• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kompensatorer

Resultater for

Kompensatorer - Import eksport

 1. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1960 har REIFLEXA – tidligere Gummi Reischl – arbejdet med kompensatorer og slangeledninger. Med Hamborg som udgangspunkt samarbejder vi med internationale partnere i hele verden. Det tætte samarbejde med de mest effektive leverandører i Tyskland og Europa samt vores velfunderede fagviden sikrer os en stærk position på markedet. Hvad der gør os til noget særligt: Siden grundlæggelsen har vi konstant videreudviklet vores produkter. I de tilbageliggende årtier har vi opstillet nye standarder med nye idéer, innovationer og til dels også patentbeskyttede udviklinger: Udvikling af den første bælgkompensator med drejelige flanger. Udvikling af helsymmetrisk slangekobling indtil DN 150 for barske anvendelser hos forbundsværn og marine. Udvikling af søforsyningsudstyr til marinen for hæk/bugforsyning med trækaflastede slanger. Udvikling af pipeline-højtryksslanger med tilhørende armaturer.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

 3. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

 4. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for tætningsskive, pakning, pakning, Kompensatorer, forseglinger, kompensatorstof, og CNC-værktøj brancherne. Den er baseret i Lubawka, Polen.

 5. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Båndtransportører, Transportkæder, Kæder, Kompensatorer, Båndtransportører, Transportkæder, skruesnekker, Kæder, og Kompensatorer brancherne. Den er baseret i Traiskirchen, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ASPAG GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASPAG GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Dormagen, Tyskland.

 3. SCHIERITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHIERITZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Großröhrsdorf, Tyskland.

 4. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOREMA® GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Industrirørføring, Gasturbiner, rør i PTFE, bygning af kanaler og rørledninger, Vævskompensatorer, Kompensatorer af blødt materiale, Kompensatorer i specialudgave, Kompensatorer til røggaskanaler, og Rørekspansions-kompensatorer brancherne. Den er baseret i Weiterstadt, Tyskland.

 5. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Vatteringsmateriale, vandtæt, Tekstilstoffer til teknisk brug, Tekstilstoffer til industriel brug, Stoffer til teknisk brug, industrielle stoffer, Asbestfri snører, emballager, bånd, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tekstilstoffer til teknisk brug, og Tekstilstoffer til industriel brug brancherne. Den er baseret i Hummeltal, Tyskland.

 1. PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Stuhr, Tyskland.

 2. HÖHL & WESTHOFF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÖHL & WESTHOFF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. SIGMA PROCESS ENGINEERING

  Danmark

  SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

 2. IBK WIESEHAHN GMBH

  Tyskland

  Kvalitet er den bedsate forbindelse. IBK WIESEHAHN GMBH er en familievirksomhed og har i mere end 50 år fremstillet moderne løsninger inden for industriteknik på baggrund af erfaring og innovation. I årenes løb har vi udviklet vores sortiment til et omfattende program til industrien inden for slange-, paknings- og kompensatorteknik. Desuden tilbyder vi et bredt produktsortiment af koblinger og kunststofdele. I mere end et halvt århundrede har vi leveret koncepter og specialprodukter. Vi rådgiver vores kunder som en samarbejdspartner. Vores kunder kommer fra forskellige brancher som for eksempel stålindustrien, den kemiske industri og levnedsmiddelindustrien samt fra anlægs- og maskinfremstillingsbranchen. Gennem generationer har IBK Wiesehahn været synonym med pålidelighed, lang holdbarhed og sund økonomi. Vi leverer individuelle løsninger på daglige udfordringer – personligt, pålideligt og hurtigt.

 3. WELLFLEX GMBH

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Welllflex – Din partner, når det handler om kompensatorer, vandudladere og industriarmaturer. Wellflex blev i 1989 først grundlagt som enkeltmandsfirma og blev i 1990 omdannet til et selskab med begrænset ansvar. Vores virksomhed er specialiseret i følgende produktgrupper: Kompensatorer, fleksible metalslanger, vandudladere, kontraventiler, tilbageslagsklapper, håndpumper, stopventiler, niveauelektroder, magnetklap-indikatorer.

 4. EUROPOLIT SP. Z O.O.

  Polen

  Europolit LTD er en af de førende producenter af tekniske dæklag og varmeisolerende materialer i Polen. Vi er specialiseret i produktion og distribution af asbestfrie tætningsmaterialer, isolering til høj temperatur, friktionsmaterialer og stofkompensatorer.

 5. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Tyskland

  KOREMA® kompensatorer til kompressibelt materiale - mulighed for individuelle mål og certificerede materialer, der lever op til dine krav!

 6. SENAPLASTICS AG

  Schweiz

  Virksomheden SENAPLASTICS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for CNC-fræsearbejde, og Korrosionsbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Aesch, Schweiz.

 7. SENIOR FLEXONICS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SENIOR FLEXONICS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for hydraulikslanger brancherne. Den er baseret i Kassel, Tyskland.

 8. HD INDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HD INDUSTRIE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Gevelsberg, Tyskland.

 1. D&M ABSAUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden D&M ABSAUGTECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den er baseret i Rheinbach, Tyskland.

 2. PRO-SEPT

  Frankrig

  Virksomheden PRO-SEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for kompensatorer til metallisk ekspansion, og aksialkompensatorer brancherne. Den er baseret i Saint Vincent Sur Graon, Frankrig.

 3. KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH

  Østrig

  Virksomheden KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Metalslanger brancherne. Den er baseret i Pöchlarn, Østrig.

 4. BAMEX SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden BAMEX SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smøremidler, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kompensatorer, Beskyttelsesovertræk - specialemballering, Kompensatorer, hvidt smørefedt, smøreolier, og Beskyttelsesovertræk - specialemballering brancherne. Den er baseret i Kutno, Polen.

 5. STENFLEX

  Frankrig

  Virksomheden STENFLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Kompensatorer, Plastikfittings til rør og slanger, Kompensatorer, Plastikfittings til rør og slanger, og elastomer brancherne. Den er baseret i Neuilly-Sur-Marne, Frankrig.

 6. DEKOMTE BENELUX

  Belgien

  Virksomheden DEKOMTE BENELUX, er en Multi-Category, der opererer inden for Køretøj - Telematik branchen. Den opererer også inden for Signalering - systemer og installationer, Radar- og radionavigeringsudstyr, Kompensatorer, Signalering - systemer og installationer, Radar- og radionavigeringsudstyr, Kompensatorer, og gasturbiner brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 7. PIREP BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden PIREP BELGIUM, er en Distributør, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for ptfe-fibre, ptfe, og Bælgkoblinger brancherne. Den er baseret i Overijse, Belgien.

 8. SEALUX

  Belgien

  Virksomheden SEALUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Kompensatorer, vandtætte kontaktringe, industrielle stoffer, og Kompensatorer brancherne. Den er baseret i Bertrix, Belgien.

 9. LUMOX

  Frankrig

  Virksomheden LUMOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompensatorer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - jernholdigt metal, og fleksible rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint-Ouen-L'aumône, Frankrig.

 10. P. BOONEN EN CO

  Belgien

  Virksomheden P. BOONEN EN CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gummiprodukter branchen. Den opererer også inden for Gummi - omdannelse til halvfabrikata, Kompensatorer, Gummi - omdannelse til halvfabrikata, Kompensatorer, Antirustmåtter, og rørlægninger brancherne. Den er baseret i Niel, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis