• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • poleringsudstyr og materialer

Resultater for

Poleringsudstyr og materialer - Import eksport

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Tyskland

  Produktion af afgratningsbørster, cylinderbørster, rørbørster, tekniske børster, stålbørster, nylonbørster, drejede børster, børster til vaskeanlæg, børster til lastbil-vaskeanlæg, børster til bil-vaskeanlæg. Virksomheden Fridolin Müller blev grundlagt i 1952 under navnet Tierhaarwertung Fridolin Müller. Der blev forarbejdet kvæghår, som delvist stammede fra tysk kvæg, men for størstedelen dog blev importeret fra Amerika. Disse hår blev forarbejdet i fire arbejdsgange til såkaldte bagerbundte. Arbejdsgangene omfattede: Løsningen af hårene i en "Hårhakker", heglen af hårene, dvs. at anbringe hårene i én retning, "trækken" af hårene til forskellige længder og derefter binde hårene til bagerbundte. Bagerbundtene blev leveret til penselfabrikker. Til dels blev der også brugt maskiner i forbindelse med de enkelte arbejdsgange. Omtrent fra 1969 kom fremstillingen af børster til bilvask oven i dette område. I 1972 var starten på fabrikationen af tekniske børster. I dette år blev en virksomhed overtaget, som fortrinsvist byggede "Puddermaskiner" til konditorier. Sporadisk fremstillede denne virksomhed også tekniske børster. I løbet af årene gik salget af puddermaskiner tilbage og man koncentrerede sig mere på fremstillingen og salget af tekniske børster samt børster til bilvask og valser til rengøringsmaskiner. Programmet omfatter et bredt spektrum af cylinderbørster.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgien

  Gennem årene har Chemicar Europa udviklet sig fra et selskab, der repræsenterer mærkevare fra innovative virksomheder, til at udvikle egne produkter. I dette øjeblik distribuerer vi mærkevare, såsom Sunmight og Spectratek, såvel som produkter, der udvikles helt eller delvist af os selv. Disse produkter er solgt i mere end 50 lande. For klart at belyse vores holdning til distributions-sektoren og professionelle værksteder, har vi besluttede at klassificere en lang række eksisterende og nye produkter, udviklet af eller for Chemicar, under ét navn, Finixa. FINIXA står for: innovation / kvalitet / egen udvikling. FINIXA vil tilbyde dig en komplet vifte af non-paint produkter/forbrugsstoffer. FINIXA giver dig også den sikkerhed og beskyttelse mod efterlignende (kopieret) produkter. Kort sagt FINIXA er et kvalitetsmærke som garanterer at vores produkter er let genkendelige på markedet

 3. HATHO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HATHO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Eschbach, Tyskland.

 4. BELLOTTI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BELLOTTI GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Poleringsudstyr og materialer branchen. Den er baseret i Birkenfeld, Tyskland.

 5. APER DIAMOND SL

  Spanien

  Aper Diamond startede i 1994 med det mål at forsyne virksomheder med diamantmaskiner og -værktøj af den bedste kvalitet. Hos Aper Diamond kender vi markedet og dets udfordringer og vanskeligheder. Derfor tilbyder vi det bedste udstyr og maskiner til enhver anvendelse, så du kan optimere alle dine arbejdsprocesser. Vi udvælger de bedste teknologier i verden for at give vores kunder den bedste kvalitet og de bedste resultater. Vores produkter er anderkendt for deres fremragende kvalitet samt deres hurtighed og effektivitet. Vi har et stort lager med udstyr og reservedele. Hurtige og kundetilpassede løsninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

  Tyskland

  Virksomheden SCHOLL Concepts GmbH med hovedkontor i Remseck am Neckar har i over 59 år leveret innovative lakfinish- samt bilplejekoncepter af topkvalitet. En stræben efter den perfekte lakoverflade, lidenskab og stor engagement har gjort virksomheden til et af de mest innovative, fleksible og kompetente udbydere af helhedsløsninger inden for lakfinish. Vores system-fabriksvirksomheds maskinpark er ligeså enestående som vores produkter. Det er usandsynligt, at der på verdensplan er en anden producent, der er i stand til at fremstille helhedskoncepter, bestående af polerskiver og paster på et sted i dette omfang og på dette avancerede niveau. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter vores produkter blev næsten hele maskinparken fornyet i løbet af de sidste to år og der blev investeret massivt i fleksible og modulære produktionslinjer.

 2. EUROFLEX PAD

  Italien

  Euroflex har over 20 års erfaring på det nationale og internationale marked. Virksomheden tilbyder produkter som f.eks. skiver til slibning og polering, harpikspropper til poleringsarbejde samt tilbehør til overfladefinish. Vores marked henvender sig til professionelle brugere f.eks. inden for sektoren for karosserier, udstyr til førstegangsmonterende, træ- og bådindustrien. Vi leverer skiver, produkter til polering og rengøring af overflader.

 3. ANDREAS MALITZ SCHLEIF- UND POLIERTECHNIK

  Tyskland

 4. PROFI PRODUCTS

  Tyskland

 5. ROSLER UK

  Det Forenede Kongerige

 1. AIRAPP POWER TOOLS GMBH

  Tyskland

 2. MOLERODA FINISHING SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

 1. P.S.E. WERKZEUGE & MASCHINEN GMBH FÜR MECHANISCHE OBERFLÄCHEN

  Tyskland

 2. EICKELIT SCHLEIF- UND POLIERWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 3. SOGATECH SAS - POLITECH

  Frankrig

 4. YILDIZ CILA POLISHING COMPOUND AND BUFF MANUFACTURER

  Tyrkiet

 5. POLIBRAS S.A.

  Portugal

 6. PLASTICRAFT

  Belgien

 7. BALCO ENGINEERING

  Det Forenede Kongerige

 8. RENWART

  Belgien

 1. HUAGANG CEMENTED CARBIDE NEW MATERIAL CO. LTD.

  Kina

 2. DONGGUAN MINGYI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Australien

 3. K.T.D ABRASIVE

  Sydkorea

 4. PULI2

  Spanien

 5. FILCPOL

  Polen

 6. CRISTALLINA LEVIGATURA MARMI

  Italien

 7. STUCCO & STUCCO

  Det Forenede Kongerige

 8. ABC SWISSTECH

  Schweiz

 9. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Tyskland

 10. PULIDORA

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis