• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opvaskemaskiner til institutioner

Resultater for

Opvaskemaskiner til institutioner - Import eksport

 1. MACH SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Mach designer, producerer og sælger professionelle glasopvaskemaskiner, opvaskemaskiner, batterirensere og udstyr til institutioner, hoteller, barer, restauranter, konditorier og iskiosker. Vi har siden 1988 haft som hovedformål at være aktør i denne meget konkurrenceprægede sektor, og vores stålvilje har gjort os i stand til at opnå enestående resultater, som kan måles gennem vores italienske, europæiske, amerikanske, asiatiske og afrikanske kunders tilfredshed.

 2. REWADI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REWADI GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Babenhausen, Tyskland.

 3. TEIKOS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEIKOS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for glasopvaskemaskine til institutioner brancherne. Den er baseret i Limena, Italien.

 4. VIRTUS GROUP GMBH

  Tyskland

  Engroshandel for restauranter og kantiner

 5. GASTRO-GERMANY

  Tyskland

  Virksomheden GASTRO-GERMANY, er en Detailsalg, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for glasopvaskemaskine til institutioner, opvaskemaskine med kurv, og opvaskemiddel brancherne. Den er baseret i Lünen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Tyskland

  Virksomheden GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, er en Distributør, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Obertshausen, Tyskland.

 2. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Litzendorf, Tyskland.

 3. SOMEPRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden SOMEPRODUCTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Opvaskemaskiner til institutioner, Catering - maskiner og udstyr, Renseprodukter - til industri og handel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. SANTOS PALACE

  Belgien

  Virksomheden SANTOS PALACE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til boligen, Opvaskemaskiner til institutioner, Kaffe, te, Caféer og barer - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til boligen, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italien

  Virksomheden EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Legnago, Italien.

 1. ELFRAMO SPA

  Italien

  Virksomheden ELFRAMO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for industrielle opvaskemaskiner, opvaskemaskine, bånd, frituregryder til institutioner, og maskiner til isfabrikation brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 2. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Schweiz

  Virksomheden GASTROSERVICE MEENS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Meggen, Schweiz.

 1. KRUPPS UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KRUPPS UK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industrielle opvaskemaskiner, opvaskemaskine, bånd, opvaskemaskiner til institutioner, og opvaskemaskine med kurv brancherne. Den er baseret i Rugeley, Det Forenede Kongerige.

 2. ALTIMA CHR

  Frankrig

  Virksomheden ALTIMA CHR, er en Distributør, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for professionelle køkkener, vedligeholdelse køleanlæg, opvaskemaskiner til institutioner, og gaskomfurer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. ATA SRL

  Italien

  Virksomheden ATA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Opvaskemaskiner til institutioner, industrielle opvaskemaskiner, Catering - maskiner og udstyr, professionelle køkkener, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Conselve, Italien.

 4. HOBART BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden HOBART BELGIUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for Midler til blødgøring af vand, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, opvaskemaskine, Midler til blødgøring af vand, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og Blendere, elektriske brancherne. Den er baseret i Kampenhout, Belgien.

 5. ARISTARCO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ARISTARCO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsapparater- store branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, glasopvaskemaskine til institutioner, artikler til barer, restauranter, hoteller, og opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Castelfranco Veneto, Italien.

 6. MIELE & CIE KG

  Tyskland

  Virksomheden MIELE & CIE KG, er en Distributør, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 7. CUISIWAN

  Belgien

  Virksomheden CUISIWAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Opvaskemaskiner til institutioner, Husholdningsapparater- store, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Opvaskemaskiner til institutioner, Husholdningsapparater- store, elektromekaniske komponenter, og Køleanlæg og -udstyr, handel og industri brancherne. Den er baseret i Froidmont, Belgien.

 8. PHILCOM - VLEMAC

  Belgien

  Virksomheden PHILCOM - VLEMAC, er en Distributør, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Merksem, Belgien.

 1. TEWA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TEWA SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, gryder og pander, grill, og professionelle køkkener brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 2. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italien

  Virksomheden SISTEMA PROJECT ITALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for Vaskemaskine til levnedsmiddelindustrien, industrielle opvaskemaskiner, og glasopvaskemaskine til institutioner brancherne. Den er baseret i Castelfranco Veneto, Italien.

 3. PRESTANO RAPPRESENTANZE

  Italien

  Virksomheden PRESTANO RAPPRESENTANZE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for rengøringsmidler, opvaskemaskiner til institutioner, udlejning vaskemaskiner med tørretumbler til selvbetjening, og renseapparater til industrivand brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

 4. CAFE RIGO

  Belgien

  Virksomheden CAFE RIGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug branchen. Den opererer også inden for kafferistning, og opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Ans, Belgien.

 5. HORECA SERVICE

  Belgien

  Virksomheden HORECA SERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den er baseret i Gent, Belgien.

 6. AL RAZANA

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden AL RAZANA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kølerum branchen. Den opererer også inden for Opvaskemaskiner til institutioner, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Sharjah, Forenede Arabiske Emirater.

 7. EVACO SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden EVACO SP. Z O.O., er en Detailsalg, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for Catering - maskiner og udstyr, Catering - maskiner og udstyr, og udstyr til fast-food brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

 8. D A R M A SPOL. S R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden D A R M A SPOL. S R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Møbler - restauranter, barer og caféer branchen. Den opererer også inden for Opvaskemaskiner til institutioner, Restaurationsudstyr, Opvaskemaskiner til institutioner, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Bratislava - Petrzalka, Slovakiet.

 9. FABAR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FABAR S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Skopoleringsmaskiner, Opvaskemaskiner til institutioner, Skopoleringsmaskiner, og Opvaskemaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Concesio, Italien.

 10. SILANOS SRL

  Italien

  Virksomheden SILANOS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opvaskemaskiner til institutioner branchen. Den opererer også inden for glasopvaskemaskine til institutioner, og opvaskemaskine brancherne. Den er baseret i Pioltello, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis