• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr

Resultater for

Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. FORMEX MAQUINARIA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vi designer halvindustrielle maskiner til kager og udstyr til fødevareindustrien. Vi tilbyder løsninger til dosering af enhver slags dej og til fremstilling af mejeriprodukter, desserter og færdigretter. Vi er specialister i fabrikation af modulære arbejdsstationer til fremstilling af kageprodukter. Efter at have studeret dot projekt og ønskede produktion kan vi udvikle en linje, der egner sig til dine behov.

 2. ITALPAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Førende i projekteringen og konstruktionen af maskiner, automatiske anlæg og linjer til produktion af fødevarepasta af høj kvalitet, tør pasta, frisk pasta, glutenfri pasta, fyldt pasta og forkogt pasta til færdiglavede retter. Plademaskiner, støbemaskiner, raviolimaskiner, lasagnemaskiner og maskiner til pastareder, tørre pastaanlæg med produktionskapaciteter fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske ekstruderpresser. Multipla-linjen, kun ét anlæg tilgængeligt i versioner fra 150 til 500 kg/time.

 3. FRITSCH GMBH

  Tyskland

  FRITSCH GmbH udvikler og fremstiller bagemaskiner og bageanlæg samt løsninger inden for bagværk, som passer til netop dine behov og dit sortiment. I den forbindelse samarbejder vi både med den klassiske håndværksbager og hele bagerbranchen, hvor vi leverer passende og behovsafstemte løsninger.

 4. TRIVI SRL

  Italien

  Udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg til ovnprodukter og dybfrosne produkter inden for fødevareindustrien. Hæve- og kølekamre. Dybfrysning på plader og linjer, udtagningsapparat med nåle, sugekopper og vending til alle produkter. Butterdej og surdej, forhævet pizzadej. Firmaet TRIVI varetager import- og eksportaktiviteter i Europa og i udlandet. Det henvender sig især til virksomheder og private.

 5. CUSINATO GIOVANNI SRL

  Italien

  Fabrikation af maskiner til pasta i forskellige længder, lifte med skåle, siloer, opbevaring, bånd, kæder og transportbånd, vibrerende sigter, vibrerende sier, nedstigningsapparater og spirallifte, lager.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BROTMAS BAKERY MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden BROTMAS BAKERY MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. BID LLC

  Ukraine

  Virksomheden BID LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tørringsanlæg, industrielle, Tørringsanlæg, industrielle, pastamaskiner, pastamaskine til reder, og udstyr til produktion af lange pasta brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 3. STORCI SPA

  Italien

  Virksomheden STORCI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til frisk pasta, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lemignano Di Collecchio, Italien.

 4. LP CONSULTING

  Italien

  Virksomheden LP CONSULTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 5. EASYMAC SRL

  Italien

  Virksomheden EASYMAC SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, bagerimaskiner, anlæg og redskaber til fremstilling af kager, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og maskiner til konditorier brancherne. Den er baseret i Schio, Italien.

 1. ITALGI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALGI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, pastamaskiner, og anlæg og udstyr til pastafabrikker brancherne. Den er baseret i Carasco, Italien.

 2. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for frituregryder brancherne. Den er baseret i Aalen, Tyskland.

 1. GIMAS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GIMAS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for forme, anlæg og udstyr til forkogt pasta, anlæg og udstyr til pastafabrikker, og maskiner til frisk pasta brancherne. Den er baseret i Mareno Di Piave, Italien.

 2. PASFIL MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden PASFIL MACHINES, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. SPARK S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SPARK S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, anlægsarbejder til fødevareindustrien, æskefyldemaskiner til emballering, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og maskiner til palletering brancherne. Den er baseret i Villalta Di Cesenatico, Italien.

 4. NICCOLAI TRAFILE SRL

  Italien

  Virksomheden NICCOLAI TRAFILE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Pistoia, Italien.

 5. VIZÖR BILIŞIM

  Tyrkiet

  Virksomheden VIZÖR BILIŞIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og redskaber til fremstilling af kager, og ingredienser til kager brancherne. Den er baseret i Nilüfer, Tyrkiet.

 6. BW PROCESTECHNIEK

  Belgien

  Virksomheden BW PROCESTECHNIEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, automatiske industriprocesser, ølstue, og Systemer og produktionslinjer brancherne. Den er baseret i Lier, Belgien.

 7. ALBA & TEKNOSERVICE SRL

  Italien

  Virksomheden ALBA & TEKNOSERVICE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Villafranca Padovana, Italien.

 8. LF INDUSTRIAL STORE SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden LF INDUSTRIAL STORE SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. HEMAKS DIS TICARET A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden HEMAKS DIS TICARET A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for automatisk pastakoger brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 2. ALDO COZZI SAS

  Italien

  Virksomheden ALDO COZZI SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i San Lorenzo Di Parabiago, Italien.

 3. SPIRAL FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SPIRAL FRANCE, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Veigne, Frankrig.

 4. WEISSE BÄCKEREITECHNIK/MASCHINENBAU INHABER K. POHLE E.KFM

  Tyskland

  Virksomheden WEISSE BÄCKEREITECHNIK/MASCHINENBAU INHABER K. POHLE E.KFM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for donutmaskiner brancherne. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 5. SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, og pastamaskiner brancherne. Den er baseret i Aulendorf, Tyskland.

 6. H. & F. LAUTERJUNG GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden H. & F. LAUTERJUNG GMBH & CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, og bageforme til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 7. TECHNOAGROSERVICE

  Kasakhstan

  Virksomheden TECHNOAGROSERVICE, er en Distributør, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for bagerimaskiner, og partering af kød brancherne. Den er baseret i Almaty, Kasakhstan.

 8. SHANGHAI CHENGTAO MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SHANGHAI CHENGTAO MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 9. COCOZZA PASQUALE

  Italien

  Virksomheden COCOZZA PASQUALE, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, blandemaskine til fødevareindustri, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Modugno, Italien.

 10. PANSERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PANSERVICE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Castel D'azzano, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.919 Virksomheder