• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • membrankompressorer

Resultater for

Membrankompressorer - Import eksport

 1. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Fremragende virksomheder har brug for fremragende samarbejdspartnere inden for udvikling, til det, der er og til det, der endnu vil være. NOVA SWISS arbejder med pionerånd og tilpasningsevne på fremtidsegnede løsninger til jeres produkter. Fremtiden er ny - fremtiden er NOVA. Gå med os på vejen ind i fremtiden. NOVA WERKE AG er en teknologivirksomhed fra Schweiz med hovedsæde i Effretikon og datterselskaber i Frankrig, Tyskland og Hongkong. Virksomheden udvikler og producerer kvalitetsmærket Nova Swiss® på fire produktionslinjer hhv. inden for fire produktionsområder: Højtryksteknik, dieselkomponenter, overfladeteknik og brintkomponenter. Vores omfattede tjenester og innovative hightech-komponenter og -processer er rettet mod krævende opgaver og opfylder strenge krav til kvalitet, pålidelighed, standardisering og sikkerhed. Vores kunder og jeres interesser er i centrum hos os.

 2. MEWASA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEWASA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Membrankompressorer branchen. Den opererer også inden for Mekaniske ophængskomponenter, Membranbælge, manipulatorer, akkumulatorer, håndteringsmekanisme, akkumulator, forbindelsesstykker i metal, industrielle akkumulatorer, og virksomhedsrådgivning brancherne. Den er baseret i Wangs, Schweiz.

 3. NOVA WERKE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVA WERKE DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Membrankompressorer branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 4. MEHRER COMPRESSION GMBH

  Tyskland

  Mehrer Kompressoren – din partner for gas- og luftkomprimering. Med etableringsåret 1889 hører Mehrer til blandt de ældste og mest traditionsrige kompressorproducenter i verden og er i dag en af de førende producenter af oliefri stempel- og membrankompressorer til teknisk krævende opgaver. Som partner for procesgasindustrien har vi specialiseret os i udfaldssikker, økonomisk og absolut oliefri komprimering af gasser, gasblandinger og luft. Vores motto lyder: "Customized Compression". Vi producerer enkeltmaskiner og små serier til dig og dimensionerer kompressorerne specielt efter dine krav. Derved kan vi sikre, at du får den passende maskine til din anvendelse. Takket være denne dimensionering og vores Service Management-systemer sikrer vi, at vores maskiner får de bedste driftsydelser, og du opnår den størst mulige Customer Lifetime Value.

 5. HYCO VAKUUMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi har mere end 50 års erfaring med konstruktion og fremstilling af membran- og stempelpumper til evakuering og transport af gasser og dampe for anvendelser overalt i verden. Vi konstruerer, udvikler og producerer på vores hovedfabrik i den sydlige del af München. Vi tilbyder højeste kvalitet, innovation og overholdelse af økologiske kriterier. Vores portefølje omfatter membran- og stempelpumper med lineært eller plejlstangsdrev, målegaspumper, laboratoriepumper og individuelle specialpumper efter kundeønske. I alt tilbyder vi over 40 produktlinjer til forskellige anvendelser. hyco® pumper opfylder i fremragende grad de tekniske og økonomiske krav til vakuumproduktion. Med vores erfaring og konstant voksende knowhow opfylder vi kundeønsker som traditionsrig og innovativ virksomhed. Anvendelsen af aktuelle teknologier og gennemtænkte workflow samt optimerede og effektive arbejdsprocesser garanterer en konstant høj kvalitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FORTUNE INDUSTRIES

  Indien

  Virksomheden FORTUNE INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Membrankompressorer branchen. Den er baseret i Jamnagar, Indien.

 2. BOREL FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden BOREL FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for membranpumper, stempelpumper, Vakuumpumper efter mål, og membrankompressorer brancherne. Den er baseret i MONTAUBAN, Frankrig.

 3. MEFE KAUÇUK

  Tyrkiet

  Virksomheden MEFE KAUÇUK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Membrankompressorer branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. MAPRO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MAPRO INTERNATIONAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, Membrankompressorer, centrifugalblæsere, og vakuumpumpe brancherne. Den er baseret i Nova Milanese, Italien.

 5. YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Virksomheden YUH BANG INDUSTRIAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Membrankompressorer branchen. Den opererer også inden for Luftkompressorer - værktøj og tilbehør, Pumper, Doseringspumper, Vakuumpumper, Luftkompressorer - værktøj og tilbehør, Pumper, Doseringspumper, og Vakuumpumper brancherne. Den er baseret i New Taiwai City, Taiwan R.O.C..

 1. F-DGS

  Frankrig

  Virksomheden F-DGS, der opererer inden for Udluftningstap branchen. Den opererer også inden for Kompressorer, Stempelkompressorer, Membrankompressorer, gaskompressorer, Kompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i EVRY CEDEX, Frankrig.

 2. ERVOR

  Frankrig

  Virksomheden ERVOR, der opererer inden for Valsemaskiner branchen. Den opererer også inden for Trykluftsredskaber og systemer, Stempelkompressorer, Centrifugalkompressorer, Membrankompressorer, Trykluftsredskaber og systemer, Stempelkompressorer, Centrifugalkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Argenteuil, Frankrig.

 1. SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY

  Frankrig

  Virksomheden SUDAC AIR SERVICE - AGENCE CENTRE - AMILLY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsredskaber og systemer branchen. Den opererer også inden for gas, komprimeret og flydende, skruekompressorer, og membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Amilly, Frankrig.

 2. GARDNER DENVER THOMAS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GARDNER DENVER THOMAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Membrankompressorer, Luftkompressorer - værktøj og tilbehør, Pumper, Vakuumpumper, Membrankompressorer, Luftkompressorer - værktøj og tilbehør, Pumper, og Vakuumpumper brancherne. Den er baseret i Fürstenfeldbruck, Tyskland.

 3. HOWDEN BC COMPRESSORS

  Frankrig

  Virksomheden HOWDEN BC COMPRESSORS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, Membrankompressorer, og centrifugalkompressorer brancherne. Den er baseret i Nogent-Sur-Oise Cedex, Frankrig.

 4. GAV S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GAV S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Brendola, Italien.

 5. RIEM SERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RIEM SERVICE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Ortona, Italien.

 6. ERBA SERGIO DI ERBA MARCO

  Italien

  Virksomheden ERBA SERGIO DI ERBA MARCO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Cantu', Italien.

 7. ACCIARO MARIA LUCIA

  Italien

  Virksomheden ACCIARO MARIA LUCIA, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Gela, Italien.

 8. ASTECNICA

  Italien

  Virksomheden ASTECNICA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Udine, Italien.

 1. NE - MA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NE - MA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Santena, Italien.

 2. R.I.A.C. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden R.I.A.C. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. CENTRO COMPRESSORI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CENTRO COMPRESSORI S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Portogruaro, Italien.

 4. MEDICI GIANCARLO E FIGLI S.N.C.

  Italien

  Virksomheden MEDICI GIANCARLO E FIGLI S.N.C., der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Reggio Nell'emilia, Italien.

 5. U.S.A.C. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden U.S.A.C. S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Creazzo, Italien.

 6. BENVENUTI FABRIZIO

  Italien

  Virksomheden BENVENUTI FABRIZIO, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Cossato, Italien.

 7. F.LLI GHIOTTO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden F.LLI GHIOTTO S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Montecchio Maggiore, Italien.

 8. RIVAIR S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RIVAIR S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Canonica D'adda, Italien.

 9. NEUMAN & ESSER ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NEUMAN & ESSER ITALIA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 10. EUROCOMPRESSORI DI ALPAGO GIORGIO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden EUROCOMPRESSORI DI ALPAGO GIORGIO & C. S.N.C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Stempelkompressorer, Membrankompressorer, Stempelkompressorer, og Membrankompressorer brancherne. Den er baseret i Cordignano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis