• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • luftdesinfektion - udstyr og systemer

Resultater for

Luftdesinfektion - udstyr og systemer - Import eksport

 1. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  NEOVIA GmbH und Co. KG blev grundlagt i Rotenburg/ Wümme i 1988. Vi startede med salget af biologisk nedbrydelige desinfektionsmidler som fx Huwa-San. Huwa-San er et desinfektionsmiddel, der er baseret på brintoverilte (H2O2). Forskellen mellem Huwa-San og almindelig H2O2 består i, at der foreligger en sølv-stabilisering. Fordele ved Huwa-San: Højvirksomt mod bl.a. Kime, bakterier og skimmel. Ingen toksiske biprodukter. Klor- og alkoholfri. Op til 99, 99 % biologisk nedbrydeligt. 2005 kom biotilgængelige tilsætninger af næringsstoffer til planter som fx Sili-Fert P oveni. Sili-Fert P er en anorganisk biostimulans på siliciumbasis. Det hjælper planterne med at udvikle deres maksimale modstandskraft mod biotisk og abiotisk stress. Fordele ved von Sili-Fert P er: Biostimulans og mikronæringsstoffer i et - Op til 100% optagelse - Øget stressresistens. Kan blandes med bladgødning og plantebeskyttelsesmiddel. Siden 2007 har NEOVIA med NEOFOGG tilbudt forstøvningssystemer. Med vores NEOFOGG-systemer produceres en meget fin, svævende tåge, som muliggør en bedre indvirkningstid for desinfektionsmidler. Kim, gær, skimmelsvampe osv. kan således bekæmpes mere effektiv. Systemet er nemt og enkelt at montere og udvide. Fordele ved NEOFOGG: Overfladedesinfektion, med mikrofin forstøvning. Kræver ingen efterskylning. Forlænger produktionstiden. Individuelt forløb for desinfektionsforanstaltningerne

 2. PURION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 15 år har PURION været markedsleder inden for kemikaliefri UV-desinfektionsteknologi til både væsker, luft og overflader. PURION Systeme bliver udviklet og fremstillet i Tyskland.

 3. CAPTAIN OLFAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAPTAIN OLFAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Produkter til behandling af lugte, desinfektionsmiddel til hænder, og Biocidprodukter til håndhygiejne brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 4. HSDI FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HSDI FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Luftfiltreringsudstyr, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, kontrol af luftkvalitet, naturprodukt, salg af naturprodukter, luftfilter, Analyse og kontrol af luft, og luftanalyser brancherne. Den er baseret i Saint-Ismier, Frankrig.

 5. AIRPROTECH SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRPROTECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer, Miljøingeniørarbejde, Miljørengøringstjenester, Luftdekontaminering - maskiner og udstyr, Luftforureningsbekæmpelse - tjenester, systemer til luftrensning, fjernelse af forurening af grunde og miljø, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, og luftrensningsanlæg brancherne. Den er baseret i Magenta, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GROCO GMBH

  Østrig

  Dit helbred er vores mission - Uanset om det drejer sig om desinfektion eller forebyggende foranstaltninger, vi er her for dig. Vores professionelle desinfektionsprodukter er perfekte både til virksomheder og til private. Vores udstyr dræber bakterier, kim, vira, svampesporer, fint støv, pollen, allergener og husstøvmider og selvfølgelig også Covid-19 vira. Vores desinfektionsudstyr er i overensstemmelse de højeste kvalitetsstandarder og skaber sunde omgivelser. Vores eksperter foreslår dig gerne løsninger, som er skræddersyede til dine individuelle behov.

 2. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  VIROBUSTER® luftrensningssystemer er baseret på en effektiv UV-C teknologi, og repræsenterer således det sikreste og mest effektive alternativ til konventionelle luftrensningsprocesser. “Velbegrundede innovationer for en højere produktkvalitet, effektiv lufthygiejne og sikkerhed.” VIROBUSTER® International GmbH fra Windhagen har i mere end 15 år været specialiseret i UVC-luftdesinfektion, og patenterede teknologien for første gang i 2003 ved hjælp af UVPE-processen som oprindeligt blev udviklet til medicin - et unikt salgsargument på markedet for desinficering den dag i dag.

 3. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Eco-Mist Biotechnics specialiserer sig i udvikling, fremstilling og anvendelse af kontamineringsløsninger for en komplet infektionskontrol og kontrol af patogener på overflader og i luften. Eftersom vi fremstiller et desinficeringsmiddel som ikke er giftigt, kan vores produkter uden problemer anvendes inden for sundhedspleje, made og drikkevarer, hotel og fritid, farmaceutisk, transport, uddannelse og detail. Vores produkter er specifikt udviklet til at fjerne de mest vanskelige og gængse kontamineringer, som er kendt. Disse inkluderer de farligste bakterier, virusser, svampemidler, svamp og sporer. Vi fører et eksklusivt udvalg af biocider som er sikre for mennesker, dyr, planteliv og miljø. Derfor kan de uden problemer håndteres og bortskaffes uden risiko for brugerne, patienterne, kunderne eller gæsterne. Vores patentventende udvalg af maskiner og afduggere med tørspray, er specifikt designet til at dræbe op til 99, 9999 % af alle patogener på overflader og i luften.

 4. EUKOR

  Frankrig

  Virksomheden EUKOR, er en Distributør, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for luftrensere, og udstyr til desinficering brancherne. Den er baseret i Emerainville, Frankrig.

 5. AC-UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden AC-UMWELTTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Ioniseringsudstyr - luft-, Luftrensning - udstyr og systemer, Luftfiltreringsudstyr, og Støvudsugningsinstallationer og -udstyr brancherne. Den er baseret i Lechbruck Am See, Tyskland.

 1. PURAVENT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PURAVENT, er en Distributør, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for airconditionanlæg, luftrensere, og ultraviolette lamper brancherne. Den er baseret i Settle, Det Forenede Kongerige.

 2. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BC-TECHNOLOGY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den er baseret i Frickenhausen, Tyskland.

 1. TECNOSTATIC

  Spanien

  Virksomheden TECNOSTATIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for elektrostatiske malepistoler, aerosolapparat, udstyr til desinficering, og spraypistoler brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 2. ECOZONE TECHNOLOGIES LTD

  Israel

  Virksomheden ECOZONE TECHNOLOGIES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Produkter til behandling af lugte, og ozon brancherne. Den er baseret i Moshav Porat, Israel.

 3. B.A.T.I SOLUTION

  Frankrig

  Virksomheden B.A.T.I SOLUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for luftrensere, og antibakteriel brancherne. Den er baseret i Lentilly, Frankrig.

 4. RICCHE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RICCHE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for udstyr til desinficering, og desinficering med bakteriedræbende midler af bygninger, miljøer og installationer brancherne. Den er baseret i South Croydon, Det Forenede Kongerige.

 5. LIGHT PROGRESS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIGHT PROGRESS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den er baseret i Aschaffenburg, Tyskland.

 6. SPRAI SAS

  Frankrig

  Virksomheden SPRAI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for aerosolapparat, og tågesprøjter - spray brancherne. Den er baseret i Orsay Cedex, Frankrig.

 7. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftrensning - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer, luftrensere, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, rensning af luft, og luftforureningsbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Wolfenbüttel, Tyskland.

 8. JETI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JETI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den er baseret i Oberwesel, Tyskland.

 1. BOGA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BOGA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befugtingsanlæg, luft branchen. Den opererer også inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, og adiabatiske luftfugtere brancherne. Den er baseret i Soest, Tyskland.

 2. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Østrig

  Virksomheden MERLIN TECHNOLOGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befugtingsanlæg, luft branchen. Den opererer også inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer, og Luftdesinfektion - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Tumeltsham, Østrig.

 3. TONER S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden TONER S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Presning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Rustfrit stål - bestik, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, Presning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Rustfrit stål - bestik, og Luftdesinfektion - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Moravska Trebova, Tjekkiet.

 4. PROTEA SRL

  Italien

  Virksomheden PROTEA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Rensning, luft - udstyr og systemer, vandrensning, ozonisatorer, og ozonapparater til vand brancherne. Den er baseret i Viareggio, Italien.

 5. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Tyskland

  Virksomheden INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer, uddannelse og coaching, plastmaterialer, og Luftdesinfektion - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Wolkenstein, Tyskland.

 6. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for hvidrum, og isolatorer brancherne. Den er baseret i Hohenstein-Eglingen, Tyskland.

 7. LCB FOOD SAFETY

  Frankrig

  Virksomheden LCB FOOD SAFETY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for fødevaresikkerhed brancherne. Den er baseret i Boz, Frankrig.

 8. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DINIES TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Desinfektonsmidler, ikke-medicinsk, spiredræbende lamper, elektroindustri, elektriske husholdningsapparater og elektronik, ultraviolette lamper, og Desinfektonsmidler, ikke-medicinsk brancherne. Den er baseret i Villingendorf, Tyskland.

 9. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, er en Distributør, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 10. OZONO DISINFEZIONI

  Italien

  Virksomheden OZONO DISINFEZIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftdesinfektion - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Sundhedskontrol, Sundhedskontrol, og ozonisatorer brancherne. Den er baseret i Ugento, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Luftdesinfektion - udstyr og systemer - Import eksport

Antal resultater

2.568 Virksomheder