• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hængsler

Resultater for

Hængsler - Import eksport

 1. AGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Låsefabrikanter. Vi tilbyder højsikkerhedslåse, håndtag, låse med hængsler. Vi har slået os fast som førende på markedet inden for åbne- og låsesystemer. Vi tilbyder tre systemer og løsninger: generel industri, højsikkerhedsindustri og energiomdannelsesindustri. AGA repræsenterer låseindustrien på det spanske og det internationale marked. Vores mål har altid været at fastholde vores engagement med vores partnere og skabe chancer der, hvor vi befinder os. Vi kan takke de personer, der har været en del af AGA, og som har gjort dette virksomhedsprojekt muligt. Vi bestræber os på at leve op til deres forventninger og entusiasme.

 2. TITBAS ZIPPER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Titbas Zipper (TIT) er Tyrkiets første og førende lynlåsproducent og mærke, som har leveret til hele verden i 46 år takket være deres erfaring og viden. Vi fremstiller metallynlåse, nylonlynlåse, plastlynlåse og metaltilbehør. Vi er godkendt af mange store mærker fra hele verden, inklusive Inditex, Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl og mere! Titbas er den eneste GRS/RCS-certificeret lynlåsleverandør i Tyrkiet, og en af de få i hele verden. Vi ved alle vigtigheden af de miljømæssige aspekter i vores forretning. Det var særdeles vigtigt at vi blev mere miljøvenlige, og udviklede miljøvenlige produkter som en fordel for fremtidige generationer. Vi kan fremstille alle lynlåse med genbrugsindhold og GRS/RCS-certifikation. Vores ingeniør- og designteams sikrer vores kvalitet og konkurrencedygtige priser. Kontakt os for flere oplysninger.

 3. GRONBACH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GRONBACHWASSERBURG har siden 1964 bedrevet udvikling og produktion af komponenter og komplekse moduler på mere end 20.000 m2 og med en medarbejderstab på 290 personer. Virksomheden er derudover specialiseret inden for bearbejdning af rustfrit stål og aluminium, forædling af overflader samt sprøjtestøbning af plast. Derudover er en hel afdeling beskæftiget med at udvikle nye overfladeteknologier, fremstillings- og monteringsprocesser. Kernekompetencerne hos GRONBACHWASSERBURG er inden for følgende områder: Metalforarbejdning (bøje, fræse, dybtrække, bore osv.), overfladebehandling (eloxal, pulvercoate, trykproces, lasergravere), plastteknik (hybrid, undersprøjte), hybrid apparatteknik, udvikling

 4. FATH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FATH producerer maskinkomponenter af plast og metal. Fra idé over konstruktion / værktøjsfremstilling og produktion til logistik – du får det hele fra samme leverandør.

 5. NORELEM FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NORELEM FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sendeudstyr branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, hængsler, Industrivedligeholdelse, og samling af rør brancherne. Den er baseret i Fontaines Les Gres, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Brunn Am Gebirge, Østrig.

 2. SCHMALE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMALE GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Stanghængsler brancherne. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 4. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MORO & SPREAFICO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Beslag, bygge og anlæg, hængsler, Industrielle beslag, samling af metaller, hængelåse, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Monte Marenzo, Italien.

 5. WESTFALIA-EICHMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFALIA-EICHMANN, er en Engrossalg, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Frankfurt/main, Tyskland.

 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IVG SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Hængsler, Kølerum, gasdæmper, Gevindindsatser, holdemekanismer til kabelbøjler, støttesokler, hurtig lukning, Hængsler, og håndtag brancherne. Den er baseret i Pfungstadt, Tyskland.

 2. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Stansedele, og møbelhængsler brancherne. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 1. OESCH GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden OESCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Spænder, Skruefjedre, Spiralfjedre, trykfjedre, Fjedre til tekniske formål, Spænder, bøjler, Skruefjedre, og Spiralfjedre brancherne. Den er baseret i Magden, Schweiz.

 2. INDUSTRILAS AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRILAS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Gevelsberg, Tyskland.

 3. FEM S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Værktøj og isenkram, metaltappe til fæstning, pyntehængsler, Beslag, bygge og anlæg, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 4. RÄDER BUSCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RÄDER BUSCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Inventar til lystfartøjer branchen. Den opererer også inden for Befæstelsesindretninger, Wirestrammere, Kæder, jern og stål, Hængsler, Låse, bolte og nøgler, Rustfri stålwirer, Rustfri stålmøtrikker, Rustfri stålskruer, og tilbehør og udstyr til både og joller brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 6. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

 7. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Tyskland

  Den førende partner inden for standardelementer. Gartner blev grundtlagt i 1894 som mekanisk værksted i Furtwangen i Schwarzwald og udgav allerede i 1912 det første katalog med standardelementer – fem år før oprettelsen af den tyske industristandard (DIN). I dag er familievirksomheden, der drives af fjerde generation, med mere end 60.000 leveringsklare standardelementer ab lager førende inden for udvikling, salg og fremstilling af standardelementer. For at sikre at det også forbliver sådan i fremtiden, er Ganter baseret på en konsekvent videreudvikling af produktporteføljen, de mest moderne produktionsmetoder og logistikløsning samt et globalt netværk af stærke partnere.

 8. ZIPSAN FERMUAR SANAYI VE TICARET. A.S.

  Tyrkiet

  Zipsan Zipper, der blev etableret i 1977, har specialiseret sig i fremstilling af lynlåse til tasker, støvler, tøj, jakker, jeans, sko og meget mere. Vi tilbyder at fremstille lynlåse efter kundens ønske. Vores største kunder er: CECIL, BEN SHERMAN, ASICS, BENETTON, STREET ONE, GRAYSTONE, KAPPA, PIERRE CARDIN, ADIDAS TYRKIET, ORSAY, PIMKIE, CAMEL, KARSTADT, NECKERMANN, ARMANI, SPORTALM, ENERGY, KENK’S. Hvis du leder efter en pålidelig, professionel lynlåsefabrikant, vil Zipsan Zipper være det rigtige valg.

 1. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  Kina

  GALAXY HARDWARE er producent af jernvarer til døre til hængsler og greb, fx rustfrit stål kugleleje- hængsler, flushhængsler, flaghængsel samt dørgreb, trækhåndtag, og dørbolte, dørstoppere, låse osv. Vi har høje kvalitetsstandarder for vores produkter. 7 modeller i hængsler i rustfrit stål er blevet UL® certificeret, brandsikre i op til 3 timer, og som overholder BHMA 156, 7, og 3 modeller i hængsler med CE-certificering af Intertek, i overensstemmelse med EN 1935.

 2. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Italien

  C.M.I. producerer mekaniske hængsler til hårde hvidevarer. De mekaniske C.M.I. hængsler har lige fra begyndelsen skilt sig ud på grund af deres innovation og kvalitet. Hængsler til ovne, opvaskemaskiner, låg, kogeplader og vaskemaskiner. Virksomheden er førende og en reference på markedet for mekaniske hængsler. I løbet af de sidste 10 år har C.M.I. ligeledes udviklet nye højteknologiske, æstetiske og funktionelle produkter inden for sikkerhed og energibesparelse.

 3. 1ASCHRAUBEN.DE KROBOTH & SCHARF GBR

  Tyskland

  Velkommen til 1aSchrauben.de Kroboth & Scharf GbR! Tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os! Vores produkter: Tilbehør til skruer Ankersøm Ankerskruer Blindnitter Gaffelbolte Betonbolte Splitter Dyvler, propper, skrueforankninger Gipspladeskruer Hængsler, kroge og øjer/øskener Slangeklemmer Isoleringsmøtrikker Rørklemmer Plastdæksler Skruer og bolte Rustfri og syrefaste skruer Forseglingsskruer Forseglingstape

 4. L.C.A. LABORATORIO COSTRUZIONI AUTOMATISMO DI NATALI FABRIZIO E C SNC

  Italien

  L.C.A. Laboratorio Costruzioni Automatismo, ejet af Natali Fabrizio, ligger i Brugherio i provinsen Monza Brianza. Vores virksomhed konstruerer maskiner til fremstilling af lynlåse og producerer spirallynlåse med finish efter mål. Vi er specialiseret i finmekanik, fremstiller emner efter tegning og leverer en kvalificeret assistance samt reservedele til maskiner til fremstilling af lynlåse, som enten er konstrueret af os eller importeret.

 5. EMKA BESCHLAGTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  EMKA GRUPPE er verdens førende inden for låse, hængler og pakninger, som anvendes i kontakt- og styretavler inden for elektronik og elektroteknik

 6. ALLFEST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALLFEST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Hængsler, og Hængsler brancherne. Den er baseret i Aldingen, Tyskland.

 7. ELESA FRANCE SA

  Frankrig

  Virksomheden ELESA FRANCE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for silentblock, industrielle hjul, spændeanordninger, og stråle håndhjul brancherne. Den er baseret i Bonneuil Sur Marne Cedex, Frankrig.

 8. TURNA D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden TURNA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for husholdningsapparater, hårde hvidevarer, pakninger, og universalhængsler brancherne. Den er baseret i Šoštanj, Slovenien.

 9. PETER OFNER GMBH VERSCHLUSSTECHNIK

  Østrig

  Virksomheden PETER OFNER GMBH VERSCHLUSSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Weikersdorf Am Steinfelde, Østrig.

 10. EMIL KALTENBACH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden EMIL KALTENBACH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis