• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr

Resultater for

Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til verdenen af Harvest Trading Chain og reservedele til mejetærskere. HTC er den primære distributør af DONGHUA-landbrugskæder, hvilket garanterer OEM-kvaliteten. Den primære aktivitet hos DONGHUA-kædegruppen ligger inden for landbrugsmaskiner. HTC tilbyder et omfattende udvalg på mere end 5.000 produkttyper af kæder og reservedelsløsninger inden for landbrugs- og industriudstyr, hvilket omfatter support af alle mejetærskermærker. HTC fremstiller også aksler og akselhoveder, motoraksler med knivskarpe transmissioner, aksler, gear, remskiver og skiver, lejehuse, bøsninger, hydrostatiske aksler og hoveder, elevatortransmissioner, transmissioner og snegle til Claas-, New Holland-, John Deere-, Laverda-, Deutz-Fahr-, Sampo Rosenlew-mejetærskere, samt for Gallignani-, Claas Merkant-, Welger-, Cicoria- og John Deere-ballepressere. De er stolte over at levere kvalitet og effektive reservedele, både nationalt og internationalt. Vores produkter overholder OEM-kvalitetsstandarderne. Vores produktgrupper: • Høstekæder: Indføringskæder, elevatorkæder, indsamlingskæder, transmissionskæder og transportbåndskæder. Alle kæder er designet til at håndtere forskellige produkter såsom kaffe, majs, korn, druer, ris, sukkerror, solsikke osv. • Kæder til ballepressere: Kæder til rundballepresser, forstærkede kæder, kæder med forlænget holdbarhed og særlige kæder. • Særlige landbrugsmaskiner: Særlige kæder til transport af korni siloer, kartoffelhøstemaskiner, håndteringsudstyr. Kontakt os!

 2. GÜTTLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Güttler GmbH blev grundlagt af Fritz og Hans Güttler i 1981. Güttler har i mere end 40 år sat standarder med sine landbrugsmaskiner. Først i forbindelse med klargøringen af såbedet og i 20 år også i forbindelse med den professionelle pleje af grønne områder. Vores mål er at skåne jorden, fordampnings- og erosionsbeskyttelsesforanstaltninger samt undgåelsen af resistens ved herbicider. Bearbejdningen med vores maskiner betyder optimal pleje for mere og bedre foder fra egne græsningsarealer, for sundere dyr og således mere succes i stalden. Vi sælger vores maskiner i arbejdsbredder fra 1, 50 m op til 15, 60 m. Det er kvalitetsprodukter, der er dimensioneret til en lang levetid. De har stået deres prøve i mange år, også i storbrug. Nøglen til din succes i landbruget!

 3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Alchemist Technologies blev grundlagt i 2016 i Tyrkiet og producerer landbrugsmaskinudstyr. Vi producerer hovedsageligt trailere til landbruget under mærket ALCHEMIST TRAILER som fx balletrailere, traditionelle trailere og monocoquetrailere, som er bekvemme for landmænd og er tilpasset deres behov. Under ét tag tilbyder vores virksomhedspartnere vores marketing-service, som med et professionelt salgsteam og teknisk team, som imødekommer kundernes behov. Vi tilbyder løsninger inden for landbruget som fx: •Jordbearbejdningsudstyr, •Plantningsudstyr •Læsser og tilbehør, •Høproduktionsudstyr, •Gødningsspredere, •Energiløsninger, •Pakkemaskiner, •Sprøjteudstyr og udstyr til husdyrhold, besøg venligst vores website for at se mere! Vores hovedpartner KOMSILAJ Ballepressere til runde baller er førende i Tyrkiet og er kendt for sin styrke og mest avancerede funktioner (Disse maskiner kan emballere tomatmos og tørre materialer som fx bomuld). Vores anden førende partner er OPAL PIVOT og er kendt for sine højtydende sprinkler og midter-, lineær og universaltappe til gearkasser til overrisling i landbruget. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 5. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Landbrug - import-eksport, landbrugsmateriel, Landbrugsmateriel, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DANTE MACCHINE AGRICOLE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DANTE MACCHINE AGRICOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, assistance landbrugsmaskiner, Landbrugsmaskiner, maskiner til jordarbejde, grubber, og diske til harver brancherne. Den er baseret i Bagnoli Di Sopra, Italien.

 2. S&M AGRICOLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden S&M AGRICOLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, reservedele, engrossalg, produktion af landbrugsmaskiner, Dyreopdræt, og buskrydder til store arealer brancherne. Den er baseret i Ingwiller, Frankrig.

 3. INDUSAGRI

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSAGRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, buskryddere, hurtig harve, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Fabrikant af landbrugsmaskiner, tallerkenharve, græssåningsmaskine, og fræsere brancherne. Den er baseret i Otero De Rey-Lugo, Spanien.

 4. START

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden START, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων , og dele til landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lugo, Italien.

 5. NOBILI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOBILI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr, urtekniv, skæremaskine, Løfteudstyr, og klippemaskiner til landbrug brancherne. Den er baseret i Molinella, Italien.

 1. ALTUR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALTUR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vedligeholdelsesprodukter, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, økologiske blegemidler, ALTUR, industrirensemidler, Vedligeholdelsesprodukter, rensemidler til køretøjer, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Pordenone, Italien.

 2. MALESANI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MALESANI SPA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydrauliske bremser, Mekaniske bremser, bremse, bremseskiver, Hydrauliske bremser, og Mekaniske bremser brancherne. Den er baseret i San Bonifacio, Italien.

 1. MERITANO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MERITANO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for høstmaskiner, fræsere, fræsemaskiner til landbrug, og hakke til motorkultivatorer brancherne. Den er baseret i Villanova D'asti, Italien.

 2. F.LLI FESTI DI FESTI ROBERTO & C. S.N.C.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.LLI FESTI DI FESTI ROBERTO & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vogne til opsamling af frugt, og salg af landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Poggio Renatico, Italien.

 3. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Virksomheden Nosted Mechanika UAB har stor erfaring med produktion af TRYGG skridsikre hjulkæder og snerydning og let forstarbejde med IGLAND udstyr, . TRYGG kæder har været kendt siden 1939, og de er synonym med driftssikkerhed og kvalitet. Vi producerer TRYGG kæder af forskellige typer, størrelser, tykkelser og vægte til biler, ATV'er, lastbiler og busser, tung snerydning, skovbrug, landbrug, fiskeindustri og entreprenørkøretøjer. De mest populære IGLAND produkter er: spil til at trække træstammer, brændekløvere og processorer, sneblæsere, sandspredere, planerskjolde, sneplove, pallegafler, multigrips, gribere og dozerblade. Vores nyeste artikler er: ballegrabber, stenspande, løftere til gødningsposer og spande til at hælde materialer. Nosted mechanika tilbyder også tjenester såsom: laserskæring med stålplader, CNC-skæring, drejning, fræsning, bukning; klargøring af metalflader med sandblæsning før lakering.

 4. DI - FAN DIKOFTSIS SOTIRIS

  Grækenland

  Di - Fan blev grundlagt i 1978 og har hovedkontor i en privatejet fabrik i Naoussa i samarbejde med udenlandske virksomheder om konstruktion af injektionskomponenter. Med sin enorme ekspertise og know-how, kan virksomhedens og dens fleksible produktion møde det voksende markedskrav, samtidig med at det lykkes at være yderst konkurrencedygtig. Vores vigtigste produkter er sprøjteenheder til landbruget, sprayenheder, sprøjtekanoner til landbruget, tårne, propeller, centrifugalsprøjter, reservedele til blæsere, vandsprøjter.

 5. ALEX LAFFONT SA

  Frankrig

  ALEX LAFFONT SA, der ligger i Fleurance i Gers, har i mere end 50 år opkøbt brugte traktorer og kraner til brug i landbruget for at skille dem ad og sælge som genanvendelige originale reservedele. Vi køber traktorer i alle mærker og uanset stand både af private og profesionnelle. Vi tilbyder brugte originale reservedele af alle typer til landbrugstraktorer og teleskoplæssere som motorer, koblinger, foraksler, gearkasser, mekaniske dele, tilkoblinger, tilbehør osv. Vi sender delene i Frankrig og i udlandet. Vores hovedkontor ligger i Fleurance, vi har 4 regionale agenter, RAB i Villefranche d'Allier i Allier, RAC Barbezieux Charente, i RAR i Baraqueville Aveyron og RAG Fleurance i Gers. ALEX LAFFONT SA har mere end 100 000 reservedele på lager.

 6. MS BUSINESS

  Frankrig

  MS BUSINESS er en virksomhed beliggende i CERGY i regionen Ile-de-France. Vi dyrker import og eksport af produkter fra Europa til Afrika og søger leverandører i Europa for virksomheder, der er etableret i Afrika. Vores mål er derudover at finde råvarer til europæiske industrier. Vi leverer en lang række varer såsom mango, jordnødder og cashewnødder, som vi importerer fra afrikanske lande syd for Sahara (Senegal, Guinea, Elbenbenskysten etc.). Vores knowhow: - Handel med fødevarer - Import / eksport af alle slags ikke regulerede produkter - Køb og salg af køretøjer og reservedele - Alle typer ydelser på området for fragt - Konsulentarbejde - Forretningsvirksomhed - Handel med byggematerialer. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger angående vores forskellige ydelser. Vores salgsmedarbejdere svarer på dine spørgsmål inden for de kortest mulige frister.

 7. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vores handlinger bestemmes af en klar mission: Produktion og globalt salg af multifunktionelle systemkøretøjer til de mest krævende opgaver. Her besinder vi os konsekvent på de dyder, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, flid og teknisk spidskompetence med et mærkbart innovationsforspring ved processer, produkter og services. For at sikre dette forspring investerer vi kontinuerligt i forskning og udvikling samt i vores medarbejderes knowhow. Siden 2008 har Holder igen været fast på tyske hænder. Tre succesrige erhvervsfolk fra Baden-Württemberg har ført mærket tilbage til tidligere styrke. Max Holder GmbH har besindet sig på det, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, sydtysk flid og innovative idéer. Køretøjerne produceres nu som før i den svabiske by Metzingen. Vi bekender os til produktionsstedet Tyskland som en del af vores virksomhedsfilosofi og et løfte til vores kunder.

 8. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Vi, Jiang Yin Bowell Machinery Technology Company, er en af de førende producenter af landbrugsredskaber i Kina. Vi ligger i Jiang Yin City (i nærheden Changzhou), som er to timers kørsel fra Shanghai. Vi har mange års erfaring med produktion og salg af traktorredskaber, og kvaliteten er meget høj. Vores produktudvalg: Plæneklipper, gravemaskine, jordfræser, pælebor, flismaskine, kløvemaskine, knive med oprivere etc.

 1. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Den familiestyrede virksomhed Wagner Pflanzen-Technik GmbH i Friedelsheim er en globalt førende virksomhed, der har specialiseret sig i unik teknik til vinplanteskoler, rydningsmetoder og plantemaskiner. Vores produkter omfatter: • vindyrkningsredskaber • plantemaskiner • maskiner og redskaber til planteskoler • landbrugsmaskiner • plove • brugte landbrugsmaskiner • elektronik til landbrugsmaskiner • specialmaskiner til landbrug

 2. RUBANGEL

  Spanien

  Rubangel fremstiller og markedsfører fastgørelsessystemer, klemmer og opbinding i hele verden. Vores systemer er kun til gavn for landmanden og planter såsom unge planter, vinstokke, oliventræer, kiwi, frugttræer, tomatplanter og dekorative planter. Meget praktisk system til fastgørelse af årsskud eller opfyldning i vinmarkerne, vinstokke og vinmarker.

 3. MAQUINARIA GRUPO NUEVE SAL

  Spanien

  Virksomhed med over 20 års erfaring inden for branchen. Vi arbejder i hele Spanien og i Frankrig, Portugal, Marokko, Rusland, Guatemala og Venezuela.. Vi fremstiller - maskiner til foder - møller- blandere - granuleringsmaskiner - udsugning - sækkefyldemaskiner - strips - lifte - endeløse skruer - transportbånd - elevatorer - kædetransportører - palletransportører - siloer - fodersiloer - tragte - doseringsvægte - elektronik - dæk - tanke.

 4. MONFORT

  Belgien

  Monfort er en belgisk virksomhed, der ligger i Sorée. Den startede i 1981 og er specialiseret i import og eksport af udstyr til landbruget og bygge-anlæg samt lastbiler. Den sælger landbrugsudstyr: - Traktorer - ensilageblæsere - mejemaskiner - trailere - teleskoparme - presser. Til bygge og anlæg: - Skovle - rangertraktorer - læsseelevatorer - sigter - knusemaskiner - dumpere - ruller - containere - trailere. Samt biler og SUV: - biler - 4x4 - lastbiler.

 5. TECNO - AGRO

  Spanien

  Kvalitetskontrol af landbrugsfødevarer på gården eller fra lastbilen osv. Såsæd Udvælgelse og forarbejdning. Afprøvning af landbrugsmaskiner på gården. På grund af vores succes henvender vi os til andre brancher: keramiske fabrikker, oliemøller, planteskoler og skovbrugsmaskiner, industriel udsugning, installation, montage og rådgivende vedrørende laboratorier. Produkter: fugtmåling, NIR analysator af sammensætningen af produkter, bestemmelse af urenheder og vægt i affald mv.

 6. ESCUDERO FABRICACIÓN DE MAQUINARIA AGRÍCOLA

  Spanien

  Hermanos Escudero er fabrikant af landbrugsmaskiner, som tilbyder sine kunderne professionelt arbejde og erfaring. Fabrikation, markedsføring og reparation af alle typer landbrugsudstyr samt salg af reservedele til disse maskiner.

 7. GIEMME SNC DI PONSO GIORGIO E BOGLIONE MASSIMO

  Italien

  Virksomheden blev oprettet i 2012 i Saluzzo, som et SNC, af kompagnoner med mere end 30 års erfaring inden for deres felt. Den praktiserer inden for reparation og fremstilling af landbrugsmaskiner, og forsøger hver dag at forbedre sig for bedre at kunne imødekomme behovene hos sine kunder.

 8. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Tyrkiet

  Ozdoken landbrugsmaskiner, der blev grundlagt i 1976, er i konstant udvikling og har et erfarent team. Nowadaysins moderne efterbehandling for landbruget sker hurtigt og i tide. Med en ny innovativ produktionsteknik er det muligt at have en kvalificeret produktion på kort tid på et område. Ozdoken producerer landbrugsmaskiner i 4 fabrikker med computerstyret CNC borde, plasma&lazer skæringsteknikker, robotsvejsning og malerkabiner i høj kvalitet.

 9. AGRO-MATADEX

  Polen

  Vi tilbyder international handel. Vi er leverandører af dele til landbrugsudstyr såsom fjedre og afstøbninger samt produkter til husdyravl og andre brancher. Vi arbejder med produktions-og handelsvirksomheder primært fra det vesteuropæiske område. Vi tilbyder servicer til virksomheder, der er interesseret i at outsource en del af eller den samlede produktion fra polske fabrikker. Vi er samtidig eneforhandler af rustfrit stål i top-kvalitet fra Italien.

 10. ORSI GROUP SRL

  Italien

  ORSI GROUP er førendeinden for entreprenørmaskiner til landbrug, haven og vedligeholdelse af veje og kanaler. Den udmærker sig især ved følgende to divisioner: fremstilling og salg af hydrauliske træskærere, slåmaskiner, løftemaskiner og vogne til høstning af frugt; fremstilling og salg af tilbehør og terminaludstyr. ORSI GROUP fremstiller også reservedele og tilbyder teknisk support og eftersalgsservice til sine maskiner.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

9.673 Virksomheder