• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle

Resultater for

Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle - Import eksport

 1. MA PETITE LAVERIE SARL INNOPRESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi har udviklet en innovativ service, der kan sikre din kundeloyalitet ved at oprette din egen vaskestation "Ma Petite Laverie", som imødekommer alle kundens behov. Stationen er designet til at være praktisk, hurtig og sikker, og vi sørger for alt, så du kan modtage din nøglefærdige station og være klar til at starte din første maskine. Med "Ma Petite Laverie" kan du tjene en ekstra indtægt alle ugens dage døgnet rundt, og selvfinansieringen er hurtig: Med kun 2 programmer pr. dag og pr. maskine, kan du indtjene din investering på 5 år. Desuden, i modsætning til andre virksomheder, påvirkes din indtægt ikke af sociale kriser eller sundhedskriser, og du undgår at betale husleje og fællesudgifter takket være den uafhængige drift af "Ma Petite Laverie". Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 2. ATEGA TOPRAS

  Belgien

  Verified by europages badge

  ATEGA eller Ateliers Gastout begyndte at fremstille automatiske rense- og vaskerianlæg i 1961 i Belgien. Senere udvidede virksomheden sine produkter til også at omfatte kemiske renseanlæg med eksport til Afrika og Asien samt vaskerianlæg til hoteller og hospitaler. Vi producerer desuden udstyr til fotografer, skræddere og kontorer.

 3. TECNO PELLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNO PELLE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for kemisk rensning, og vasketjenester industrielle brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 4. STORM WASH INDUSTRIES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STORM WASH INDUSTRIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for industrirensning til forsamlinger, industrielle renserier, renseri, og Hotel tekstilvask brancherne. Den er baseret i Romainville, Frankrig.

 5. HOLMGÅRD RENS & VASK

  Danmark

  Holmgård Rens & Vask er dit professionelle og kompetente vaskeri. Inden for vores branche er der intet vi ikke kan hjælpe vores kunder med. Vi har mange års erfaring, og og kan derfor med sikkerhed levere det bedst mulige resultat på uanset hvilken opgave vi bliver stillet. Vi kender det allesammen. Hverdagen er presset, og det er nemt at springe over hvor gærdet er lavest, og springe vasketøjet over. Men i stedet for at gå i seng med dårlig samvittighed, hvorfor så ikke lade os klare skærene? Vi tager os af både dit vaske- og renseri tøj, så i stedet for mere samvær med din familie. Så kontakt os allerede i dag, vi garanterer dig, du vil ikke fortryde det.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAMARIT CZ S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SAMARIT CZ S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Prague-Stodulky, Tjekkiet.

 2. SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY

  Italien

  Virksomheden SUPREMA DRY CLEANING 100% MADE IN ITALY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for maskiner til kemisk rensning, og maskiner til vaskerier brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 3. LOUTTE SAS

  Frankrig

  Virksomheden LOUTTE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for Lynlåse, Lynlåse, og sytråd brancherne. Den er baseret i Saint-Quentin, Frankrig.

 4. LÜTA GMBH

  Schweiz

  Virksomheden LÜTA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 5. GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GOTTLOB STAHL WÄSCHEREIMASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Sindelfingen, Tyskland.

 1. CLEAN NATURE GROUP SRLS

  Italien

  Virksomheden CLEAN NATURE GROUP SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, kemisk rens, selvbetjening, udlejning af maskiner, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og maskiner til kemisk rensning til vaskerier brancherne. Den er baseret i Aprilia, Italien.

 2. OMNISEC S.N.C.

  Italien

  Virksomheden OMNISEC S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til kemisk rensning af tøj branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, kuverteringsmaskiner, transportbånd, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Cantù, Italien.

 1. MYLAUNDRY

  Italien

  Virksomheden MYLAUNDRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, kemisk rens, selvbetjening, vaskepulver, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Urgnano, Italien.

 2. DUNNEWOLT + RAHE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DUNNEWOLT + RAHE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 3. CLEAN NATURE GROUP

  Italien

  Virksomheden CLEAN NATURE GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for kemisk rensning brancherne. Den er baseret i Aprilia, Italien.

 4. AVIM ARM CONSULTING SRL

  Rumænien

  Virksomheden AVIM ARM CONSULTING SRL, er en Distributør, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Craiova, Rumænien.

 5. ITALSEC SRL

  Italien

  Virksomheden ITALSEC SRL, er en Distributør, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Cinisello Balsamo, Italien.

 6. TERMOTEK KEÇE LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden TERMOTEK KEÇE LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for udstyr til industrivaskerier brancherne. Den er baseret i Basaksehir/istanbul, Tyrkiet.

 7. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgien

  Virksomheden BONAS TEXTILE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Marke, Belgien.

 8. HENRI PETIT & CIE

  Frankrig

  Virksomheden HENRI PETIT & CIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner brancherne. Den er baseret i Aubenas, Frankrig.

 1. QUEENPRESS - TINTORERÍA POZUELO Y ARAVACA

  Spanien

  Virksomheden QUEENPRESS - TINTORERÍA POZUELO Y ARAVACA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Pozuelo De Alarcón, Madrid, Spanien.

 2. DANUBE INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden DANUBE INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for vaskemaskiner, og tørreanlæg brancherne. Den er baseret i Lamotte-Beuvron, Frankrig.

 3. LAVANDERÍA Y TINTORERÍA A DOMICILIO SHIP&CLEAN

  Spanien

  Virksomheden LAVANDERÍA Y TINTORERÍA A DOMICILIO SHIP&CLEAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for kemisk rensning, rensning af vægtæpper, og strygning til pleje- og rekreationshjem brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. SOVEMATIC

  Frankrig

  Virksomheden SOVEMATIC, er en Distributør, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Bordeaux Cedex, Frankrig.

 5. EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY

  Grækenland

  Virksomheden EASYWASH SELF SERVICE LAUNDRY, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for professionelle vaskemaskiner brancherne. Den er baseret i Vrilissia, Grækenland.

 6. ECORAPID SRL

  Italien

  Virksomheden ECORAPID SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for industrielle renserier, renseritjenester til tekstilindustrien, underleverance af emballering og indpakning, og efterbehandling af stof og tekstilprodukter brancherne. Den er baseret i Matino, Italien.

 7. LAVANDERIA LA MODERNA

  Italien

  Virksomheden LAVANDERIA LA MODERNA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for mulighed for kemisk rensning, serviceydelser til industrirensning til hoteller, industrielle renseritjenester til catering, og industrirensning til forsamlinger brancherne. Den er baseret i Varedo, Italien.

 8. LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI

  Italien

  Virksomheden LAVANDERIE INDUSTRIALI STEFANI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for Bordlinned, industrielrensning til restauration, rensning af stoffer og beklædning, Bordlinned, og bordlinned brancherne. Den er baseret i Visano, Italien.

 9. SZOP S.C.

  Polen

  Virksomheden SZOP S.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den opererer også inden for vask tæpper, og kemisk rensning brancherne. Den er baseret i Szczecin 15, Polen.

 10. PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRESSED HARROGATE IRONING SERVICES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle branchen. Den er baseret i Harrogate, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle - Import eksport

Antal resultater

1.187 Virksomheder