• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plast - industrielt maskiner og udstyr

Resultater for

Plast - industrielt maskiner og udstyr - Import eksport

 1. RAMIREX - PLASTICOS DE AGUEDA, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Ramirex – Plásticos de Águeda, Lda., er en portugisisk virksomhed med 40 års erfaring inden for plastindsprøjtningsformning, med speciale i både standardprodukter og eksklusive skræddersyede dele. Vores omfattende udvalg af katalogprodukter omfatter møbeltilbehør (såsom sofaben, skræddersyede skodder, blokke og toppe), samt tegne- og kontortilbehør (inklusive kvadrater, linealer, papirsbakker, drikkeholdere, blyanter og magasinholdere) og forseglingsmaterialer (såsom lukninger og hætter). Derudover fremstiller vi specifikke og eksklusive tekniske dele til forskellige brancher (såsom køleenheder, elektriske styrepaneler og forskelligt telekommunikationsudstyr), ved at levere både internt og eksternt design og udviklingstjenester for at imødese alle kundernes specifikke behov. Med et specialiseret og dynamisk teknisk team har vi en omfattende ekspertise inden for produktion af plastindsprøjtede formstøbte dele. Vi investerer kontinuerligt i innovation og arbejder på at tilbyde fremragende værdi for pengene, kombineret med leveringstider som imødeser vores kunders krav. Vi er forpligtet til at udvikle skræddersyede løsninger som er tilpasset dine særlige behov, og er vi altid klar til at hjælpe dig.

 2. OMIPA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Komplette ekstruderingslinjer til plader, bånd, film, skumprofiler, plastmaterialer, optisk kvalitet, universalplader. Familievirksomheden har 140 medarbejdere og er opbygget til at tilfredsstille kravene på det internationale marked med professionalisme og kompetence. Omipa tilbyder sine kunder fra hele verden den nødvendige tekniske assistance og knowhow, lige fra design til eftersalgsservice, til at leve op til markedets krav.

 3. ME.RO. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Me.Ro. producerer systemer til overfladebehandling (corona behandling, plasmabehandling) og systemer til induktionsforsegling (cap sealing). Plasmabehandlingssystemet gør plastfolien velegnet til trykke- og valseprocesser. Plasmabehandlingssystemet tilbyder nogle fordele frem for koronabehandling på visse materialer. Systemet "cap sealing" bruges i aftapningsindustrien og bruges til at forsegle containerne, når de er fyldt.

 4. HL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HL KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kabelsketal, Tyskland.

 5. BRUNO EUGSTER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNO EUGSTER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Au Sg, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAMANN INDUSTRIETECHNIK-SÜD E.K., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kirchheim Unter Teck, Tyskland.

 2. SPEZI-PACK KARL SPETHMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPEZI-PACK KARL SPETHMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Klingenberg, Tyskland.

 3. AUGUST BENKER E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUGUST BENKER E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dietenhofen, Tyskland.

 4. PUHM GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUHM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Drasenhofen, Østrig.

 5. GEOPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEOPLAST KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Theresienfeld, Østrig.

 1. MEISTERPLAST AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEISTERPLAST AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Etziken, Schweiz.

 2. KNIPP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KNIPP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dietzenbach, Tyskland.

 1. VOLANTE VERKLEIDUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VOLANTE VERKLEIDUNGSSYSTEME GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Windischeschenbach, Tyskland.

 2. MEGA PLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEGA PLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Reichshof, Tyskland.

 3. GEISSLER GMBH & CO. KG, HERBERT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEISSLER GMBH & CO. KG, HERBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Freudenberg, Tyskland.

 4. DROBEK AUTOVENT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DROBEK AUTOVENT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Iphofen, Tyskland.

 5. GWL-ADDITIVE INH. DANIEL GRATHWOHL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GWL-ADDITIVE INH. DANIEL GRATHWOHL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Neuburg An Der Kammel, Tyskland.

 6. LEHNER ELECTRONICS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEHNER ELECTRONICS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Großhöflein, Østrig.

 7. SCHUPPERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHUPPERT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Offenbach/queich, Tyskland.

 8. L-TECH AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden L-TECH AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Jona, Schweiz.

 1. HEINZ GERO DUHME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINZ GERO DUHME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 2. MMH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MMH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Battenberg, Tyskland.

 3. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle råmaterialer, Plastprodukter til medicinalvareindustrien, Mekaniske ophængskomponenter, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Forme, plast- og gummiindustrien, Plast - produkter til transportmiddelindustrien, Plast - halvfabrikata, Plast - industrielle råmaterialer, og Plastprodukter til medicinalvareindustrien brancherne. Den er baseret i Radevormwald, Tyskland.

 4. KUNSTSTOFF PRIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNSTSTOFF PRIES GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lübbecke, Tyskland.

 5. TTPH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TTPH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Inzersdorf, Østrig.

 6. PERIFERI SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PERIFERI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielt maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Svejsning, plast - maskiner, Sprøjtning, plast - maskiner, Svejsning, plast - maskiner, automation af industrimaskiner, Blæste dele i plast til bilindustrien, montering af industrimaskiner, teknisk anvendelse af plast, Tekniske plastdele, og Plastik dele til automobilindustrien brancherne. Den er baseret i Woustviller, Frankrig.

 7. FRIMO GROUP GMBH

  Tyskland

  FRIMO virksomhedsgruppen hører til verdens førende producenter af systemløsninger til fremstilling af førsteklasses plastkomponenter. I mere end fem årtier har FRIMO kunder overalt i verden benyttet skræddersyet værktøjs- og anlægsteknik. Fra at være en klassisk værktøjs- og anlægsleverandør har virksomheden udviklet sig til en global teknologipartner. Vedrørende styring af store projekter som hovedentreprenør kan FRIMO fremvise talrige internationale referencer. FRIMO tilbyder sine kunder en procesneutral rådgivning på basis af et bredt teknologispektrum, som i øjeblikket ikke findes hos nogen anden udbyder på markedet. Kundens fordel: Beslutnings- og produktionssikkerhed for en teknologikombination langs med hele værdiskabelseskæden, der er optimalt tilpasset produktet.

 8. POLY-TOOLS BENNEWART GMBH

  Tyskland

  Vi har mere end 40 års erfaring med værktøjsfremstilling. Vores velfunderede firma-knowhow er en grundforudsætning for en kompetent produktrådgivning og værktøjsdimensionering og dermed i sidste ende for en fremragende produktkvalitet. Ud over produktdesign og prototypeudformning omfatter vores ydelser også den konstruktive udvikling af form og værktøj samt produktion af værktøjerne. Ved at stille særdeles høje krav til materiale og personale opnår vi en fremragende værktøjskvalitet (QUALItools).

 9. SILCOPLAST AG

  Schweiz

  Fremtidsrettet: De to firmaer "Plasticspritzerei AG" og "Silwo Silikon-Spritzerei AG" samles til en virksomhed og optræder fra april 2014 på markedet under det nye firmanavn "Silcoplast AG". Vi fra Silcoplast ser frem til at bringe dine ønsker optimalt i form og levere et pålideligt bidrag til dine produkters kvalitet med vores arbejde.

 10. VISHVA EXIM PVT LTD

  Indien

  Vishva Exim PVT LTD er en ISO certificeret virksomhed der fremstiller CE-certificerede maskiner. Vores team på mere end 50 personer er meget erfarent inden for plastmaskinerindustrien. Vores mission er at levere maskiner af højeste kvalitet og tilbyde den bedste eftersalgssevice til alle vores globale kunder. Vishva Exim har en bred vifte af produkter: · maskiner til fremstilling af indkøbstasker med hank og lukning · Multifunktionssideforseglingsmaskiner · Biologisk nedbrydelige og komposterbare, sideforsegling og bundforsegling · Heavy Duty-Flying Knife bundtætningsmaskine · Sideforseglingsmaskiner til lynlåse (streng & glide-lynlåse) · Flettet sidetætningsmaskiner · Taske på rulle · T-shirt taskefremstillingsmaskiner · Bundtætningsmaskiner · Stand-up posemaskiner · Centerforsegling og maskiner til 3-sidet forsegling af poser· Fremstilling af kurer- / sikkerhedsposer· VELOSLIT 300 - 600 mtr / min · VELOREX Genbrugsmaskiner

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Plast - industrielt maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

1.840 Virksomheder