• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industrivedligeholdelse

Resultater for

Industrivedligeholdelse - Import eksport

 1. E. MOGGE BEIZ- UND REINIGUNGS-SERVICE FÜR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Med Clean & Save-systemerne fra Mogge GmbH bliver det lettere for dig at drive din virksomhed. Alle aspekter vedrørende bejdsning, kemisk. rengøring af anlæg i alle størrelser, materialer og konstruktionstyper, samt behandling af anlæg og systemer til senere brug med ilt, samt bejdsning, olieskylning og konservering af hydrauliske reguleringskredse. For med Clean & Save-systemerne opnås ikke bare en perfekt og optimal, efter dine behov tilpasset forbehandling, bejdsning og efterfølgende forebyggelse mod korrosion og således mod slitage. Med en betragtelig omkostnings- og tidsbesparelse er dine anlæg og systemer hurtigere og billigere klar til brug og dermed væsentligt mere effektive i den daglige drift. I over 40 år har verdenskendte virksomheder og koncerner stolet på specialisterne fra Clean & Save - Systeme E. Mogge Beiz- und Reinigungsservice für Industrieanlagen GmbH.

 2. FORKLIFT ENERGIE

  Frankrig

  FORKLIFT ENERGIE har siden 2016 været specialist i energiforsyning i køretøjer og eksternt til industrien. Virksomheden ligger i Bretagne i Morbihan (56) og opererer over hele landet. FORKLIFT ENERGIE adskiller sig fra sine konkurrenter ved kvaliteten af sit arbejde, sine resultater, sin dynamisme, sin service og personalets høje disciplin. Den erfaring og ekspertise, vi har opbygget gennem årene, har gjort os til en ideel samarbejdspartner. FORKLIFT ENERGIE er specialiseret inden for godshåndtering til: - Import, - Evaluering og distribution - Salg og udlejning - Montage og regenerering - Ibrugtagning og reparation. Virksomheden har som mål at hjælpe logistikindustrien, bilindustrien, luftfart og skibsindustri med at designe, ombygge eller modernisere deres udstyr og gå fra blydrevne batterier til lithium-teknologien. Virksomheden tilbyder logistik-branchen, industrier og skibsfart sin knowhow på området for jævnstrøm og sine anvendelser inden for mobilitet. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 3. DYNAMIC GROUP INDUSTRIAL CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Dynamix Wash er et stigende mærke som fremstiller forskellige tekniske vedligeholdelseskemikalier. Vores produktion af tekniske vedligeholdelseskemikalier dækker mange områder, fra personlig til industriel brug. Vi tilbyder vores produkter til salg nationalt og internationalt. Vores produktsortiment: •Skum til bilvask, •Rengøringsløsninger til hjul og motor, •Detaljerede rengøringsløsninger til interiør i køretøjer, •Gel til polering af dæk, •Torpedo plejeløsninger, •Parfumer og meget mere! Spørg os!

 4. NORELEM FRANCE

  Frankrig

 5. SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgien

 2. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrig

 3. SWISS WINDING SERVICE GMBH

  Schweiz

 4. BMI BOENNEC MAINTENANCE INDUSTRIELLE

  Frankrig

 5. EISSCHMITT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Italien

 2. PLEULER INDUSTRIE-SERVICE KG

  Tyskland

 1. PLUGTITE

  Belgien

 2. SAREM

  Frankrig

 3. KNAUER ENGINEERING GMBH INDUSTRIEANLAGEN & CO. KG

  Tyskland

  KNAUER ENGINEERING er en maskinproducent med egen udviklings- og produktionsafdeling, der arbejder med vibratorer og vibrationssystemer. Med vores omfangsrige produktsortiment kan vi tilbyde standardløsninger inden for mange områder samt specialtilpassede løsninger til og sammen med vores kunder, da vi selv udvikler og konstruerer maskinerne. Hos os er du i gode hænder. Med mere end 30 års knowhow inden for vibrationsteknik kan vi hjælpe og rådgive vores kunder fra idé til realisering. Vi lægger ikke alene høj vægt på kvaliteten af vores produkter, men også på vores serviceydelser. Vi hjælper dig før og efter købet af vores produkter og anlæg. Vi tilbyder optimal service, som sikrer lønsomhed, effektivitet og ikke mindst lang levetid på vores produkter. Vi har fokus på tilfredse kunder. Contact: Pedax AS - Mr. Bo Pederson info@stema.dk www.stema.dk Phone: +45 491279 12

 4. BORELEC SAS

  Frankrig

  BORELEC har eksisteret siden 1986, 2 fabrikker i Caen (14) og Coutances (50). BORELEC er specialiseret inden for sektoren for elektromekaniske roterende maskiner. Vi tilbyder udvikling, design, fremstilling, eftersyn, prototyper, ombygning og/eller serieproduktion af denne type maskiner, eventuelt i henhold til kundens specifikationer. Vi er ligeledes specialiseret i mikrovikling, vikling og omvikling af: spoler, turbinehuse, statorer, induktionsapparater, transformatorer. Vi monterer elektromekaniske delmængder til alle typer motorer til alle industrisektorer som f.eks. luftfarts-, jernbane-, sikkerheds-, automobil- og fødevaresektoren. Vi tilbyder støbning eller vakuum harpiksudvinding, vakuum og tryk imprægnering og polymerisation op til klasse C. Vi foretager følgende målinger: spektral vibrationsmålinger, temperaturmålinger, procesenergimålinger, måling af laser og mekanisk afretning, afvejning op til 800 kg.

 5. ICON AUTOMATIONS - MAC VALVES DANMARK

  Danmark

  Icon Automations er eksklusiv MAC Valves distributør i Danmark. Vi tilbyder et komplet sortiment af MAC Ventiler herunder løsninger til brancher som materialehåndtering, forarbejdning af fødevarer, emballage, drikkevareindustrien, svejsning, glas og plast, dæk produktion, bilindustrien, dispensering og sortering. MAC har over 50 års erfaring i den pneumatiske industri og baserer sin udvikling på erfaringerne fra tilfredse slutbrugere og MAC Distributør Netværk. Over 50 % af MAC produktion betyder øjeblikket modificeret af standardprodukter, det er fordi vi lytter til vores kunder og derefter at tilbyde optimerede af vores produkter til unikke applikationer, er det meget svært at slå kombination. MAC er kendt for at producere ventiler der ikke hænger og med en cyklus på 400.000. Vi fokuserer på at levere branchespecifikke løsninger, som er pålidelige, konsistente, samt fokuserer vi på ydeevne, lang levetid og en kosteffektiv løsning til vores kunder. Mac leverer de bedste ventiler på marked og til en kosteffektiv pris. Dette er godt for miljøet og for vores kunder der således med vores produkter spare på omkostninger. Vi kan også levere den bedste løsninger til at minimerer omkostninger og øge effektiviteten på kundens nuværende støvsamler anlæg. Mac er ledende indenfor pneumatiske og magnetventiler til industrien og vi arbejder sammen med vores kunder for at finde en løsning som passer netop til deres virksomhed.

 6. LASERLAN SERVICES, S.L.

  Spanien

  Laserlan tilbyder nøglefærdige services inden for industrisektoren såsom vedligeholdelse, montering, måling, kalibrering, design, oplæring i interferometri og ombygning af maskiner. Vi er specialister i målinger med bærbare apparater såsom Laser Tracker og målearme.

 7. MAQUINARIA AMC

  Spanien

  Salg og fabrikation af nye konstruktionsmaskiner. Kundetilpassede konstruktioner og sikkerhed for at mindske risiciene ved håndteringen. Apparater og produkter med høj hygiejne til bearbejdning, håndtering og færdigbehandling af fødevarer. Nyteknologi til maskine med synseffekt og metaldetektering.

 8. ARACQUE SRL

  Italien

  Firmaet Aracque, med hovedkontor i Tolentino i Marches-provinsen har arbejdet med vandrensning siden 1985. Det er specialiseret i udvikling, konstruktion og håndtering af rensningsanlæg. Det er primært involveret i den industrielle sektor, som altid har anerkendt sine færdigheder og professionalisme. Vores virksomhed tilbyder anlæg med køletårne, kondensatorer og -kølere, produktion og kølestyring.

 1. SOCIETE EXPORT IMPORT LES COUSINS

  Comoros

  Import-eksportvirksomheden Cousins har i over 10 år distribueret industrielle smøremidler i COMORERNE og i Frankrig. Vores produkter, der enten er fremstillet med planteolie eller syntetisk olie, bliver udviklet i tæt samarbejde med store producenter. Vi sælger i meget store pallepartier over hele verden. Vores udvalg omfatter blandt andet: Smøremidler til omformning, tekniske fedtstoffer, hydrauliske olier, etc.

 2. LINK SOLUCIONES INDUSTRIALES

  Spanien

 3. FEMEPSZER IPARI ÉS SZOLGALTATO KFT

  Ungarn

 4. CRYO'GENI

  Frankrig

 5. PACA RTP MAINTENANCE INDUSTRIELLE

  Frankrig

 6. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrig

 7. RESINIAMO SRL

  Italien

 8. OPTIMOL LUBRICATION

  Belgien

 9. ALSACE CST

  Frankrig

 10. MALINGUE

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Industrivedligeholdelse - Import eksport

Antal resultater

1.580 virksomheder