• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kunstvandingssystemer

Resultater for

Kunstvandingssystemer - Import eksport

 1. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Alchemist Technologies blev grundlagt i 2016 i Tyrkiet og producerer landbrugsmaskinudstyr. Vi producerer hovedsageligt trailere til landbruget under mærket ALCHEMIST TRAILER som fx balletrailere, traditionelle trailere og monocoquetrailere, som er bekvemme for landmænd og er tilpasset deres behov. Under ét tag tilbyder vores virksomhedspartnere vores marketing-service, som med et professionelt salgsteam og teknisk team, som imødekommer kundernes behov. Vi tilbyder løsninger inden for landbruget som fx: •Jordbearbejdningsudstyr, •Plantningsudstyr •Læsser og tilbehør, •Høproduktionsudstyr, •Gødningsspredere, •Energiløsninger, •Pakkemaskiner, •Sprøjteudstyr og udstyr til husdyrhold, besøg venligst vores website for at se mere! Vores hovedpartner KOMSILAJ Ballepressere til runde baller er førende i Tyrkiet og er kendt for sin styrke og mest avancerede funktioner (Disse maskiner kan emballere tomatmos og tørre materialer som fx bomuld). Vores anden førende partner er OPAL PIVOT og er kendt for sine højtydende sprinkler og midter-, lineær og universaltappe til gearkasser til overrisling i landbruget. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Landshut, Tyskland.

 3. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, motorpumper, elektropumper, Landbrug - installation og udstyr, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Roncoferraro, Italien.

 4. ACARMAKSAN LTD CO.

  Tyrkiet

  Vores firma blev oprettet som produktionsvirksomhed i 1994 i Mersin i Tyrkiet. Det har fremstillet maskiner og reservedele til maskiner til både indenlandske og udenlandske industrianlæg under navnet Acarsan siden oprettelsen. Ligesom andre virksomheder i Acarsan-koncernen fremstiller Acar-Lazer pladeprodukter (såsom opskæring, bøjning, svejsning, elektrostatiske, maling, etc.). For at vise sin produktion og teknologiske erfaring inden for landbrugssektoren har Acarsan-koncernen etableret Acar-Mak -San. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co bruge tidligere sin 16 års erfaring til at designe og producerer landbrugsmaskiner og metaludstyr under mærket "Flower®", senere var der fokus på filtersystemer og kunstvanding. Acar-Mak-San. Ltd.Co. fremstiller filtreringssystemer under navnet ACRV Filter® og er certificeret med TS EN ISO 9001: 2008 Quality Management System.

 5. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Kina

  SAMLONGDA Plastic Industrial Co., Ltd er en højteknologisk virksomhed. Vi er specialiseret i at udvikle, producere og mærke plastrør. Hovedprodukter: Polyuretanslange, nylonslanger, spiralformet rør, PE-rør og PVC-slange med udbredt anvendelse: Pneumatisk automatisering, bilindustrien, automatiserede samlelinier, trykluftsværktøj, landbrugs- og brugsvand, maling osv. Vores produkter er lavet af 100% nye materialer. Vi fortsætter med at udvikle nye produkter, OEM-service og nye prøver er velkomne.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italien

  VIVAIO DEI MOLINI blev grundlagt i 1940. Vi producerer planter i fri luft og containere til det italienske og internationale marked. Vi indretter og vedligeholder grønne områder. I øjeblikket har vi produktion af frugt og prydplanter på næsten 75 hektar marker, 20.000 m² i beholdere under åben himmel og 12.000 m² i drivhus. Vi foretager løbende nye investeringer for hele tiden at kunne producere produkter af meget høj kvalitet.

 2. ITALDRIP SRL

  Italien

  "ITALTAPE" er drypdysen, som er fremstillet med de nyeste produktionsteknologier inden for drypvanding i drivhuse og frilands avl af blomster, træer og havebrug.

 3. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Tyskland

  Virksomheden PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Naunhof, Tyskland.

 5. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden NARTAN SULAMA SISTEMLERI, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for automatisk vanding, vandslanger, og Rørforskruninger brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden HUSNU KALYON CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for rør til dråbevanding, vanding med oversprøjtning, materialer til vanding, og vandingsanlæg brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarien

  Virksomheden AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Drivhuse og koldbænke, Drivhuse, indendørs, Mistbænke, Drivhuse og koldbænke, Drivhuse, indendørs, og Mistbænke brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 1. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italien

  Virksomheden PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havevandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Kunstvandingssystemer, Kunstvandingssystemer, og gødningsvanding brancherne. Den er baseret i Vittoria, Italien.

 2. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Havevandingssystemer, rør til dråbevanding, Havevandingssystemer, og vanding med oversprøjtning brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Tyrkiet

  Virksomheden EZPORT IRRIGATION SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for mikro-kunstvandingssystem brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOPPER LDPE PIPE MANUFACTURER CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. SAPORITO PASQUALE

  Italien

  Virksomheden SAPORITO PASQUALE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for trykaggregater, og elektropumper til anvendelse under vand brancherne. Den er baseret i Poggiomarino, Italien.

 8. NAWRAS DRIP

  Ægypten

  Virksomheden NAWRAS DRIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Sadat City, Ægypten.

 1. BETA PLAST SRL

  Italien

  Virksomheden BETA PLAST SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for dråbevanding, og afløbsrender til vandingsanlæg brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 2. YULUG ENGINEERING

  Tyrkiet

  Virksomheden YULUG ENGINEERING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Izmir/ Alsancak, Tyrkiet.

 3. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Østrig

  Virksomheden A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 4. SERASAN

  Tyrkiet

  Virksomheden SERASAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for afløbsrender til vandingsanlæg brancherne. Den er baseret i Sandikli, Tyrkiet.

 5. IRRILAND S.R.L.

  Italien

  Virksomheden IRRILAND S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandings- og sprinkleranlæg branchen. Den opererer også inden for Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, Sprinkleranlæg, Kunstvandingssystemer, automatiske irrigatorer, og vandingsapparater brancherne. Den er baseret i Guastalla, Italien.

 6. AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kunstvandingssystemer, landbrugsredskaber, læggemaskiner, og Kunstvandingssystemer brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. SENKRON PLASTIK A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden SENKRON PLASTIK A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastikfittings til rør og slanger branchen. Den opererer også inden for Kunstvandingssystemer, Fittings og rør til dråbevanding, rørfittings, og Kunstvandingssystemer brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Italien

  Virksomheden ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Giussano, Italien.

 9. WATER SYS LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden WATER SYS LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 10. RUBAB GROUP A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden RUBAB GROUP A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for vanding af haver brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis