• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møblering - tilbehør og pyntegenstande

Resultater for

Møblering - tilbehør og pyntegenstande - Import eksport

 1. TONTARELLI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Hos Tontarelli finder du: dåser, vasketøjsklemmer, kurve i alle størrelser, sammenfoldelige bokse, vogne, grøntsagsholdere, bøjler, kommoder, tilbehør til musik, tilbehør til kontor, kar, værktøjskasser, skuffemøbler, skraldespande, baljer mm. Håndværksvirksomheden Sergio Tontarelli har siden 1979 udviklet sig til en stor industrikoncern, der har indtaget markederne i Europa og hele verden med sine plastartikler til husholdningsbrug.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BÄRENSCHLAF INTERNATIONAL HOLGER KLUTE E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som familievirksomhed og producent af førsteklasses boksspringmadrasser, lamelbunde, pladssparende senge, hotelsenge, sengegærder, topmadrasser, polyskummadrasser, hospitalsmadrasser, rullemadrasser, fjederkernemadrasser, sovesystemer, dyner/puder og beskyttelsesbetræk til madrasser af mærket Bärenschlaf-International® har vi siden 1920 været nationalt og internationalt aktive og kendte. Vi er også specialiserede i fremstilling af elektriske justerbare boksfjedersenge, elektrisk justerbare spalterammer, autocampermadrasser og specialmadrasser til maritimt udstyr. Vi har produceret vores mærkeprodukter siden 1999, håndværksmæssigt i overensstemmelse med tyske kvalitetsstandarder på afdelingen i Litauen.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GEOMETRY FURNITURE

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Geometry Furniture virksomheden har været på markedet siden 2005. Vores egen produktion er placeret i Moskva, hvor vi fremstillet eksklusive møbler, haller, kontorer, omklædningsrum, børneværelser, soveværelser, bokse og mange andre ting. I forbindelse med deres arbejde, har virksomheden implementeret mere end 1.500 projekter - fra mindre projekter til fuld interiør af godser. Vores møbelprodukter har et perfekt udseende og enestående kvalitet, takket være: brugen af moderne produktionsteknologier kombineret med det manuelle arbejde af enestående professionelle; akkumuleret erfaring af produktion og egen teknologiske og konstruktive løsninger, som bliver større og større, for hvert projekt; ved kun at anvende de bedste materialer i vores produktion som findes på markedet, tilbehør, samt muligheden for at anvende et stort udvalg af malinger og dekorationer.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. KIRZHACH PLYWOOD FACTORY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  SPERRHOLZFABRIK VON KIRSCHATSCH er en russisk producent af kvalitetsbirkefiner. Med mange års erfaring, moderne udstyr, anvendelse af kvalitetsmaterialer og innovative teknologier opfylder vores produkter de internationale standarder for kvalitet af finer og krydsfiner. Vi anvender kun nøje udvalgt birketræ fra vores region og hjælper vores træleverandører med at genopbygge og pleje skovene i regionen. Alle vores kunder er produktionsvirksomheder, som anvender vores finer til deres egen vareproduktion. Overholdelsen af tolerancer og kvalitetsstandarder er derfor et af de vigtigste krav i vores arbejde. Vi ligger i byen Kirschatsch blot 75 km fra Moskva, hvilket giver relativt lave transportomkostninger for vores kunder. Vi råder over egne transportmidler og har dermed den fordel, at vores varer altid kan leveres til tiden.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. PETITE FANTASIE EREDI DI ALBINO CALO'

  Italien

  Verified by Europages badge

  Petite Fantasie er en producent og distributør af keramiske møbler, tilbehør, dekorationer, vaser og tjenester: dekorativt kunstnerisk tilbehør, som vi elsker at producere, og som kan gøre dine rum unikke, personlige og hyggelige. Vi har været aktive i mere end tredive år inden for husholdningsprodukter, og vi kan tilbyde dig genstande, gaver og keramiske tilbud i forskellige stilarter, fra klassisk til moderne. Vi leder efter forhandlere i hele Europa, vores ideelle kunde er den, der ønsker at tilbyde sine kunder unikke genstande i perfekt italiensk stil. Vores værdi for pengene er også fremragende - spørg efter vores kataloger og opdag vores ekstraordinære linjer af vaser, statuer og tilbehør til møbler. Vores håndværkerfirma Petite Fantasie tilbyder keramisk møbeltilbehør med engrossalg dedikeret til operatører i sektoren.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. NKL MEUBLE WASSA

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. OMEDECO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. BRAUNS-HEITMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. LA VANNERIE D'AUJOURD'HUI

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. BOUTIQUE LA VANNERIE D'AUJOURD'HUI

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. LA SEGGIOLA

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. LINENS DIFFUSION

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. F.LLI VENTURI FALEGNAMERIA

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. BOATEX® E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. GALIZIA S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. ALUTECX-VORHANGSCHIENEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. DECO - WOLLNER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. GEFORA FORSTER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. ATTRAPPEN DÖRING GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. GEORG CHR. WIRTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. FLEXOPLAST S. L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 2. BARTHEL TEXTIL + SONDERPOSTEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. NOSELLI HOTEL EQUIPMENT

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. VANNERIE DELAMOTTE

  Frankrig

  Kurvemageriet DELAMOTTE er en familievirksomhed der har eksisteret siden 1856 beliggende i Fayl Billot i Haute Marne, der er højborg for knowhow inden for kurvemageri. Kurvemageriet DELAMOTTE har i 5 generationer sat en ære i at fremstille fransk kurvemagerarbejde og tilbyde sine kunder et bredt udvalg af produkter fremstillet med respekt for traditionen, der tilbyder kvalitet og punktlighed med sit arbejde. Vi fremhæver kurvemagerarbejdet "Made in France" men tilbyder også et lille udvalg af importerede produkter for at udvide prisklassen: Høstkurve, flettede indkøbskurve, brændekurve, trævogne, dekorative bakker i pileflet, brød kister, transportkurve til dyr, krybber og babystole (...) .Vi sælger til fagfolk (bagere, butiksindretning, blomsterhandler, vin osv ..), . men også til enkeltpersoner i hele Frankrig og Europa. Tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon. Hurtigt tilbud.

 5. MAISON & SENTEURS

  Frankrig

  Maison & Senteurs, der ligger i Aix-en-Provence, er en virksomhed, der fremstiller 100% vegetabilske duftende lys. Vores lys er hånddyppede og laves af vegetabilsk voks og parfumer fra Grasse. Lysenes bomuldsvæger sikrer, at de brænder længe og rent og spreder mest mulig parfume. Vi fremstiller kvalitetslys på vores eget atelier i Sydfrankrig. Virksomheden tilbyder lys i vegetabilsk voks med den største respekt for miljøet. De indeholder hverken acrolein eller formaldehyd (kræftfremkaldende), som kan findes i lys lavet med paraffin og mineralsk voks. Dette gælder alle farvede lys. Vores parfumer er uden phthalater og kræftfremkaldende, mutagene eller reproduktionstoksiske stoffer. Vi tilbyder et bredt udvalg: Duftlys, knitrende lys, duftæsker i træ, luksuslys og duftspredere til hjemmet. Vi producerer efter bestilling og designer og fremstiller duftlys efter ønske. Vores produktion og råmaterialer imødekommer alle franske og europæiske normer.

 6. YAROSLAVSKAYA FANERA LLC

  Rusland

  De produkter der fremstilles af vores “Yaroslavskaya fanera” fabrik fremstillet fra sølvbirk (lat. Bétula péndula) vha. højteknologisk udstyr, de gennemgår en streng kvalitetskontrol, og overholder alle internationale krav. fabrikken drives efter princippet om en fuld cyklusproduktion, fra hydrotermisk forberedelse af træ, til emballering af de færdige produkter. De høje fysiske og mekaniske egenskaber i birketræ, den smukke tekstur og hurtig installation, leverer en krydsfiner med høj ydeevne, som kan anvendes bredt inden for konstruktion, møbler, emballering, bearbejdning og andre brancher. Vi fremstiller carbamid birkekrydsfiner GOST 3916.1 - 2018, E-1. Format 1525 x 1525 mm, tykkelse fra 3 til 24 mm, sorter BB / BB, BB / C, C / C. FCA leveringsvilkår. Vores virksomhed fortsætter med at udvikle, og arbejder konstant for fremtiden. Som tidligere, opbygger vi en produktionskapacitet, præsenterer nye progressive teknologier, styrker vores forretningsforbindelser med permanente og mulige partnere.

 7. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de - Vi bringer dig ud blandt palmerne. Palmen24.de er specialist i palmer med ægte konserverede blade, ubegrænset holdbare palmer, med palmeshop og palmeudlejning fra Berlin med 10 års erfaring. Vores Areca og Phoenix palmer, der er bestykket med konserverede palmegrene og består af en kokosbarkstamme, er ikke bare kunstige palmer / planter. De udmærker sig med deres naturlige udseende og deres høje forarbejdningskvalitet. Vi sender også gerne enkelte palmegrene til dine egne deko-projekter. Fordele ved vores palmer: Gennem en speciel proces til konservering af palmegrene ved hjælp af essenser fra naturen er vores palmer permanent holdbare, plejefri og også vinterhårde og egnede til uopvarmede rum. Vores palmer i shoppen varierer i højden fra 1, 30 m - 4, 00 m . Bestil hos os som producent, uden mellemhandlere.

 8. TIMBERLY

  Danmark

  Hos Timberly finder du et stort udvalg af ting til hjemmet i form af boliginteriør, brugskunst og dekoration til boligen. Hvert køb i webshoppen planter et træ - et bæredygtigt initiativ, der skal hjælpe miljøet på rette vej. Timberly har en forkærlighed for træ - derfor vil det meste boliginteriør, som du finder i vores shop, være af træ og oftest genbrugstræ. Derudover sælger vi også genbrugsguld - vi tager på loppemarkeder og finder lækre og flotte ting, som fortjener en chance til i de danske hjem.

 9. C.I.M. ITALIAN STYLE SRL

  Italien

  Cim Italian Style er specialist i møbler til hjemmet, kontoret og hoteller og ledsager kunden ved at tilbyde supplerende og tværgående tjenester. Disse tjenester er en omfattende service for at opfylde alle krav, både med hensyn til leverancer og design.

 10. MAISON SHANGHAI 2019

  Kina

  MAISON SHANGHAI er en international livsstilsevent, der fungerer som platform for personlige forretningsmøder i branchen inden for dekoration af private hjem. Udstillingen tiltrak over 600 mærker inden for belysning, tæpper, maleri, duft, porcelæn ... og fik en overvældende modtagelse af professionelle forhandlere, designere, trendsættere og besøgende fra hele verden, med i alt 45 344 besøgsfrekvenser i hele udstillingsperioden.

Filtre

Resultater for

Møblering - tilbehør og pyntegenstande - Import eksport

Antal resultater

6.431 virksomheder