• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konsulenter - bygge- og anlægsteknik

Resultater for

Konsulenter - bygge- og anlægsteknik - Import eksport

 1. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  1959 Virksomheden Wendelin Rauch & Sohn i Freudenberg am Main overtager spånpladefabrikken, der blev taget i drift i 1953, fra Otto Kreibaum & Co.! Denne fabrik blev opført i den frankiske landsby Markt Bibart og startede med to strengpresseanlæg. Dagsydelsen er 35 m³. I de følgende år forøges kapaciteten via montering af flere strengpresser. 1976 Strengpressede spånplader er kun betinget egnede til møbelproduktion. Derfor tages strengpresserne ud af drift og erstattes med en helt ny fabrik. I Markt Bibart Europas mest moderne spånpladefabrik med en dagskapacitet på 500 m³. Hjertestykket er en 20 m lang enetages presse. Møbelfabrikkerne Rauch får leveret faste møbelmål "Just-In-Time".

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TYP ENGINEERING CONSULTANTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
 3. LANISOL

  Frankrig

  Verified by europages badge
 4. 2LI SERVICE

  Frankrig

  Verified by europages badge
 5. VPT CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. F. IMPIANTI DEI F.LLI FACCHETTI SNC

  Italien

  Verified by europages badge
 2. 3MG STRUCTURES

  Frankrig

  Verified by europages badge
 3. INFO CONSULTING & ENGINEERING CO.LTD.

  Tyrkiet

  Vi har specialiseret os inden for rådgivning i byggeri og anlægsvirksomhed, ledelseskonsulentvirksomhed og udenrigshandel. INFO har været EUROPAGES' forretningspartner siden 1995. Ingeniørvirksomhed og rådgivningstjenester er blevet givet til byggefirmaer inden for infrastruktur- og opbygningskontrakter. Gas- og vandrørledninger, tunneler, almindelig vanding, vej- og brobygningskonstruktion, produktion og eksport af stålværker. Specielt skydeporte i højsikkerhedsstål og stålindkapslinger - skabe

 4. OTEP

  Frankrig

  OTEP SA og AMSA France er 2 virksomheder specialiseret inden for teknologier og materialer til spændbetonindustrien. OTEP er anerkendt for sin store ekspertise og anvendelse af teknologier til spændbeton. Virksomheden fremstiller produktanlæg til spændbeton: små bjælker, fliser, bjælker og strukturelementer, hulfliser, lysestager, elektriske pæle (D, E, THT..) fra undersøgelse af mulighed for projektets udførelse til montering og igangsætning, nøglefærdige specialfremstillede projekter lige fra uddannelse af medarbejdere, tekniske assistance og eftersalgsservice. OTEP's teknologi og materialer gør det muligt at fremstille optimale, sikre og holdbare produkter i spændbeton i overensstemmelse med internationale standarder. AMAS har eksisteret siden 1972, produktionsværksted og vedligeholdelse af specifikke materialer.

 5. STEVERDING RÜHRWERKSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Du kan finde flere oplysninger om firmaet Steverding på internettet og via Facebook: Vores udbud af røreværker omfatter horisontale røreværker til mange forskellige anvendelsesområder, vertikale røreværker til mange forskellige anvendelsesområder, propstrømsrøreværker, specialløsninger på forespørgsel. Vi har sat os som mål at udvikle en økonomisk attraktiv røreværksteknik. Fordelene ved enkelte moduler er ofte den samme, og dog alligevel forskellig; det kommer an på den enkelte situation. Sammenfattet kunne man beskrive det på følgende måde: lang levetid, lavt vedligeholdelsesbehov, effektiv, skånsom, energibesparende. Netop den perfekte løsning til fremtidens røreværksteknik.

 1. BRØNS INGENIØRFIRMA

  Danmark

  VI har 35 års erfaring og har specialiseret os i at foretage statiske beregninger. Disse fortages for at sikre at konstruktioner kan holde ligevægt, altså om de er stabile og stærke nok til at holde vægten af hele konstruktionen. Vi er beliggende i Brøns i Sønderjylland. Vi tage imod både små og store opgave i alt fra træ til beton arbejde. Vi foretage disse målinger for både private og erhvervs kunder. Så har du et projekt for os, tag gerne kontakt og høre mere. Vi fokusere altid på at leveret et godt stykke arbejde, som lever op til dine forventning og hvad der er muligt.

 2. JARRET STRUCTURES

  Frankrig

  Jerret Struktures er specialiseret i undersøgelse og udførelse af anordninger til beskyttelse mod chok af bygninger, broer og andre strukturer, særlig markedet for beskyttelse af strukturer mod dynamiske risikomonenter som jordskælv og storm. Certificeret ISO 9001. Prøvelaboratoriet Jarret gør det muligt at teste kraft, hastighed og temperaturer.

 3. ESTRUCTURAS MHB

  Spanien

  Virksomhed specialiseret i alle typer strukturer til smedning, traditionel, armerede fliser, netstrukturer, celledelte osv. samt fundamenter og murer. Den råder over kvalificeret arbejdskraft samt de nødvendige redskaber og værktøj til udførelse af denne type projekter.

 4. DIN BYGGERÅDGIVER APS

  Danmark

  Vi udøver byggesagkyndigt arbejder, herunder også køberrådgivning. Skal du købe et hus eller bygge om? Vi kan hjælpe dig. Udover at være teknisk stærke inden for byggeri og konstruktion, har vi også mange år på bagen med arbejde i blandt andet forsikringssager, hustilsyn, ombygning og renovering og også hjælp under skader såsom oversvæmmelser, brandskader og meget andet.

 5. BUROTECH GROUP

  Belgien

  Burotech er en aktiv tegnestue, der planlægger industrielle projekter i følgende sektorer: Mekanik, rørsystemer, kedelarbejder, elektricitet, automation og ingeniørvæsen. Vi yder desuden assistance og giver virksomheden de nødvendige resourcer til at udvikle, udføre og færdiggøre forskellige projekter. Vores aktiviteter omfatter områder som: Stabilitet af bygninger, ingeniørvæsen, industrikonstruktioner, renoveringer, HVAC og særlige teknikker.

 6. HAVE ALFEN

  Danmark

  Anlægsgartner i Roskilde og Holbæk. Sørger bl.a. for træfældning og hækkeklipning så du er klar til sommeren og kan læne dig tilbage og nyde de varme weekend- eller andre fridage. Hvor du kan slappe af på terrassen.

 7. O.T.E. INGENIERIE

  Frankrig

  Design af bygninger til industrien og servicesektoren, alle håndværk. Mission SSI-OPC. Teknisk assistance ved byggeri. Byggeøkonomi. Særlige anlæg. Miljøundersøgelser og urbanisme.

 8. INGENIEURBÜRO DR. BINNEWIES

  Tyskland

 9. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 10. REPARA CASA - REMODELAÇÃO DE INTERIORES E EXTERIORES

  Portugal

 1. OVALO GLOBAL SERVICES SL

  Spanien

 2. ZREMB PROJEKT SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

 3. CONSTRUCCIONS PRATS I CARDONA

  Spanien

 4. ETA AG ENGINEERING

  Tyskland

 5. WINFRIED REBEL GMBH

  Tyskland

 6. SAFETY LAB LTD

  Malta

 7. ROBERTO DELLAVALLE ARCHITETTO

  Italien

 8. ESSA ENGINERINNG

  Tyrkiet

 9. THERMIKAL

  Frankrig

 10. SAFE ESTATE E.U.

  Østrig

Filtre

Resultater for

Konsulenter - bygge- og anlægsteknik - Import eksport

Antal resultater

47.684 virksomheder