• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kuglepenne

Resultater for

Kuglepenne - Import eksport

 1. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Klio-Eterna – Mærkeprodukter "Made in Germany". I næsten 120 år har vi koncentreret os om fremstilling af førsteklasses skriveredskaber "Made in Germany". Over årtier har vi udviklet os til en pålidelig partner for reklamemiddelindustrien. Sammen med vores forhandlerkunder realiserer vi krævende projekter med det mål at opnå maksimal individualisering af vores produkter for den enkelte slutkunde. Størstedelen af vores skriveredskaber og kuglepensminer fremstiller vi selv og forædler dem ved hjælp af silke-, tampon- og digitaltryk og/eller gravering. Godt 125 medarbejdere sikrer dagligt virksomhedens kvalitet og fremskridt. Ud over den størst mulige andel af egenproduktion fokuserer vi især på bæredygtigheden. Vi er certificeret iht. ISO 9001: 2015 og opfylder de strenge retningslinjer i miljøstyringssystemet ISO 14001. Mærkeprodukterne fra firmaet Klio-Eterna har med rette fortjent kvalitetsmærket "Made in Germany".

 2. GEDRECHSELTE UNIKATE

  Tyskland

  Virksomheden GEDRECHSELTE UNIKATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværk branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, personaliseret kuglepen, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Parkstein, Tyskland.

 3. EURO PENTEL

  Frankrig

  Virksomheden EURO PENTEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for Refiler - kuglepenne, Filtpenne, Refiler - kuglepenne, Filtpenne, og skrueblyanter brancherne. Den er baseret i Bry-Sur-Marne, Frankrig.

 4. ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN

  Tyrkiet

  Virksomheden ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for kuglepenne, plast, og reklamekuglepenne og -blyanter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. SOBELPU

  Belgien

  Virksomheden SOBELPU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gaveartikler, souvenirs og reklameartikler branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, forretningsgaver, kontorartikler, personaliserede paraplyer, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Soumagne, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA

  Portugal

  Virksomheden ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA, er en Distributør, der opererer inden for Flag, bannere og vimpler branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, urmageri, sportsartikler, Kuglepenne, og krukker brancherne. Den er baseret i Porto, Portugal.

 2. PLÁSTICOS DETECTABLES

  Spanien

  Virksomheden PLÁSTICOS DETECTABLES, er en Distributør, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den er baseret i Vilanova i La Geltrú, Spanien.

 3. YO-PROMOTIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden YO-PROMOTIONS, er en Distributør, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, firmagaver med tryk/logo, Kuglepenne, og Varemærkegaver brancherne. Den er baseret i Fleet, Det Forenede Kongerige.

 4. DREAMPEN BALLPEN PRODUCER

  Polen

  Virksomheden DREAMPEN BALLPEN PRODUCER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for kuglepen, reklamegadgets, personaliseret kuglepen, og reklamekuglepenne brancherne. Den er baseret i Zielona Góra, Polen.

 5. KOCKX

  Belgien

  Virksomheden KOCKX, er en Detailsalg, der opererer inden for Tegning, grafisk og plastisk kunst - produkter og levering branchen. Den opererer også inden for Fyldepenne, Kuglepenne, Fyldepenne, Kuglepenne, og farver til fyldepenne brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 1. PELIKAN

  Belgien

  Virksomheden PELIKAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontormaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, skriveartikler, hæfter, udstyr til skoler, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 2. DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL

  Polen

  Virksomheden DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for personaliseret kuglepen, gaveartikler, og graveringspenne brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

 1. ANYBRAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ANYBRAND GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for Reklamedimser, reklameartikler, værktøj, pæle, og Reklamedimser brancherne. Den er baseret i Dautpehtal, Tyskland.

 2. ANDHAND

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANDHAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Fyldepenne, Kuglepenne, fyldepen, skriveartikler, Fyldepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 3. SUCHAK & SUCHAK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SUCHAK & SUCHAK, der opererer inden for Fyldepenne branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, Kuglepenne, og firmagaver med tryk/logo brancherne. Den er baseret i Greenford, Det Forenede Kongerige.

 4. LIBRERÍA ATENEA

  Spanien

  Virksomheden LIBRERÍA ATENEA, er en Detailsalg, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den er baseret i Ávila, Spanien.

 5. GADGET FACTORY GMBH

  Schweiz

  Virksomheden GADGET FACTORY GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Reklamedimser branchen. Den opererer også inden for Brevpapir, Spil og legetøj, Kuglepenne, Brevpapir, Spil og legetøj, Kuglepenne, og lighter brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 6. SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA

  Italien

  Virksomheden SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA, er en Engrossalg, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for kuglepen brancherne. Den er baseret i Chivasso, Italien.

 7. EUROWAY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROWAY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for kuglepen brancherne. Den er baseret i Givoletto, Italien.

 8. SKIPPER S.N.C. DEI FRATELLI RAIMONDI

  Italien

  Virksomheden SKIPPER S.N.C. DEI FRATELLI RAIMONDI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for kuglepen, og kuglepen brancherne. Den er baseret i Rozzano, Italien.

 1. PARKER PLANT LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PARKER PLANT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fyldepenne branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Leicester, Det Forenede Kongerige.

 2. PILOT CORPORATION OF EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden PILOT CORPORATION OF EUROPE, der opererer inden for Filtpenne branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Allonzier La Caille, Frankrig.

 3. METALLICA SAS

  Italien

  Virksomheden METALLICA SAS, der opererer inden for Rejsetasker branchen. Den opererer også inden for Rejsetilbehør, Kuglepenne, Rejsetilbehør, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Torino (To), Italien.

 4. VIKI PLAST KRASKA WLADYSLAW

  Polen

  Virksomheden VIKI PLAST KRASKA WLADYSLAW, der opererer inden for Kuglepenne branchen. Den opererer også inden for Propper og kapsler i plast-, Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast, Propper og kapsler i plast-, og Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast brancherne. Den er baseret i Pruszkow, Polen.

 5. K. BÖSEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden K. BÖSEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Mapper - kontorudstyr, Kuglepenne, Mapper - kontorudstyr, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 6. KIRCHDORFER SCHREIBWARENHOLDING GMBH

  Østrig

  Virksomheden KIRCHDORFER SCHREIBWARENHOLDING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Tegning, grafisk og plastisk kunst - produkter og levering, Kuglepenne, Tegning, grafisk og plastisk kunst - produkter og levering, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Graz, Østrig.

 7. BIC NETHERLANDS B.V.

  Holland

  Virksomheden BIC NETHERLANDS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Roosendaal, Holland.

 8. RUDOLF NIED GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden RUDOLF NIED GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 9. RITTER - PEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RITTER - PEN GMBH, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Brensbach, Tyskland.

 10. MESSMER PEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MESSMER PEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kontorforsyning branchen. Den opererer også inden for Kuglepenne, og Kuglepenne brancherne. Den er baseret i Emmendingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis