• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- kobber-

Resultater for

Rør og slanger- kobber- - Import eksport

 1. H.P. WIRTH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For os er det ikke nok at være certificeret efter kvalitetsstyringssystemet iht. DIN EN ISO 9001: 2008. For at kunne levere en konstant høj kvalitet begynder vi allerede ved sikringen af vores halvfabrikatas kvalitet og deres fremstilling og slutter ved topmoderne måleudstyr for at forenkle dit arbejde med vores produkter. Netop ved loddeprocessen er ikke kun legeringsbestanddelene udslagsgivende for en høj processikkerhed, men især også produkternes overfladerenhed. For at imødekomme vores kunders forventninger og kunne garantere en ensartet høj kvalitet satser vi på kvalificerede medarbejdere, gennemprøvede kvalitetssikringsmetoder samt topmoderne kontrolsystemer. Vi er bevidste om vores økologiske ansvar på området bæredygtighed, og derfor tager vi højde for mere end bare lovens bestemmelser vedrørende miljøbeskyttelse.

 2. U-VERAL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden U-VERAL AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Hori, Schweiz.

 3. BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEKA HEIZ- UND KÜHLMATTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MESSINGWERK PLETTENBERG HERFELD GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Plettenberg, Tyskland.

 5. INNOVARIA - H.E.P.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INNOVARIA - H.E.P., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, kobber-, Varmevekslere, klimaanlæg, varmevekslere med mobile rør til private og industrien, Rør og slanger, kobber-, industriel afkøling, Varmevekslere, og installationer med klimaanlæg og komponenter brancherne. Den er baseret i San Vito Al Torre, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ZETAESSE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZETAESSE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plaststøbning branchen. Den opererer også inden for Formgivning af plastmaterialer, Rør og slanger, kobber-, ekstrudere til plastik, CUPEX, rør til akvædukter, Formgivning af plastmaterialer, FEINROHREN, Rør og slanger, kobber-, og beklædning af varmerør brancherne. Den er baseret i Vedelago, Italien.

 2. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Støberier inden for strengstøbegods og centrifugalstøbegods i alle kobberstøbegods- og aluminiumstøbegodslegeringer iht. DIN EN 1982 og DIN EN 1706, ikke-jernholdige metaller. Som formateriale i rør, ringe, bøsninger, fladstænger, firkant- og sekskantstænger, plader til maskinfremstilling, den kemiske industri, skibsbyggeri og maskinfabrikker. Den QS-certificerede virksomhed har eget laboratorium til alle emneprøvninger samt yderligere godkendelser og påbygningsmuligheder som emneproducent.

 3. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexico

  Kobberrør, kobberrørledninger og rør er Empresas M&A's topprodukter. I M & A Business er vi dedikerede til national distribution af de fleste derivater og kobber fremstillet i den bedste kvalitet på markedet. På grund af den lange holdbarhed anvendes kobberrørene til gasinstallationer, køle- og klimaanlæg. Vores materialer opfylder alle etablerede internationale standarder. Vi har de bedste elektriske ledere, de bedste rør og slanger, og vi tilbyder også præcisionsoprullede kobberrør.

 4. LEBRONZE ALLOYS

  Frankrig

  Virksomheden LEBRONZE ALLOYS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Støberier - kobber, bronze og messing, Rør og slanger, kobber-, Støberier - kobber, bronze og messing, Rør og slanger, kobber-, kobberlegeringer, og messingrør brancherne. Den er baseret i Suippes, Frankrig.

 5. BRISCOOL HVAC

  Tyrkiet

  Virksomheden BRISCOOL HVAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for kobberrør, køleanlæg, og beklædte og forisolerede kobberrør brancherne. Den er baseret i Çukurova, Tyrkiet.

 1. BIROL INTERNATIONAL

  Tyrkiet

  Virksomheden BIROL INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for kobberrør, og beklædte og forisolerede kobberrør brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 2. HANDELSPAUL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANDELSPAUL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. PROMETALL HANDEL AG

  Schweiz

  Virksomheden PROMETALL HANDEL AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Kestenholz, Schweiz.

 2. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Serbien

  Virksomheden COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for Kobber og kobberlegeringer, Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal, Kobber og kobberlegeringer, og Bøjelige rørslanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Majdanpek, Serbien.

 3. COPPER COM

  Serbien

  Virksomheden COPPER COM, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, kobber-, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Uzice, Serbien.

 4. CETINKAYA METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden CETINKAYA METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Bakirkoy Istanbul, Tyrkiet.

 5. CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES)

  Frankrig

  Virksomheden CAD FRANCE (CUIVRES ALLIAGES ET DERIVES), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Stål og metaller - bearbejdning, formning af rør i kobber, Forzinkede gevindrør, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Saint-Péray, Frankrig.

 6. TUSTA TRADING S.L.

  Spanien

  Virksomheden TUSTA TRADING S.L., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for International handel - konsulenter branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Bly og blylegeringer, Rør og slanger, kobber-, ferrokrom, Kobbertråd og kabler, Bly og blylegeringer, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 7. ANADOLU BAKIR A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ANADOLU BAKIR A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. LESAGE INDUSTRIES

  Belgien

  Virksomheden LESAGE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, kobber-, Rør og slanger, kobber-, rør i rustfrit stål, og fittings i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gullegem, Belgien.

 1. GROSCLAUDE ROBIN

  Frankrig

  Virksomheden GROSCLAUDE ROBIN, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Santeny, Frankrig.

 2. SARL ACR

  Algerien

  Virksomheden SARL ACR, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for kobberrør, radiatorer til opvarmning, pinde til svejsning, og brænder brancherne. Den er baseret i Boumerdes, Algerien.

 3. WILHELM ZULTNER & CO

  Østrig

  Virksomheden WILHELM ZULTNER & CO, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger, kobber-, Rør og slanger, rustfrit stål, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Graz, Østrig.

 4. ADLER ROHRVERARBEITUNG

  Tyskland

  Virksomheden ADLER ROHRVERARBEITUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for præcisionsdrejning, Rør og slanger (præcision) - ikke-jernholdigt metal, messingrør, og prototyper af industriproduktionsserier brancherne. Den er baseret i Großbeeren, Tyskland.

 5. ÇAPARLAR ŞAP

  Tyrkiet

  Virksomheden ÇAPARLAR ŞAP, er en Detailsalg, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for røget tunrogn, og kaffemaskiner med 1 aggregat brancherne. Den er baseret i Bingöl, Tyrkiet.

 6. MOPAC

  Belgien

  Virksomheden MOPAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for tagrender, og montering af afløbsrender brancherne. Den er baseret i Louvain-La-Neuve, Belgien.

 7. JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden JIANGSU LONGDA COPPER PIPE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Anzhen Town Wuxi City, Kina.

 8. BOMYUNG METAL CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden BOMYUNG METAL CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Busan, Sydkorea.

 9. FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden FUZHOU ZHENXIE PIPE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den er baseret i Fuzhou, Kina.

 10. ALUCET B.V.

  Holland

  Virksomheden ALUCET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Termiske isoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, Rør og slanger, kobber-, Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Waalwijk, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- kobber- - Import eksport

Antal resultater

3.789 Virksomheder