• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • industriværktøj

Resultater for

Industriværktøj - Import eksport

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  MOH DOO er en europæisk et værksted inden for CNC-teknik, der er specialiseret i nøjagtig behandling af højkvalitetskomponenter og prototyper til bil-, landbrugs- og hydraulikindustrien. Derudover fremstiller vi skræddersyede dele til luftfarts-&forsvars-, bilbelysnings- og motorsportindustrien. Som MOH DOO, tilbyder vi CNC-fræsningstjenester i de mest moderne, 5-aksede og 3-aksede højpræcise CNC-spåntagningscentre. 3-akset– op til 800 x 2200 mm, 5-akset– op til 920 mm. Vi kan tilbyde en bred vifte af materiale- og overfladefinish. Vi er specialiseret i stålblokke, konstruktionsdele i aluminium og huse. Vi realiserer CNC-drejninger på moderne kegler med to spindler, op til fi 350 og fi 82, med Y-akse og motordrevet værktøj. Med vores seneste produktionsteknologier og en uendelig forsyning af værktøj og ressourcer har vi fordelen af at være mere effektive, når vi yder tjenester for vores kunder. Vi står ved hvert projekt og hver fremstillet del. Med vores ekspertviden tilbyder vi pålidelig og hurtig support som standard. Vi vil være din første, pålidelige partner til alle dine ønsker og krav inden for CNC-spåntagning. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH er i mere end 35 år som markedsførende virksomhed med et innovativt produktsortiment en fast etableret spiller på det internationale marked for maskinkonstruktion. CYTEC nøglekomponenter anvendes i hele verden bl.a. inden for værktøjskonstruktion og støbning, i bilindustrien samt i luftfarts- og rumfartsteknik.Familievirksomheden, som blev grundlagt i 1984 som specialist og patentindehaver af låsecylindere, har udviklet sig til en multinational virksomhed med et internationalt netværk af produktions-, salgs- og servicelokaliteter. Gennem årtiers erfaring og det i den forbindelse opståede tekniske knowhow hører CYTEC med en mangeårig, fast kundekreds til de stærkeste virksomheder i branchen. CYTEC producerer både serielle komponenter og brugerorienterede, komplekse systemer. Iso 9001 vises under certifikater?

 3. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Westermann24 kan se tilbage på mere end 100 års tradition. Som producent og udvikler af kantværktøjer, kan du se os som en direkte partner til din produktion. På vores hjemmeside kan du finde: - Kantværktøj (film og katalog) - Sakseknive: Ny/fremstilling og efterslibningsservice. Yderligere produkt til din produktion: - Styreskinner: Ny/fremstilling og ombearbejdning - maskinkomponenter op til 5000 mm i længde - Retningskniv: Ny/fremstilling og efterslibningsservice - Efterslibningsservice: Savklinger, fræser, cirkulære knive, lange knive. Vi tilbyder følgende services: - CNC fræsning - CNC slibning - trådskæring - dysereducerende EDM - laserhærdning - laserbeklædningssvejsning. Vores medarbejdere står til din rådighed med entusiasme, kvalifikationer og personlig forpligtelse til at imødekomme dine forventninger, fordi vores fokus er dig, kære kunde, og den merværdi, som vi kan tilbyde dig.

 4. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Kontrolleret sammenskruning er fagområdet for vores meget erfarne momentspecialister. Ud over førsteklasses skruesystemer til industriel fabrikation leverer vi også pålidelige trykluftværktøjer til vedligeholdelses- og reparationsopgaver (automotive-segment). Vi kan ligeledes realisere individuelle specialværktøjer efter tegning til specielle tilspændingssituationer. Desuden kan vi også tilbyde kurser til brugerne på stedet. Last but not least kan vi vedligeholde, kalibrere og evt. reparere moment- og trykluftværktøjerne i vores virksomhedsinterne værksted.

 5. POVELATO

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DC SWISS SRL

  Italien

 2. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

 3. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Tyskland

  I mere end 25 år har vi tilbudt første klasses tilbehør og tekniske moduler til Deres elementer i plastik og aluminium. De fabrikerer indgangsdøre, vinduer, facader eller specialløsninger - vi påtager os deres projekt hele vejen igennem, fra den første skitse til Deres produkt er taget i brug. Deres fordele? De bliver fulgt personligt, får professionelle råd af eksperter og mere end 750 produkter, som giver mange fordele: •øget effektivitet takket være en permanent teknisk udvikling •forbedret kvalitet, en bedre optik og et smukt indtryk af Deres vinduer og døre •øget udveksling af viden med Dem og den bedste service på markedet. Hvordan gennemfører vi disse krav? Ved at tale direkte med Dem.

 4. KO-KEN EUROPE

  Luxembourg

  Vælg de mest effektive værktøjer til et arbejde af kvalitet! Ko-ken Europe S.A. blev oprettet i 1975 og et distributionscenter i Europa for det japanske værktøjsmærke Ko-ken Tool Co., Ltd. Virksomheden Ko-ken Tool har i fire generationer produceret fatninger og topnøgler med det mål at tilbyde sine kunder den bedste kvalitet. Vælg kvalitet med produkter fra Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka i Japan garanter en høj kvalitet og en præcis fremstilling af Ko-ken værktøj. Alle værktøjer fra Ko-ken forlader fabrikken efter en streng kontrol. Ko-ken tilbyder gratis reparation eller udskiftning for alle fejl og defekter via sine distributører, medmindre der er tale om et delt ansvar. Ko-ken Tool Co., Ltd. anvender en produktionsproces, der har været godkendt med ISO 9001 siden 1995.

 5. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

 1. HTG MAKINE

  Tyrkiet

 2. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Tyskland

 1. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Tyrkiet

 2. METALUTENSILI S.R.L.

  Italien

 3. EICHINGER & STELZL GMBH

  Tyskland

 4. I.M.T. DI BALLONI LAURA & C. S.A.S.

  Italien

 5. EFER ENDOSCOPY

  Frankrig

 6. SOMERI

  Frankrig

 7. GRAVIER PRODUCTION

  Frankrig

 8. LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE

  Slovenien

 1. BM GROUP INTERNATIONAL APS

  Danmark

 2. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italien

 3. ROBOTTURN

  Belgien

 4. EUROTOOLS, S.R.O.

  Slovakiet

 5. EXTINCTEURS CONSEILS MAINTENANCE ET FORMATION

  Frankrig

 6. INDUSTRIAL AIR POWER

  Det Forenede Kongerige

 7. TURCAR HASSAS KESICI TAKIM SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 8. CNCSHOP.DE

  Tyskland

 9. CAT TRADING SRL

  Rumænien

 10. KARATZAS EMMANOUIL

  Grækenland