• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hængsler

Resultater for

Hængsler - Import eksport

 1. S & S HINGE COMPANY

  Forenede Stater

  Firmaet S & S HINGE Company arbejder som producent af tredje generation af Lean kontinuerlige pianohængsler. Vi fremstiller mellemstore kontinuerlige pianohængsler (0, 035, 0, 040, 0, 050, 0, 060 og 0, 070) i stål, rustfrit stål, aluminium, blankglødet rustfrit stål, messingforplader og nikkelforplader. Vi kan tilpasse vores standard kontinuerlige pianohængsler med værdiforøgende valgmuligheder inklusive: Udskæring efter mål, hulning, formning, udsmedning, kompenserende, afmærkning og mange andre værdiforøgende fabrikationer og efterbehandling. S & S står for "Savings and Service", de gammeldags værdier, som vores grundlæggere har bygget virksomheden på for 90 år siden. I dag betyder det gratis ny produktudvikling, gratis teknisk hjælp og gratis konstruerede prøver/prototyper. Højteknologiske ERP/MRP Lean processtyringssystemer giver kortere gennemsnitlige produktionstider, og vores certificerede TQM-program sikrer 100% fejlfrie dele, og vi har lagerstyringsprogrammer, der dækker alle lagerstrømsmetoder (fx JIT, Kanban mv.).

 2. AGA

  Spanien

  Låsefabrikanter. Vi tilbyder højsikkerhedslåse, håndtag, låse med hængsler. Vi har slået os fast som førende på markedet inden for åbne- og låsesystemer. Vi tilbyder tre systemer og løsninger: generel industri, højsikkerhedsindustri og energiomdannelsesindustri. AGA repræsenterer låseindustrien på det spanske og det internationale marked. Vores mål har altid været at fastholde vores engagement med vores partnere og skabe chancer der, hvor vi befinder os. Vi kan takke de personer, der har været en del af AGA, og som har gjort dette virksomhedsprojekt muligt. Vi bestræber os på at leve op til deres forventninger og entusiasme.

 3. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

 4. TITBAS ZIPPER

  Tyrkiet

  Titbas Zipper (TIT) er Tyrkiets første og førende lynlåsproducent og mærke, som har leveret til hele verden i 46 år takket være deres erfaring og viden. Vi fremstiller metallynlåse, nylonlynlåse, plastlynlåse og metaltilbehør. Vi er godkendt af mange store mærker fra hele verden, inklusive Inditex, Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl og mere! Titbas er den eneste GRS/RCS-certificeret lynlåsleverandør i Tyrkiet, og en af de få i hele verden. Vi ved alle vigtigheden af de miljømæssige aspekter i vores forretning. Det var særdeles vigtigt at vi blev mere miljøvenlige, og udviklede miljøvenlige produkter som en fordel for fremtidige generationer. Vi kan fremstille alle lynlåse med genbrugsindhold og GRS/RCS-certifikation. Vores ingeniør- og designteams sikrer vores kvalitet og konkurrencedygtige priser. Kontakt os for flere oplysninger.

 5. GRONBACH

  Tyskland

  GRONBACHWASSERBURG har siden 1964 bedrevet udvikling og produktion af komponenter og komplekse moduler på mere end 20.000 m2 og med en medarbejderstab på 290 personer. Virksomheden er derudover specialiseret inden for bearbejdning af rustfrit stål og aluminium, forædling af overflader samt sprøjtestøbning af plast. Derudover er en hel afdeling beskæftiget med at udvikle nye overfladeteknologier, fremstillings- og monteringsprocesser. Kernekompetencerne hos GRONBACHWASSERBURG er inden for følgende områder: Metalforarbejdning (bøje, fræse, dybtrække, bore osv.), overfladebehandling (eloxal, pulvercoate, trykproces, lasergravere), plastteknik (hybrid, undersprøjte), hybrid apparatteknik, udvikling

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Tyskland

  Den førende partner inden for standardelementer. Gartner blev grundtlagt i 1894 som mekanisk værksted i Furtwangen i Schwarzwald og udgav allerede i 1912 det første katalog med standardelementer – fem år før oprettelsen af den tyske industristandard (DIN). I dag er familievirksomheden, der drives af fjerde generation, med mere end 60.000 leveringsklare standardelementer ab lager førende inden for udvikling, salg og fremstilling af standardelementer. For at sikre at det også forbliver sådan i fremtiden, er Ganter baseret på en konsekvent videreudvikling af produktporteføljen, de mest moderne produktionsmetoder og logistikløsning samt et globalt netværk af stærke partnere.

 2. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Østrig

 3. NORELEM FRANCE

  Frankrig

 4. ELESA FRANCE SA

  Frankrig

 5. TURNA D.O.O.

  Slovenien

 1. E - TEAM ELEKTROANLAGEN GMBH

  Tyskland

 2. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Tyskland

 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

 2. WESTFALIA-EICHMANN

  Tyskland

 3. WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH

  Schweiz

 4. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. KIPP SCHWEIZ AG

  Schweiz

 7. OESCH GMBH

  Schweiz

 8. RÄDER BUSCH GMBH

  Tyskland

 1. FEM S.R.L.

  Italien

 2. INDUSTRILAS AG

  Tyskland

 3. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. MINEON HANDEL GMBH

  Tyskland

 5. TB INDUSTRIE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

 6. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

  Alle produkter for "hængsler"

 7. SCHMALE GMBH + CO KG

  Tyskland

  Siden firmaets grundlæggelse for 100 år siden har vi været trofaste mod vores positionering som specialist for udvikling og fabrikation af beslag og monteringsmaskiner. Vi udvikler og producerer udelukkende i Tyskland og tager dermed højde for det stadig gyldige kvalitetsbegreb "Made in Germany". Alle vores produkter afsættes imidlertid globalt, og vores eksportandel er næsten 80%. Vores produkters og serviceydelsers bæredygtighed, dvs. vores beslags vedvarende førsteklasses kvalitet og pålideligheden ved vores kunderådgivning og vores serviceydelser har bidraget til, at vi siden år 1910 har kunnet opbygge langsigtede og tillidsfulde partnerskaber med vores kunder. I vores udviklings- og konstruktionsafdeling arbejdes der løbende på videreudviklingen af eksisterende produkter samt udvikling og implementering af nye produktidéer og innovative produktionsprocesser.

 8. ZIPSAN FERMUAR SANAYI VE TICARET. A.S.

  Tyrkiet

  Zipsan Zipper, der blev etableret i 1977, har specialiseret sig i fremstilling af lynlåse til tasker, støvler, tøj, jakker, jeans, sko og meget mere. Vi tilbyder at fremstille lynlåse efter kundens ønske. Vores største kunder er: CECIL, BEN SHERMAN, ASICS, BENETTON, STREET ONE, GRAYSTONE, KAPPA, PIERRE CARDIN, ADIDAS TYRKIET, ORSAY, PIMKIE, CAMEL, KARSTADT, NECKERMANN, ARMANI, SPORTALM, ENERGY, KENK’S. Hvis du leder efter en pålidelig, professionel lynlåsefabrikant, vil Zipsan Zipper være det rigtige valg.

 9. CMI - CERNIERE MECCANICHE INDUSTRIALI SRL

  Italien

  C.M.I. producerer mekaniske hængsler til hårde hvidevarer. De mekaniske C.M.I. hængsler har lige fra begyndelsen skilt sig ud på grund af deres innovation og kvalitet. Hængsler til ovne, opvaskemaskiner, låg, kogeplader og vaskemaskiner. Virksomheden er førende og en reference på markedet for mekaniske hængsler. I løbet af de sidste 10 år har C.M.I. ligeledes udviklet nye højteknologiske, æstetiske og funktionelle produkter inden for sikkerhed og energibesparelse.

 10. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  Kina

  GALAXY HARDWARE er producent af jernvarer til døre til hængsler og greb, fx rustfrit stål kugleleje- hængsler, flushhængsler, flaghængsel samt dørgreb, trækhåndtag, og dørbolte, dørstoppere, låse osv. Vi har høje kvalitetsstandarder for vores produkter. 7 modeller i hængsler i rustfrit stål er blevet UL® certificeret, brandsikre i op til 3 timer, og som overholder BHMA 156, 7, og 3 modeller i hængsler med CE-certificering af Intertek, i overensstemmelse med EN 1935.