• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kerneboringsmaskiner

Resultater for

Kerneboringsmaskiner - Import eksport

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Tyskland

  Virksomheden MAGNETOR GMBH I. L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lauenburg, Tyskland.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Tyrkiet

  Virksomheden WSM CAN MAKINA LCC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for friskbagt brød, og tilbehør og reservedele brancherne. Den er baseret i Pendik, Tyrkiet.

 3. GEOFINAL

  Tjekkiet

  Virksomheden GEOFINAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring - værktøjsmaskiner, Geoteknik - borings- og testboringsudstyr, og Boring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Trinec, Tjekkiet.

 4. TALLERES P.C.J.

  Spanien

  Virksomheden TALLERES P.C.J., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den er baseret i La Puebla de Alfindén, Spanien.

 5. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ITM CONSULTANCY LIMITED, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for borede pæle, og maskiner og udstyr til prøveboringer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for blikkenslager brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 2. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den er baseret i Xuzhou, Kina.

 3. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 4. DRILLMEC S.P.A.

  Italien

  Virksomheden DRILLMEC S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Podenzano, Italien.

 5. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Kerneboringsmaskiner, Brøndkonstruktion, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Cherasco, Italien.

 1. BARLETTA GIUSEPPE

  Italien

  Virksomheden BARLETTA GIUSEPPE, er en Underleverandør, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Tilsyn med brøndboring, Kerneboringsmaskiner, Tilsyn med brøndboring, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ispani, Italien.

 2. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den er baseret i Tangshan, Kina.

 1. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNO. PAL.CON. S.R.L., der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Funderinger - fabriks-, Kerneboringsmaskiner, Funderinger - fabriks-, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Cherasco, Italien.

 2. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DRILL SERVICE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Mosciano Sant'angelo, Italien.

 3. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Kerneboringsmaskiner, Brøndkonstruktion, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Fiume Veneto, Italien.

 4. KANN TOOLS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden KANN TOOLS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den er baseret i Ningbo, Kina.

 5. RIGSERV LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RIGSERV LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, Svingbomme, Boring og testboring - udstyr, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 6. GEOMATECH

  Frankrig

  Virksomheden GEOMATECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Udgravning og boring - fabrikker branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Longjumeau, Frankrig.

 7. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italien

  Virksomheden TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Tilsyn med brøndboring, Kerneboringsmaskiner, Tilsyn med brøndboring, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Montebello Della Battaglia, Italien.

 8. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CO.ME.TRI.A. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Adria, Italien.

 1. PETRIND S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PETRIND S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i San Giovanni Teatino, Italien.

 2. GEOMARC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEOMARC S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Monza, Italien.

 3. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Pescara, Italien.

 4. MORI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MORI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Campofilone, Italien.

 5. ADRIATECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ADRIATECH S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Kerneboringsmaskiner, Svingbomme, Kerneboringsmaskiner, og Svingbomme brancherne. Den er baseret i Pescara, Italien.

 6. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kerneboringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Bor, tryklufts-, og Bor, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Drolshagen, Tyskland.

 7. MADONIA NICOLA

  Italien

  Virksomheden MADONIA NICOLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbundsanalyse, Kerneboringsmaskiner, Jordbundsanalyse, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Cammarata, Italien.

 8. PERGEMINE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PERGEMINE S.P.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Offshoreaktiviteter, Kerneboringsmaskiner, Offshoreaktiviteter, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 9. VANNINI CARLO

  Italien

  Virksomheden VANNINI CARLO, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Brøndkonstruktion, Kerneboringsmaskiner, Brøndkonstruktion, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Poggio A Caiano, Italien.

 10. SIME S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIME S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Tilsyn med brøndboring, Kerneboringsmaskiner, Tilsyn med brøndboring, og Kerneboringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Monopoli, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis