• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalbørster

Resultater for

Metalbørster - Import eksport

 1. SPAZZOLIFICIO BUSTESE SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Bustese børstefabrikken har specialiseret sig i konstruktion af industrielle børster i over 50 år; her fremstilles en bred vifte produkter, der produceres udelukkende på selve fabrikken: fra samling af råmaterialer på eget værksted til udførelse og færdiggørelse af børster. Denne metode kombineret med den erhvervede erfaring gør det muligt på en præcis måde at kende anvendelsen af de regler og procedurer, der skal følges, selv ved oprettelsen af nye modeller af børster.

 2. METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLBEARBEITUNG BRETTSCHNEIDER F. BRETTSCHNEIDER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smørekander branchen. Den opererer også inden for Metalbørster, smøreapparater, beholdere til olie, smøreapparat, og Metalbørster brancherne. Den er baseret i Bad Schwartau, Tyskland.

 3. SEWA-WERKZEUGE E.U.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEWA-WERKZEUGE E.U., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i Weiz, Østrig.

 4. SIMONI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIMONI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Høstmaskiner og udstyr, Pensler og malerpensler, slibebørster, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, børster efter tegning, Høstmaskiner og udstyr, børster i stål, og Pensler og malerpensler brancherne. Den er baseret i Zola Predosa, Italien.

 5. FRIEDRICH MERKLE INH. MICHAEL HIRT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH MERKLE INH. MICHAEL HIRT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pensler og malerpensler branchen. Den opererer også inden for specialbørster, børster efter tegning, børster til teknisk anvendelse, metalbørster, industribørster, Tekniske børster, børster til industrien, børster til industriel anvendelse, og børster til metal brancherne. Den er baseret i Triberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JOBO BORSTELFABRIEK BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOBO BORSTELFABRIEK BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for børster, Tekniske børster, børstefabrikant, Børster, industribørster, børster efter tegning, specialbørster, cylinderformede børster, og Fødevarebørster brancherne. Den er baseret i Hoogeveen, Holland.

 2. DEVIRIEUX

  Frankrig

  Børstefirmaet DEVIRIEUX blev grundlagt i 1933 af bedstefaderen til den nuværende leder. En 1960 bliver det kendt for opfindelsen af bonekoste til gulve og rengøring af skinner på rullebroer. Vi fremstiller specialiserede industrielle børster til: . Vi fremstiller specialiserede industrielle børster til: flaskerensere med børster, cylinderbørster, runde, lige, blade, roterende på skaft, strip, pensler, med hank, etc.

 3. KIBROS SAS

  Frankrig

  Virksomheden KIBROS SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for børster efter tegning, cylinderformede børster, roterende børster, og specialbørster brancherne. Den er baseret i Plancher-Bas, Frankrig.

 4. CEPILLOS TRENZO

  Spanien

  Virksomheden CEPILLOS TRENZO, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for slibemidler, Overfladeforbehandling, slibning, og satinagtig brancherne. Den er baseret i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 5. KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KOTI-DAWSON TECHNICAL BRUSHES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for børstet bånd, børster, pensler til fødevarer, og pensel brancherne. Den er baseret i Leeds, Det Forenede Kongerige.

 1. CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU

  Spanien

  Virksomheden CEPILLO TÉCNICO - ALL FUTURE XXI SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i El Masnou-Barcelona, Spanien.

 2. HUBER BÜRSTEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HUBER BÜRSTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikbørster branchen. Den opererer også inden for Metalbørster, specialbørster, industribørster, børster, og Metalbørster brancherne. Den er baseret i Todtnau, Tyskland.

 1. KOTI-NABO INDUSTRIËLE BORSTELS, BROSSES INDUSTRIELLES

  Belgien

  Virksomheden KOTI-NABO INDUSTRIËLE BORSTELS, BROSSES INDUSTRIELLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pensler og malerpensler branchen. Den opererer også inden for børster, metalbørster, børster til industrien, og industrielle børster efter mål brancherne. Den er baseret i Hamont-Achel, Belgien.

 2. EMILIANA SCOVOLI SRL

  Italien

  Virksomheden EMILIANA SCOVOLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, industriel branchen. Den opererer også inden for metalbørster brancherne. Den er baseret i Villarotta Di Luzzara-Reggio Emilia, Italien.

 3. SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J.

  Polen

  Virksomheden SZCZOTPOL A.SPYCHALA SP.J., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i Wronki, Polen.

 4. KOTI-TRIBOLLET

  Frankrig

  Virksomheden KOTI-TRIBOLLET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for Tekniske børster, børster til afgratning, og børster til polering af metaller brancherne. Den er baseret i Thil, Frankrig.

 5. PDC BRUSH

  Belgien

  Virksomheden PDC BRUSH, er en Distributør, der opererer inden for Pensler og malerpensler branchen. Den opererer også inden for børster, børste, metalbørster, og store børster brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 6. LAMPAR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LAMPAR S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Motorer, forbrænding - komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Metalbørster, børster til elmotorer, Metalbørster, og industribørster brancherne. Den er baseret i Monza, Italien.

 7. TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TOSCANA SPAZZOLE INDUSTRIALI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for industribørster, og cylinderformede børster brancherne. Den er baseret i Montemurlo, Italien.

 8. AEB BROSSERIE

  Frankrig

  Virksomheden AEB BROSSERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i Givry, Frankrig.

 1. KLEENEZE - KOTI LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KLEENEZE - KOTI LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for børstet bånd, specialbørster, Lige strip-børster, og Tekniske børster brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 2. HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden HILAL FIRCA TEMIZLIK URUNLERI MAK. SAN. TIC. LIM.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. FALCÓN INGENIERÍA,S.L.

  Spanien

  Virksomheden FALCÓN INGENIERÍA,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for Strip-børster, fiberbørster, og industribørster brancherne. Den er baseret i Llinars Del Vallès (barcelona), Spanien.

 4. HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY

  Kina

  Virksomheden HEFEI WEIXUAN WIRE BRUSHES FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for Stålbørster brancherne. Den er baseret i Hefei, Kina.

 5. RICOPLAST

  Italien

  Virksomheden RICOPLAST, er en Underleverandør, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i Padova, Italien.

 6. CAZZOLA SPAZZOLE SRL

  Italien

  Virksomheden CAZZOLA SPAZZOLE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for Pensler og malerpensler, industribørster, og Pensler og malerpensler brancherne. Den er baseret i Altavilla Vicentina, Italien.

 7. P.G. BRUSH

  Belgien

  Virksomheden P.G. BRUSH, er en Engrossalg, der opererer inden for Pensler og malerpensler branchen. Den opererer også inden for Metalbørster, Metalbørster, og børster brancherne. Den er baseret i Verviers, Belgien.

 8. DUWA BROSSES

  Frankrig

  Virksomheden DUWA BROSSES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for industribørster brancherne. Den er baseret i Saint Etienne, Frankrig.

 9. STUDIO LEGALE REALE

  Italien

  Virksomheden STUDIO LEGALE REALE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den er baseret i Bari, Italien.

 10. TRE COLLI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden TRE COLLI S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for børster til husholdningsapparater, og cylinderformede børster brancherne. Den er baseret i Sommacampagna, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis