• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • isfremstillingsudstyr - terninger og knust is

Resultater for

Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is - Import eksport

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  50 års erfaring har gjort ZIEGRA til en af verdens førende producenter, som udelukkende beskæftiger sig med industrielle ismaskiner og den dermed forbundne teknologi: Lige fra den lille laboratoriemaskine, middelstore maskiner til handel og forarbejdning og til store, fuldautomatiske anlæg til industrien. Mere end 80 eksperter hos ZIEGRA arbejder målrettet med en lang række isrelaterede problemstillinger. Erfaring, ubetinget kvalitetsbevidsthed og løbende videreudvikling gør ZIEGRA til den europæiske målestok. Der anvendes ismaskiner fra Ziegra i mere end 160 lande på alle kontinenter. Egen national og international kundeservice samt datterselskaber og lokale afdelinger sikrer den nødvendige hjælp ved alle typer af installationer. Produktionen i familievirksomheden, som efterhånden også har oplevet et generationsskifte, vil også fortsat være "Made in Germany".

 2. CUBIFORMA S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CUBIFORMA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for salg af isterningsmaskiner, maskiner til isfremstilling, maskiner til fremstilling af is, maskiner til isproduktion, fremstilling af is, og ISTERNINGMASKINER brancherne. Den er baseret i Orihuela-Alicante, Spanien.

 3. TUTTOGHIACCIO

  Italien

  Tuttoghiaccio - produktion og salg. Vi beskæftiger os med produktion af isterninger beregnet til restauranter m.m. og enkeltpersoner. Al is er garanteret af strenge kontroller og certificeringer. Takket være vores erfaring fortsætter vi konstant med at udvikle nye teknologier for altid at tilbyde ekspertise.

 4. ICE CUBE SRL

  Italien

  Ice Cube er den førende italienske producent af indpakket fødevareis. Virksomheden skiller sig ud på det italienske og europæiske marked ved deres marketingmindet ånd, anvendelse af råvarer af bedste kvalitet og særlig omhu for miljøforhold, som gør den i stand til at tilbyde produkter med et meget lavt kulstof/vand aftryk og konkurrencedygtige produktionsomkostninger. Den er produktcertificeret IFS FOOD V.6 Higher Level.

 5. HIELO VALMAR

  Spanien

  Vi fremstiller is. Vi er specialiseret i fremstilling, salg og distribution af is, isterninger mv., både til grossister, detailhandlere og privatpersoner. Vi har 20 års erfaring inden for sektoren.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TEX ICE

  Belgien

  Virksomheden TEX ICE, er en Distributør, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterningposer parate til brug, isterninger, fremstilling af isterninger, og knust is brancherne. Den er baseret i Lasne, Belgien.

 2. GELO.PT

  Portugal

  Virksomheden GELO.PT, er en Engrossalg, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isfabrikanter til fødevareindustrien, isterninger, og fremstilling af is brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 3. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italien

  Virksomheden ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den er baseret i Altavilla Silentina, Italien.

 4. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgien

  Virksomheden FREEZ CENTER BIERVLIET, er en Engrossalg, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, Inventar til køkkener, Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, Inventar til køkkener, hotelartikler, og artikler til restauranter brancherne. Den er baseret i Diksmuide, Belgien.

 5. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BREMA ICE MAKERS S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køleskabe branchen. Den opererer også inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, maskiner til is i blokke og flager, Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, og ismaskine brancherne. Den er baseret i Villa Cortese, Italien.

 1. HOSHIZAKI FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden HOSHIZAKI FRANCE, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for Kølediske og -vinduer, køleborde, køleskab, Kølediske og -vinduer, og isterningmaskiner brancherne. Den er baseret i Roissy Charles De Gaulle Cedex, Frankrig.

 2. ESPAI SOTA ZERO

  Spanien

  Virksomheden ESPAI SOTA ZERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Frosne og dybfrosne varer, lager dybfrosne produkter, fremstilling af is, og professionel fryser brancherne. Den er baseret i Campredó, Spanien.

 1. OCEANICE CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden OCEANICE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterningmaskiner, isudstyr og -anlæg, produktionsanlæg til frostvand, og is i blokke brancherne. Den er baseret i Busan, Sydkorea.

 2. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for maskiner til is i blokke og flager, industrikøling, og kølerum til institutioner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. GLA-GLA

  Belgien

  Virksomheden GLA-GLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterningposer parate til brug, køleanlæg til isfremstilling, og ismaskiner til forretninger, barer, restauranter brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 4. ICEPROD JM

  Belgien

  Virksomheden ICEPROD JM, er en Distributør, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterningposer parate til brug brancherne. Den er baseret i Chénée, Belgien.

 5. ICE GROUP SRL

  Italien

  Virksomheden ICE GROUP SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterninger, og ismaskiner til forretninger, barer, restauranter brancherne. Den er baseret i Settimo Milanese, Italien.

 6. BUZMAT

  Tyrkiet

  Virksomheden BUZMAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterninger, isterningposer parate til brug, og fremstilling af isterninger brancherne. Den er baseret i İstanbul, Tyrkiet.

 7. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ZIEGRA ESPAÑA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - maskiner og redskaber til behandling branchen. Den opererer også inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, isfabrikanter til fødevareindustrien, knust is, ismaskine, og Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is brancherne. Den er baseret i Lorquí, Spanien.

 8. MISTER ICE

  Belgien

  Virksomheden MISTER ICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. LABOTRONICS INC.

  Forenede Stater

  Virksomheden LABOTRONICS INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Biomedicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is, defroster til køleudstyr og -anlæg, og Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is brancherne. Den er baseret i Va, Forenede Stater.

 2. ICE TECH

  Spanien

  Virksomheden ICE TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 3. FREE ICE

  Italien

  Virksomheden FREE ICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isfabrikanter til fødevareindustrien, og ismaskiner til forretninger, barer, restauranter brancherne. Den er baseret i Catania, Italien.

 4. HIELO EXPRESS

  Spanien

  Virksomheden HIELO EXPRESS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for ismaskiner til industribrug, og isterninger brancherne. Den er baseret i Ripollet, Spanien.

 5. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italien

  Virksomheden STAFF ICE SYSTEM SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for maskiner til fremstilling af is, isterningmaskiner, maskiner til isfremstilling, og ismaskiner til forretninger, barer, restauranter brancherne. Den er baseret i rimini, Italien.

 6. FLANDERS ICE PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden FLANDERS ICE PRODUCTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for is i blokke, og ismaskine brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 7. ANYICE CO,.LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden ANYICE CO,.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den er baseret i Hwasung-si Gyeonggi-do. Korea., Sydkorea.

 8. ICE MILL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ICE MILL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for isterninger, og isterningposer parate til brug brancherne. Den er baseret i Bristol, Det Forenede Kongerige.

 9. FABBRICA GHIACCIO EREDI PANSINI

  Italien

  Virksomheden FABBRICA GHIACCIO EREDI PANSINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for ismaskine, ismaskiner til forretninger, barer, restauranter, tøris, og isterninger brancherne. Den er baseret i Bisceglie, Italien.

 10. SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Isfremstillingsudstyr - terninger og knust is branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Maskiner til ispinde eller ispailletter, og Køleanlæg og -udstyr, handel og industri brancherne. Den er baseret i Fuyong, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis