• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pullovere

Resultater for

Pullovere - Import eksport

 1. VOLCAR S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Størstedelen af vores kollektrioner fremstilles efter ekskulsive design fra de mest kendte stilister. Vi foretager stikprøveudtagning og sammensætter vores kollektioner via højst avancerede strikketeknikker. Vi er specialiseret i maskestørrelser på 12, 14, 16 og 18 (fine), men også i artikler på 7, 5 og 3. Vi fremstiller proodukter efter diverse teknikker ved hjælp af topmoderne maskiner. Vi besidder et enormt arkiv af teknikker, hvilket udgør virksomhedens rige arv. I de seneste kollektioner har vi lagt særlig vægt på at give tøjet en højere merværdi. Det vil sige applikationer, broderinger, pailletter, trykte mønstre, farvede stoffer og Denim-effekt.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KARSAKLAR SEMENTA TEKSTIL A.S

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  SEMENTA TEXTILE, en virksomhed baseret i Ankara i Tyrkiet, har siden 1974 specialiseret sig i fremstilling af herre- og dametøj. Vi fremstillet hovedsageligt sportstøj, strikket tøj og ready-to-wear. Vores produktudvalg inkluderer herre- og dametøj, og plus-size modeller, såsom: - Sweater, - Pullover, - Træningsdragter, - Joggingbukser, - Trøjer, - Bluser, - Frakker, - Jakker, - Cardigan, - Halstørklæder eller indendørstøj såsom pyjamas. Besøg os for at lære mere om vores produkter! Vi fremstiller vores beklædning omhyggeligt i en moderne produktionsbygning vha. den seneste teknologi. Vi udfører strenge kvalitetskontroller, er særdeles opmærksom i enhver produktionsfase for at sikre kundernes tilfredshed. Derudover arbejder vi på at bevare høje kvalitetsstandarder, hvilket bidrager til virksomhedens succes. Vores mål er at tilbyde et bredt udvalg af unikke beklædningsstykker, ved at kombinere originale designs og moderne trends. I dag har vi kapaciteten til at fremstille mere end en million stykker pr. år. Dette har givet os mulighed for at blive en førende virksomhed i den tyrkiske hovedstand, når det kommer til strikket beklædning. Vi tilbyder også en omfattende service. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GARNE

  Ukraine

  Verified by Europages badge

  Virksomheden GARNE er en ukrainsk tekstilfabrik med en fuld produktionscyklus. Siden 2015 har vi fremstillet tøj under vores eget mærke, og i denne periode har vi lanceret 12 sæsonkollektioner. Vores produktion og lagerhuse er placeret i det vestlige Ukraine i Rivne, som er tæt på grænsen til Polen. Det giver os mulighed for at levere ordrer til Europa inden for kort tid. Grundstenen i vores sortiment er dametøj (mere end 80 % af modellerne), samt lingeri, herre- og børnetøj. En af vores primære fordele er et stort udvalg af størrelser, fra XS til 5XL. Du kan vælge blandt mere end 2.000 modeller der allerede er klar, og som sendes fra vores lager på den kortest mulige tid. Du kan foretage en prøveordre ved at vælge 10 produktprøver, som du derefter kan vurdere. Du kan også bestille produkter med dine egne mærker, eller sammen med vores erfarne team af designere, kan du udvikle din egen beklædningslinje. Disse tjenester er ikke kun for store detailhandlere, men også for opstarter og nye designere. Kontakt os for yderligere oplysninger! Vi kan skabe dit eget modemærke sammen.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. GRENA SMPC

  Grækenland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. DZEVAD MURATOVIC HANDEL MIT BEKLEIDUNG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. STILIST ÖRME SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

 3. AUDEN CAVILL - EINE MARKE DER FASHION CONCEPT GMBH

  Tyskland

 4. DENIZ ORME LTD.

  Tyrkiet

 5. KAYMAZ TRIKO

  Tyrkiet

 6. GOBCHI EXPORTS

  Tyskland

 1. LOVA COLORS

  Tyrkiet

 2. S&B COMP SRL

  Rumænien

 3. SIATEX BANGLADESH LTD.

  Bangladesh

 4. BRAGGI

  Grækenland

 5. TRICOTS BONNEMAILLE

  Frankrig

 6. ACCORD KNITWEAR

  Bulgarien

 7. ADANKO STRICKEREI GMBH

  Serbien

 8. FUXIN KFT

  Ungarn

 9. PUTZ TEXTIL GMBHQ

  Østrig

 10. GATS NATURA KNITWEAR

  Tyskland

 1. OKESTANA, UAB

  Litauen

 2. HARITEX HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

 3. MARION & CLOTILDE

  Frankrig

 4. KARAM INDUSTRIES

  Pakistan

 5. MODA NOVA CHRISTIANE GRAF

  Tyskland

 6. WALIKI GMBH

  Tyskland

 7. STARSMADE

  Belgien

 8. SUN SEA FASHION

  Spanien