• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- aluminium-

Resultater for

Rør og slanger- aluminium- - Import eksport

 1. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling af tyndvæggede HF-svejsede rør af aluminium, fladovalrør, profiler af aluminium til bilbranchen. Vores produkter omfatter: Aluminiumrør, svejsede aluminiumrør, messingrør, sømmeløse messingrør, kølerør i aluminium, svejsede messingrør.

 2. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Novelis er den førende producent af fladvalsede aluminiumprodukter og verdens største genbrugsvirksomhed for aluminium. I et tæt samarbejde med vores kunder tilbyder vi innovative løsninger til producenter af drikkevaredåser, biler og specialprodukter. Takket være den globale produktions- og genbrugskapacitet i vores netværk af moderne valse- og genbrugsanlæg i Nord- og Sydamerika, Europa og Asien leverer Novelis konstant førsteklasses produkter overalt i verden. Bæredygtigheden står i fokus for vores forretningsaktivitet. Dette påvirker også vores partnerskaber med aktionærer inden for aluminiumbranchen. Den stigende anvendelse af let, praktisk taget altid genanvendelig aluminium åbner nye muligheder for at understøtte vores kunder i at opnå deres bæredygtighedsmål og levere miljøvenlige produkter i den ventede kvalitet til dem.

 3. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Stålrør findes alle vegne: fra kuglepenne til sportsvogne til stilladser. Af disse grunde dedikerede vores grundlæggere Matthias Schellen og Ulrich Flack sig tidligt til branchen, hvilket har resulteret i, at de i dag har en betydelig indflydelse. Vi er en meget åben virksomhed. Åben for nye ting, for innovation og skøre ideer. Vi elsker stål og alt, hvad stål kan give liv. For os er der ingen grænser. Ikke før, at vi har prøvet alt. Vi er kommet langt med denne indstilling, og vi ser frem til at lade dig blive en del af det. Vores kernekompetencer: bearbejdning af rør. Vores ekspertise: rør i alle former og materialer. Med et netværk af forarbejdningsvirksomheder implementerer vi en lang række overfladebelægninger og sikrer således imponerende resultater for ethvert kundebehov, uanset hvor individuelt.

 4. ANKARA BRONZ

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres grundlæggelse i 1974 har ANKARA BRONZ fremhævet deres kunst inden for et udvalg af støbemetoder, som oprindeligt kommer fra Tyrkiet. Vores håndværk ligger inden for støbning af bronze, aluminium, messing og en blanding af særlige kobberlegeringer, som hver er skræddersyet til deres formål. Blandt vores anerkendte legeringer kan du finde tinbronze, aluminiumsbronze, manganbronze, silikumbronze, blyholdig tinbronze, tinbronze med højt blyindhold og den alsidige nikkeltinbronze. Vores sortiment omfatter også et rigt udvalg af messing, aluminium og særlige kobberlegeringer. Inden for den altid udviklende verden af metalteknologi, er vi stolte over at dele banebrydende innovationer med vores værdsatte kunder. De grundlæggende etikker bag ANKARA BRONZ forbliver uændrede – en forpligtelse til at levere en enestående kvalitet i denne branche som kontinuerligt udvikler sig. Vores udvalg går længere en støbning, takket være et udvalg af forskellige metaller: bronze, aluminium messing, importeret nodulær støbejern, peak, rustfrit stål, kviksølvstål, olieret hærdet stål og mere. Vi er også stolte over at tilbyde bearbejdet plast såsom Kestamid, Polyamid, Politef, Pom c, PVC og fiber. Oplev vores enestående ekspertise og processer inden for støbning og materialer, ved at kontakte os allerede i dag. ANKARA BRONZ vil altid være din troværdige partner, med årtiers viden inden for den dynamiske verden af metaller.

 5. RAESA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vanding ved stænkning. Profiler i aluminium. Vanding: Anlæg og materialer. Vanding. Ekstruderet aluminium. Rør og rørledninger i aluminium.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUMWERK UNNA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Aluminium og aluminiumslegeringer, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, aluminiumsprofiler, aluminiumsrør, emnestænger i aluminium, specialrør, Rør og slanger, aluminium-, og Aluminium - tegningsprofiler brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 2. SCHLÖGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHLÖGEL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Willstätt, Tyskland.

 3. MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASTEL ALUMINIUM-HALBZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Talheim, Tyskland.

 4. PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETER INDUSTRIEAUSRÜSTUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Meinerzhagen, Tyskland.

 5. STELOTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STELOTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 1. ALUMECO AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMECO AUSTRIA GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i St. Georgen, Østrig.

 2. ALU-TECH-TRADE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALU-TECH-TRADE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Mureck, Østrig.

 1. IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IBL METALLHANDEL & SÄGESERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for aluminiumbronze, industriel plast, aluminiumsplader, firkantede barrer i aluminium, kobberplader, polyamid, polyetylen, og aluminiumsprofiler brancherne. Den er baseret i Dossenheim, Tyskland.

 2. HERRMANN & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERRMANN & CO GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Aluminiumtråd og kabler, aluminiumsprofiler, emnestænger i aluminium, Rør og slanger, aluminium-, Aluminiumtråd og kabler, profiler i messing, messingrør, og messingstænger brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 4. ALUMECO SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMECO SERVICE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Coswig, Tyskland.

 5. EUMET METALLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos Eumet Metallhandel GmbH! Høj kundetilfredshed er vores vigtigste mål.Førsteklasses produktkvalitet kombineret med høj tilgængelighed og hurtig service er grundstenen i vores virksomhed.Vores store fokus på kvalitet og vores omfattende kontroller lige fra råmaterialet over behandlingen og til leveringen af de færdige produkter medvirker til at, at vores ydelser altid er af højeste standard.Kompetent rådgivning, levering til tiden på stor pålidelighed er vores vigtigste kendetegn. EUMET VORES STYRKE: -Kobberrør til gas, drikkevand og sanitet iht. EN 1057 + DVGW-kulde- og klimarør iht. EN 12735-1 + -2-industrirør EN 12449-medicinalrør EN 13348-kondensator-/varmevekslerrør iht. EN, ASTM og ASME-LWC-kobberrør, -plader og -bånd iht. EN 1172 + EN 1652

 6. GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden GSP ALUMINYUM SANAYI VE TICARET LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Hacilar, Tyrkiet.

 7. ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ALUMET ALÜMINYUM LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for ekstruderede aluminiumsprofiler, og solfilm brancherne. Den er baseret i Samsun, Tyrkiet.

 8. TUBES INTERNATIONAL GMBH

  Østrig

  Virksomheden TUBES INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for profiler i aluminium, Aluminiumrør, svejsede, aluminium, og stålrør brancherne. Den er baseret i Berndorf, Østrig.

 1. ALUMINIUM TECHNIK WEISSENBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALUMINIUM TECHNIK WEISSENBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Pleinfeld, Tyskland.

 2. DELTA-TRADING GMBH METALLHANDEL

  Tyskland

  Virksomheden DELTA-TRADING GMBH METALLHANDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. ALUSELL

  Tyrkiet

  Virksomheden ALUSELL, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for ekstruderede aluminiumsprofiler, aluminium, og anodiseret aluminium brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. STÜRMSFS AG

  Schweiz

  Virksomheden STÜRMSFS AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Goldach, Schweiz.

 5. LANGLITZ METALLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LANGLITZ METALLE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Wettringen, Tyskland.

 6. GÜLER METAL ÜRÜNLERI SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden GÜLER METAL ÜRÜNLERI SAN. TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Rør og slanger, aluminium-, fabrikation af profiler i stål, stålledninger, og aluminiumstråd brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 7. FRIEDRICH OTTO ZICKWOLFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH OTTO ZICKWOLFF GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 8. PALETTI PROFILSYSTEME GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden PALETTI PROFILSYSTEME GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Minden, Tyskland.

 9. MVS METALLVERTRIEBS- UND SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MVS METALLVERTRIEBS- UND SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den opererer også inden for aluminium, aluminiumsprofiler, emnestænger i aluminium, og Drejedele i messing brancherne. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 10. AL-MAK SAN VE TIC

  Tyrkiet

  Virksomheden AL-MAK SAN VE TIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, aluminium- branchen. Den er baseret i Corlu / Tekirdag, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- aluminium- - Import eksport

Antal resultater

3.842 Virksomheder