• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • oppresning - stål og metaller

Resultater for

Oppresning - stål og metaller - Import eksport

 1. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores selskab blev grundlagt i 1864 som F. Ossenberg & Co. KG og er nu desuden familieejet af 5. generation. Siden overtagelsen af Julius Grefe KG 1997 har vi heddet "Ossenberg & Grefe". Vi er naturligvis også certificeret iht. EN ISO 9001! Begge firmaers oprindelige produktionsprogram bestod af spænder, ringe og kroge til tekstil- og læderforarbejdning. I tidens løb blev der tilføjet varer til andre anvendelsesområder. I dag består vores produktionsprogram ikke kun af de klassiske varer, men især også af tekniske trådbukke-, stanse- og monteringsdele til mere end 1000 kunder fra mange forskellige brancher. I den forbindelse producerer vores 60 medarbejdere på vores mere end 5.000 m² store produktionsareal dagligt ca. 500.000 dele. I kraft af vores forarbejdningsmuligheder, fremstillingen af vores egne værktøjer samt vores egne galvaniseringsteknikker kan vi løse komplekse opgaver på en hurtig og prisgunstig måde.

 2. KREMSER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din partner, når det gælder prægeværktøjer i papir og plastforædlingsindustrien. Vi fremstiller alle slags blindprægeværktøjer og varmfolieprægeværktøjer til dig. 35 års erfaring kombineret med ultra moderne CAD- og CNC-teknologi gør os til en kompetent og stærk partner. Erfarne og topmotiverede medarbejdere sikrer kvalitet og optimale produkter. I dag er virksomheden en velrenommeret underleverandør til kendte virksomheder inden for skriveredskaber, kosmetik, automobil- og emballageindustrien.

 3. LG TEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  LG Tec har i mere end 20 år været den franske specialist i kuplede bunde af kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af kuplede standardbunde, inklusive modeller som kuplede bunde PRC, MRC, GRC, dobbeltsidede, omvendte, boblebunde, kegler, runde, flade, halvkugleform og meget mere. Hos LG Tec kan du vælge dimensioner og specifikke efterbehandlinger til dine kuplede bunde alt efter behov. Vi besidder et stort lager med alle standardemner og tilbyder diverse nuancer i stål, rustfrit stål, nikkel og aluminium. Vi kan desuden imødekomme specifikke behov, såsom boring og specialbehandlinger. Vi tilbyder standard kuglebunde fra fingerbølstørrelse til 4 meter i omkreds for modellerne GRC, MRC og PRC, og op til 5 meter i omkreds for halvkuglebunde og dobbeltsidede bunde.

 4. VRI TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VRI TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for hvælvede bunde, kalot, bunde til betonbiler, og Tankbunde brancherne. Den er baseret i Chassieu, Frankrig.

 5. SIC MARKING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIC MARKING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUNGJOHANN CNC-GRAVIERTECHNIK SEIT 1929, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 2. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.L.M.E.C. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Presning - stål og metaller, Forme og modeller, Spåntagning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, forme til stansning, Oppresning - stål og metaller, og forme til skiveskæring brancherne. Den er baseret i Grassobbio, Italien.

 3. ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENGELKE ÄTZ- U. STANZTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Delligsen, Tyskland.

 4. COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMGRAV TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Stutensee, Tyskland.

 5. MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkning - diverse produkter branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Gravering, industriel - stål og metaller, anlæg og maskiner til indgravering i metal, Oppresning - stål og metaller, Gravering, industriel - stål og metaller, og FlyMarker brancherne. Den er baseret i Ludwigsburg, Tyskland.

 1. EGLOFF GRAVUREN AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden EGLOFF GRAVUREN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Würenlos, Schweiz.

 2. STANTOOL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STANTOOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bearbejdning af stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, Formgivning - stål og metaller, Prototyper, industrielle, Bearbejdning af stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, og Formgivning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Saint-Vith, Belgien.

 1. H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H.P. MENNEN GRAVIERANSTALT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 2. BÖNI AG

  Schweiz

  Böni AG er en familievirksomhed, der nu ledes af 3. generation. Siden grundlæggelsen i 1933 har firmaet udviklet og produceret præcisionsværktøj til metalbearbejdningsindustrien. Firmaet har udnyttet sin store erfaring med præcisionsværktøjer til at specialisere sig i produktion af prægeværktøj (mærkningsværktøjer til CNC-maskiner) og fingerhjul. Større krav til kvalitet og levetid betyder konstant høj belastning af maskiner og værktøj. Et stort udvalg af standardværktøj opfylder disse krav og giver vores kunder vigtige konkurrencefordele. Værktøj til rifling eller mærkning af drejedele er blandt vores kernekompetencer. Vores omfattende produktudvalg giver dig mulighed for at bearbejde emner effektivt og uden store omkostninger.

 3. LOGOPRESS

  Frankrig

  Logopress har været specialist i 3D presseværktøj og udfoldning af komplekse former i 25 år. Vi udvikler CAD-programmer til industrien for skæring og stansning, der er i stand til at udregne udfoldningen af diverse materialer (plader, stof, skum, klæbemidler o.a.). Hele vores 3D produktserie "Logopress3™ for SolidWorks™" har opnået godkendelsen SolidWorks™ Gold. Flere og flere værktøjsdesignere verden over bruger i dag Logopress3™, der er integreret i SolidWorks™. Ud over værktøjsbranchen, udfoldningen af diverse materialer og udregningen af deformationsevne er Logopress3 også et enkelt, hurtigt og brugervenligt program til en overkommelig pris. Mange teknikere, der skal lave pristilbud på emner og værktøj, bruger også Logopress3™ eller en af de tilgængelige versioner.

 4. F. GLADTFELD GMBH METALLWARENFABRIK

  Tyskland

  Velkommen hos F. Gladtfeld GmbH Metallwarenfabrik! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter omfatter: Etiketter i pladejern; Kontrolmærker; Prisskinner; Pressedele; Prægede skilte; Stansedele; Værktøjsmærker; Trækdele

 5. MULTIFORM

  Frankrig

  Firmaet MULTIFORM blev etableret i 1947 og har opbygget sit ry i henhold til drivning og prægning. Medarbejdernes tekniske viden og erfaring gør det muligt at fremstille præcise emner, komplekse emner og både små og store serier med tilpasset logistik. Digitalt styret drivning. Prægning og dybtrækning. Presse udskæring. Mekanisk, kemisk og elektrolytisk polering. Varmdrivning, punktsvejsning.

 6. ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ISELLA ENRICO & FIGLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for tilbehør til ophængte lofter brancherne. Den er baseret i Giussano, Italien.

 7. ANTON SCHULZ METALLKARTEN

  Tyskland

  Virksomheden ANTON SCHULZ METALLKARTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 8. LAMIPRESS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LAMIPRESS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, udskæring og stansning af plader, Oppresning - stål og metaller, fremstilling af forme til metaller, og koldpresning brancherne. Den er baseret i Monte San Pietro, Italien.

 1. AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden AB-KAR ÇELIK KONS.INŞ.YAP.ELM.PAZ.SAN VE TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for panserdør brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. CLAUX

  Frankrig

  Virksomheden CLAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Skabe og kasser - elektricitet, Maskinteknik - specialarbejde, Oppresning - stål og metaller, Skabe og kasser - elektricitet, Maskinteknik - specialarbejde, udskæring i metal, og Oppresning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Brive-La-Gaillarde, Frankrig.

 3. SB BRUTSCHIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SB BRUTSCHIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Eimeldingen, Tyskland.

 4. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Reservedele til biler, Oppresning - stål og metaller, Døropvarmning, Reservedele til biler, og anlæg og maskiner til produktion af valsede plader og metalplader brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG

  Tyskland

  Virksomheden SEIDEL PRÄZISIONS- UND FRÄSTEILE OHG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Auerbach, Tyskland.

 6. BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEULKE GRAVIERTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Elztal, Tyskland.

 7. CANYILDIZ SAC SIVAMA SAN. VE TIC LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden CANYILDIZ SAC SIVAMA SAN. VE TIC LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Presning - stål og metaller, præcisionsdrejning, lufttank, metalplader, udhamrede, og Presning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. RELLY (SA)

  Frankrig

  Virksomheden RELLY (SA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Spåntagning - stål og metaller, Kedelarbejde, Spåntagning - stål og metaller, underleverandør af plader, og falsning af metal brancherne. Den er baseret i Rupt Sur Moselle, Frankrig.

 9. WARNY & CIE

  Belgien

  Virksomheden WARNY & CIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Spåntagning - stål og metaller, Oppresning - stål og metaller, Metalsvejsning, konstruktion af materiel, Spåntagning - stål og metaller, og Oppresning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Saint-Vith, Belgien.

 10. EL TALLER DEL REPULSADO

  Spanien

  Virksomheden EL TALLER DEL REPULSADO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Oppresning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for aluminium brancherne. Den er baseret i Esparreguera-Barcelona, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Oppresning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.760 Virksomheder