• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kurvelifte

Resultater for

Kurvelifte - Import eksport

 1. KRAUSE-WERK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KRAUSE-fabrikken i Alsfeld/Hessen blev grundlagt i 1900 og har således mere end 100 års tradition inden for produktion og salg af stige- og stilladssystemer. I denne periode har den dynamisk voksende virksomhed udviklet sig til en internationalt agerende virksomhedsgruppe. Yderligere produktions- og. salgssteder er inden for de seneste år blevet etableret og udvidet i Polen, Ungarn, Rusland og Schweiz. Med vores produkter sætter vi standarder med henblik på funktionalitet, ulykkessikkerhed og brugervenlighed. Vi lægger især vægt på praksisorienterede innovationer - navnet KRAUSE står for produkter af høj kvalitet. Strenge kvalitets- og sikkerhedskontroller på fabrikkens eget laboratorium samt kontinuerlige materiale- og TÜV-prøver er en selvfølge for KRAUSE-produkter.

 2. GORACON SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 2002 har vi med vores HIGH ACCESS og GORACON OBJECT divisionerne været kendt for innovative og pålidelige løsninger inden for højdeadgangs- og hejseteknologi, samt for eksklusive indretningskoncepter i sportsfaciliteter, kongrescentre, universiteter og plenumsale. Som en del af en global forsyningskæde står vi dagligt over for udfordringerne på en lang række forskellige målmarkeder. Vores kunder nyder godt af skræddersyede løsninger baseret på dybdegående ekspertviden og mange års erfaring. På trods af den store variation har vores produkter én ting til fælles: Kvalitet, sikkerhed og en fair pris-ydelsesstruktur. Vi er kendetegnet ved en familiær arbejdsatmosfære og flade hierarkier. Hos os arbejder medarbejdere og ledere hånd i hånd. Langsigtede partnerskaber med vores kunder, baseret på kundetilfredshed, kvalitet og værdien af vores produkter og tjenester, er særdeles vigtigt for os.

 3. GABELSTAPLER FINGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GABELSTAPLER FINGER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 4. BELATT LAGERTECHNIK E.K. BETRIEBS + LAGERBEDARF, TRANSPORTTECHNIK INH. BERND WELTICKE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELATT LAGERTECHNIK E.K. BETRIEBS + LAGERBEDARF, TRANSPORTTECHNIK INH. BERND WELTICKE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Düdinghausen, Tyskland.

 5. WILLECKE HEBE- UND FÖRDERGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILLECKE HEBE- UND FÖRDERGERÄTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GILTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GILTEC GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Singen, Tyskland.

 2. WEMATIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEMATIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den opererer også inden for Elektricitetsgeneratorer, Byggemaskiner, donkrafte til biler, ladeanordning på hjul, miniskovle, teleskopladere, generatorenheder, Elektricitetsgeneratorer, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Nordhorn, Tyskland.

 3. LOCA-GRUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOCA-GRUE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Kraner og portalkraner, Kurvelifte, Truckmonterede kraner, Godselevatorer, Kraner og portalkraner, Kurvelifte, γερανοι, leje af kran, og Truckmonterede kraner brancherne. Den er baseret i Waterloo, Belgien.

 4. WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEISEL GABELSTAPLER + TRANSPORTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gaffeltruck branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, Mobilkraner, transports af særlige læs, udlejning af teleskopplatforme, Kurvelifte, og Specialtransporter brancherne. Den er baseret i Gau-Algesheim, Tyskland.

 5. ASMUS GMBH

  Tyskland

  Asmus GmbH er en mellemstor virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling, , udlejning, salg og servicering af wireførte løfteanordninger og personlifte. Persontransportanlæg til møllevinger samt specialkonstruktionen til stilladsfri montering af elevatoranlæg er andre fokusområder for vores firma. Asmus persontransportanlæg kan leveres overalt i verden og udlejes inden for EU uden problemer med full-service til vores kunder. En udlejning uden for EU kontrolleres i det enkelte tilfælde og afhænger af de pågældende toldbestemmelser samt af im- og eksportreglerne i det pågældende ikke-EU-land. Asmus er TÜV- eller typegodkendt iht. EN1808 og opnår højeste fleksibilitet takket være en speciel konstruktion og individuel fremstilling. Vores certificerede undervisere gennemfører de nødvendige produktuddannelser og kurser i håndtering af liftene på stedet overalt i verden eller på vores firmadomicil. Made in Germany betyder stadig noget hos os!

 1. KRÄMER GMBH

  Tyskland

  Konstruktion, fremstilling, montering af aluminium-gangbrosystemer, podier, trapper, gelændere, træsprossestiger. Specialkonstruktioner af aluminium, industriinspektion. Samarbejdet med KRÄMER er først og fremmest: problemfrit. Fra engineering – efter ønske foretages opmåling på driftsstedet – over fabrikation til slutmontering: Vi aflaster vores kunder pålideligt og mestrer hele projekteringen. Omkostningsbevidst, rettidigt, præcist. Tidskrævende og stressende efterarbejde? Ikke med KRÄMER. Vores belastbare, ergonomiske og optisk attraktive skræddersyede løsninger til både små og komplekse store projekter opfylder vores kunders krav punkt for punkt. Uanset om det foregår i 5, 15 eller 25 meters højde – på gangbro- og liftsystemerne fra KRÄMER bevæger du dig lige så sikkert, som hvis du arbejdede i terrrænniveau.

 2. THOMAS KRANEN

  Belgien

  Thomas Hoogwerkers har siden 1986 produceret et bredt udvalg af kvalitetslifte til diverse sektorer og eksporteret dem til hele verden. Vores lifte er uhyre solide, sikre og brugervenlige. Vi skelner mellen fire kategorier: arbejdslifte der kan tilkobles, lastbildsmonterede arbejdslifte, traktormonterede arbejdslifte og arbejdslifte monteret på pæle. Liftene kan nå op i højder på mellem 13 og 32 m. Er du interesseret, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

 1. BAUER GMBH

  Tyskland

  BAUER GmbH udvikler, producerer og sælger truck-påmonteringsudstyr, miljøbeskyttelsesudstyr samt genbrugs- og affaldscontainere. BAUER GmbH blev grundlagt i 1966 og er i dag en af de førende producenter i Europa. Det siden 1993 certificerede kvalitetsstyringssystem i henhold til DIN EN ISO 9001 sikrer i den forbindelse en konstant høj kvalitet "made by BAUER". Der produceres udelukkende på fabrikkerne Südlohn og Halberstadt, hvor BAUER-gruppen beskæftiger over 300 medarbejdere.

 2. AUTOKRANVERMIETUNG BOLAY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AUTOKRANVERMIETUNG BOLAY GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Leonberg, Tyskland.

 3. HUNDRUP ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HUNDRUP ARBEITSBÜHNEN-VERMIETUNG GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 4. ARBEITSBÜHNEN DRUMANN

  Tyskland

  Virksomheden ARBEITSBÜHNEN DRUMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 5. ALBERT WASMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALBERT WASMER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 6. WEILAND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEILAND HEBETECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Lampertheim, Tyskland.

 7. ARBEITSBÜHNENVERMIETUNG BERTEIT

  Tyskland

  Virksomheden ARBEITSBÜHNENVERMIETUNG BERTEIT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Herne, Tyskland.

 8. FBA SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden FBA SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 1. EKM EINKAUF-KATALOG-MARKETING VERSANDHANDELS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden EKM EINKAUF-KATALOG-MARKETING VERSANDHANDELS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Distributør, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Rotenburg (wümme), Tyskland.

 2. OSPINA ALQUILER

  Spanien

  Virksomheden OSPINA ALQUILER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Truckmonterede kraner branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, og Kurvelifte brancherne. Den er baseret i Sant Boi De Llobregat, Spanien.

 3. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEP-WEISSHAUPT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godselevatorer branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, Løfteudstyr, Lifte og rulletrapper, Kurvelifte, Løfteudstyr, Lifte og rulletrapper, og løftetplatforme brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 4. GEBR. KÄUFER GMBH BEFAHRTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. KÄUFER GMBH BEFAHRTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Hückeswagen, Tyskland.

 5. ALBERS FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ALBERS FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Multi-Category, der opererer inden for Godshåndtering - rulleudstyr branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, teleskopladere, og Kurvelifte brancherne. Den er baseret i Twist, Tyskland.

 6. AEROLIFT

  Frankrig

  Virksomheden AEROLIFT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, Kurvelifte, udlejning elevatorstole, udlejning lastbil med godselevatorer, og udlejning af industrikøretøjer brancherne. Den er baseret i Allonne, Frankrig.

 7. ZIEGLER GABELSTAPLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZIEGLER GABELSTAPLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Augsburg (gvz), Tyskland.

 8. GERALD HACKENBERG

  Tyskland

  Virksomheden GERALD HACKENBERG, er en Distributør, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Erdmannhausen, Tyskland.

 9. AMS ARBEITSBÜHNEN- UND MASCHINEN-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AMS ARBEITSBÜHNEN- UND MASCHINEN-SERVICE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kurvelifte branchen. Den er baseret i Hoppegarten, Tyskland.

 10. CONTROLE ELEVATION

  Frankrig

  Virksomheden CONTROLE ELEVATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrivedligeholdelse branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, og Kurvelifte brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis