• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • juvelér-- urmager-- guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr

Resultater for

Juvelér-- urmager-- guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr - Import eksport

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  L'ECHOPPE D'OR er en online smykkehandler, der sælger armenske smykker. Vores ansatte er alle uddannede som guldsmede og til indfatninger. Vi er dermed eksperter i urmageri, smykker og guldesmedearbejde. Vi stiller vores kompetence til kundens rådighed for alle slags efterspørgsler inden for smykker. Du kan se vores seneste kreationer på vores website og i vores butik på 47 rue d'Endoume, 13007 Marseille. Vi er specialiserede i armenske kors samt plader med det armenske alfabet i gyldent guld, hvidguld og rødlig guld på 18 karat og sølv. Vi er også godkendte designere af en kollektion af medaljer viet til Aznavours sange i partnerskab med Aznavour-stiftelsen. Desuden går 15 % af vores overskud til Aznavour-stiftelsen. Alle vores produkter er af 18-karats guld og 925. tusinde sølv, fremstillet på vores eget værksted. Vi kan derfor, med vores mere end 40 års erfaring, tilbyde kunden de smukkeste smykker. Leveringsomkostninger er gratis fra 100€, udelukkende inden for grænserne, og 30€ for udland. Vi kan altid kontaktes for yderligere informationer på 04-91-52-00-32 fra kl. 9-12 og fra kl. 14-18.

 2. LAVAL EUROPE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAVAL EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bijouteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ure og urtilbehør, Slebne diamanter, Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr, Emballeringsmaterialer - papir og karton, Smykkeskrin, Reparation af ure - værktøjer, smykker engros, tilbehør til urmageri, og Ure og urtilbehør brancherne. Den er baseret i Chédigny, Frankrig.

 3. DRECHSLEREI GARTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRECHSLEREI GARTNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Sinzheim, Tyskland.

 4. PRINT 3D CAST

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRINT 3D CAST, er en Multi-Category, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Smykker og bijouteri, Smykker, Prototyper, industrielle, smykker - produktion, design og fremstilling af smykker, 3d-design, produktion af smykker, design for juvelerer, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Uccle, Belgien.

 5. BOTECCHI IVO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOTECCHI IVO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til urmagere branchen. Den opererer også inden for Bijouteri - maskiner og udstyr, Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr, tilbehør til guldsmed, 1801 AL, smykkebutik, Bijouteri - maskiner og udstyr, guldsmedearbejde, Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr, og guldsmede brancherne. Den er baseret i Valenza, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAS GRANDIDIER

  Frankrig

  Specialist i præcisionsgevindskæring fra prototype til små og mellemstore serier (fra 50 til 10.000 stykker (diameter fra 2 til 40 mm) siden 1985, selskabet GRANDIDIER SAS ligger i Grand-Combe-Chateleu i Haut-Doubs nær Morteau i Frankrig få kilometer fra de schweiziske grænse. GRANDIDIER SAS kan takket være sin komplette maskinpark svare hurtigt og effektivt på alle bestillinger af gevindskårne dele i alle materialer: rustfrit stål, stål, aluminium, messing, PVC, til alle industrisektorer. Takket være vores maskinpark og særlig vores drejebænke: Citizen A32, Miyano diameter 40 mm, drejebænk CN Boley BKN 100B, diameter 30 mm, tilbyder vi høj reaktionsevne og kvalitet inden for bearbejdning, drejning og CNC-gevindskæring af tekniske dele i små og mellemstore serier… GRANDIDIER SAS har nu i mere end 50 år fremstillet og tilbudt et stort udvalg af håndværktøj.

 2. MANICH JEWELRY

  Danmark

  Alle vores guld og diamant smykker er håndlavede og i anerkendt juveler kvalitet. Vi sælger dem med prisgaranti på tværs af alle mærker såsom Ole Lynggaard, Georg Jensen, Klarlund, Hartmanns. osv. Smykkerne leveres med diamant & smykke certifikat Fra GIA eller IGI. Vi har en kollektion på 4800 diamantsmykke designs og har prisgaranti på GIA certificerede enkelte stens solitaire diamant ringe fra 0.30 Ct. Vi tilbyder også at designe dit unikke smykke via vores CAD computer understøttet design service. Vi leveres STL. filer klar til produktion og 2 fotorealistiske renderinger af smykkedesignet. Design pakke 1 (Simpelt design) 595, -kr 2 renderinger Design pakke 2 (Medium komplekst) 995, -kr Inkl. 4 renderinger og 360 graders HD Video Design pakke 3 (Høj kompleksitet) 1295, -kr Inkl. 4 rendering og evt. HD Video Vi udfærdiger gerne et uforpligtende tilbud / prisoverslag på det færdige smykke. Kontakt os for at høre mere om vores smykkedesign service. MANICH® jewelry Denmark www.manich.dk https: //www.facebook.com/ManichJewelry/ Juveler & certificeret diamant grader Erik Manich

 3. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

  Tyrkiet

  Virksomheden EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik, maskiner til trådtrækning til juveler- og guldsmedearbejde, anlæg og maskiner til polering af metal, Ultralydsystemer - Bearbejdning af plastik, og udstyr til anlæg og maskiner til støberier brancherne. Den er baseret i Bahçelievler / Istanbul, Tyrkiet.

 4. OLVIOS

  Grækenland

  Virksomheden OLVIOS, er en Engrossalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for smykker, smykker i 14 karat guld, og smykker i sølvlegering brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 5. RAMBAKA

  Tyskland

  Virksomheden RAMBAKA, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for modetilbehør, gaveartikler, og afrikansk håndværk brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. EFCO CREATIVE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EFCO CREATIVE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Rohrbach, Tyskland.

 2. LERRAC OUTILLAGE

  Frankrig

  Virksomheden LERRAC OUTILLAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Reparation af ure - værktøjer, Maskiner og udstyr til urmagere, Optiske instrumenter, Ure og urtilbehør, Reparation af ure - værktøjer, Maskiner og udstyr til urmagere, Optiske instrumenter, og Ure og urtilbehør brancherne. Den er baseret i Les Fins, Frankrig.

 1. MAARTEN CROUSEN HORLOGEMAKER

  Holland

  Virksomheden MAARTEN CROUSEN HORLOGEMAKER, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Ransdaal, Holland.

 2. AMAZONIA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AMAZONIA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Buxtehude, Tyskland.

 3. UNITECH MAKINA LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden UNITECH MAKINA LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Bahcelievler, Istanbul, Tyrkiet.

 4. SURFACES SYNERGIE GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden SURFACES SYNERGIE GROUPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for ædelmetallegeringer til juvelerarbejde og smykker brancherne. Den er baseret i Maiche, Frankrig.

 5. VIP-WATCHES.NET

  Bulgarien

  Virksomheden VIP-WATCHES.NET, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 6. HELIOS JEWELRIES

  Tyrkiet

  Virksomheden HELIOS JEWELRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for guldkæder, og smykker brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for luksussmykker brancherne. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 8. E-JEWELTOOLS.GR OE

  Grækenland

  Virksomheden E-JEWELTOOLS.GR OE, er en Engrossalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for diamantværktøj til urmagere og urmageri brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 1. ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH

  Tyskland

  Virksomheden ANADA SILBERSCHMUCK INH. ANNA PILCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for smykker i sølv brancherne. Den er baseret i Velden, Tyskland.

 2. ARTSUPPORT GMBH

  Schweiz

  Virksomheden ARTSUPPORT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for 3D printere, og 3D printere brancherne. Den er baseret i Rümlang, Schweiz.

 3. JONATAN EXPOSITO S.L.

  Spanien

  Virksomheden JONATAN EXPOSITO S.L., er en Distributør, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør til urmageri, besætninger, og køb af kostbare ting brancherne. Den er baseret i Molins De Rei, Barcelona, Spanien.

 4. GIOIELLO SICURO

  Italien

  Virksomheden GIOIELLO SICURO, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for smykker med diamanter, smykker i gult guld, køb af smykker, og smykker i hvidguld brancherne. Den er baseret i Desio, Italien.

 5. VENTE FLASH BIJOUX

  Frankrig

  Virksomheden VENTE FLASH BIJOUX, er en Distributør, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør til urmageri, og modetilbehør brancherne. Den er baseret i Camaret Sur Aigues, Frankrig.

 6. AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER

  Tyskland

  Virksomheden AUROPHILIST INH. TJARK CÖSTER, er en Engrossalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Braunschweig, Tyskland.

 7. ITTER UG

  Tyskland

  Virksomheden ITTER UG, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for vielsesringe, og ringe brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 8. THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE

  Frankrig

  Virksomheden THE NINES MANSCHETTENKNÖPFE, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for manchetknapper, sølvartikler, smykker med lapis -lazuli, og objekter i træ brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 9. PRECIOVS

  Belgien

  Virksomheden PRECIOVS, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Tournai, Belgien.

 10. VENDER-RELOJ.ES

  Spanien

  Virksomheden VENDER-RELOJ.ES, er en Detailsalg, der opererer inden for Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Vinaroz, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis