• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • perforering af stål og metaller

Resultater for

Perforering af stål og metaller - Import eksport

 1. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB er en virksomhed fra Litauen, som tilbyder forarbejdning af metal i små serier og serieproduktion. Vi har 11 års erfaring inden for eksport af vores produkter og ydelser. Vi specialiserer os i produktionen af stømstrukturer, CNC-maskinbearbejdning. Vi tilbyder en komplet pakke af ydelser i overensstemmelse med vores kunders krav og ønsker. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og tjenester: produktion, andre forretninger, færdiggørelse, forskellige former for belægning, logistik og meget mere. Ydelser: CNC stansning CNC bukning CNC-drejning CNC valsning, skæring med båndsav; svejsning; flad polering; rulning af ark. konstruktionen kan være: varmgalvaniseret; pulvermaling; sandblæsning og vådmaling; elektrogalvaniseret på forskellige måder. Alle vores stålstrukturer overholder kravene i EN 1090-1, 2 standarderne. Administrationsssytem ISO 9001 certificeret. Besøg vores hjemmeside for mere information.

 2. OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OBERMEYER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Hagen A.t.w., Tyskland.

 3. KLAUS-DIETER NEUS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLAUS-DIETER NEUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 4. RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RENERGIE SYSTEME GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Bad Königshofen, Tyskland.

 5. SCHERPE MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHERPE MASCHINENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. STANTOOL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STANTOOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bearbejdning af stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, Formgivning - stål og metaller, Prototyper, industrielle, Bearbejdning af stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, og Formgivning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Saint-Vith, Belgien.

 2. WSP PRÄZISION

  Tyskland

  Virksomheden WSP PRÄZISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Hohenwart, Tyskland.

 3. HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HOCHBERGER STAHL-SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Pleidelsheim, Tyskland.

 4. MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MÜLLER-SCHWEITZER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 5. AR-GEN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden AR-GEN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Metalgitter, Beklædning, metal, Strækmetal - plader, Metalgitter, og Beklædning, metal brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SATTLER GROSSTEILBEARBEITUNGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Grünhain-Beierfeld, Tyskland.

 2. MEVACO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEVACO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, perforerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Plader til sænksmedning, Strækmetal - plader, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Plader til sænksmedning, og Strækmetal - plader brancherne. Den er baseret i Göppingen, Tyskland.

 1. FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FOLSANA PRESSED SECTIONS LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Spåntagning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Formgivning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Perforering af stål og metaller, Formgivning - stål og metaller, Bukning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, og Perforering af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Bolton, Det Forenede Kongerige.

 2. MAINSITE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MAINSITE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Prøvningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Perforering af stål og metaller, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, Perforering af stål og metaller, Opvarmning, bolig - installationer og udstyr, behandling af plastmaterialer og metaller, og transformation af plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Obernburg Am Main, Tyskland.

 3. NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEUENHAUSER MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Neuenhaus, Tyskland.

 4. GAUDENZI SRL

  Italien

  Virksomheden GAUDENZI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Ståltrådsnet, metalplader, perforerede, metalplader, trukket, og metalkabler brancherne. Den er baseret i Albignasego, Italien.

 5. HERMES ABRASIVE

  Tyrkiet

  Virksomheden HERMES ABRASIVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Sandblæsning - stål og metaller, granulater til sandspredning, korund, og Sandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN

  Tyskland

  Virksomheden SPANO GMBH SPANNSYSTEME UND NORMALIEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Oederan, Tyskland.

 7. EUROPERF

  Belgien

  Virksomheden EUROPERF, er en Multi-Category, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for perforeret metalfolie brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 8. GRABER-SCHLEIFTECHNIK

  Schweiz

  Virksomheden GRABER-SCHLEIFTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Kirchberg, Schweiz.

 1. RMIG AS

  Norge

  Virksomheden RMIG AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Stokke, Norge.

 2. A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for perforeret metalfolie, og pyntegenstande brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 3. MECHTOP AG

  Schweiz

  Virksomheden MECHTOP AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Wangen B. Olten, Schweiz.

 4. KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KGW SCHWERINER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Schwerin, Tyskland.

 5. ERNST VORMWALD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERNST VORMWALD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Bor og forsænkere, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Lohr, Tyskland.

 6. HINCA SOLAR

  Spanien

  Virksomheden HINCA SOLAR, er en Underleverandør, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for solenergi med solceller brancherne. Den er baseret i Valverde Del Camino, Spanien.

 7. HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HIRT PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Bor og forsænkere, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Dauchingen, Tyskland.

 8. METAALBEDRIJF VEMEWA

  Holland

  Virksomheden METAALBEDRIJF VEMEWA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den er baseret i Rhenen, Holland.

 9. KUCHLY SAS

  Frankrig

  Virksomheden KUCHLY SAS, der opererer inden for Klipning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Foldning - stål og metaller, Perforering af stål og metaller, Spåntagning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, Perforering af stål og metaller, og Spåntagning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Sarrebourg, Frankrig.

 10. THE CHINA MANUFACTURER

  Hong Kong

  Virksomheden THE CHINA MANUFACTURER, er en Multi-Category, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiksering - maskiner til produktionen, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Perforering af stål og metaller, Fiksering - maskiner til produktionen, industrielle prototyper, Sprøjtestøbning af gummi og plast, og Perforering af stål og metaller brancherne. Den er baseret i Hong Kong, Hong Kong.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Perforering af stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.693 Virksomheder