• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møbler - reproduktioner

Resultater for

Møbler - reproduktioner - Import eksport

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: Kunsthåndværker, designer af lamperne på passagerskibet Normandie og på Palais des Nations i Genève. Fabrikant af lamper fra 30'erne til vore dage. Glaskunsnter, guldsmed og designer med stor teknologisk knowhow, Jean Perzel var en ægte foregangsmand inden for lampedesign. Han udtrykte en sjælden balance mellem ophøjethed, elegance, rigdom og enkelhed. Sammen med sin nevø har han løbende tegnet og skabt tusindvis af lamper, belysninger, lysekroner, loftslamper og standerlamper, men også møbler såsom borde og glasmontrer. Olivier Raidt, grundlæggerens grandnevø, bidrager med en moderne ånd og et ekspertteam af medarbejdere, der alle lever op til Jean Perzels perfekte produkter. Alle de artikler, der skabes på Perzels værksteder, bliver stadig fremstillet et for et i hånden ligesom i 1923 og signeret « Perzel », hvilket er et bevis på deres ægthed.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BERFA GROUP

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Berfa Group er specialiseret inden for fabrikation og levering af husholdningsmøbler, kontormøbler, madraskomponenter, sengelinned, husholdningstekstiler samt stålkabler og fjedre. Berfa Group eksporterer til mere end 70 lande. I mange område af verden har Berfa Group utallige referencekunder, produkter og projektprodukter. Berfa Group ser alle deres kunder som forretningspartnere, og fremviser en høj præstation for at opnå fuld tilfredsstillelse. Berfa Group deltager i bygning af hoteller, interiør design samt dekoration og møbellering, inklusive hotelsenge, madrasser og tekstiler. Vi renoverer også eksisterende hoteller. Derudover forsyner vi kontorer, restauranter, villaer, barer, skoler og hospitaler med specifik projektudstyr. Berfa Group’s mission er at levere produkter og service af den bedste kvalitet, til konkurrencedygtige priser. Berfa Group vil omhyggeligt designe hele din leve- og arbejdsplads i henhold til dine krav, for at sikre, at vi overholder dine forventninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. OPERA GALLERY

  Frankrig

  Galleriet Opéra Gallery Paris ligger midt i Paris' historiske centrum mellem Place Vendôme og Tuileriehaven ved Louvre i to niveauer og giver en enestående kunstoplevelse. Temaudstillinger og permanente udstillinger af 40 internationalt kendte kunstnere af diverse oprindelser. Moderne malerier, skulpturer, unikke møbler, litografier, kunstbøger mv.

 4. MARCO PUGLIA

  Italien

  Puglia Marco er specialiseret i kunstneriske forgyldninger med bladguld. De ultratynde guldplader pålægges efter en teknik, der er flere hundred år gammel, og som kræver en grundig og yderst detaljeret behandling af overfladen. Belægninger med bladguld hører til stilretningerne barok og rokoko, men brugtes helt op til det 19. århundrede. Teknikken bruges på forskellige kunstområder, og vi forgylder og lægger bladguld på senge, rammer og møbler af enhver slags.

 5. ANTIQUE TASTE

  Ægypten

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SHENZHEN YADEA FURNITURE CO., LTD.

  Kina

 2. MALÍŘKA DORIS - PRODEJ ORIGINÁLNÍCH OBRAZŮ

  Tjekkiet

 3. ART-MEBLE

  Polen

 4. GLENCAIRN FURNITURE

  Det Forenede Kongerige

 5. OOSTERWOLDE WONEN

  Holland

 1. LOFT DECORA

  Polen

 2. BARBIER

  Belgien

 3. ZUR SCHÖNEN LINDE

  Tyskland

 4. ARTISTIKA FURNITURE

  Indonesien

 5. MIMBA

  Tyrkiet

 6. SARL TOUFAU

  Frankrig

 7. RUSTIKAL MEBLE KUCHENNE, SALONOWE I SYPIALNIE

  Polen

 8. AGENCEMENT CONCEPT GROUP SAS

  Frankrig

 9. SZYSZKA DESIGN S.C.

  Polen

 10. ALAIN MICHEL ANTIQUITÉS

  Belgien

 1. MEUBLES D'ART HENRI SOCQUET

  Belgien

 2. KUCHEN & WOHNSTUDIO SCHWAIGER KG

  Østrig

 3. GAISBAUER MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Østrig

 4. MOBEL MESSERICH

  Belgien

 5. DARMOLD SRL

  Rumænien

 6. GINGER BROWN

  Frankrig

 7. LINSTER

  Belgien

 8. MICHAEL JOYCE UPHOLSTERY

  Det Forenede Kongerige

 9. RONEX PRODUCTIE

  Rumænien

 10. MØBELHÅNDVÆRKERNE

  Danmark