• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • låse

Resultater for

Låse - Import eksport

 1. AGA

  Spanien

  Låsefabrikanter. Vi tilbyder højsikkerhedslåse, håndtag, låse med hængsler. Vi har slået os fast som førende på markedet inden for åbne- og låsesystemer. Vi tilbyder tre systemer og løsninger: generel industri, højsikkerhedsindustri og energiomdannelsesindustri. AGA repræsenterer låseindustrien på det spanske og det internationale marked. Vores mål har altid været at fastholde vores engagement med vores partnere og skabe chancer der, hvor vi befinder os. Vi kan takke de personer, der har været en del af AGA, og som har gjort dette virksomhedsprojekt muligt. Vi bestræber os på at leve op til deres forventninger og entusiasme.

 2. HEINRICH KIPP WERK

  Tyskland

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 65000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. firmaet har mere end 480 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

 3. SINA SERRATURE SRL

  Italien

  SINA SERRATURE SRL, der blev grundlagt i 1973, producerer sikkerhedslåse med 72 mm centerafstand, med CE-mærkning i henhold til EN 12209-standarden, panik-/nødlåse, sikkerhedslåse med 72 mm centerafstand med alle komponenter i rustfrit stål. Patentlåse med centerafstand 70 - 72 - 90 mm, cylinderlås med centerafstand 70 - 85 - 90 mm, cylindre til låse. Virksomheden har rettet sin produktion til både det udenlandske og det italienske marked og tilpasset den til behovene på de markeder, hvor den opererer. En konstant teknologisk udvikling gør det muligt for den nøje at følge behovene hos alle kunder, som den har etableret forhold til mellem korrekthed og gensidig tillid. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. SINA SERRATURE har til hensigt at skabe tjenester, der er stærkt fokuseret på sine kunder, og forbedre processer ved at investere i udvikling: Især ønsker den at implementere en politik, der tillader en konstant evaluering af kundeklager, og øge deres tilfredshed.

 4. B&B LOCKS 1

  Belgien

  I 1980'erne optimerede vores virksomhed teknologien bag elektroniske låse til sikkerhedsdøre. Vi har lagt vores fokus på nichemarkedet for elektroniske sikkerhedslåse, og har drevet vores virksomhed under navnet Technilock. Takket være vores specialisering, har vi hurtigt udviklet låseløsninger af høj kvalitet. I 2000 blev brandnavnet Technilock solgt, og vi skiftede til et nyt navn: B&B Locks. Takket være vores omfattende erfaring, tilbyder B&B Locks dig en dybdegående viden inden for moderne sikkerhedslåse i høj kvalitet.

 5. BERICOPLAST SPA

  Italien

  Siden 1974 har Bericolaplast S.p.A. været en af de førende europæiske industrier inden for produktion af monocoque sæder ved støbning af plastmaterialer. Virksomheden har eksisteret i over 30 år inden for sportsfaciliteter og har været officiel leverandør af FIFA siden 2006, hvor de har deltaget i resultater ved VM, Europa Cuppen og African Cup. Udover idrætsfaciliteter beskæftiger virksomheden sig også med siddepladser til fællesfaciliteter såsom teatre, skoler, stævner, arenaer, idrætshaller, landsbyer og historiske områder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CEZAM ASSISTANCE SERRURIER ET VITRIER

  Frankrig

 2. TESI - SERRURES INDUSTRIELLES ET SYSTÈMES DE VERROUILLAGE

  Frankrig

 3. SERRURIER DU COIN

  Frankrig

 4. BKR SECURITY

  Frankrig

 5. KPVA GMBH

  Tyskland

 1. PRO-HOBB GMBH

  Tyskland

 2. LES SERRURIERS OCCITANS

  Frankrig

 1. FORNARA AG

  Schweiz

 2. SERRURIER VACHETTE

  Frankrig

 3. MON DEPANNEUR IDF

  Frankrig

 4. MIKAEL SERRURIER BRUXELLES

  Belgien

 5. SERRURIER VACHETTE

  Frankrig

 6. SERRURIER POINTFORT FICHET

  Frankrig

 7. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

  Alle produkter for "låse"

 8. SYDSJÆLLANDS-LÅSESERVICE V/ERIK MAX NIELSEN

  Danmark

  Sydsjællands-Låseservice er en professionel låsesmed i Næstved på Sydsjælland med mere end 40 års erfaring med låseservice. Firmaet er stiftet i 1975 af den nuværende ejer, Eriks, far Svend-Aage. Erik overtog firmaet i år 2000 og har siden rykket firmaet yderligere. Sydsjællands-Låseservice tilbyder et helt gratis sikringstjek af dit hus, kontor, virksomhed eller lignende, som du ønsker at få tjekket sikkerheden på. Vi tilbyder totalløsninger til sikring af virksomheder og har erfaringen og kompetencerne til, at rådgive både erhverv og private omkring sikkerhed og indbrudssikring. Vi har et stort fagligt niveau, hvor vi er særligt specialiserede i Ruko-låsesystemer. Vi er derfor blevet sølvcertificeret Ruko-center. Udover at være Ruko-center certificeret har vi modtaget ISO 9001-2015 certificeringen, som er et bevis på at vi leverer ydelser som følger aller højeste kvalitetsstandard inden for låseservice samt smartair-certificering. Smartair er et elektronisk låsesystem, som åbnes via en nøglebrik istedet for en traditionel nøgle. Vi vejleder, installerer og monterer smartair elektroniske låsesystemer.

 1. KØBENHAVNS LÅSESMED

  Danmark

  Københavns Låsesmed er en mindre låsesmeds virksomhed i hjertet af københavn, der vægter sikkerhed og kundepleje højt. Og så bestræber vi os på, at kunne udfører den bedste service til billige priser. Vi udfører alle former for opgaver for både private og erhverv. Alt fra omlægning, oplukning og omkodning af låse til installering af adgangskontrol og dørtelefoner. Herudover har vi døgnvagt, og har derfor mulighed for at komme dig til undsætning, når som helst behovet skulle opstå, ligegyldigt hvad tid det er på døgnet. Vi har sparret en stor flot forretning væk, for at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser. Istedet har vi et velkørende værksted på Skindergade i København K. Københavns Låsesmed's firmabiler er godt udrustet, således at vi kan klare de fleste opgaver på stedet, når vi bliver kaldt ud på en opgave. Vi opdaterer løbende låsesmed udstyret i bilen, ligesom vi løbende sørger for at opdaterer vores egen viden, således at vi altid kan hjælpe. Besøg vores hjemmeside og læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

 2. SMARTLÅSE

  Danmark

  Velkommen til SmartLåse Vi er din lokale låsesmed i hele Storkøbenhavn. Vores service omfatter erhvervssikring, adgangskontrol, dørautomatk og dørpumper, låsesystemer, videoovervågning, privatsikring, oplukning, omkodning, alarmer, SmartFlex mv. Derudover er vi et sølv-certificeret Ruko center. Hos SmartLåse sætter vi den faglige stolthed højt, hvilket indebærer at du kan regne med at alle opgaver, store som små, bliver løst til din fulde tilfredshed. SmartLåse kommer når du har brug for det, og overholder altid alle aftaler. Vi leverer forsikringsgodkendte løsninger, der sikrer din tryghed. Vores låsesmede kører ud i hele København, ligefra Frederiksberg, Østerbro og Amager, til Brøndby, Holte, Ballerup og Lyngby. Har du brug for en låsesmed i Nordsjælland kører vi desuden også i Hillerød og Frederikssund. Vi ser frem til at høre fra dig.

 3. DANLÅSE

  Danmark

  Danlåse er din autoriseret låsesmed i København. Virksomheden har med hovedsæde i Greve og kører i hele Storkøbenhavn, Køge og i Roskildeområdet. Virksomhedens autolåsesmede og låsesmede er alle autoriseret og har mange års erfaring inden for branchen. Danlåse tilbyder alle former for låseservice af alle typer låse, nøgler og sikkerhedssystemer. Virksomheden kører både ud til private og virksomheder - Politiet, Hjemmeplejen og Elindco Byggeservice er bare nogle af Danlåses samarbejdspartnere. Hos Danlåses bliver der kun leveret professionelle løsninger inden for låseservice. Ligeledes har virksomheden fokus på at tilbyde faste lave priser til både private og erhverv. Danlåse lægger vægt på, at sikkerheden er i top, og kommer også gerne ud og besigtiger din ejendom. Her kan tilbydes vejledning om den bedste og mest sikre løsning for dig og din ejendom. Danlåses låsesmede kører ud alle 24 timer i døgnet, og kan i de fleste tilfælde være på din adresse på under 25 minutter(i hovedstadsområdet). Det er som sagt både i aften- og nattetimerne, på helligdage og i weekenden.

 4. DEN CYKLENDE LÅSESMED

  Danmark

  Den Cyklende Låsesmed med base på Østerbro, er københavnernes foretrukne låsesmed. Med en åbenlys grøn profil, og en høj faglig stolthed, kan man se Den Cyklende Låsesmed dagligt på gaderne i Københavns og Frederiksberg kommune, på den blå Bullitt-cykel. Med over 10 års erfaring i branchen, har vi svaret på enhver opgave. Vi servicerer alle brokvartererne og indre by og målet er, at kunne løse vores kunders opgaver, og samtidig være med til at reducere mængden af biler i byen. Rigtigt mange opgaver, kan sagtens løses uden bil, og i langt de fleste tilfælde, er det faktisk nemmere på cykel, da man undgår kø-kørsel, parkering og alt det. Samtidig kan du gøre det med god samvittighed, da Den Cyklende Låsesmed har en åbenlys grøn profil - her bruges ikke Co2 for at komme frem til dig. Det kommer også dig til gode, da du aldrig skal vente på, at de sidder fast i en kø eller skal bruge tid på at finde en parkeringsplads. Hvis du skal have udført følgende: - Nymontering af låse - Oplukning af låse - Omkodning af låse - Sikring af både hus og lejlighed - Forefaldende service-opgaver ift. låse - Dørlukkere - Mindre systemer til eks.vis boligforeninger, butikker o.lign. Så er det Den Cyklende Låsesmed København du skal bruge en. Ring til os på 22596013, og få en snak.

 5. LÅSESMEDEN HELSINGØR

  Danmark

  Låsesmeden Helsingør er en erfaren låsesmed, beliggende i Nordsjælland. Låsesmeden Helsingør har gennem årene fået opbygget en bred kundekreds af dels private og diverse boligselskaber. Vi løser en lang række forskellige opgaver, så som automatisk døråbner, adgangskontrol og meget mere. Med vores faglige stolthed sikrer vi at vi altid finder frem til en løsning til dit behov, Som låsesmed i Helsingør og Nordsjælland er vi autoriseret Ruko forhandler, samt medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF).

 6. SYDSJÆLLANDS-LÅSESERVICE

  Danmark

  Hvis du leder efter en dygtig låsesmed i Sydsjælland, er du kommet til det rette sted. Sydsjællands-Låseservice er blandt de dygtigste låsesmede på Sjælland og vi har mange tilfredse kunder blandt private og i erhvervslivet.Desværre er mange danske hjem ikke godt nok sikret. Mange hjem har stadig femstiftslåse i hoveddøren og de er slet ikke sikre nok. Faktisk kan man med de såkaldte bankenøgler låse sig ind i hjemmet uden at efterlade spor. Bankenøgler er indbrudstyvenes foretrukne værktøj, idet de med sådan en nøgle nemt, bekvemt og lydløst kan låse sig ind i et hjem. Det giver dem de bedste arbejdsmuligheder, da de næppe blive afsløret i deres foretagende, når nøgler passer til låsen.Samtidig har du det problem, at tyven ikke efterlader spor. Hvis der ikke efterlades spor, kan du få svært ved at få erstatning for de stjålne genstande.Få en professionel låsesmed til at komme og kigge på dine låsesystemer og sikr dig, at dit hjem er sikret efter de højeste standarder.

 7. NORH SIKRING

  Danmark

  Velkommen til Norh sikring i København Norh låsesmed ER DIN BILLIGE LÅSESMED I KØBENHAVN MED DØGNVAGT TIL ALT I LÅSESERVICE Vi tilbyder alt i låsesmed i København Vi kører som låsesmed i København hele døgnet. Norh har udkørende låsesmede og tilbyder professionel låseservice og sikring til private og erhverv. Vi har stor erfaring med låse, nøgler og adgangskontrol for boliger og ejendomme i København. Vi har også udkørende autolåsesmed, så hvis du ikke kan åbne din bil - så kan vi! Vi kører fast som låsesmed i København, så vi er altid lige i nærheden. Vi kan derfor ofte være hos dig indenfor 25 minutter ved akut udrykning.

 8. EZCURRA ESKO SA

  Spanien

  Fabrikanter af sikkerhedslåse. Vores produkter omfatter: sikkerhedslåse, dørlåse og bolte med høj sikkerhed, speciallåse til armerede døre, sikkerhedslåse med hulkil, sikkerhedslåse barrillet, låse med høj sikkerhed system uden håndtag.

 9. KEYA

  Spanien

  KEYA startede som låsefabrikant i 1965. Oprindeligt omfattede produktionen låse med cylindre til møbelfabrikanter. Efter den periode og med viljen til at efterleve de voksende krav på markedet besluttede vi at starte en ny produktlinje: Den berømte møntlås KEYA.

 10. GIUSSANI TECHNIQUES SPA - DIVISIONE GIUSSANI SERRATURE

  Italien

  Fabrikken er specialiseret i universallåse, amerikanske låse, med afbryder on/off, lavspænding, håndtag og greb med integreret nøgle til metalkonstruktioner, eltavler, kasseluger, møbler og salgsautomater. Låne med klinker, slå, med 3 punkter og klokke. Vi er specialiserede i låse af amerikansk type, nøglehåndtag, nøglegreb, låse med sliphage. låse med pal.

Filtre

Resultater for

Låse - Import eksport

Antal resultater

7.764 virksomheder