• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kompensatorer

Resultater for

Kompensatorer - Import eksport

 1. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Tyskland

  Siden 1960 har REIFLEXA – tidligere Gummi Reischl – arbejdet med kompensatorer og slangeledninger. Med Hamborg som udgangspunkt samarbejder vi med internationale partnere i hele verden. Det tætte samarbejde med de mest effektive leverandører i Tyskland og Europa samt vores velfunderede fagviden sikrer os en stærk position på markedet. Hvad der gør os til noget særligt: Siden grundlæggelsen har vi konstant videreudviklet vores produkter. I de tilbageliggende årtier har vi opstillet nye standarder med nye idéer, innovationer og til dels også patentbeskyttede udviklinger: Udvikling af den første bælgkompensator med drejelige flanger. Udvikling af helsymmetrisk slangekobling indtil DN 150 for barske anvendelser hos forbundsværn og marine. Udvikling af søforsyningsudstyr til marinen for hæk/bugforsyning med trækaflastede slanger. Udvikling af pipeline-højtryksslanger med tilhørende armaturer.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

 3. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

 4. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Tyskland

  KOREMA® kompensatorer til kompressibelt materiale - mulighed for individuelle mål og certificerede materialer, der lever op til dine krav!

 5. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SENIOR FLEXONICS GMBH

  Tyskland

 2. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Østrig

 3. SENAPLASTICS AG

  Schweiz

 4. SCHIERITZ GMBH

  Tyskland

 5. ASPAG GMBH

  Østrig

 1. AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Tyskland

 1. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Tyskland

 2. PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH

  Tyskland

 3. HÖHL & WESTHOFF GMBH

  Tyskland

 4. SIGMA PROCESS ENGINEERING

  Danmark

  SIGMA er beliggende i Kolding, hvor vi producerer højteknologiske maskiner og forarbejdnings anlæg med komplette veje- og doserings systemer og temperaturregulering. Vi kan tilbyde skæring efter din tegning, skitse eller filer. Det gælder hvad enten det er et enkelt emne eller serieproduktion. Med vores laserskærer, kan vi tilbyde mere designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant. Vi har stor erfaring med håndtering og blanding af lavviskositet til meget viskose produkter og dosering / blanding og intern transport af pulverprodukter til fødevareindustrien, medicinalindustrien og kosmetikindustrien samt den kemiske / tekniske industri. Sigma arbejder i overensstemmelse med ISO 9001 standarderne og har siden 1970 arbejdet med en bred erfaring inden for design, fremstilling, levering og service, når det drejer sig om forarbejdning og blandeteknologi. Det er af stor betydning for Sigma, at vi på alle niveauer betragtes som en konkurrencedygtig, effektiv og fleksibel sparringspartner, der kan redde kunden fra de ofte for lange leveringstider. Ved en flad organisation, en stram administrativ kontrol og effektive design- og beregnings værktøjer sikrer vi, at kunden oplever en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet. Sigma har opbygget et solidt og dybt forankret netværks samarbejde med et professionelt team af underleverandører..

 5. IBK WIESEHAHN GMBH

  Tyskland

  Kvalitet er den bedsate forbindelse. IBK WIESEHAHN GMBH er en familievirksomhed og har i mere end 50 år fremstillet moderne løsninger inden for industriteknik på baggrund af erfaring og innovation. I årenes løb har vi udviklet vores sortiment til et omfattende program til industrien inden for slange-, paknings- og kompensatorteknik. Desuden tilbyder vi et bredt produktsortiment af koblinger og kunststofdele. I mere end et halvt århundrede har vi leveret koncepter og specialprodukter. Vi rådgiver vores kunder som en samarbejdspartner. Vores kunder kommer fra forskellige brancher som for eksempel stålindustrien, den kemiske industri og levnedsmiddelindustrien samt fra anlægs- og maskinfremstillingsbranchen. Gennem generationer har IBK Wiesehahn været synonym med pålidelighed, lang holdbarhed og sund økonomi. Vi leverer individuelle løsninger på daglige udfordringer – personligt, pålideligt og hurtigt.

 6. WELLFLEX GMBH

  Tyskland

  Hjertelig velkommen hos Welllflex – Din partner, når det handler om kompensatorer, vandudladere og industriarmaturer. Wellflex blev i 1989 først grundlagt som enkeltmandsfirma og blev i 1990 omdannet til et selskab med begrænset ansvar. Vores virksomhed er specialiseret i følgende produktgrupper: Kompensatorer, fleksible metalslanger, vandudladere, kontraventiler, tilbageslagsklapper, håndpumper, stopventiler, niveauelektroder, magnetklap-indikatorer.

 7. EUROPOLIT SP. Z O.O.

  Polen

  Europolit LTD er en af de førende producenter af tekniske dæklag og varmeisolerende materialer i Polen. Vi er specialiseret i produktion og distribution af asbestfrie tætningsmaterialer, isolering til høj temperatur, friktionsmaterialer og stofkompensatorer.

 8. HD INDUSTRIE GMBH

  Tyskland

 1. D&M ABSAUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. P. BOONEN EN CO

  Belgien

 3. KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH

  Østrig

 4. SEALUX

  Belgien

 5. PRO-SEPT

  Frankrig

 6. BAMEX SP. Z O. O.

  Polen

 7. LUMOX

  Frankrig

 8. PIREP BELGIUM

  Belgien

 9. GMF COMPONENTS & CONSULTING SA

  Schweiz

 10. FIRMA USLUGOWA ENERGO-MAR ROKITA WALDEMAR

  Polen