• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • miljøsanering - maskiner og udstyr

Resultater for

Miljøsanering - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. RVG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Handel - nyttiggørelse - bortskaffelse. RVG mbH i Dinslaken, der blev grundlagt i januar 2001, er en international aktiv virksomhed, der handler med faste og flydende biprodukter, energibærere, erstatningsreduktionsmidler, kemikalier og affald. Især i vores dage bliver det stadig vigtigere at økonomisere med de kostbare råstoffer, der står til rådighed for os på jorden. I et tæt samarbejde med industrien bestræber via os på at videreudvikle den effektive udnyttelse af industriaffald og industrielle biprodukter. En løsning skal således omfatte en både miljøvenlig, men samtidig omkostningseffektiv bortskaffelse hhv. nyttiggørelse for vores kunder.

 2. ATON SERVICE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATON SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr, Luftrensning - udstyr og systemer, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Udstyr til industriel udsugning, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og Udsugningsanlæg, gas og røg - udstyr brancherne. Den er baseret i Kolchyno, Ukraine.

 3. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr, komprimeringsmaskiner til affald, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og teleskopiske platforme brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. CONSULPROGETT SRL

  Italien

  Virksomheden CONSULPROGETT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for containere brancherne. Den er baseret i Recanati, Italien.

 5. DRAIWAT SYSTEM

  Italien

  Virksomheden DRAIWAT SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Milazzo, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIO SIL AIR

  Frankrig

  Virksomheden BIO SIL AIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Plogastel Saint Germain, Frankrig.

 2. SERPRO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SERPRO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for absorptionsmidler brancherne. Den er baseret i Maidstone, Det Forenede Kongerige.

 3. MAKKO MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKKO MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for transport af drikkevand brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. CRIELEC MEDIAMBIENT

  Spanien

  Virksomheden CRIELEC MEDIAMBIENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Miljørengøringstjenester, teknologi til anlæg til behandling af affald, Forurening - tjenester for miljøet, Vandrensningsudstyr, og Miljørengøringstjenester brancherne. Den er baseret i Sentmenat, Spanien.

 5. ZWANNY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ZWANNY LTD, er en Distributør, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Cwmbran, Det Forenede Kongerige.

 1. ÜÇTEM-PLAS PLASTIK

  Tyrkiet

  Virksomheden ÜÇTEM-PLAS PLASTIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for fabrikant af rengøringsprodukter, inventar hoteller, og vogn til hospital brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ENTRUEMPELUNG.WIEN

  Østrig

  Virksomheden ENTRUEMPELUNG.WIEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 1. ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Virksomheden ECO-ALCANCE UNIPESSOAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Viseu, Portugal.

 2. JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA.

  Portugal

  Virksomheden JMATOS - INDUSTRIA DE DESPOLUIÇÃO LDA., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Trofa, Portugal.

 3. RM BEHÄLTERBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RM BEHÄLTERBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for dybfrosset pasta, og fundamentering af bygninger, overflade brancherne. Den er baseret i Wesel, Tyskland.

 4. DIMASA GRUPO

  Spanien

  Virksomheden DIMASA GRUPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for beholdere til opbevaring, anlæg til opsamling og genanvendelse af biogas fra affald, drikkevandrensningsanlæg, og anlæg til desodorisation af vand brancherne. Den er baseret i Vacarisses, Spanien.

 5. RÜMPELROBBE

  Tyskland

  Virksomheden RÜMPELROBBE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industriel oprydning, rydning af kontorer, lagre og forretninger, og rådgivning i afskaffelse af affald brancherne. Den er baseret i Trier, Tyskland.

 6. RÜMPEL ENGEL®

  Tyskland

  Virksomheden RÜMPEL ENGEL®, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 7. DESMI FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden DESMI FRANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Centrifugalpumper, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Centrifugalpumper, pumpestationer, skydeventiler til pumper, og Miljøsanering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Voisins-Le-Bretonneux, Frankrig.

 8. EKOP D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden EKOP D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ribnica, Slovenien.

 1. FRANZ KAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRANZ KAHL GMBH & CO. KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 2. INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INTERSEROH DIENSTLEISTUNGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Genbrug og genanvendelse - diverse materialer branchen. Den opererer også inden for Behandling og genbrug af affald, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Behandling og genbrug af affald, Miljøsanering - maskiner og udstyr, og Beholdere til distribution brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 3. BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES

  Spanien

  Virksomheden BARRERAS DE CONTENCIÓN - LCF TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for forebyggelse brand brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL

  Spanien

  Virksomheden SST GLOBAL SOLUTIONS AND TRAINING SL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for absorptionsmidler brancherne. Den er baseret i La Rinconada, Spanien.

 5. RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG

  Tyskland

  Virksomheden RÜMPELLOS ENTRÜMPELUNG & HAUSHALTSAUFLÖSUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Miljøsanering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industriel oprydning brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 6. W. RÄUCHLE

  Tyskland

  Virksomheden W. RÄUCHLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Bygningsarbejde, Vejtransport, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Bygningsarbejde, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Ludwigsburg, Tyskland.

 7. MULDENZENTRALE AG

  Schweiz

  Virksomheden MULDENZENTRALE AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Bygningsarbejde, Vejtransport, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Bygningsarbejde, og Vejtransport brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 8. STRID SA

  Schweiz

  Virksomheden STRID SA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Vejtransport, Affaldstransportering, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Vejtransport, og Affaldstransportering brancherne. Den er baseret i Yverdon-Les-Bains, Schweiz.

 9. SPIROMED AG

  Schweiz

  Virksomheden SPIROMED AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Vejtransport, Miljøet - tjenester, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Vejtransport, og Miljøet - tjenester brancherne. Den er baseret i Gelterkinden, Schweiz.

 10. TRICYCLING MITTELTHURGAU AG

  Schweiz

  Virksomheden TRICYCLING MITTELTHURGAU AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opbevaring og indsamling af affald - udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Vejtransport, Affaldstransportering, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Miljøsanering - maskiner og udstyr, Vejtransport, og Affaldstransportering brancherne. Den er baseret i Frauenfeld, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Miljøsanering - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.413 Virksomheder