• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plastemballage

Resultater for

Plastemballage - Import eksport

 1. MAYA PLASTIK

  Tyrkiet

  Etableret i 1998 er Maya Plastic en producent af plastemballageprodukter fra Tyrkiet. Vi fortsætter med at fremstille vores emballageprodukter i høj kvalitetsplast på vores fire store fabrikker i Istanbul. Vores produktionsfacilitet har en kapacitet på sammenlagt 16.000 kvadratmeter plastemballage. Maya Plastic er Tyrkiets første producent af kurérposer og sikkerhedskuverter. Vi fortsætter vores R&D-arbejde, innovation og nye investeringer. Vi tilbyder kundeorienterede løsninger til institutioner og organisationer inden for forskellige sektorer såsom detail, hygiejne, last, e-commerce, tekstil, fødevarer og kemikalie. Vi har et omfattende produktsortiment: •Polymailposer, •Kurérposer med sikkerhedstape og serienumre, •Laminerede produkter, •Miljøvenlig emballage, •Forstærket emballage, •Indkøbsposer med håndtag, •Fødevareemballage såsom kylling- og brødposer, •Emballage til rengøringsprodukter, •Emballage til vådservietter, •Emballage til bleer, •Vaskemiddelpakker, •Rulleruller til industrielle produkter og meget mere som kan ses på vores hjemmeside! Vores mission er at respektere mennesker og miljø, have en høj produktionskvalitet, avanceret teknologi, effektiv, rettidig levering og bæredygtighed. Vores mål er at opnå en kundetilfredshed på 100 % ved at tilpasse en fleksibel produktionsmetode med vores dynamiske organisatoriske struktur. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger

 2. ENOL FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Siden 2005 har vi med stadig større succes væres aktive på det tyske og det europæiske emballagemarked. Det takker vi vores mange tilfredse kunder for. Vi tilbyder dig folier + poser à la carte! Som din foliebutik opfylder vi stort set alle emballageønsker om manuelle og maskinelle emballager. Med hensyn til folietykkelser og dimensioner retter vi os efter dine ønsker og giver dig gerne vedledende hjælp. Vi leverer så mange forskellige posetyper i diverse råmaterialer som stort set ingen andre på markedet. Som tilvalg kan vi levere vores poser, tilskæringer og fladbaner med op til 10-farvet flexotryk eller dybtryk. Som uafhængig virksomhed har vi mulighed for hurtige og korte beslutningsveje. Vores omfattende produktionskapaciteter sikrer korte leveringstider – selv ved store ordremængder

 3. LOGO-PLASTIC AG

  Schweiz

  Det er vores mission og udfordring at emballere dine produkter i plast. Vi har i mere end fire årtier hjulpet vores kunder med at realisere deres emballageløsninger af plast. Disse mange års erfaring og kendskab til markedet hjælper os med at finde den bedste løsning til dig. Plastemballage er et system, som også inkluderer lukningen, dekorationen, logistikken og bortskaffelsen. Vi optimerer alle disse aspekter efter dine behov og en bæredygtig emballageløsning. Vores produktsortiment omfatter plastflasker, plastdåser, plastspande, plastbeholdere samt plasttilbehør. Vi forarbejder polyethylenterephthalat (PET), polyethylen (PE), polypropylen (PP) og genbrugsmaterialer (r-HDPE, r-PET, r-PP og Ocean Plastic). Tilbehørsdelene af polypropylen (PP og r-PP) produceres af vores store partnernetværk. Bæredygtighed og genbrug er vigtige værdier for os.

 4. SEUFERT GESELLSCHAFT FÜR TRANSPARENTE VERPACKUNGEN MBH

  Tyskland

  Design møder funktionalitet: Gennemsigtige emballager som blikfang. Som traditionel producent af gennemsigtige emballager og andre produkter af forskellige typer folie kender vi den betydning, der tillægges en emballage. Det er ikke kun beskyttelsen mod ydre påvirkninger, som her spiller en særlig rolle. Det gælder i lige så høj grad en vellykket komposition af nytte og udtryksevne. For netop her er udseendet afgørende for, om der sker et køb eller ej. Derfor vil en gennemsigtig emballage fra os på ingen måde være en standardvare. Tværtimod satser vores kreative udviklere alt på at udforme et vellykket hylster til dit produkt. At denne kreativitet for længst ikke er udtømt ved den gennemsigtige foldeboks, viser sig i vores mange aktivitetsområder. Oplev vores attraktive portefølje!

 5. LOUVRETTE GMBH VERPACKUNG + DESIGN

  Tyskland

  LOUVRETTE har i mere end et halvt århundrede koncentreret sig om udvikling og fabrikation af førsteklasses emballageløsninger af plast til kosmetikindustrien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROSE PLASTIC AG

  Tyskland

  rose plastic anerkendes globalt som nr. 1 når det kommer til emballage i hård plast til værktøjsbranchen. Men der er også mange andre brancher der sætter pris på den unikke kvalitet, præcision og pålidelighed som tilbydes af denne virksomhed, som nu drives af tredje generation. Plastemballage fra rose plastic beskytter optimalt dine produkter, og forener på samme tid funktionalitet med salgsfremmende varepræsentationer. Vores sortiment består af mere end 4.000 forskellige slags emballager til forskellige anvendelsesområder, såsom for eksempel plasthylstre, bokse, kasser, kufferter og transport- og sorteringssystemer.

 2. STARKAP PLASTIK VE KIMYA SAN.TIC.A.S.

  Tyrkiet

  Etableret i 2004 specialiserer vi os i fremstilling af plastemballage, som en løsning til anerkendte mærker inden for rengøringsmidler, industrielle branche, kosmetik, fødevarer og den medicinske industri. Med mere end 55 års erfaring inden for plastemballage industrien, er Starkap Tyrkiets første producent af låg til vådservietter. Vi har et omfattende produktsortiment inden for plastkomponenter. Vi fremstiller flip top-hætter, hætter til skyllemiddel, flaskehætter til desinfektionsmidler, lotionpumper, udløsersprays, hætter til vådservietter, colognehætter og meget mere, som du kan se på vores hjemmeside. Vi udvider kontinuerligt vores produktsortiment med nye design, og arbejder sammen med vores klienter i forbindelse med deres skræddersyede projekter. Starkap færdiggør din emballage, og tilføjer værdi til dit mærke. Tillid og kvalitet er de to grundlæggende principper, hvilket er grunden til, at Starkap er valget for mange anerkendte mærker. Som en respektabel producent af plastemballage, er vores prioritet at kunne reagere på vores kunders behov på den bedst mulige måde. Hos Starkap har vi de påkrævede kvalitetscertifikater for vores produkter, såsom ISO 22000, ISO 9001 og ISO 45001. Derfor prøver vi altid på at opnå den højeste kundetilfredshed, ved at levere produkter og tjenester af høj kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 3. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Etableret i 2004 specialiserer Mar-Mat Sp. z o.o. sig i plastindsprøjtningsformning. Drag fordel af mange års erfaring. Vi leverer indsprøjtningsformydelser som underleverandør til store virksomheder inden for automobil-, husholdningsapparat-, kosmetik- og emballageindustrierne globalt. TILBUDTE YDELSER: Indsprøjtning Indsprøjtningsformning med to komponenter Montering Fremstilling af værktøj (form) + fremstilling af prøver Eget produkt: kat- og hundeskål, seng og kattebakke. MASKINPARK: Vores maskinpark omfatter 24 indsprøjtningsformningsmaskiner med robotter fra 40 ton til 900 ton, hvilket også omfatter indsprøjtningsformningsmaskiner til to komponenter. PRODUKTIONS- OG YDELSESTILBUD: Vi tilbyder også produktion af plastprodukter ved hjælp af indsprøjtningsformning sammen med monteringstjenester. Vi har også mulighed for at fremstille en form i henhold til kundens ønsker, kombineret med testning. Derudover har vi en enhed der tillader rumlig måling af komplekse komponenter. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 4. MONOMERO INDÚSTRIA DE PLÁSTICOS LDA

  Portugal

  Monómero startede i 2001 med at forvandle råmaterialer i plast til alle former for emballageprodukter. Vi har det mest avancerede udstyr, så vi kan skabe de bedst mulige produkter som opfylder vores kunders krav. På den tekniske side har vi ekstruderingsudstyr, printpresse i høj kvalitet med 8 farver, laminering uden opløsningsmiddel, samt de mest avancerede posefremstillingsmaskiner til at fremstille kontrollerede atmosfæriske produkter (MAP), BIO nedbrydelige POSER og meget mere. Vi arbejder også på at fremstille fleksibel folie og emballage i termoplast, især for brug inden for levnedsmiddelbranchen. Derudover har vi det bedst kvalificerede personale. Vores primære mål er at arbejde sammen med vores kunder, finde de bedst mulige løsninger for deres emballagebehov, samt finde og udvikle nye produkter. Vores virksomhed står for miljøbeskyttelse og opnå dette mål. For eksempel udfører vi vores genbrug indendørs, for at sikre at alt vores plastaffald genbruges i vores produktionsproces. Vi er også kendt for innovation; vi er altid åbne for nye ideer. Vi er også involveret i sociale anliggender. Det er grunden til, at vi støtter det lokale samfund, lige fra lokale parter til børnesport. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. IPACKCHEM GROUP

  Tyskland

  IPACKCHEM designer og producerer effektiv barriere-emballage (fra 100 ml til 30 l), som er orienteret mod bæredygtighed, FN-certificeret, af kompromisløs kvalitet. Vi bruger nye teknologiske løsninger for at fremme bæredygtige innovationer og samtidig at overholde alle lovkrav om transport af farligt gods. Siden vores grundlæggelse i 1987 og den kontinuerlige videreudvikling af vores teknologi kan vi tilbyde dig alternativer til glas-, metal- eller coex-emballage fra 100 ml til 30 l til små priser. Vores bæredygtige løsninger har bl.a. følgende fordele: - Reduktion af CO2-fodaftrykket - Fuldstændigt genanvendelige produkter - Op til 50 % Post Consumer Material (PCR) - Vægtreduktion - Barriere til undgåelse af forureninger - Modstandsdygtig mod aggressive opløsningsmidler/kemikalier - Egnet til fødevarer - FN-certificeret til transport af farligt gods. Vores globale fodaftryk med 12 ISO-certificerede produktionssteder betjener vores kunder i hele verden inden for segmenterne crop protection, crop nutrition, animal health, flavour & fragrances, laboratory, automotive, specialty fuels, inks & coating og construction. Siden 2022 har IPACKCHEM-gruppen været udmærket med platinmedaljen (top 1 %) af Ecovadis.

 1. SPIES PACKAGING / SPIES KUNSTSTOFFE GMBH

  Tyskland

 2. GIFOB EMBALLAGES

  Frankrig

  GIFOB EMBALLAGES er en virksomhed med speciale i fødevareemballage. Den støtter sig til et hold af erfarne professionelle, tilbyder sine kunder en række nærtjenester og den emballage, der bedst egner sig til deres behov. Den er desuden til stede i Hautes-Pyrénées, Tarn-et-Garonne, Pyrénées-Atlantiques, Tarn og Haute-Garonne. Den stiller sin knowhow til rådighed for professionelle i disse regioner. Virksomheden Gifob Emballages, beliggende ved Toulouse, producerer fødevareemballage og tilbyder en bred vifte af produkter for at imødekomme alle kundernes krav. Dette omfatter alt fra fødevareemballage i plast, pap og papir. Virksomheden distribuerer desuden pizzaæsker i og uden for Toulouse. Enhver professionel inden for fødevarebranchen kan finde løsningen på sit behov.

 1. PROCESS COLOR

  Rumænien

  Etableret i 1993 er Process Color en producent af emballage i pap og plast. Hos Process Color fremstiller vi plast og pap til støbeforme, kasser, faste bokse, blisterpakker, gavebokse, æggebakker, plastlåg og meget mere, som alt kan ses på vores hjemmeside! . Vi fremstiller og skræddersyr også forskellige reklamematerialer via skærmprint, pudeprint, folie, tørstempling, prægning, stencilering, perforering og termisk formning. Vi fremstiller emballage i plast og pap i forskellige modeller og dimensioner i henhold til kundernes specifikke design og krav. Vi mener at miljøet er en af vores primære ansvar; hvilket er grunden til, at alle vores produkter kan genbruges 100 %. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. INIPRESS SPA

  Italien

  Inipress var den første virksomhed i Motta di Livenza (Treviso-regionen), der begyndte inden for plaststøbning. Navnet leder tanken hen på "indsprøjtningspresse", hvilket er den vigtigste teknologi inden for støbning. Vi tilbyder kunderne de mest innovative teknologier på markedet og automatiserede produktionslinjer fra ankomsten af materialer til prøveudtagningen af emnet gennem kvalitetskontrol, montering og palletering.

 3. PETRAPLAST S.R.O.

  Tjekkiet

  Familievirksomhed etableret i 2007 ved at adskille produktionsdelen af engrosvirksomheden, som blev etableret i 1993. Virksomhedens maskiner består hovedsageligt af Engel indsprøjtningsmoduler, vi har 20 indsprøjtningsmaskiner med en klemmekraft fra 80 til 1.200 ton. Der er også mulighed for at printe på produkterne med skærmprint, tampoprint eller termoprint, takket være vores printmaskiner. Der er også mulighed for private mærker. Produktionsfabrikken er placeret i Jirice - Humpolec, Tjekkiet.

 4. FACA PACKAGING

  Spanien

 5. CVP SAS

  Frankrig

 6. UNIPLAST DOO

  Serbien

 7. HAZOTTE EMBALLAGES INDUSTRIELS

  Frankrig

 8. DISTRIPLAST

  Frankrig

 1. GAMMA-WOPLA / SMART FLOW

  Belgien

 2. EXPLATEC

  Spanien

 3. POLIBAG AMBALAJ KIMYA SAN.TIC.ŞTI.

  Tyrkiet

 4. FILMEX PACKAGING KFT.

  Ungarn

 5. 3P GULF GROUP

  Saudiarabien

 6. KIM KRANHOLDT GMBH

  Tyskland

 7. MONDO CARTA

  Italien

 8. SCAFA THERMOFORMING

  Tyskland

 9. JOOP VOET

  Holland

 10. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Tyskland