• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskiner og udstyr- brugt og istandsat

Resultater for

Maskiner og udstyr- brugt og istandsat - Import eksport

 1. MYSCRAPMACHINE

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden MYSCRAPMACHINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller - genanvendelse og genbrug branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Nedrivning - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Knuse- og formalingsmaskiner, Truckmonterede kraner, Genbrug - maskiner og installationer, indsamling, genindvinding, bortskaffelse af affald, bygningsarbejde, og Nedrivning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 2. KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KORTHO KENNZEICHNUNGSSYSTEME VERTRIEBS-GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Paderborn, Tyskland.

 3. ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ULRICH KOPP MASCHINENSERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Neuwied, Tyskland.

 4. SKS MACHINES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SKS MACHINES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metallurgi - maskiner og installationer, Træarbejde - maskiner og udstyr, Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr, Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, Metaller - maskiner og udstyr, Glasproduktion - maskiner og udstyr, og Brugte maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Willebroek, Belgien.

 5. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plastemballage, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, båndstrammer, automatisk banderoleringsmaskine, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Goldkronach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRIMEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIMEX, er en Distributør, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Pakhusleasing, Tøj - brugt, Tekstiler - genindvinding og genbrug, genbrugstøj, brugt erhvervsbeklædning, indsamling og bearbejdning af klude og gammelt tøj, brugte transportbånd til sortering af tekstil, brugt Contarini ballepresser, og balletang til løftetruck brancherne. Den er baseret i Nimes, Frankrig.

 2. SIEGERT WAFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIEGERT WAFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 3. MICROTEC GMBH

  Tyskland

  "Microtec-GmbH kan se tilbage på en mangeårig erfaring inden for maskinkonstruktion. For vores kunder bliver vi en tillidsfuld og kompetent partner, der i et fair og åbent samarbejde yder support ved udvikling og konstruktion af komponenter og maskiner. Herunder forsøger vi hele tiden at optimere vores produktionsprocesser og kan via vores kvalitetsstyring tilbyde dig et fleksibelt, men alligevel målrettet arbejde. Vi er førende i anlægsbyggeri af koldmaleanlæg – Cryogenic Grinding Systems til gummi og plastmaterialer. Takket være vores mølles enestående indstillingsmuligheder i kombination med integreret sigtning kan vi på økonomisk vis fremstille det fineste gummi- og plastmel. Desuden leverer vi komplette nøglefærdige anlæg inden for mineralmelbehandling og kemi. Takket være vores underleverandørbehandling inden for disse områder erhverver vi ekstra knowhow til kontinuerlig forbedring af cryogenmaleteknikken.

 4. APER DIAMOND SL

  Spanien

  Aper Diamond startede i 1994 med det mål at forsyne virksomheder med diamantmaskiner og -værktøj af den bedste kvalitet. Hos Aper Diamond kender vi markedet og dets udfordringer og vanskeligheder. Derfor tilbyder vi det bedste udstyr og maskiner til enhver anvendelse, så du kan optimere alle dine arbejdsprocesser. Vi udvælger de bedste teknologier i verden for at give vores kunder den bedste kvalitet og de bedste resultater. Vores produkter er anderkendt for deres fremragende kvalitet samt deres hurtighed og effektivitet. Vi har et stort lager med udstyr og reservedele. Hurtige og kundetilpassede løsninger.

 5. APT INTERNATIONAL

  Belgien

  APT International har 25 års erfaring i køb og salg af brugte maskiner til forarbejdning af metal samt andre maskiner til jern- og metalindustrien. Virksomheden støtter sig til en solid knowhow, idet den startede inden for konstruktion af specialmaskiner og konstruktion af maskiner til forskellige industrisektorer. Takket være et lagerareal på 20.000 m² er APT i stand til at hjælpe alle kunder med at finde den maskine, der passer til deres behov.

 1. DMG MORI SEIKI EUROPE AG

  Schweiz

  DMG MORI SEIKI-koncernen er verdens førende producent af spåntagende værktøjsmaskiner og tilbyder innovative tjenesteydelser for maskinernes samlede livscyklus samt software- og energiløsninger. Dertil hører forretningsområderne drejning, fræsning, Advanced Technologies (Ultrasonic / Lasertec) og ECOLINE-produktlinjen samt produkter inden for Electronics og Automation og områderne Services og Energy Solutions. Vores virksomheds succes er båret af 7.013 medarbejdere.

 2. ALUFER

  Belgien

  Selskabet Alufer er specialiseret i industriel nedrivning og nedtagning, nedtagning af fabrikker samt køb og salg af industriudstyr. Import-eksport af maskiner: rullebroer, hangarer, beton, stål, siloer, beholdere. Salg af udstyr til bryggeri, mejeriprodukter, slagteri, kølerum, fryserum, motorgeneratorer, luftkompressorer. I er velkomne til at kontrakte os pr. mail for yderligere informationer: Salvator Cutillo

 1. SOPEM

  Belgien

  Virksomheden SOPEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir - produktionsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Papirbeskæring - maskiner og udstyr, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Papirbeskæring - maskiner og udstyr, Papir- og kartonfremstilling - maskiner og udstyr, Maskiner - import-eksport, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Soignies, Belgien.

 2. IT DISCOUNT

  Belgien

  Virksomheden IT DISCOUNT, er en Distributør, der opererer inden for Laptops branchen. Den opererer også inden for Mobiltelefoner, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Import-eksport - informatik, Mobiltelefoner, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Import-eksport - informatik, og smartphone tilbehør brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. LINE SURVEYING

  Singapore

  Virksomheden LINE SURVEYING, er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for instrumenter til aflæsning, 3D-laserscanner, og topografiske totalstationer brancherne. Den er baseret i Singapore, Singapore.

 4. TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING

  Tyskland

  Virksomheden TUERER MACHINERY BROKERS & CONSULTING, er en Detailsalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Bad Homburg Vor Der Höhe, Tyskland.

 5. M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH

  Østrig

  Virksomheden M.T. HYDRAULIKEXPRESS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Rohr Im Gebirge, Østrig.

 6. KAZI TANI

  Frankrig

  Virksomheden KAZI TANI, er en Distributør, der opererer inden for Tømrerarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Træarbejde - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Nevers, Frankrig.

 7. MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MERLIN CONTROL SYSTEMS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Richmond, North Yorks, Det Forenede Kongerige.

 8. MEL CANMAKING MACHINERY

  Spanien

  Virksomheden MEL CANMAKING MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Arrubal, Spanien.

 1. ASSET-TRADE

  Tyskland

  Virksomheden ASSET-TRADE, er en Detailsalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal, og industrieksperter brancherne. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 2. WEBER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEBER GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Prøvningsudstyr, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Prøvningsudstyr, og Køretøjer, special - bygning og udstyr brancherne. Den er baseret i Aschaffenburg, Tyskland.

 3. PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden PTF MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle spåntagningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, brugte maskiner, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Gammertingen, Tyskland.

 4. SCOLARI SRL

  Italien

  Virksomheden SCOLARI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Paderno F.c. (bs), Italien.

 5. MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKIK MACHINERY CONSULTANCY FOREIGN TRADE IND. LTD. CO., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for konstruktion af gasværker, brugte generatorer, og International handel brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. CET-CO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CET-CO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for citronsyre, natriumbicarbonat, safran, og medicinske urter brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. IMPEXUM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IMPEXUM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Overskudsvarer, Elektricitet - distributionsudstyr, Elektronik - import-eksport, Overskudsvarer, Elektricitet - distributionsudstyr, og Elektronik - import-eksport brancherne. Den er baseret i Gau-Bickelheim, Tyskland.

 8. EQUIPNET

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EQUIPNET, er en Distributør, der opererer inden for Brugte maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, brugte maskiner, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, apparater til kosmetiske laboratorier, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Twyford, Det Forenede Kongerige.

 9. PROGRESSU

  Tyskland

  Virksomheden PROGRESSU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Stadtlohn, Tyskland.

 10. GPS REISACHER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GPS REISACHER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den er baseret i Bad Grönenbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Maskiner og udstyr- brugt og istandsat - Import eksport

Antal resultater

1.455 Virksomheder