret i Reiskirchen, Tyskland.

 2. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, er en Engrossalg, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, Rent rum - systemer og processer, Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Det Forenede Kongerige

  Connect 2 Cleanrooms Ltd betjener Europa og resten af verden fra sit britiske hovedkvarter. Det beskytter organisationens kritiske produktionsprocesser gennem design og installation af sine ISO-klassificerede, modulopbyggede renrum. Organisationer kan reducere forureningsspørgsmål ved at oprette et lokaliseret rent rum omkring eksisterende miljøer. Gennem innovativ teknologi leverer Connect 2 Cleanrooms omkostningseffektive og højtydende renrum for at imødekomme kundens anvendelsesformål og budget.

 4. CANAL 3 SRL

  Italien

  Canal3, som er overbevist om specialiteten og teknologiens fordele, udvikler løsninger til varmekomfort. Firmaet tilbyder med kompetence og professionalisme ideelle anlæg til boliger og industribygninger. Canal3 har valgt at specialisere sig i systemer af rør med præisolerede aluminiumspaneler, ved at vælge en eksklusiv partner, P3Ductal-systemerne, verdens førende inden for kvalitet og teknologisk fortrop i mere end 40 år.

 5. IPHCON GMBH

  Tyskland

  Hygiejne; klimaanlæg; klimaanlæg (køletekniske anlæg); klimaanlæg (lufttekniske anlæg); klimaanlæg til hospitaler

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PUREVER TECH

  Portugal

  Virksomheden PUREVER TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den er baseret i Nelas, Portugal.

 2. BELENOS GMBH

  Østrig

  Virksomheden BELENOS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. BECKER MEDICAL-SODIPRHO

  Frankrig

  Virksomheden BECKER MEDICAL-SODIPRHO, er en Distributør, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, Sterilisering og desinficering - medicinsk udstyr, Rent rum - systemer og processer, møbler til operationsstue, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, Sterilisering og desinficering - medicinsk udstyr, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Strasbourg, Frankrig.

 4. GMP TECHNICAL SOLUTIONS PRIVATE LIMITED

  Indien

  Virksomheden GMP TECHNICAL SOLUTIONS PRIVATE LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Automatiske døre og adgangskontrol, Døre, fleksible - til industrien, Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, Automatiske døre og adgangskontrol, og Døre, fleksible - til industrien brancherne. Den er baseret i Baddi, Indien.

 5. GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GÖTTFERT WERKSTOFF - PRÜFMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Målings- og reguleringsudstyr - effekt og flux branchen. Den opererer også inden for Rent rum - systemer og processer, testinstrumenter til plastindustrien, reometre, deformering og strømning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Buchen, Tyskland.

 1. UAB "CLEAN SOLUTIONS"

  Litauen

  Virksomheden UAB "CLEAN SOLUTIONS", er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for miljøservice til banker, rengøring, tjenesteydelser rengøring af offentlige virksomheder, og rengøring af sportshaller brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 2. O+R (OPLUSR)

  Belgien

  Virksomheden O+R (OPLUSR), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den er baseret i Montigny-Le-Tilleul, Belgien.

 1. CRAC, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden CRAC, SPOL. S R.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for Cleanroom, Rent rum løsning, hvac-udvikling, og sterile rum brancherne. Den er baseret i Prague, Tjekkiet.

 2. EUROFLUX

  Frankrig

  Virksomheden EUROFLUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for Cleanroom, Udspændte lofter til cleanroom, og sterile rum og rene rum brancherne. Den er baseret i Ballainvilliers, Frankrig.

 3. THT SRL

  Italien

  Virksomheden THT SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. GMP TECHNICAL SOLUTIONS PVT. LTD.

  Indien

  Virksomheden GMP TECHNICAL SOLUTIONS PVT. LTD., der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, indretning af vaskerum, døre til rene rum, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Baddi, Indien.

 5. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPHA IONSTATEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Rent rum - systemer og processer, Ioniseringsudstyr - luft-, Rumluftforbedringsapparater, miljøtilpasning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Offenbach, Tyskland.

 6. ENVIFLEX

  Tjekkiet

  Virksomheden ENVIFLEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den er baseret i České Budějovice, Tjekkiet.

 7. ONFAB LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ONFAB LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den er baseret i Cheshire, Det Forenede Kongerige.

 8. ONI -WÄRMETRAFO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ONI -WÄRMETRAFO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri branchen. Den opererer også inden for Rent rum - systemer og processer, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, anlæg til regeneration af varme, Rent rum - systemer og processer, klimaanlæg og ventilation til byggesektoren, og Vandgenbehandling - udstyr og installationer brancherne. Den er baseret i Lindlar, Tyskland.

 1. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummi og plast - behandling branchen. Den opererer også inden for Rent rum - systemer og processer, transformation af plastmaterialer, Rent rum - systemer og processer, kæder til løfteformål til afspærring, og hvidrum brancherne. Den er baseret i Radolfzell, Tyskland.

 2. ROOM WHITE INSTALACIONES S.L.

  Spanien

  Virksomheden ROOM WHITE INSTALACIONES S.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for kølepakhuse til opbevaring af varer brancherne. Den er baseret i Avila, Spanien.

 3. CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAT CLEAN AIR TECHNOLOGY GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Varmevekslere branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Køretøj - Telematik, Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, og Køretøj - Telematik brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 4. CONNECT 2 CLEANROOMS

  Tyskland

  Virksomheden CONNECT 2 CLEANROOMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Vand - produktion og distribution, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 5. SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG

  Schweiz

  Virksomheden SIT SYSTEM INTEGRATION TECHNOLOGY AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gas og olie - udvinding branchen. Den opererer også inden for Vand - produktion og distribution, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Vand - produktion og distribution, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Montlingen, Schweiz.

 6. INGO GEIGER

  Tyskland

  Virksomheden INGO GEIGER, er en Engrossalg, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Rent rum - systemer og processer, Luftrummet og luftfart - konstruktion, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Farmaceutiske produkter, Rent rum - systemer og processer, Luftrummet og luftfart - konstruktion, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Salach, Tyskland.

 7. ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER

  Tyskland

  Virksomheden ING.-BÜRO XAVER BEER VDI INH. XAVER BEER, er en Engrossalg, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Planegg, Tyskland.

 8. BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLUE CLIMATE ENGINEERS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Rent rum - systemer og processer, Skalkonstruktion - bygning, Konsulenter - bygge- og anlægsteknik, Arkitekter - konsulenter, Rent rum - systemer og processer, Skalkonstruktion - bygning, Konsulenter - bygge- og anlægsteknik, og Arkitekter - konsulenter brancherne. Den er baseret i Völklingen, Tyskland.

 9. STAXS

  Tyskland

  Virksomheden STAXS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rent rum - systemer og processer branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Farmaceutiske produkter, Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Farmaceutiske produkter - råvarer og hjælpestoffer, Farmaceutiske produkter, og Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber brancherne. Den er baseret i Driedorf, Tyskland.

 10. REINRAUMPRODUKTE.COM

  Tyskland

  Virksomheden REINRAUMPRODUKTE.COM, er en Distributør, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Køretøj - Telematik, Plast - byggeindustrien, Luftrensning - udstyr og systemer, Rent rum - systemer og processer, Køretøj - Telematik, og Plast - byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Wannweil, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis