• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industriværktøj

Resultater for

Industriværktøj - Import eksport

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by europages badge

  MOH DOO er en europæisk et værksted inden for CNC-teknik, der er specialiseret i nøjagtig behandling af højkvalitetskomponenter og prototyper til bil-, landbrugs- og hydraulikindustrien. Derudover fremstiller vi skræddersyede dele til luftfarts-&forsvars-, bilbelysnings- og motorsportindustrien. Som MOH DOO, tilbyder vi CNC-fræsningstjenester i de mest moderne, 5-aksede og 3-aksede højpræcise CNC-spåntagningscentre. 3-akset– op til 800 x 2200 mm, 5-akset– op til 920 mm. Vi kan tilbyde en bred vifte af materiale- og overfladefinish. Vi er specialiseret i stålblokke, konstruktionsdele i aluminium og huse. Vi realiserer CNC-drejninger på moderne kegler med to spindler, op til fi 350 og fi 82, med Y-akse og motordrevet værktøj. Med vores seneste produktionsteknologier og en uendelig forsyning af værktøj og ressourcer har vi fordelen af at være mere effektive, når vi yder tjenester for vores kunder. Vi står ved hvert projekt og hver fremstillet del. Med vores ekspertviden tilbyder vi pålidelig og hurtig support som standard. Vi vil være din første, pålidelige partner til alle dine ønsker og krav inden for CNC-spåntagning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kontrolleret sammenskruning er fagområdet for vores meget erfarne momentspecialister. Ud over førsteklasses skruesystemer til industriel fabrikation leverer vi også pålidelige trykluftværktøjer til vedligeholdelses- og reparationsopgaver (automotive-segment). Vi kan ligeledes realisere individuelle specialværktøjer efter tegning til specielle tilspændingssituationer. Desuden kan vi også tilbyde kurser til brugerne på stedet. Last but not least kan vi vedligeholde, kalibrere og evt. reparere moment- og trykluftværktøjerne i vores virksomhedsinterne værksted.

 3. IBAG DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IBAG Group er en af ​​de førende producenter af højfrekvente motorspindler til brug på værktøjsmaskiner, drejebænke og slibemaskiner. Foruden salg og service for IBAG-produkter og -tjenester har IBAG Germany specialiseret sig i korrekt anvendelse af HSC-teknologi. I vores teknologi- og demonstrationscenter i Lindlar (DE) kan kundekrav implementeres 1: 1, analyseres og optimeres. Dine medarbejdere vil blive oplært og instrueret i, hvordan de skal bruge HSC-teknologien. På Lindlar-lokationen fremstiller IBAG Tyskland størstedelen af ​​de højpræcisionsdele, der bruges i IBAG-spindlerne. Dette garanterer ensartet kvalitet fra materialekøb til endelig accept. Ved at fremstille delene internt, kan leveringssituationen og kundeønsker overholdes bedre og hurtigere.

 4. INTERLINEX B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Interlinex, som er førende inden for den miljømæssige bevægelse, adresserer det nødvendige behov for ændring i en verden med stigende forurening og drivhusgasser. Siden den præ-industrielle æra har jorden oplevet en betydelig temperaturstigning på mere end 1 °C, hvilket betyder, at det er vigtigt at man skaber en mere sikker og sund planet for de fremtidige generationer. Ved at specialisere sig i elektriske køretøjer (EV'er), er Interlinex forpligtet til at skabe fremtiden for transportsektoren i både Holland og i Europa. Vi importerer og distribuerer et alsidigt udvalg af EV'er, inklusive motorcykler, scootere, quads og biler med et lager der kontinuerligt udvides. Vores lager på mere end 6.200 kvadratmeter er fyldt med velkendte mærker, hvilket garanterer hurtige leveringer på tværs af forskellige forsendelsesmetoder. Som en B2B-distributør tilbyder vi konkurrencedygtige priser uden at sætte et krav om en minimumsordre, hvilket betyder, at vi er den ideelle partner for alle virksomheder, uanset størrelse. I den hurtigt udviklende verden af e-mobilitet, forbliver Interlinex proaktiv, og holder sig informeret via aktiv deltagelse i kongresser, messer og udstillinger. Vi samarbejder med kunderne, så vi kan forvandle ideer til realitet gennem eksklusive importaftaler. Ved at bevare vores kerneværdier inden for ansvarlighed og ærlighed, prioriterer vi kundetilfredshed samtidig med vi er dedikeret til en kontinuerlig forbedring. Interlinex henvender sig til Europas bedste importører af førsteklasses e-mobilitetsprodukter, ved at genkende det fælles fordelagtige vækstpotentiale i branchen.

 5. POVELATO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden POVELATO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, blade til skæring, cirkulære blade, Blade og knive, industrielle, og klinger til sakse brancherne. Den er baseret i Spinea, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DC SWISS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DC SWISS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Gevindstål, Industriværktøj, gevindskæremaskiner, Gevindstål, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Rho, Italien.

 2. NADLER HARTMETALLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NADLER HARTMETALLE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for værktøj i hårdmetal, hårde metaller, og ringe brancherne. Den er baseret i Odelzhausen, Tyskland.

 3. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Tyskland

  I mere end 25 år har vi tilbudt første klasses tilbehør og tekniske moduler til Deres elementer i plastik og aluminium. De fabrikerer indgangsdøre, vinduer, facader eller specialløsninger - vi påtager os deres projekt hele vejen igennem, fra den første skitse til Deres produkt er taget i brug. Deres fordele? De bliver fulgt personligt, får professionelle råd af eksperter og mere end 750 produkter, som giver mange fordele: •øget effektivitet takket være en permanent teknisk udvikling •forbedret kvalitet, en bedre optik og et smukt indtryk af Deres vinduer og døre •øget udveksling af viden med Dem og den bedste service på markedet. Hvordan gennemfører vi disse krav? Ved at tale direkte med Dem.

 4. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Westermann24 kan se tilbage på mere end 100 års tradition. Som producent og udvikler af kantværktøjer, kan du se os som en direkte partner til din produktion. På vores hjemmeside kan du finde: - Kantværktøj (film og katalog) - Sakseknive: Ny/fremstilling og efterslibningsservice. Yderligere produkt til din produktion: - Styreskinner: Ny/fremstilling og ombearbejdning - maskinkomponenter op til 5000 mm i længde - Retningskniv: Ny/fremstilling og efterslibningsservice - Efterslibningsservice: Savklinger, fræser, cirkulære knive, lange knive. Vi tilbyder følgende services: - CNC fræsning - CNC slibning - trådskæring - dysereducerende EDM - laserhærdning - laserbeklædningssvejsning. Vores medarbejdere står til din rådighed med entusiasme, kvalifikationer og personlig forpligtelse til at imødekomme dine forventninger, fordi vores fokus er dig, kære kunde, og den merværdi, som vi kan tilbyde dig.

 5. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH er i mere end 35 år som markedsførende virksomhed med et innovativt produktsortiment en fast etableret spiller på det internationale marked for maskinkonstruktion. CYTEC nøglekomponenter anvendes i hele verden bl.a. inden for værktøjskonstruktion og støbning, i bilindustrien samt i luftfarts- og rumfartsteknik.Familievirksomheden, som blev grundlagt i 1984 som specialist og patentindehaver af låsecylindere, har udviklet sig til en multinational virksomhed med et internationalt netværk af produktions-, salgs- og servicelokaliteter. Gennem årtiers erfaring og det i den forbindelse opståede tekniske knowhow hører CYTEC med en mangeårig, fast kundekreds til de stærkeste virksomheder i branchen. CYTEC producerer både serielle komponenter og brugerorienterede, komplekse systemer. Iso 9001 vises under certifikater?

 1. KO-KEN EUROPE

  Luxembourg

  Vælg de mest effektive værktøjer til et arbejde af kvalitet! Ko-ken Europe S.A. blev oprettet i 1975 og et distributionscenter i Europa for det japanske værktøjsmærke Ko-ken Tool Co., Ltd. Virksomheden Ko-ken Tool har i fire generationer produceret fatninger og topnøgler med det mål at tilbyde sine kunder den bedste kvalitet. Vælg kvalitet med produkter fra Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka i Japan garanter en høj kvalitet og en præcis fremstilling af Ko-ken værktøj. Alle værktøjer fra Ko-ken forlader fabrikken efter en streng kontrol. Ko-ken tilbyder gratis reparation eller udskiftning for alle fejl og defekter via sine distributører, medmindre der er tale om et delt ansvar. Ko-ken Tool Co., Ltd. anvender en produktionsproces, der har været godkendt med ISO 9001 siden 1995.

 2. CZULKOWSKI RENTAL

  Tyskland

  Virksomheden CZULKOWSKI RENTAL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Industrikøretøjer, udlejning af vogne, Udlejning af mobile kraner, og Industrikøretøjer brancherne. Den er baseret i Dommershausen, Tyskland.

 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

  Virksomheden SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Industriværktøj, industrileveringer, låse og beslag engros, værktøjsmaskiner, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Miranda De Ebro, Spanien.

 2. HTG MAKINE

  Tyrkiet

  Virksomheden HTG MAKINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for industriel filtrering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Tyskland

  Virksomheden ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for produkter til tagkonstruktion i metal brancherne. Den er baseret i Sassenberg, Tyskland.

 5. EICHINGER & STELZL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EICHINGER & STELZL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den er baseret i Barbing, Tyskland.

 6. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

  Virksomheden 3D MACCHINE INDUSTRIALI, er en Distributør, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner, maskiner til agroindustrien, klinger, Landbrugsmaskiner, og motoriserede kultivatorer brancherne. Den er baseret i Ariccia, Italien.

 7. LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE

  Slovenien

  Virksomheden LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Måling - apparater og instrumenter, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, Stål og metaller - bearbejdning, Måling - apparater og instrumenter, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion brancherne. Den er baseret i Celje, Slovenien.

 8. INGCO

  Rumænien

  Virksomheden INGCO, er en Distributør, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Industriværktøj, Elektrisk værktøj, Bygge og anlæg - bærbart maskinværktøj, Industriværktøj, og Elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Sarasau, Rumænien.

 1. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOLOGIE FRB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for driftssystemer, industriværktøj, og pinoler brancherne. Den er baseret i Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italien.

 2. SOMERI

  Frankrig

  Virksomheden SOMERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, elektroerosion med tråd, industriværktøj, Maskinteknik - specialarbejde, og fræsning brancherne. Den er baseret i Tulle, Frankrig.

 3. ROBOTTURN

  Belgien

  Virksomheden ROBOTTURN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Automatisering - systemer og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Drejning - stål og metaller, Automatisering - systemer og udstyr, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, og Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Wevelgem, Belgien.

 4. ATESINA

  Italien

  Virksomheden ATESINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Industriværktøj, Industriværktøj, Fræseværktøjer, og metrologi brancherne. Den er baseret i Nomi, Italien.

 5. KARATZAS EMMANOUIL

  Grækenland

  Virksomheden KARATZAS EMMANOUIL, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for industriværktøj, slibe- og poleringsmidler, elektrisk svejsning, og industrielle klæbemidler brancherne. Den er baseret i Piraeus, Grækenland.

 6. CAT TRADING SRL

  Rumænien

  Virksomheden CAT TRADING SRL, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, Måling - apparater og instrumenter, Industriværktøj, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, Måling - apparater og instrumenter, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Ramnicu Valcea, Rumænien.

 7. SEFI

  Frankrig

  Virksomheden SEFI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, maskiningeniørarbejde, industriværktøj, og samlemaskiner brancherne. Den er baseret i Tarnos, Frankrig.

 8. MASKOT MUTFAK ESYALARI SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden MASKOT MUTFAK ESYALARI SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den opererer også inden for centrifuger til køkken, anlæg og udstyr til hakning og presning af frugt, og gitre i aluminium brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. OJSC "ORSHA TOOL FACTORY"

  Belarus

  Virksomheden OJSC "ORSHA TOOL FACTORY", er en Engrossalg, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den er baseret i Orsha, Belarus.

 10. EDITÜRK MÜHENDISLIK ITHALAT IHRACAT SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden EDITÜRK MÜHENDISLIK ITHALAT IHRACAT SAN. TIC. LTD. STI., er en Distributør, der opererer inden for Industriværktøj branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis