• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rejsebureauer

Resultater for

Rejsebureauer - Import eksport

 1. IMPERATORE TRAVEL WORLD

  Italien

  Netop derfor forpligter vi os til hver dag at tilbyde det bedste af os selv og vores territorium, som vi holder utroligt meget af: Italien! Imperatore Travel World har i 28 år taget sig af ferien i hver enkel detalje: lige fra valget af de mest eksklusive destinationer til servicekvaliteten, fra assistancen, der altid er til stede og disponibel, til en tryg og pålidelig transport. Vi er en stor familie, som med lidenskab gør sit allerbedste hver dag for at forvandle enhver feriedrøm til en drømmeferie!

 2. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italien

 3. TAXI-NAPLES NOLEGGIO AUTO CON CONDUCENTE & TOURS

  Italien

  Firmaet for udlejning af køretøjer med chauffør Taxi Naples henvender sig til private og virksomheder og tilbyder kørsel til og fra lufthavne samt til og fra havne og banegårde, hvis du er på forretningsrejse, skal til et møde, en kongres, en messe, en konference, en firmarejse, en ekskursion eller et ophold i Italien fra Napoli og Rom eller guidede ture til turistseværdigheder i Campanien. Udlejning af køretøjer med chauffør til rådighed inden for et døgn, med al komfort, minibusser med chauffør med 14, 15, 19, 23 sæder, minivogne med 8 sæder, turistbusser.

 4. EUROFAMILY

  Rusland

  Vil du opdage Rusland? Rejsearrangøren Eurofamily kan gøre din drøm til virkelighed! Vi har mere end 20 års erfaring, er baseret i Moskva med speciale i skræddersyede tjenester og lover dig en god service af høj kvalitet. Lær disse smukke og interessante steder i Rusland at kende: Moskva, Skt. Petersborg, byerne i den Gyldne ring, Bajkal! Vi arrangerer indrejsen og dermed forbundne tjenester for individuelle kunder eller grupper og professionelle i turistbranchen: vi sender indbydelser til turister eller erhverv, tilbyder alle turisttjenester, organiserer klassiske og usædvanlige besøg og transport, finder indkvartering (på et hotel, en privat lejlighed eller privat indkvartering), booker fly- og togbilletter (herunder den Transsibiriske jernbane), forretningsrejser, sprogkurser i russisk, kulturelle aktiviteter, sørger for guider og oversættere. Vores erfarne og passionerede rejserådgivere glæder sig til at hjælpe dig med at forberede den perfekte rejse, så du får en fantastisk oplevelse i Rusland. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 5. VALSANA SERVIZI TAXI N.C.C. - ONDA VERDE VIAGGI

  Italien

  Valsana Servizi TAXI N.C.C. til kundernes rådighed 24t/24. Vi tilbyder følgende ydelser: Transport til og fra lufthavne, banegårde, havne, kunstbyer, turistattraktioner i Italien og udlandet; Vin- og madruter på Prosecco egnen. Kan kundetilpasses og tilbydes fra 2 personer; Transport til og fra frokoster, middage, fester og events; Transport i forbindelse med shopping med et køretøj til at opbevare Deres indkøb. Giv Deres shoppinglyster frit løb, nyd dagen og transporten; Transport og ture i Dolomiterne, kunstbyer, museer, venetianske villaer og slotte. Mulighed for planlægning af ophold og guidede ture i samarbejde med bureauet Onda Verde Viaggi. Om vinteren: Transport til og fra skiområderne (Transport ski Dolomiterne); Valsana Servizi transporterer jer til alle steder i Dolomiterne direkte fra jeres hus eller lufthavnen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRADIZ LTD

  Rusland

  Pradiz er et anerkendt brand, som hjælper rejsearrangører og rejsebureauer med at skabe mindeværdige oplevelser for gæster, der rejser til Rusland og SNG-landene. Samarbejdet med os sikrer dig og dine gæster ro i sindet – unikke rejseoplevelser med et personligt touch. Vi leverer en høj standard på vores tjenester på følgende måder: •Vi anvender professionelle metoder. Vi mener, at vi ved at lytte til gæsternes behov kan opnå det højeste tilfredshedsniveau hos den enkelte gæst. •Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet. Vi har vundet TripAdvisor-priser for højt serviceniveau for vores brand Kremlin Tour siden 2014. •Vores rundvisninger er omhyggeligt planlagt og udført. Når du bestiller hos os, klarer vi alt, der kræves før og under dine gæsters rejse. •Vi er officielle rejsearrangører. Vores registreringsnr. 017660. Vores rejseeksperter samarbejder tæt med dig for at sikre, at programmet opfylder dine gæsters behov og forventninger. Vores hovedmål er at sikre, at dine gæster takker DIG for en fremragende service!

 2. GLOBALSEM VIAGGI

  Italien

  Globalsem Viaggi er et rejse- og turistbureau med base i Palermo. Firmaet samarbejder med kontakter på nationalt og internationalt plan og kan tilbyde kunderne en bred vifte af løsninger inden for rejser rundt i verden. Vi har været i branchen i årevis og har stor erfaring med turisme og kunderelationer. Vores service inkluderer: pilgrimsrejser, kollektive og religiøse ture, udflugter og guidede ture, udflugter, bus- og koncertarrangementer, krydstogter, bryllupsrejser, weekend wellness og tilbud ved enhver fest. Vores tilbud er blandt de bedst egnede og konkurrencedygtige på markedet og samtidig opretholdes serviceydelsernes kvalitet. Dette er muligt takket være vores partneres store arbejde og ekspertise. De udviklede pakker tager højde for alle kategorier, fra unge og ældre par, der søger romantiske getaways, til organiserede grupper.

 3. MOUZENIDIS INTOUR

  Rusland

  MouzenidisIntouris, der er en del af Mouzenidis Groupand holding, er en af de førende virksomheder på det russiske marked for indkommende turisme. Mere end 10 års erfaring har givet vores virksomhed mulighed for at etablere sig som førende og give vores kunder en service af høj kvalitet. MouzenidisIntour tilbyder en altomfattende vifte af tjenester i hele Rusland, de baltiske stater og C.I.S. landene, herunder indkvartering, begivenheder, ture, krydstogter, concierge-tjenester til teatre og museer, fly- og jernbanebilletter, lejebiler og chaufførservice og specialiserede guider. På grund af de langsigtede partnerskabsrelationer med de bedste transportudbydere og hotelkæder, såsom som IHG Group, Accor, Rezidor Group, Marriott, har MouzenidisIntour et ry som en pålidelig partner, med store evner til at imødekomme de mest forskellige markedsbehov og til organisering af kvalificeret service. På vores ture er vi altid i stand til at garantere vores partnere det bedste værdi for de pakker og tjenester, vi tilbyder!

 4. UP-TRAVEL

  Danmark

  Up-Travel skolerejser - vi er specialister indenfor planlægning af skolerejser. Hos Up-Travel tilbyder vi professionel og kompetent assistance i forbindelse med planlægning og afvikling af skolerejser, skirejser og busrejser for ældre børn. Vi arrangerer hovedsageligt skole rejser for efterskoler, 10. klassecentre, privatskoler, højskoler og mange andre ungdomsgrupper. Hos Up-Travel ligger indehaver Lene sit personlige engagement i din bestilling af skolerejser. Lene arrangerer på jeres skolerejse efter specifikke behov og ønsker. På destinationerne i Europa kan vi tilbyde ski-, adventure-, tema- og storby skolerejser.

 5. AR TRAVELSERVICE REJSEBUREAU SØNDERBORG

  Danmark

  Vi tilbyder samtlige slags rejser med afgang fra Hamborg lufthavn til fordelagtige tyske priser. Vores samarbejdspartnere er hovedsagelig tyske flyselskaber, rejseselskaber, tour operatører og meget mere. Vores samarbejdspartnere er vores styrke og vores kunders fordel idet der er en del penge at spare ved at bestille rejsen igennem os. Vores rejsetilbud med afgang fra Hamborg er som regel altid op til 40% billigere sammenlignet med priserne på det danske rejsemarked. Det har bl.a. at gøre med momsfordelen men også med lufthavnsafgifterne. Vi arrangerer både charterrejser, grupperejser men også businessrejser. Om det nu skal være flybilletter, en grupperejse, pakkerejse, hotelophold eller krydstogt, så har vi altid et skarpt tilbud til vores kunder. Derudover tilbyder vi ekstra ydelser som giver masser af fordele og som sparer dig masser af tid. Vi tilbyder nemlig også transport til Hamborg lufthavn, togbilletter, udlejningsbiler, rejseforsikringer og meget mere. Kender du allerede vores nye webshop? Vi tilbyder nemlig også gode deal tilbud på hotelophold, miniferier og storbyferier.

 1. AARHUS EXPERIECE

  Danmark

  We are a group of experienced tour guides who want tourists, expats, students and cruises to visit Aarhus and love the city as much as we do. Therefore we have decided to offer a range of different tours on foot at fair prices. If you are looking for things to do in Aarhus and are looking for experiences that offer great value for money, you have come to the right place. We can keep our prices reasonable because we have cut out the incoming agent and the travel agency, who usually earn the big bucks on tours. We are also a virtual organisation which means that you can’t visit our office - because we don’t have one. Why would we need an office when the internet, video call and instant messaging are invented? A fancy office would just make the tours unnecessarily more expensive. We welcome you on our permanent tours or feel free to contact us to arrange a private tour that suits your time and needs. Currently we offer: Aarhus Free Walking Tour. It’s the “all I need to know about Aarhus”-tour. Saturday from 11am-2pm. Also available on days with cruise ship arrivals. Aarhus Food Tour. It’s the “I wonder how Danish food taste? ”-tour. Saturday from 3pm-5pm. Also available on days with cruise ship arrivals. Aarhus International Pub Crawl. It’s the “Where to go out, when I don’t know where to go”-hyggelige night out. Saturday from 8pm-1am. Private tour. On request you can have any tour for yourself, at a different time or with a different content.

 2. BIFROST REJSER

  Danmark

  Bifrost Rejser er dit kulturrejsebureau med rejser til hele verden. For os betyder “kulturrejse" kvalitetsrejser med dygtige rejseledere, der har destinationen under huden. Målet med vores rejser er at give dig et grundigt indblik i rejsemålets historie og kultur. Du skal selvfølgelig se seværdighederne, men du skal også ud og møde lokalbefolkningen - og altid i selskab med en ekspertrejseleder, der hjælper med at skabe rammerne om en enestående oplevelse. Med Bifrost Rejser har du mulighed for at komme på rejser med et specifikt fokus som fx kunst, mad eller koncerter, men vi udbyder også rundrejser og storbyferier i Sydamerika, Afrika og Asien. Der er altså noget for enhver, der gerne vil ind bag de ydre lag - fra Napolis madkultur til Castros Cuba. Ud over grupperejserne tilbyder vi også rejser til foreninger, sogne, virksomheder samt private. Vi gør altid meget ud af at skræddersy disse rejser, så de passer til vores kunders behov.

 1. BIFROST TRAVEL DMC

  Danmark

  Bifrost Rejser er et rejsebureau der laver kulturrejser og kunstrejser med dygtige rejseledere. Vi går meget op i at lave gennemarbejdede rejser, hvor program, logistik og planlægning hænger sammen. Vi finder de helt rigtige rejseledere og giver dem frihed til at fortælle. Bifrost Rejser er dit kulturrejsebureau med rejser til hele verden. For os betyder “kulturrejse" kvalitetsrejser med dygtige rejseledere, der har destinationen under huden. Målet med vores rejser er at give dig et grundigt indblik i rejsemålets historie og kultur. Du skal selvfølgelig se seværdighederne, men du skal også ud og møde lokalbefolkningen - og altid i selskab med en ekspertrejseleder, der hjælper med at skabe rammerne om en enestående oplevelse. Med Bifrost Rejser har du mulighed for at komme på rejser med et specifikt fokus som fx kunst, mad eller koncerter, men vi udbyder også rundrejser og storbyferier i Sydamerika, Afrika og Asien. Der er altså noget for enhver, der gerne vil ind bag de ydre lag - fra Napolis madkultur til Castros Cuba. Ud over grupperejserne tilbyder vi også rejser til foreninger, sogne, virksomheder samt private. Vi gør altid meget ud af at skræddersy disse rejser, så de passer til vores kunders behov. Vi har destinationer til hele verden, men fælles for alle turene er et særdeles højt niveau i rejseledernes viden og formidlingsevner. Derved kan vi skabe kulturrejser, som med garanti ikke ligner andre rejseoplevelser

 2. BLIXEN TOURS

  Danmark

  Blixen Tours er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitets- og luksusrejser til Det Indiske Ocean, såsom Maldiverne, Mauritius, Zanzibar og Seychellerne, samt safarirejser i Afrika. Vi er et mindre rejsebureau med fokus på de små detaljer samt de oplevelser der fuldender en rejse. Vi anbefaler rejser vi kan stå inde for samt de steder hvor vi selv har været. Størstedelen af vore hoteller samt rejser er håndplukkede efter de steder hvor vi selv har haft en god oplevelse. Vores rejser skræddersyes altid af vores erfarne rejseeksperter, der selv har besøgt vores destinationer adskillige gange. De hoteller vi tilbyder er 4- og 5-stjernede hoteller. Og helt op til nogle af verdens bedste hoteller og private øer.

 3. ENJOY SUMMER

  Danmark

  Enjoy Summer arrangerer en aktiv sommerferie til Østrig i 2017. Dette indebærer vandre- og cykelferier til blandt andet Saalbach-Hinterglemm i Salzburgerland. Gennem vores store erfaring med skiferier til Østrig, har vi valgt at udvide vores repertoire med aktive sommerferier. Baseret på vores store passion for at arrangere ferier til Østrig, har vi etableret samarbejde med mange partnere i Saalbach-Hinterglemm, så vi kan tilbyde dig det bedste udvalg af hoteller og lejligheder tilpasset dine ønsker. Så hvad end du rejser med familie eller venner, ønsker luksus eller standard indkvartering, har vi noget til dig. Hos Enjoy Summer tilbyder vi billige sommerferier, vandreferier, cykelferier, ferier med små og store børn, samt aktive sommerferier med venner eller klubkammerater - kort sagt kan vi hjælpe dig med at finde den sommerferie du drømmer om. Skal årets sommerferie bruges på cykelløb i de østrigske alper i selskab af cykelklubben, eller skal familien med på en aktiv sommerferie for at prøve noget nyt? Vi hjælper gerne med at planlægge den helt rigtige tur for jer.

 4. COSTA BLANCA TOUR SERVICES

  Spanien

  Firmaet CBT Services tilbyder turistprodukter og har over tyve års erfaring i turistindustrien. Vi er specialiseret i at arrangere udflugter i kommunerne Valencia og Murcia. Læs om de forskellige serviceydelser, vi anbefaler, og kontakt os gerne for ethvert spørgsmål eller forslag.

 5. MARGHERA 8A SRL

  Italien

  Enjoy Rome tilbyder organiserede ture i Rom. Hvor skal man begynde? Turene lever op til de besøgenes forventninger. De mange ture til fods afslører forskellige aspekter af byen. Du kan vælge dem, som du synes bedst om. Enjoy Rome tilbyder også private besøg i Vatikanet og udflugter til Pompeji. Enjoy Rome tilbyder dem, som foretrække at se byen fra en anden synsvinkel, busture til de smukkeste steder i Italien.

 6. BLUE AIR

  Kypern

  Orthodoxou Aviation er stolt over at være blevet udnævnt af GSA som Rumæniens førende lavprisflyselskab Blue Air, et moderne flyselskab med en flåde bestående af Boeing 737 fly, 737-300 serien, 737-400-serien og 737-500, med kapacitet på mellem 126 og 170 sæder der tilbyder meget attraktive priser til forskellige destinationer i Europa. For mere information om Blue Air, kan du kontakte vores callcenter

 7. ITALIAN LANDS DI GUGLIELMI MARIA

  Italien

  Den italienske rejsebureau Lands har specialiseret sig incomming turisme mede tilbud til grupper og organiserer specifikke og kulturelle arrangementer samt foreslå og realisere alle skræddersyede ture og opfylde alle ønsker fra kunderne. Vi arrangerer ture til de mest prestigefyldte steder, med kvalificerede guider, elegante transportmidler udstyret med alle bekvemmeligheder og frem for alt garanterer vi den bedste værdi for pengene på hoteller og feriesteder.

 8. LUKSUSHUSE.DK

  Danmark

  Luksushuse.dk tilbyder sommerhusudlejning af store luksus sommerhuse. Book sommerhus med pool i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Alle sommerhuse er indrettet med pool og/eller spa, stort aktivitetsrum og masser af soveværelser, så der kan være op til 24 overnattende gæster. I Danmark udlejes der sommerhuse i hele landet, og Luksushuse.dk er repræsenteret i de fleste kendte sommerhusområder.

 1. SOLEAR EVENTS ORGANIZACION SL

  Spanien

  Vi er en virksomhed, der planlægger begivenhedsarrangementer for firmaer i hele Spanien. Med mere end 10 års erfaring er vi specialiseret i planlægning af incitamenter, kongresser, møder, seminarer og sportsarrangementer (Formel 1, fodboldkampe, Grand Prix, motorcykelløb osv.) for virksomheder i Spanien.

 2. TRAVELTRUST GLOBAL

  Det Forenede Kongerige

  Traveltrust er eksperter som globale rejsearrangører. Vores team af dedikerede, flersprogede agenter er ved hånden 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og tilbyder ekstraordinær service og uovertruffen værdi for både firma- og ferierejser. Vi tilbyder også en personlig-firmarejse hybrid reservationsplatform, der giver virksomheder skræddersyede fordel ved at kunne reservere hos medarbejdere samt benytte Concur online reservationsværktøj.

 3. SOLEAR EVENTS BARCELONA

  Spanien

  Eventsbureau for virksomheder. Over 10 års erfaring. Specialiseret i planlægning af events, kongresser, møder, seminarer, sportsaktiviteter (Formule 1, fodboldkampe, Grand Prix, motorcykelløb) for virksomheder i hele Catalonien.

 4. IMPRONTE WILDERNESS SAFARI

  Italien

  Impronte Wilderness Safari – Sebastour under ledelses af Carlo Sebastiani har stor erfaring inden for planlægning af safarier i Afrika, rejser til Island, det kolde og afsides Alaska, de store naturparker i USA og det betagende Indien. Vi tilbyder interessante løsninger i Maldiverne, "eventyr" i Afrika, Botswana og Indien samt romantiske og luksuøse bryllupsrejser og organiserede turistrejser.

 5. JYSK REJSEBUREAU

  Danmark

  Jysk Rejsebureau skræddersyer eventyrlige rejser til hele verden. Vi arrangerer rejser til Thailand, rejser til USA og rejser til Australien. Desuden har vi arrangeret mange grupperejser og rejser for skoler og uddannelsesinstitutioner. Vi har mange eksotiske rejsemål, og man kan både få trekkingture, dykkerrejser og kulturrejser. Oven i det, er vi danmarksmestre i jordomrejser og backpacking-eventyr.

 6. HCA REJSER

  Danmark

  HCArejser arrangerer ture til alle destinationer i verden. Vi er agent for Gauda rejseforsikring og har tillige mange års erfaring med reservation af bil og hotel i udlandet. HCA rejser, at rejse er at leve!

 7. VIAJES HISPANIA

  Spanien

  Viajes Hispania udvikler sine aktiviteter som grossist/detailhandler (forretningsrejser, kongresser, konventer og seminarer, reception og ferie).

 8. AMEREXPERIENCE.COM

  Ecuador

 9. SECRET MADEIRA LDA

  Portugal

 10. ARMADA GROUP TOURISM AUTOMOTIVE FOREIGN TRADE JOINT STOCK COMPANY

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Rejsebureauer - Import eksport

Antal resultater

18.201 virksomheder