• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • oversættelse

Resultater for

Oversættelse - Import eksport

 1. LINGUAVOX SL

  Spanien

  Autoriseret oversættelsesbureau med afdelinger i Europa og USA.Oversættelse af tekniske, kommercielle, reklame, juridiske, autoriserede, medicinale og lægemiddel tekster, patenter og web sites på 150 sprog: tysk, arabisk, bulgarsk, tjekkisk, serbisk, dansk, slovakisk, slovensk, estisk, finsk, fransk, græsk, ungarsk, engelsk, irlandsk, italiensk, japansk, lettisk, litauisk, maltesisk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, svensk, tyrkisk, urdu, hindi, baskisk, catalansk, galicisk osv.

 2. CYRILLICA LLC

  Rusland

  "Cyrillica" er et russisk audiovisuelt indholdslokaliseringsstudio som udfører dubbing af film og serier, vocie over, samt lokalisering af elektronik og videospil til mere end 25 sprog. "Cyrillica" udfører dubbing til biograf og tv, undertitler til hørehæmmede og lokalisering af videospil. Virksomheden leverer lyd- og videogendannelse, opskalering, konvertering og indholdssikkerhed. Der er flere lokaliseringsmuligheder så klienternes behov kan imødeses. Flersproget neural tale til professionel voice over er studioets produkt, der med succes har bestået udenlandske klienters kvalitetskontrol. Optagelse og kvalitetskontrol udføres af indfødte talere. Studioet garanterer lagring og sikker overførsel af materialer, og er blevet certificeret af Trusted Partner Network. "Cyrillica" samarbejder med de største virksomheder på mediemarkedet: Disney, Discovery, Netflix, Amediateka, Paramount Comedy, Sony og andre.

 3. BAUMAN MSTU TRANSLATIONS CENTER OF SCIENTIFIC AND BUSINESS PAPERS

  Rusland

  Vi tilbyder tjenester udført af specialister inden for forskellige specialområder, kandidater fra næsten alle universiteter og institutter i Moskva. Alle vores oversættere/tolke har to slags videregående uddannelse: den primære er teknisk / juridisk / økonomisk / medicinsk og den anden er - sproglig. Størstedelen af vores oversættelser udføres af vores freelance oversættere. Vi har en stor database med erfarne freelance oversættere/tolke, der taler de basale verdenssprog og har erfaring inden for forskellige områder. Vi har samarbejdet med i lang tid og de har vist sig at være pålidelige professionelle. Vores specialområder: Luft- og rumfart; Olie- og gasindustri; Geologi og geologiske undersøgelser; Telekommunikation og IT; Radioelektronik og mikroelektronik; Byggeri; Maskineri; Atomindustri; Kemisk industri; Biologi; Medicin og sundhedsbeskyttelse; Økonomi; Jura; Politologi.

 4. CHALLENGE PARTNERS

  Frankrig

  Fleksible og effektive løsninger. Til kongresser, symposier, internationale konferencer, europæiske topmøder, seminarer... Tilnærmelsesvist...eksisterer ikke inden for oversættelser. Det kræver en seriøs og kompetent professionel. CHALLENGE PARTNERS tilbyder et udvalg af udstyr til simultantolkning, av-udstyr og en række services, der kan imødekomme ethvert behov inden for de ovennævnte begivenheder. Vi garanterer det bedste materiel og et hold af erfarne eksperter, der er kompetente på alle relevante områder. CHALLENGE PARTNERS har stået til rådighed for kunderne i over 20 år og står klar til at besvare alle spørgsmål vedrørende dine behov for leje af udstyr til simultantolkning og multimedieudstyr over hele Europa.

 5. EGOROFF COMMUNICATIONS AGENCY

  Rusland

  Grundlagt af en russisk oversætter er Egoroff Communications Agency eksperten når det kommer til det russiske sprog, og sprogene fra det tidligere Sovjetunion. Vores primære klienter er globale sprogudbydere. Vi udfører oversættelser, tolkning, lokalisering, transkreation og tilpasning, kvalitetssikring og DTP. Vores hovedbrancher er bank og finans, forbrugerprodukter, gaming, regering, industriel fremstilling, jura, biovidenskab, teknologi, rejse og indlogering. Vi kan også udføre kundespecifikt arbejde såsom stemmedataindsamling, transskription og evaluering af sociale medier. Hos Egoroff Communications specialiserer vi os i komplekse brancheoversættelser. Vi er fantastiske inden for oversættelser af de følgende områder: Teknisk; Jura; Bank og finans; Økonomi; Biovidenskab; Regering; Autoriserede oversættelser. Som vores klient vil du hurtigt indse, at det er nemt at placere dit job i vores hænder. Du vil hurtigt modtage en oversættelse af høj kvalitet, til den ønskede deadline.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. A.C.T. GMBH

  Tyskland

  Hos ACT elsker vi sprog - derfor er vores flersprogede oversættelses- og lokaliseringsprojekter vores passion. Som en international sprogudbyder med omfattende tjenesteydelser, tilbyder vi vores kunder skræddersyede og individuelle løsninger. Vores kvalitetsstyring er certificeret i henhold til ISO 9001, og en SSL-krypteret dataudveksling garanterer sikre arbejdsprocesser. Foruden professionelle specialoversættelser, specialredigering og tolkning tilbyder vi også følgende tjenester: maskinoversættelser, digital markedsføring, undertekster, dubbing, transskription, lokalisering af e-learning, hjemmesider og onlinebutikker samt transkreation og tekstforfattere. Vi har hjulpet virksomheder i en bred vifte af brancher siden 1989 - fra den medicinske og farmaceutiske industri, forretnings-, juridiske og finansielle sektorer til marketingbureauer eller software-, app- og spiludbydere. Vi hjælper dig, så du kan sende din meddelelse til hele verden!

 2. ALCONOST INC.

  Tyskland

 3. ASCO INTERNATIONAL

  Frankrig

 4. EMILIA CENTER S.R.L.

  Italien

 5. TRADIVARIUS TRANSLATORS & INTERPRETERS

  Belgien

 1. ALPIS TRADUCTION ET INTERPRÉTATION

  Frankrig

 2. ALPIS

  Frankrig

 1. LC LINGUA TRADUCTION ET INTERPRÉTATION

  Frankrig

 2. PUNTO MAS TRADUCCIONES Y SERVICIOS, S.L.

  Spanien

 3. CONTEXT TRADUZIONI INTERPRETARIATO CONTEXT

  Italien

 4. APRIORI LTD.

  Rusland

  APriori er baseret i Moskva og har siden 2005 været en udbyder af oversættelse, lokalisering og tolketjenester, og tilbyder sprogtjenester til en bred vifte af nøgleindustrier både i Rusland og i hele verden. APriori har en omfattende erfaring inden for følgende områder: Biovidenskaber; Jura og finans; Forbruger og detailhandel; Medier og underholdning; Olie, gas og energi; Byggeri og produktion; Teknologi; Sport og turisme. Vores forretningsprocedurer støttes af det ISO 9001: 2008-certificerede kvalitetsstyringssystem. APriori inkorporerer den seneste teknologi for at sikre den nøjagtige og rettidige levering af dit projekt.

 5. ANGIRA

  Rusland

  Angira Worldwide har siden 2007 leveret oversættelses- og lokaliseringstjenester. Vi leverer oversættelser, redigering og gennemlæsning (TEP), kvalitetssikring af oversættelser (QA), postediting af maskinoversættelser (MTPE), SEO optimering, udvikling af termbaser, undertitler og oversættelse af undertitler, samt kompositionstjenester, designudvikling og transkripering. Vi specialiserer os i komplekse emner såsom juridisk og finansielle områder, IT, medicin, energi, olie og gas, atomkraftbranchen, kemi, biologi, konstruktion, mode osv. Ledere fra disse brancher stoler på os, eftersom kvaliteten af vores tjenester er på det højeste niveau, hvilket understøttes af vores ISO-9001 certifikat. Alle processer i vores virksomhed er tilpasset i henhold til ISO 17100. I dag arbejder ANGIRA med mere end 200 sprogpar, inklusive sjældne sprog.

 6. ARCHITEKST

  Belgien

  Professionel oversættelse. Alle sprog. Alle områder. Når Architekst leverer dine oversættelser, får du: • En stor gruppe pålidelige oversættere, der udelukkende oversætter til deres modersmål. • Personlig kontakt med en projektleder, der forstår dine oversættelsesbehov. • Garanti for kvalitet gennem en streng udvælgelsesproces af oversætterne. • Mulighed for levering i ethvert filformat og enhver sprogkombination (mere end 140 målsprog). • Brug af de nyeste oversættelseshukommelser og ordlister. • Streng overholdelse af dine frister. • Fuld fortrolighed.

 7. LINGUAMASTER TRANSLATION AGENCY

  Rusland

  10 år med enestående service, Linguamaster oversættelsesvirksomheden leverer et fuldt udbud af sprogtjenester: Hasteoversættelser af forretningsbreve, kontrakter, tilbud, eller virksomhedsdokumenter; Apostille og juridiske tjenester (inklusive ASAP ordrer); Lokalisering og tilpasning af markedsføringsmaterialer og hjemmesider; Hjælp til forretningsforhandlinger; Organisation- og sprogstøtte ved konferencer; Vi håndterer 50 sprog; Mere end 10.000 afsluttede skriftlige projekter; Mere end 1.500 specialister fra 20 lande; Mere end 1.500 virksomheder er allerede vores faste kunder og fortalere for os. Vores enestående tilgang giver os mulighed for at: Gennemføre dit projekt ASAP, takket være banebrydende oversættelsesteknologier; Sikre en hurtigere og mere ansvarlig oversættelse, end dem der tilbydes på markedet; Involvere erfarne oversættere og editorer fra hele verden; Tilbyde den mest passende oversættelse, der er skræddersyet de specifikke behov; Hurtigt oprette databaser til store projekter.

 8. EUROTRADUC

  Luxembourg

  Vi tilbyder oversættelsesservice inden for alle områder. Oversættelse (redigering, skrivning, korrekturlæsningstest) almen og specialiseret i mere end 25 sprog. Alle vore oversættelser kan bekræftes. Eksempler på dokumenter, der behandles: - Financielle oversættelser: regnskaber og årsrapporter, prospekter til investeringsforeninger etc. - Oversættelse af teknisk sprog og erhvervssprog: Hjemmesider, brochurer osv. - oversættelse af juridiske tekster: kontrakter, notardokumenter, skilsmisser, vedtægter.

 1. JM FORMATION

  Frankrig

  JM Formation tilbyder mange sprog- og kommunikationsværktøjer til at hjælpe dig internationalt: SPROGKURSER Tilpassede kurser skræddersyet til alle niveauer Alle fremmedsprog Klasseundervisning eller via telefon eller Skype Erfarne sproglærere og undervisere Sprog Coaching KURSER I SKRIFTLIG FRANSK Beherske skriftlig fransk for en mere effektiv kommunikation Pragmatisk tilgang og situationsøvelser COACHING OG UDSTATIONERING Vellykket udstationering eller håndtere integration af nye udenlandske medarbejdere Personlig coaching OVERSÆTTELSE Sikre din succes internationalt Oversættelse til en lang række sprog og temaer Overholdelse af dine krav og tidsfrister Netværk af erfarne professionelle og specialiserede oversættere i forskellige sektorer Teknologiske redskaber Vi oversætter dine forretningsdokumenter (webside, nyhedsbrev, kontrakt, teknisk brochure, katalog mv.

 2. ITALIENSK TOLK

  Danmark

  Italiensk tolk er specialist i oversættelse og tolkning mellem dansk og italiensk. Vi oversætter og tolker for både virksomheder, kommuner og øvrige offentlige myndigheder. Hos Italiensk tolk får du italiensk oversættelse i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er specialiseret i oversættelser mellem dansk og italiensk og har mere end 20 års erfaring. Vi er optaget på den italienske ambassades liste over translatører, hvilket giver en let og billig adgang til legalisering. Derudover samarbejder vi bl.a. med Det Italienske Handelskammer i Danmark. Hvis det ønskes tilbyder vi gerne at bekræfte oversættelsen. Vi er også behjælpelig med legalisering i de situationer hvor det er relevant. Vi oversætter alle former for tekster mellem dansk og italiensk, men har særlig stor erfaring inden for vores 4 hovedområder: jura, teknik, økonomi og marketing. Her har vi dybtgående kendskab til fagterminologien og oversætter på alle niveauer. Vi tolker bl.a. i forbindelse med: ● Forretningsmøder ● Bestyrelsesmøder ● Forhandlinger ● Delegationsbesøg ● Møder i kommunen ● Kurser og seminarer

 3. SOMOS TRADUCTORES

  Spanien

  Somos Traductores tilbyder professionelle oversættelsesservices inden for en lang række specialområder og på mange sprogkombinationer samt stilistiske tjek og korrekturlæsning på forskellige sprog. Vores specialer: Audiovisuel oversættelse, forretningsoversættelser, økonomiske og finansielle oversættelser, oversættelser inden for humanistiske videnskaber, juridiske og edsvorne oversættelser, litterære oversættelser, medicinske og farmaceutiske oversættelser, oversættelse og lokalisering af hjemmesider, tekniske oversættelser og turistoversættelser.

 4. BRUSSELS TRADUCTIONS SPRL

  Belgien

  Siden 2006 har Brussels Traductions, der er et bureau for oversættelse og tolkning, arbejdet med et team af højt kvalificerede oversættere. Firmaet udfører oversættelser i alle europæiske sprog og inden for 75 specialiserede områder. Hos Bruxelles Traductions er fortrolighed en selvfølge. Dette gælder for agenturet samt for de enkelte oversættere og tolke, som bureauet arbejder sammen med. Oversætterne er omhyggeligt udvalgt og for at sikre en kvalitet svarende til den oprindelige tekst, arbejder de altid fra fremmedsprog til deres modersmål. Bureauet samarbejder med et netværk af oversættere, der hver har deres eget specialeområde, hvilket giver mulighed for at finde den rigtige person til kunden med kendskab til området og den sprogkombination der efterspørges. Takket være et hold over hele Europa er Bruxelles Translations i stand til at levere hurtige oversættelser.

 5. ONELINER TRANSLATIONS

  Belgien

  Se mere om vores 16 medarbejdere på vores hjemmeside (top 150 på verdensplan); og få især mere at vide om vores enestående system til terminologistyring. Vi forener selvstændige oversætteres konkurrencedygtige priser med fordelene ved et oversætterbureau, som arbejder 24/7/365. Du får fleksibilitet og din egen online kundeside. Vi udvælger den bedst egnede oversætter til dine tekster og fordeler store hasteopgaver på flere oversættere takket være vores interaktive onlineplatform og interaktive terminologimodul. Vi er certificeret ISO 9001: 2008- og EN15038, hvilket er en garanti for den bedste kvalitet. Som kunde hos os får du din egen interaktive kundeside, som giver dig mulighed for automatisk at udregne prisen på dine oversættelsesprojekter, afgive ordre, anmode om tilbud, se vores priser, følge status på dine oversættelser, se dine elektroniske fakturaer, give os feed-back, styre din egen terminolog - alle sprog.

 6. A.A.LINGUA

  Belgien

  A.A.Lingua à Alost er din partner for alle projekter inden for oversættelse og tekstopfølgning. Ring til os, hvis du er på udkig efter en service der er hurtig, af høj kvalitet og til en god pris når det gælder dine oversættelser, herunder svorne og autoriserede oversættelser. Vi er i stand til at levere korrekte og gode oversættelser på alle europæiske og ikke-europæiske sprog. For at sikre kvaliteten af vores ydelser arbejder vi altid med indfødte diplomerede oversættere. Desuden er vi til din rådighed for eventuelle tekstopfølgning, såsom gennemsyn / korrektur af tekster eller websites samt kontrol / korrekturlæsning oversatte tekster. AALingua arbejder både med virksomheder og myndigheder samt individuelle og påtager sig alle typer projekter. De seneste årtier har vi været i stand til at samle mange referencer. Hastighed og præcision er vores vigtigste fordele samt vores sans for detaljer, så der ikke er nogen sproglige eller typografiske fejl.Lederen, Els Hendrickx er perfektionist og følger projekterne meget tæt.

 7. TJERRY KORREKTUR

  Danmark

  Tjerry korrektur er grundig korrekturlæsning af alle former for dokumenter. Om du skal have oversat en tekst fra dansk til engelsk, sat kommaerne i hovedopgaven eller sikret dig at teksten på din hjemmeside spiller helt som den skal, så er Tjerry klar til at løfte opgaven. Vi har mange års erfaring i branchen og klarer korrekturlæsningen til punkt og prikke. Vi tilbyder desuden også tekstregigering, ønsker du at vi ser dit sprog igennem og får det bedste ud af din tekst. Vi sørger for at dine dokumenter bliver professionelle og gennemarbejdede så din virksomhed kommer til at fremstå bedst muligt.

 8. VERBUM

  Spanien

  Vil du lære at tale spansk på en måned? A1 -A2. Intensive kurser i spansk og engelsk i mindre grupper. To timers undervisning hver dag fra mandag til fredag. Et fuldt kursus på 250 €, inklusive en undervisningstime per uge med kulturelle besøg i Madrid. Lærer med spansk som modersmål og med universitetsdiplom i spansk litteratur. Hun besidder 20 års erfaring inden for undervisning i spansk og engelsk. Forberedelse til prøven DELE (spansk som fremmedsprog) på Cervantes-instituttet samt First Certificate. Ring mellem kl. 10 og kl. 13.

 9. ALPHATRAD DENMARK - DANISH TRANSLATION SERVICES

  Danmark

  Professional linguistic services Our Danish branch is a representative office of the German company Alphatrad Germany, which has been offering linguistic services for many years. We specialise in translations, interpreting, and proofreading, multilingual transcriptions, voice-over services and subtitling. Sprogløsninger & Oversættelsesbureau Vores danske filial er et repræsentationskontor for det tyske firma, Alphatrad Germany, der i mange år har tilbudt forskellige sprogtjenester. Vi er specialiseret i oversættelse samt i flersprogede korrekturer, transskriptioner, lydsætninger og undertekster. Professionelle Sprachdienstleistungen Unsere dänische Niederlassung ist ein Repräsentationsbüro des deutschen Unternehmens Alphatrad Germany, das diverse Sprachdienstleistungen seit vielen Jahren anbietet. Wir sind auf Übersetzungen spezialisiert, bieten aber auch Korrektorate, Transkriptionen, Fremdsprachensatz, Sprachaufnahmen und Untertitel an.

 10. BEELINGWA

  Belgien

  Beelingwa er et oversættelsesbureau, som via sin onlineplatform giver kunderne mulighed for at komme i direkte kontakt med professionelle oversættere. Alle vores oversættere er professionelle og diplomerede oversættere med stor erfaring, som udelukkende oversætter til deres modersmål. Vi tester og udvælger vores oversættere omhyggeligt for at tilbyde vores kunder en upåklagelig kvalitet. Fordelene ved vores kontaktplatform: - onlineordrer døgnet rundt hver dag også søn- og helligdage; - konkurrencedygtige priser; - gratis tilbud med det samme; - kvalitetsgaranti (vores oversættere er omhyggeligt testet og udvalgt); - udvælgelse af dine favorit oversættere; - sikkerhed og fortrolighed. Vores bureau tilbyder følgende serviceydelser: oversættelse, korrekturlæsning/ revision, redigering, transcreation, resume, tekstning, afskrivning, voice-over mm. Vores kunder kan ligeledes afgive ordre på oversættelser pr. e-mail eller telefon.

Filtre

Resultater for

Oversættelse - Import eksport

Antal resultater

6.050 virksomheder