• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader- perforerede - jernholdige metaller

Resultater for

Plader- perforerede - jernholdige metaller - Import eksport

 1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Ud over fremstilling af præcisionsplader tilbyder Bergmann & Hillebrand også videreforarbejdning til stanse-, træk- og bukkedele. Virksomheden er specialiseret i hulplader med små hulstørrelser, stor gennemgang og høje krav til optisk og funktionel kvalitet. Uanset om det gælder avancerede funktionsdele til tekniske applikationer, High-End multimedia-anvendelser, skræddersyede formdele til designorienterede produkter eller prototyper, special- eller miniserier, så lykkes det os somme tider endog at overgå vores kunders forventninger. Kontakt os. Vi tager os personligt af dit anliggende og finder også en rigtig god løsning til dit produkt. At succesrig tradition gennem tre generationer hos Bergmann & Hillebrand kan skabe kontinuerlig kvalitet, innovation og dermed fremskridt, det står indehaverfamilien, ledelsen og de ca. 40 veluddannede og motiverede medarbejdere for den dag i dag.

 2. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden blev grundlagt i 1993 som et metal- og metalforarbejdningsfirma af 3 personer i Weddersleben, og har siden udviklet sig til en mellemstor virksomhed, hvor der i øjeblikket er 14 ansatte . I begyndelsen blev der fremstillet enkle, ukomplicerede stemplede dele på gamle brugte maskiner. I dag anvendes der moderne CNC styret stanse- og bøjningsteknologi. Produkterne er over tiden blevet mere sofistikerede, komplicerede og af højere kvalitet. Vores kunder findes primært i hele Tyskland. I dag fremstilles der metaldele der er stanset, bøjet, savet eller svejset. Efterspørgslen har udviklet sig kontinuerligt, og spænder i dag fra fastgørelseselementer til handel, til husbygning og montering af samlinger, til højteknologisk medicinsk teknologi til stansede blikdele. Produktionsbygningerne, som i dag findes på Klopstockweg 25, er blevet moderniseret, lidt efter lidt. Byggeriet blev udført ud over den faktiske produktion.

 3. SACFORM/AGMLINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SACFORM/AGMLINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller, Industripladearbejde, Industrielle spåntagningsmaskiner, beskæring af spoler, Metalforarbejdning, Plader, perforerede - jernholdige metaller, perforerede stålplader efter mål, Industripladearbejde, og Industrielle spåntagningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. FACO METALLTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FACO METALLTECHNIK GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 5. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Plader og rør, Profilerede plader, perforerede stålplader efter mål, metalplader, perforerede, plader af aluminiumoxid, og Plader og rør brancherne. Den er baseret i Dillingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FRANZ FAHL GMBH WESTFÄLISCHE METALL-LOCHEREI

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANZ FAHL GMBH WESTFÄLISCHE METALL-LOCHEREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 2. SG DESIGNBLECHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SG DESIGNBLECHE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Erkelenz, Tyskland.

 3. LOCHANSTALT AHERHAMMER STAHLSCHMIDT & FLENDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOCHANSTALT AHERHAMMER STAHLSCHMIDT & FLENDER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Kreuztal, Tyskland.

 4. BLECKMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLECKMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Wuppertal (wichlinghausen), Tyskland.

 5. ASSONIC DORSTENER SIEBTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSONIC DORSTENER SIEBTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 1. GTI GITTER - TORE - INDUSTRIEZÄUNE INDUSTRIEVERTRETUNGEN ERICH EISELT

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GTI GITTER - TORE - INDUSTRIEZÄUNE INDUSTRIEVERTRETUNGEN ERICH EISELT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bad Vöslau, Østrig.

 2. RMIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RMIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Raguhn-jeßnitz, Tyskland.

 1. AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Nagold, Tyskland.

 2. OLIMPIACCIAI SRL

  Italien

  Olimpia Acciai har altid eksisteret på markederne i Torino og Piemonte, men indtager en stadig vigtigere plads på markederne i hele Italien og i udlandet inden for handel med stål og metal, der er klar til brug, beskåret efter mål og leveret til døren. Dens tætte samarbejde med de største italienske og europæiske producenter og distributører gør den i stand til at levere produkter i almindeligt stål, specialstål, rustfrit stål på stænger, plader og bånd, rør, slebede og forkromede stænger og rør.

 3. EVERS METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EVERS METALLBAU GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Saterland, Tyskland.

 4. YÜCECENGIZ METAL A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden YÜCECENGIZ METAL A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. CARL GMBH & CO. KG DACH | WAND | TORE

  Tyskland

  Virksomheden CARL GMBH & CO. KG DACH | WAND | TORE, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Straufhain, Tyskland.

 6. SIMPSON STRONG-TIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIMPSON STRONG-TIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bad Nauheim, Tyskland.

 7. PROGRESS SIEBE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PROGRESS SIEBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 8. SPH STAHLPRODUKTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden SPH STAHLPRODUKTE GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 1. IBS GESMBH

  Østrig

  Virksomheden IBS GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bad Vöslau, Østrig.

 2. REISNER GMBH

  Østrig

  Virksomheden REISNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Foldning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Plader, perforerede - jernholdige metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, Bukning - stål og metaller, Plader, perforerede - jernholdige metaller, Konstruktion af erhvervsbygninger, og metalplader, perforerede brancherne. Den er baseret i Kottingbrunn, Østrig.

 3. SHS LOCHBLECHE BUTZBACH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SHS LOCHBLECHE BUTZBACH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Butzbach, Tyskland.

 4. GRAEPEL PERFORATORS & WEAVERS LTD

  Irland

  Virksomheden GRAEPEL PERFORATORS & WEAVERS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for perforeret metalfolie brancherne. Den er baseret i Co. Cork,, Irland.

 5. EUROPERF S.R.L

  Italien

  Virksomheden EUROPERF S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for metalplader, trukket, bølgerist, og vævet net brancherne. Den er baseret i Mezzago, Italien.

 6. STEINHAUS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STEINHAUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for filtre brancherne. Den er baseret i Mülheim An Der Ruhr, Tyskland.

 7. METALORE

  Forenede Stater

  Virksomheden METALORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Irvine, Forenede Stater.

 8. HEIN, LEHMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIN, LEHMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 9. DAMPERE

  Frankrig

  Virksomheden DAMPERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for perforerede stålplader efter mål brancherne. Den er baseret i Noisiel, Frankrig.

 10. METMARK KFT.

  Ungarn

  Virksomheden METMARK KFT., er en Distributør, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller, og Plader, perforerede - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Szekszard, Ungarn.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Plader- perforerede - jernholdige metaller - Import eksport

Antal resultater

1.697 Virksomheder