• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • parfume og skønhedsprodukter

Resultater for

Parfume og skønhedsprodukter - Import eksport

 1. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Bulgarien

  Verified by Europages badge

  Balkan Luxury Supply er en grossist, som leverer et stort udvalg af luksusprodukter. Vi er en pålidelig leverandør af skønhedsprodukter som f.eks. parfume (mærkevareparfume samt nicheparfume), kosmetik (fuldt sortiment af hudplejeprodukter, cremer, makeup osv.), briller (mærkevaresolbriller, luksusstel, optik), ure, smykker og mode til detail- og engrosforhandlere over hele verden. Vi foretager import-eksport over hele verden (Europa, Asien, USA osv.). Streaming af produkter direkte fra lageret gør os til en hurtig og pålidelig partner. Balkan Luxury Supply tilbyder ikke blot skønhedsprodukter til gode priser, men også en helhedsløsning til vores kunder omfattende fragt, drop-shipping, fortoldning og forsikring. Vi har højere lagerniveauer for at kunne imødekomme perioder med sæsonbetinget efterspørgsel. Vi har højere lagerniveauer for at kunne imødekomme perioder med sæsonbetinget efterspørgsel af mærker som: Calvin Klein, Chloé, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PARFUMS PAR NATURE LA PRODUCTION

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  At fremstille parfumer & kosmetik er vores erhverv, topkvalitet er vores ambition, og miljøet er vores engagement. PARFUMS PAR NATURE – Virksomheden (PPN-LP) fremstiller for tredjemand og tilbyder et komplet udvalg af services, fra koncept til produkt. Vores mål er at opnå den bedste kvalitet "Made in France" inden for "ansvarlige" parfumer og kosmetik. PARFUMS PAR NATURE forpligter sig til at leve op til normerne og sikre effikacitet og respekt for kundens krav. PPN-LP har et fuldt team af medarbejdere, der kan ledsage kunden i et nøglefærdigt projekt eller efter mål. Vores team ledsager dig fra udviklingen af konceptet til produktionen af det færdige produkt over redigeringen af de lovmæssige papirer. Vi lytter til dine ønsker til udviklingen af din egen serie af parfumer og kosmetik, godkendt økologiske, naturlige eller konventionelle. Fremstilling i små, mellemstore og store serier: minimum 3000 L eller derover. Vi har mere end 30 års erfaring bag os: Virksomheden nærer en række solide og bæredygtige partnerskaber med lokale leverandører, så du kan nyde godt af de bedste pakkeløsninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. COMFORTPAT B.V.

  Holland

  Verified by Europages badge

  ComfortPat B.V. er en virksomhed som er baseret i Huissen i Holland, som siden 2016 har specialiseret sig i distribution og engrossalg af mærkeprodukter inden for sundhedspleje, medicin, farma og kosmetik. Vores store produktudvalg inkluderer hårpleje- og hudplejeprodukter, makeupprodukter såsom foundation eller læbestifter, cremer og parfumer. Vi er din ideelle partner for alle skønhedsprodukter! For din sikkerhed leverer vi også medicinske produkter såsom termometre, ansigtsmasker, handsker og desinficeringsmidler til både hænder og overflader. Vi distribuerer produkter fra flere velkendte mærker, såsom Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior eller l'Occitane. Takket være vores kontinuerlige fokus på R&D og innovation, leverer vi produkter af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, for at tilfredsstille kunder over hele verden. Vores kunder sætter også pris på vores omfattende eftersalgstjenester. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. LABORATOIRE EUROTEL

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Vi har i mere end 25 år fremstillet skønhedsprodukter og parfumer, hygiejneprodukter og plejeprodukter indeholdende naturlige, aktive ingredienser. Vi er stolte over vores 100 % naturlige dna. Kosmetiske produkter er tæt forbundet med kropshygiejne, så vi udvælger derfor nøje vores leverandører og samarbejdspartnere. Vores ansatte er pålidelige og engagerede for at producere kvalitetsprodukter og garantere kundens totale tilfredsstillelse. Mennesket er en topprioritet hos Groupe Eurotel: Det menneskelige bidrag til laboratoriets succes er en prioritet. Vi er specialiseret i udviklingen og fremstillingen af kosmetik i små og store serier, og vores struktur har samlet et bredt netværk af professionelle, der bliver grundigt vurderet og udvalgt på basis af deres pålidelighed og grad af knowhow.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. MBR MEDICAL BEAUTY RESEARCH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Kosmetik fra MBR forbindes med innovation, men også tradition, effekt, sikkerhed, funktionalitet, troværdighed og varighed. MBR er unikt, uundværligt, bæredygtigt og individuelt. Det globale princip bag alle MBR-produkter skaber en lang række epidermale, dermale og kosmetiske effekter, som i samspil leverer de perfekte resultater, der kendetegner dette unikke brand. Det er en del af filosofien hos TÜV-certificerede tyske MBR kun at anvende de bedste aktivstoffer i den størst mulige koncentration og ved samtidig optimal hudkompatibilitet. MBR er resultatet af intens kosmetikforskning, hvor fokus er rettet mod hudens ældning of anti-aging. Produkter udvikles i samspil med anerkendte eksperter fra fagområderne plastisk kirurgi og dermatologi, biokemi, toksikologi, mikrobiologi og formuleringsteknologi.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CHARRIER PARFUMS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  CHARRIER PARFUMS er et fransk parfumefirma oprettet i 1888, beliggende i Vallauris, nær Grasse, parfumens hovedstad. Vi er oprindelige skabere og førende inden for design af MINIATURE PARFUMER. Vi tilbyder et komplet udvalg af miniaturer pakket i prestigefyldte gaveæsker, samt en række Eau de Parfum-sprayer og et stort udvalg i PARFUMS DE PROVENCE. Vores parfume distribueres i mere end 50 lande i stormagasiner, parfumerier, e-handelssider, toldfri butikker... I Frankrig har vi en stand på Galeries Lafayette Haussmann i Paris. Vi udfører hele processen, fra parfume til emballage. Alle produktionsfaser udføres i vores fabrik. Vi bruger kvalitetsekstrakter fra Grasse. Med hensyn til emballage arbejder vi frem for alt med de bedste franske producenter. Vi garanterer et high-end produkt, fremstillet i Frankrig.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. EXPORT LINE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  ExportLine er underleverandør på markedet for fransk fremstillet luksuskosmetik og økologisk og naturlig kosmetik. Vi har et laboratorie og en produktionsafdeling i Sydfrankrig. Vi besidder 35 års erfaring og er godkendt af CosmeBio og varetager hele processen: formler, fremstilling, indpakning og forsendelse. Kunden nyder derfor godt af vores totalservice under hver fase, inklusive rådgivning og ledsagelse, og du kan derfor nemt opnå en øko-mærkning til dine produkter. Takket være en smidig og effektiv produktion kan vi tilbyde fremstilling og indpakning af både små og store varepartier. Vi kan desuden tilbyde vores ekspertise inden for markedsføring af dine etiketter og udvælgelse af komponenter til dine fremtidige produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. AUSTRAL COSMETIC

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Vores gruppe blev grundlagt i 2000 af en familie som var interesseret i at imødese alle skønhedsbehovene fra et sted, spare kunderne tid og få dem til at føle sig smukke. På det tidspunkt var Austral Cosmetics den første distributionsvirksomhed som skabte en dynamisk detailforsyningskæde, hvilket var et banebrydende koncept inden for skønhedsindustrien. Denne tidsløse virksomhed genopfinder konstant sig selv, og møder alle forventninger. I 2021 blev Austral Cosmetics købt af en investeringsvirksomhed, som med stolthed overtog mærkets fokus på det vigtigste: kunden. Vores produkter og partnere er omhyggeligt udvalgt. Vores primære fokus er at sikre og garantere dig kvalitetsprodukter, til de mest tiltrækkende priser på markedet. I dag er Austral Cosmetics blevet grundstenen for skønhedsforsyningskæden i Europa og globalt. Et sted hvor den indre skønhed hyldes. Et sted hvor man kan finde alt: hår, makeup, hud og skønhedspleje. Vores erfarne associerede er her til at hjælpe dig på din skønhedsrejse. Vi er mere end en indkøbsvirksomhed. Vi er familie, og vi behandler alle der træder ind af døren som familie. Som et hjem ønsker vi at du føler dig unik, komfortabel, værdsat, velkommen og forstået, hver gang du interagerer med vores virksomhed. Vi har et bredt udvalg af produkter, så tøv ikke med at bede om vores katalog, hvis du ikke kan finde et produkt på vores hjemmeside, eller send os en WhatsApp på 003351227850

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS har en fremragende tilstedeværelse i hele verden og sælger på seks kontinenter - Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Europa, Asien og Oceanien. ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS føres af mange førende detailhandlere, bl.a. varehuse, parfumerier, materialister og luksus-hypermarkeder og vokser fortsat i hele verden. Tilstedeværelsen på hylderne er stærk, mange "shop-in-shop"-koncept. Vi tager os også af direkte forsendelse, OEM-services og personaliserede emballager. Vi har en enorm kontraktbasis med salgsrettigheder af mange mærkekosmetikvirksomheder som Ester Lauder, Lancome, Sisley og certificerede butikker som LOREAL, THE BODY SHOP, LANCOME, OBELISK, SEPHORA, DOUGLAS, UNILEVER, P&G. Også som leverandør og producent af gavesæt indtager ARIGONA COSMETICS & FASHION GRATS en nøgleposition. Vores gavesæt produceres på vores fabrik og alle sæt sammensættes på stedet med forhåndenværende komponenter i vores sortiment. Produkterne er rigt formulerede og garanterer overholdelsen af gældende kosmetiklove og -forskrifter. Vi attesterer 2 lagre i Nederlandene, som ligger i Rotterdam og Den Haag, og vores afdeling blev grundlagt under vores moderselskab, som har beskæftiget sig med salget af kemiske produkter i 11 år.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. EYUP SABRI TUNCER

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Etableret i 1923, begynder historien om det legendariske tyrkiske kærlighedsbrand, på samme tid som fødslen af den tyrkiske republik. Eyüp Sabri Tuncer Company er en af de førende kosmetikvirksomheder. Det giver en erfaring på 100 år, med mere end 600 produkter inden for cologne, personlig pleje, hjemmepleje og babypleje. Eyüp Sabri Tuncer Company er et essentielt samlepunkt mellem tradition og fremtid. De bruger de teknologiske udviklinger inden for alle produktionsprocesser, kombineret med deres århundrede erfaring og enestående opmærksomhed på kvalitet, innovative strategier og unikke produktdesign. Vi er stolte over at føre fortiden til fremtiden med vores etablerede værdier, og udvikle alle produkter med internationale standarder. Vi har udført mange innovationer og førstegangsdesign inden for kosmetikbranchen. Vores produkter har blindskrift på emballagen, hvilket er særdeles brugbart for vores blinde brugere. Derudover indeholder vores produkter naturlige ingredienser, og ingen paraben og gluten. Endvidere er Eyüp Sabri Tuncer det første kosmetikmærke i Tyrkiet, som har modtaget vegansk og vegetarisk certifikation for deres produkter. Mærket tester ikke deres produkter på dyr. Vi fremstiller vores produkter efter standarderne "Good Manufacturing Practices (GMP)", ved at tilbyde permanente og originale oplevelser med deres kosmetikprodukter; det skiller sig ud som et tyrkisk mærke, der bruger en hygiejnisk produktion og distribution med internationale standarder. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

  Hjemmeside Open In New icon
 1. ROMERON PERFUME

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  ROMERON Perfume er en af de førende producenter af parfume, reed diffuserer, parfumepen, bilfriskere og eau de cologne i Tyrkiet. Vi kan findes i mere end 15 lande med omkring 70 Romeron parfumebutikker. Derudover tilbyder vi vores kunder en produktion af private label og skræddersyet designservice. ROMERON Perfume er en af de top 10 dufteleverandører i Tyrkiet, og en af de bedste klienter hos en af de bedste franske dufteproducenter. Hos ROMERON er vi særdeles omhyggelige når vi forbereder vores kreationer, ved at give dem unikke værdier og kun bruge ingredienser af den bedste kvalitet. Vores dufte kombinerer æstetik, skønhed, sofistikation og følelsesmæssig velvære som overholder de strengeste kvalitetskontrolstandarder, og vi overvåger omhyggeligt alle trin i produktionsprocessen. Vi bruger kun de bedste ingredienser og råmaterialer som findes på markedet. Vores mission er at blive en af de førende i verden med et enkelt mærke, og skabe en unik oplevelse i vores butikker med den højest mulige kvalitet og den mindst mulige miljømæssige effekt. Vi arbejder på at skabe førsteklasses parfumer, kosmetik og dufteprodukter til hjemmet, som er tilgængelige for alle, og som vil fremskabe følelser og unikke oplevelser. Derudover arbejder vi udelukkende med pålidelige partnere for at skabe kvalitetsdufte og en eksklusiv emballage. Med os på din side vil du kunne forkæle dine kunder med førsteklasses produkter til rimelige priser. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. RBG PARIS - ROSE OF BULGARIA

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  RBG PARIS udvikler parfumer, fabrikant af parfumer og distributør af skønhedsprodukter, kosmetik og parfumer med rosen. RBG Paris' parfume- og kosmetikserie indeholder æterisk rosenolie. Rbg udvikler skræddersyede parfumer af fransk fabrikation og tilbyder udvikling af parfumer og kosmetikserier. Vi har udviklet vores egen kosmetikserie og søger udenlandske distributører i Asien, Brasilien og Vesteuropa. Vores parfumer og kosmetik er fremstillet i Frankrig i Cosmetic Valley i overensstemmelse med de europæiske standarder. Vi kan udvikle jeres egen parfume- og kosmetikserie. Vores parfume- og kosmetikserie er udviklet i henhold til specifikationer, som overholder de europæiske standarder og miljøstandarder. RBG PARIS eksporterer parfumer til hele verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. RAPHAEL COSMETIC CONSULTING - FASHION MAKE UP

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Vi beskæftiger os med fremstilling og distribution af egne produkterserier af sminke under mærket FASHION MAKE-UP®. Vi har eksisteret i over 15 år og har slået os fast på markedet som en af de førende aktører i branchen med et tidssvarende udvalg, produkter af høj kvalitet og de laveste priser på markedet. Vi besidder et netværk af mere end 2000 salgssteder i Europa, heraf store butikskæder, og er anerkendt på markedet både i indland og udland. Vi distribuerer desiden parfumelicenser til børn og tilbyder to ting: - Lagersalg: Æsker med licenser til meget lave priser og jævnlige nyheder (Alle former for licenser, fra de mere populære til de mere eksklusive) - Permanent lager: Eaux de Toilette 30ML & 100ML under licens fra kendte mærker (FROZEN, MINIONS, MINNIE, SPIDERMAN, osv...). Engrossalg og halvengrossalg.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. DINA COSMETICS FRANCE SA

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Skaber og fabrikant af parfume til mænd og kvinder. Udvikling, fremstilling, indpakning og salg af parfumer, eau de parfume, eau de toilette og deodoranter. Pakning af kosmetik for tredjemand. Den franske virksomhed Dina Cosmetics France, der allerede er etableret i hele verden søger distributører i Europa og internationalt. Vi har vores eget emballageværksted, og vi er stolte af at sikre en ensartet kvalitet og altid seriøst arbejde. Vores struktur har ligget tæt på Nice lufthavn, nær Grasse, duftenes by, på den franske riviera siden 1981 og er altid lydhør over for markedet og stringent.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. MZWHOLESALE

  Holland

  Verified by Europages badge

  MZ WHOLESALE er specialiseret inden for design, fremstilling, import og eksport af luksusprodukter. Vi har altid fokuseret på kundernes og markedets behov. Kombineret med vores passion for design, har vi gennem årene vokset så vi nu er en af de største og mest succesfulde leverandører af luksusprodukter. Vi leverer engrossalg af modebeklædning og fremstiller skræddersyet beklædning, inklusive bluser, nederdele, t-shirts, ure og endda kosmetik og skønhedsprodukter såsom parfume. I dag findes vores beklædning i mere end 240 lande og regioner. Med vores lager på mere end 46.500 kvadratmeter, er vi en af de største engrossælgere i Holland og Belgien. Dette giver os mulighed for at følge de nyeste trends, og levere vores produkter på blot nogle få dage. Vi samarbejder både med mindre detailhandlere og store brands. De mest populære brands inkluderer Louis Vuitton, Balenciaga og Rolex. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger! Vi svarer gerne på dine spørgsmål.

 7. BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  VORES ARBEJDSOMRÅDE Biohealth International GmbH – fremstiller innovative produkter inden for områderne: • Kosttilskud • sportsernæring • Functional-Food-produkter • diætetiske fødevarer og orthomolekylære produkter. Sammen finder vi individuelle løsninger – lige fra kapsler, over pulverblandinger og til væsker. Takket være vores årelage erfaring kan vi tilbyde til kompetent støtte – lige fra produktidé og til det færdige produkt. Vi bestræber os på at udvikle innovative produkter, som lever op til kundernes krav og behov. Du kan altid stole trygt på vores partnerskab og teamarbejde, da vores rolle er at forsyne dig med innovative idéer samt at være med til at formgive og fremstille dine produkter. VORES INTERNE GRAFIKAFDELING sørger for at rykke dine produkter frem i rampelyset. Innovation | Realisering | Slutprodukt

  Hjemmeside Open In New icon
 8. SCHNEIDER&TIBURTIUS RUBBER VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  ST RUBBER blev grundlagt i 1981 og hører i dag til de største globalt aktive udbydere af erotiske artikler. Et faktum, der fylder de to grundlæggere Adrian Schneider og Werner Tiburtius, med stolthed – ikke kun, fordi man på det rigtige tidspunkt havde den rigtige fornemmelse. I en branche, der er umådelig stor og hele tiden skal opfylde nye behov, skal man ikke bare kunne føle tidens puls. Man skal kunne tyde den. Man skal være i tæt kontakt med verden og dens erotiske behov. Som grossist tilmed en smule tættere. Frem for alt, når man også udvikler egne produktlinjer. Siden 2008 har ST RUBBER udviklet egne brand. Det, der med SToys begyndte som en frisk, økonomisk overkommelig linje for især unge kvinder, har i årenes løb udviklet sig til et omfattende produktsortiment. Og vi er langt fra færdige!

  Hjemmeside Open In New icon
 9. 2002 FRASCOS S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Grossist i hele verden af parfumer og kosmetikprodukter, vi tilbyder et bredt udvalg af luksusprodukter til de bedste priser. Vi er en pålidelig leverandør af skønhedsprodukter såsom: ægte parfumer af kendte mærker og designere, kosmetikprodukter, cremer og lotion, hygiejneprodukter, plejeprodukter, sminke og hårplejeprodukter til lave priser. Vi er specialiseret i import-eksport og internationalt salg (Spanien) og i hele verden (Europa, Asien, USA, Afrika...). Store varepartier på lager.

 10. PRIME STOCK

  Holland

  Verified by Europages badge

  Prime Stock er din primære partner for mærkevarer inden for parfume og kosmetik. Vi er en international grossist i Rotterdam og køber og sælger parfume og kosmetik til den bedste pris. Vores kerneværdier: • Kundespecialiserede tilbud • Personlig kontakt med vores kunder 24/7 • Pålidelighed og fleksibilitet. På grund af vores brede netværk køber vi til konkurrencedygtige priser fra vores leverandører. Vi sammenligner forskellige muligheder og vælger de bedste til dig. Vi håndterer hele forsyningskæden og leverer, hvor du foretrækker det.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. TERRES DORÉES - PARFUMS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. COMPAGNIE EUROPEENNE DES PARFUMS - CEP

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. FIILIT PARFUM DU VOYAGE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. HH DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. DELLEPIANE MARTELLA SNC

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. VIVOBASE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. DR. WINKLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. MAZURKA SARL

  Luxembourg

  Verified by Europages badge
 9. GOLDSTATE ENTERPRISE LIMITED

  Hong Kong

  Verified by Europages badge
 10. ABSOLI

  Belgien

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Parfume og skønhedsprodukter - Import eksport

Antal resultater

6.587 virksomheder