• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • malepistoler og tilbehør

Resultater for

Malepistoler og tilbehør - Import eksport

 1. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgien

  Verified by europages badge

  Gennem årene har Chemicar Europa udviklet sig fra et selskab, der repræsenterer mærkevare fra innovative virksomheder, til at udvikle egne produkter. I dette øjeblik distribuerer vi mærkevare, såsom Sunmight og Spectratek, såvel som produkter, der udvikles helt eller delvist af os selv. Disse produkter er solgt i mere end 50 lande. For klart at belyse vores holdning til distributions-sektoren og professionelle værksteder, har vi besluttede at klassificere en lang række eksisterende og nye produkter, udviklet af eller for Chemicar, under ét navn, Finixa. FINIXA står for: innovation / kvalitet / egen udvikling. FINIXA vil tilbyde dig en komplet vifte af non-paint produkter/forbrugsstoffer. FINIXA giver dig også den sikkerhed og beskyttelse mod efterlignende (kopieret) produkter. Kort sagt FINIXA er et kvalitetsmærke som garanterer at vores produkter er let genkendelige på markedet

 2. BÖHNSTEDT LACKIER- UND OBERFLÄCHENSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÖHNSTEDT LACKIER- UND OBERFLÄCHENSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Altlandsberg, Tyskland.

 3. SAMES KREMLIN

  Frankrig

  KREMLIN REXSON har været førende på markedet i over 80 år og tilbyder det største og mest komplette udvalg af udstyr til sprøjtemaling, lakering og ekstrudering af tykke midler: Fugemasser og klæbemidler. Vi er eksperter i løsninger inden for færdigbehandlinger og ekstrudering. Du vil vælge KREMLIN REXSON for vores knowhow og ekspertise på området for produktionsprocesser, vores lokale services over hele verden og for vores pengebesparende og effektive løsninger, som altid respekterer miljøet. Vi bestræber os på konstant at tilbyde vigtige, patenterede innovationer, der bidrager til en mærkbar forskel inden for limning, tætning, beskyttelse og færdigbehandling. KREMLIN REXSON har blandt andet skabt sprøjteteknologierne AIRMIX®, luftpumpesystemet FLOWMAX® og teknikken CYCLOMIX™ til dosering og blanding af to-komponentprodukter.

 4. METACAP GMBH

  Tyskland

  METACAP GmbH i Lübeck – din partner inden for perfekt farvesprøjtning uden sprøjtetåge. Metacap GmbH havde udviklet en ny proces, således at intet længere stod i vejen for masseproduktionen, og man startede dengang med at samle sprøjtetågefri farvesprøjtepistoler. Resultatet var et produkt, som sænkede farveforbruget med op til 50 procent – allerede det gav en betydelig besparelse på omkostningerne. Da man helt undgår sprøjtetåge, og da systemet er meget enkelt at rengøre, lever vi op til samtlige aktuelle lovmæssige forskrifter. Lak og opløsningsmidler genindvindes og bortskaffes på en sikker og miljøvenlig måde. Metacap GmbH blev grundlagt i 1987 i Lübeck. I dag har det lille firma vokset sig stort og har mange tilfredse kunder rundt om i hele verden.

 5. ALFRED SCHÜTZE APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Ekstrudering af klæbemidler, slipmidler, olie, lak, maling, fedtstoffer til bagning, væsker til næringsmiddelindustrien, den farmaceutiske industri osv. ..., i det omfattende SCHÜTZE-program finder alle den optimale løsning til deres opgave. Sprøjteteknik er for os lig med præcision. Fortsatte investeringer i de mest moderne produktionsmetoder sikrer optimal kvalitet ved fremstilling af dyser, nåle, luftkapper og andre komponenter til SCHÜTZE-sprøjteudstyr.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RIGO SRL

  Italien

  Virksomheden Rigo er førende på markedet, og specialiserer sig i produktionen af: lakeringssystem med lavtryk (HVLP og LVLP), HVLP og LVLP aerografer, HVLP turbiner, HVLP og LVLP udstyr og tilbehør, professionelle pistoler til påføring af polyurethanskum i skruepatron (1K PU), specialaerografer til påføring af kemikalier, sprøjtepistoler til specialprodukter, professionelle lakeringsmaskiner til mellemstore og store flader.

 2. FAST MOVER TOOLS

  Det Forenede Kongerige

  Fast Mover Tools Limited er et familiedrevet firma, der har en særskilt rolle inden for billakeringsindustrien. Fast mover Tools tilbyder en bred vifte af værktøjer og udstyr, der gør værkstedsteknikeren og det miljø, han/hun arbejder i, mere effektivt. Fast Mover Tools forbedrer konstant sine produkter og søger samtidig efter nye og innovative produkter fra hele verden. Vi har store lagre og kan tilbyde ekspreslevering af de fleste produkter.

 3. AIRCOM SRL

  Italien

  Virksomheden AIRCOM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den opererer også inden for udstyr til maling af træ, og malepistoler brancherne. Den er baseret i Castellamonte, Italien.

 4. ARO FLUID UND TOOLTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden ARO FLUID UND TOOLTECHNIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Langenrohr, Østrig.

 5. KÖHLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KÖHLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 1. KLW GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLW GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 2. KHARKIV PLANT OF INDUSTRIAL TOOLS

  Ukraine

  Virksomheden KHARKIV PLANT OF INDUSTRIAL TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malerpensler og -ruller branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, Malepistoler og tilbehør, tilbehør til malerruller, håndbetjente sværteruller, og ruller til fernis brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 1. ECCOFIL SRL

  Italien

  Virksomheden ECCOFIL SRL, er en Distributør, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, anlæg og udstyr til maling, og Malepistoler og tilbehør brancherne. Den er baseret i Cornate D'adda, Italien.

 2. SATA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SATA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Kornwestheim, Tyskland.

 3. AIRLESS DISCOUNTER

  Tyskland

  Virksomheden AIRLESS DISCOUNTER, er en Distributør, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den opererer også inden for malepistoler, og dyser til malepistoler brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. T.A.S. TECHNIK.ARBEITSSCHUTZ.SERVICE.

  Tyskland

  Virksomheden T.A.S. TECHNIK.ARBEITSSCHUTZ.SERVICE., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Rostock, Tyskland.

 5. INDUSTRIE SYSTEMES

  Frankrig

  Virksomheden INDUSTRIE SYSTEMES, er en Engrossalg, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, og Malepistoler og tilbehør brancherne. Den er baseret i Pélisanne, Frankrig.

 6. ID COLOR

  Belgien

  Virksomheden ID COLOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Malinger og lakker branchen. Den opererer også inden for Emaljer, Artikler til maling, Malepistoler og tilbehør, Emaljer, Artikler til maling, Malepistoler og tilbehør, og bygningsmalere brancherne. Den er baseret i Peronnes-Lez-Binche, Belgien.

 7. TECNO STATIC

  Belgien

  Virksomheden TECNO STATIC, er en Engrossalg, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for aerosol, Malepistol tilbehør, pumper, og aerografer brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 8. GEROMAC

  Grækenland

  Virksomheden GEROMAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, malerpistol, industrimaling, Malepistoler og tilbehør, og tilbehør til maling brancherne. Den er baseret i Perama, Grækenland.

 1. SEFLID PULVÉRISATION

  Frankrig

  Virksomheden SEFLID PULVÉRISATION, er en Distributør, der opererer inden for Industrielle sprøjter til metaloverfladebehandling branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, Malepistoler og tilbehør, og dyser til sandblæsning brancherne. Den er baseret i Otterswiller-Saverne, Frankrig.

 2. MBP, S.L.

  Spanien

  Virksomheden MBP, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, anlæg og udstyr til maling, udstyr til maling af metal, Malepistoler og tilbehør, og røremaskiner til maling brancherne. Den er baseret i Vitoria / Spain, Spanien.

 3. ULTRIMAX

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ULTRIMAX, er en Detailsalg, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Doncaster, Det Forenede Kongerige.

 4. CHROMA

  Belgien

  Virksomheden CHROMA, er en Engrossalg, der opererer inden for Malinger og lakker branchen. Den opererer også inden for Emaljer, Malepistoler og tilbehør, Emaljer, Malepistoler og tilbehør, artikler til vægdekoration, og vægbeklædninger brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. VERF MET ADVIES

  Belgien

  Virksomheden VERF MET ADVIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Træ, natur-, Artikler til maling, Malepistoler og tilbehør, Træ, natur-, maling, Artikler til maling, og Malepistoler og tilbehør brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 6. SAGOLA S.A.

  Spanien

  Virksomheden SAGOLA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Vitoria-Gasteiz, Spanien.

 7. TECNOVER

  Italien

  Virksomheden TECNOVER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for airless pumper, anlæg og maskiner til flydende maling, Malepistol tilbehør, og anlæg og udstyr til maling brancherne. Den er baseret i Muggio', Italien.

 8. AIRLESS MEIER FARBSPRITZTECHNIK E.K.

  Tyskland

  Virksomheden AIRLESS MEIER FARBSPRITZTECHNIK E.K., er en Distributør, der opererer inden for Malepistoler og tilbehør branchen. Den er baseret i Eckersdorf, Tyskland.

 9. A. FEIGE MASCHINENHANDEL

  Tyskland

  Virksomheden A. FEIGE MASCHINENHANDEL, er en Distributør, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Malepistoler og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Malepistoler og tilbehør, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Meißen, Tyskland.

 10. ZENTIMEX PETER LAXY

  Tyskland

  Virksomheden ZENTIMEX PETER LAXY, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Malepistoler og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Trykning og sætning - maskiner og udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Malepistoler og tilbehør, Mærke- og etiketteringsmaskiner, og Trykning og sætning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis