• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • poleringsudstyr og materialer

Resultater for

Poleringsudstyr og materialer - Import eksport

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Produktion af afgratningsbørster, cylinderbørster, rørbørster, tekniske børster, stålbørster, nylonbørster, drejede børster, børster til vaskeanlæg, børster til lastbil-vaskeanlæg, børster til bil-vaskeanlæg. Virksomheden Fridolin Müller blev grundlagt i 1952 under navnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. Der blev forarbejdet kvæghår, som delvist stammede fra tysk kvæg, men for størstedelen dog blev importeret fra Amerika. Disse hår blev forarbejdet i fire arbejdsgange til såkaldte bagerbundte. Arbejdsgangene omfattede: Løsningen af hårene i en "Hårhakker", heglen af hårene, dvs. at anbringe hårene i én retning, "trækken" af hårene til forskellige længder og derefter binde hårene til bagerbundte. Bagerbundtene blev leveret til penselfabrikker. Til dels blev der også brugt maskiner i forbindelse med de enkelte arbejdsgange. Omtrent fra 1969 kom fremstillingen af børster til bilvask oven i dette område. I 1972 var starten på fabrikationen af tekniske børster. I dette år blev en virksomhed overtaget, som fortrinsvist byggede "Puddermaskiner" til konditorier. Sporadisk fremstillede denne virksomhed også tekniske børster. I løbet af årene gik salget af puddermaskiner tilbage og man koncentrerede sig mere på fremstillingen og salget af tekniske børster samt børster til bilvask og valser til rengøringsmaskiner. Programmet omfatter et bredt spektrum af cylinderbørster.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgien

  Verified by europages badge

  Gennem årene har Chemicar Europa udviklet sig fra et selskab, der repræsenterer mærkevare fra innovative virksomheder, til at udvikle egne produkter. I dette øjeblik distribuerer vi mærkevare, såsom Sunmight og Spectratek, såvel som produkter, der udvikles helt eller delvist af os selv. Disse produkter er solgt i mere end 50 lande. For klart at belyse vores holdning til distributions-sektoren og professionelle værksteder, har vi besluttede at klassificere en lang række eksisterende og nye produkter, udviklet af eller for Chemicar, under ét navn, Finixa. FINIXA står for: innovation / kvalitet / egen udvikling. FINIXA vil tilbyde dig en komplet vifte af non-paint produkter/forbrugsstoffer. FINIXA giver dig også den sikkerhed og beskyttelse mod efterlignende (kopieret) produkter. Kort sagt FINIXA er et kvalitetsmærke som garanterer at vores produkter er let genkendelige på markedet

 3. HATHO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HATHO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Eschbach, Tyskland.

 4. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELLOTTI GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Birkenfeld, Tyskland.

 5. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Tyskland

  Virksomheden SCHOLL Concepts GmbH med hovedkontor i Remseck am Neckar har i over 59 år leveret innovative lakfinish- samt bilplejekoncepter af topkvalitet. En stræben efter den perfekte lakoverflade, lidenskab og stor engagement har gjort virksomheden til et af de mest innovative, fleksible og kompetente udbydere af helhedsløsninger inden for lakfinish. Vores system-fabriksvirksomheds maskinpark er ligeså enestående som vores produkter. Det er usandsynligt, at der på verdensplan er en anden producent, der er i stand til at fremstille helhedskoncepter, bestående af polerskiver og paster på et sted i dette omfang og på dette avancerede niveau. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter vores produkter blev næsten hele maskinparken fornyet i løbet af de sidste to år og der blev investeret massivt i fleksible og modulære produktionslinjer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. APER DIAMOND SL

  Spanien

  Aper Diamond startede i 1994 med det mål at forsyne virksomheder med diamantmaskiner og -værktøj af den bedste kvalitet. Hos Aper Diamond kender vi markedet og dets udfordringer og vanskeligheder. Derfor tilbyder vi det bedste udstyr og maskiner til enhver anvendelse, så du kan optimere alle dine arbejdsprocesser. Vi udvælger de bedste teknologier i verden for at give vores kunder den bedste kvalitet og de bedste resultater. Vores produkter er anderkendt for deres fremragende kvalitet samt deres hurtighed og effektivitet. Vi har et stort lager med udstyr og reservedele. Hurtige og kundetilpassede løsninger.

 2. EUROFLEX PAD

  Italien

  Euroflex har over 20 års erfaring på det nationale og internationale marked. Virksomheden tilbyder produkter som f.eks. skiver til slibning og polering, harpikspropper til poleringsarbejde samt tilbehør til overfladefinish. Vores marked henvender sig til professionelle brugere f.eks. inden for sektoren for karosserier, udstyr til førstegangsmonterende, træ- og bådindustrien. Vi leverer skiver, produkter til polering og rengøring af overflader.

 3. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK, er en Detailsalg, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for poleringsmasse brancherne. Den er baseret i Barsinghausen, Tyskland.

 4. PROFI PRODUCTS

  Tyskland

  Virksomheden PROFI PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for Poleremiddel, tilbehør til motorcykler, laser måleinstrumenter, og Optiske målere brancherne. Den er baseret i Trippstadt, Tyskland.

 5. ROSLER UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROSLER UK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekanisk overfladebehandling - maskiner branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, maskiner og udstyr til efterbehandling af plastprodukter, slibe- og poleringsmidler, Poleringsudstyr og materialer, og granuleringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Prescot, Det Forenede Kongerige.

 1. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AIRAPP POWER TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 2. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MOLERODA FINISHING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for slibemidler til gratning brancherne. Den er baseret i Salisbury, Det Forenede Kongerige.

 1. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for poleringsmasse brancherne. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 2. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Tyskland

  Virksomheden P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Bretten, Tyskland.

 3. BALCO ENGINEERING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BALCO ENGINEERING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for Polering, metaller - værktøjsmaskiner, Polering, metaller - værktøjsmaskiner, polering af metaller, og galvanoplastik af guld brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 4. PLASTICRAFT

  Belgien

  Virksomheden PLASTICRAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for akrylisk bearbejdning, polykarbonat, og polyvinylfluorid brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 5. POLIBRAS S.A.

  Portugal

  Virksomheden POLIBRAS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, og Poleringsudstyr og materialer brancherne. Den er baseret i Guimarães, Portugal.

 6. RENWART

  Belgien

  Virksomheden RENWART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Korrosionsbeskyttende coating branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, Slibeskiver, Poleringsudstyr og materialer, og Slibeskiver brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. SOGATECH SAS - POLITECH

  Frankrig

  Virksomheden SOGATECH SAS - POLITECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for Polering, metaller - værktøjsmaskiner, Polering - stål og metaller, Polering, metaller - værktøjsmaskiner, og Polering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Besancon, Frankrig.

 8. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Tyrkiet

  Virksomheden YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Polering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, slibe- og poleringsmidler, og Poleringsudstyr og materialer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD.

  Kina

  Virksomheden HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for wolframkarbid brancherne. Den er baseret i Zigong, Kina.

 2. ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ADOLF SCHRÖTER & CO DRAHT-, UND INDUSTRIEBÜRSTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Poleringsudstyr og materialer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maling- og lakfjerner samt slibemidler, kemiske, Slibemidler, mekaniske, Poleringsudstyr og materialer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maling- og lakfjerner samt slibemidler, kemiske brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 3. DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Australien

  Virksomheden DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for Bonevoks - til industri og handel, slibning, slibning af metaller, Bonevoks - til industri og handel, og poleringsmidler til slibning med diamant brancherne. Den er baseret i Dongguan, Australien.

 4. PULI2

  Spanien

  Virksomheden PULI2, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. IDEAL SYSTEM CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden IDEAL SYSTEM CO., LTD., der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, sortering, podekviste, Poleringsudstyr og materialer, og edb-styrede vejesystemer brancherne. Den er baseret i Daegu, Sydkorea.

 6. FRIEDRICH HEIZMANN

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH HEIZMANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Poleringsudstyr og materialer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Slibemidler, mekaniske, Poleringsudstyr og materialer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Schramberg, Tyskland.

 7. WPW BÜRSTENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden WPW BÜRSTENTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Slibemidler, mekaniske, Poleringsudstyr og materialer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Slibemidler, mekaniske, Poleringsudstyr og materialer, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 8. K.T.D ABRASIVE

  Sydkorea

  Virksomheden K.T.D ABRASIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Poleringsudstyr og materialer, Poleringsudstyr og materialer, fabrikation af slibestof, slibesten, og slibebørster brancherne. Den er baseret i Incheon, Sydkorea.

 9. CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI

  Italien

  Virksomheden CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den opererer også inden for slibning marmor, og polering af gulve brancherne. Den er baseret i Calusco D'adda, Italien.

 10. ABC SWISSTECH

  Schweiz

  Virksomheden ABC SWISSTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i La Chaux De Fonds, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis